Új hozzászólás Aktív témák

• akaszajanos

tag

válasz kl122 #132669 üzenetére

Elképesztő, fel tudnék robbanni, hogy havi 15-ért komolyan azzal kell foglalkoznom és idegeskednem, hogy hibátlan térerő mellett egy csomó helyen nem tudom használni a szolgáltatást a piacvezető cégnél.

Ők meg mossák kezeiket, hát menjenek a... tornyokra kapacitást bővíteni. Nagyon durva, hogy ezt megtehetik következmények nélkül. Értem, miért 0/0 a garantált – a Bükkben túrázva tényleg nem várhatom el, hogy legyen mindig szolgáltatás – de az isten szerelmére, milyen jogon tesznek az ügyfelekre a városokban? Nem kéne adni nekik valamit egy vagyonért?

Nem csodákat várok el, csak azt, hogy tudja a 4G azt, amit 2014-ben, még vodásként, 3G-n tudtam: megnyitni egy weboldalt és online rádiót (vagy ma már podcastot, bármit) hallgatni. Akkoriban 30 megabitet is elérte a Voda 3G-je. Így közel 10 évvel később nagy luxus lenne ez a 4G-től?

És főleg azért forrongok, mert hűség köt hozzájuk, még igen sokáig, és fokozatosan lett ennyire botrány az egész szolgáltatás, 1-2 éve még kifejezetten erős volt a 4G a Telekomnál. Az utóbbi egy évben pedig drasztikus a romlás, sok közel nullás értékkel.

Ha meg panaszt teszek náluk, tojnak a fejemre. Fizetek a semmiért gyakorlatilag.

M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)

Új hozzászólás Aktív témák