Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz rebelinside #43098 üzenetére
Azért ajánlja a Greet, mert azon nagyobb az árrése..
Nálam is voltak ilyen Gree meg Fisher meg Rcool meg dzsingakun hívők, mind elszidták a Sensirát, hogy az mekkora szar, meg, hogy csak a gree, meg,hogy ő maximum 500 ezer felett szerel Daikint..
Ok mondom.Abból a 300-350ből ki is jönne neked a Sensira, vagy egy Mitsubishi. Esetleg a Panasonic is, de arra panaszkodtak, hogy leghalkabb fokozaton nincs kb légszállítása sem, ami miatt a katalógus adat 19 dB tudja hozni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
LanyUs
senior tag
Szerintem egyetértünk abban, hogy nem azért veszünk japán cuccokat, hogy 10 éven belül a karbantartáson kívül foglalkozni kelljen a készülékkel... Ez a történet viszont bicskanyitogató is a lehúzás részével...
-
rebelinside
tag
Sziasztok!
Halásztelekre, három kb 12 nm-es hálószobába szeretnék klímát venni, elsősorban hűtésre, 2,5 kw elég. Akkora a kínálat, hogy teljesen el vagyok veszve. Olvastam az összefoglalót, beszéltem már több klímással, és elég nagy ellentmondásokat hallottam. Nekem az a fontos, hogy jól hűtsön, lehetőleg ne nyomja direktben az alvó gyerekekre a levegőt, és halk legyen a bel- és kültérije is, hogy tudjunk tőle aludni, éjszakai/silent üzemmód előnyben. Ha van wifi is annak örülök, de nem elvárás.
Eddig kaptam ajánlatot CASCADE Vision, Toshiba Seiya és Shorai Edge, Midea Breezeless, valamint a Fujitsu KM sorozatra is. Dícsérték nekem a Panasonicot, de arra még nem kaptam ajánlatot.
Itt azt olvastam, hogyha a hang fontos, akkor japánt érdemes, de az egyik klímás cég szerelője, akitől a japánokra jött ajánlat azt mondta, hogy érdemesebb egy magasabb kategóriás Midea/Gree-t venni, mint egy belépő szintű japánt, ezek vannak kb egy árban. Erről mi a vélemény? Szereléssel darabonként kb 300-350 a keret rá.
Ti melyik márkát, gépet ajánlanátok? Van most best buy ebben az árkategóriában?
Ha esetleg van köztetek aki ezzel foglalkozik, és van szabad kapacitása, nyugodtan küldjetek privátban ajánlatot
Köszönöm a segítséget!
-
sanzi89
addikt
válasz runner 125 #43091 üzenetére
Ezt nem a PH-n, de megcsinálta velünk kőműves és villanyszerelő is. Eljött, felmért, árajánlatot adott, megvetette velünk az anyagok egy részét és eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Üdv a mai magyar valóságban.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
runner 125
nagyúr
válasz tibibi #43071 üzenetére
Ez most komoly? A PH üzenetváltó rendszere a te olvasatodban üzleti ügyekben miben tér el egy levelező klienstől? Főleg, ha adott esetben ő ott kezdeményezi a beszélgetést.
Eleve email értesítőt kap a privátüzenetről, ergo az ilyen - szerinted - elfoglalt csúcsvállalkozóknak elég csak a privát miatt felnézni e-mail értesítés után, nem szükséges itt élnie az életét...Az meg, h valaki egy nem lezárt, folyamatban lévő üzleti beszélgetésre többszöri üzenetküldés után sem válaszol napokon - de max 1 héten - belül minősíthetetlen!
De úgy látom nem csak annak a néhány forumozonak volt ugyanilyen tapasztalta vele, akik a Pana kílmák tapasztalatai miatt kerestek meg priviben és írták totál véletlenül, h ők is egyeztettek a asha-val, hanem másoknak is..
Noh mind1, választ nem kaptam a tényleges kérdésemre és alapvetően annyira nem is érdekel, csak érthetetlen, h ha valaki ennyire "elfoglalt", akkor egyáltalán miért megy bele árazásba, ajánlatba, több beszélgetésbe forum privát üzenet formájában és amikor vételhez érne a dolog 'bebssza szó nélkül az ajtót és lelép.'
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Orlin
addikt
válasz tibibi #43074 üzenetére
Nálam is hasonlóan történt.
Itt egyeztettünk ,amikor volt nekik olyan gép amire szükségem volt egy hét alatt lebonyolítottuk a szerelést.Ez volt tavasszal.
Ősszel már nem itt,hanem a cég email címén kerestem akkor is egy hét alatt jöttek és szereltek.Az első klíma mint írtam itt is többször zörgött picit.
Amikor Asha felénk járt bejött megnézni személyesen.Pedig nem is volt lebeszélve nem is nyaggattam őket úgy gondoltam majd idén tavasszal megoldják, addig várhat.
Szóval nekem is pozitív tapasztalataim vannak.
Gondolom sok esetben az adott pillanatban számít valaki mennyire komolyan érdeklődik és mennyi van az adott klímákból.Mennyi egyéb üzlet.
Nem tisztem megvédeni ,de nem is érzem korrektnek hogy szó van róla és nem tudja megvédeni magát.
Volt itt a fórumon negatív tapasztalatom első körben szerelővel aki beígérte ,hogy jön adott napon.Pénz fele elutalva.Mi közben kihúztunk elraktunk mindent éjszakás után vártam délig és mivel nem érkezett meg felhívtam és jöttek a kifogások miért nem tudott jönni.Persze egész héten egy telefont nem tudott megereszteni hogy hülye ne várjál.
De ez nem ő volt.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Tamy
senior tag
Mint ahogy írtam, lassan egy éve nem válaszol. Előtte, míg ő erősködött, próbált meggyőzni, addig max. 1-2 nap telt el. Ha reklámozni tudja magát itt, akkor válaszolni is tud(na). Azóta sokszor Írt már ide is, tehát járt fent tavaly május óta. Nekem mindegy, azóta már remekül működnek a mástól vásárolt klímák. Könyörögni senkinek sem szoktam, ha nincs válasz lépek tovább
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Met
nagyúr
Nem haragszom.
Én úgy vagyok vele hogy ami nincs leírva az nincs.
Nem ezt mondtam, félreértettem, ezt mondtam de úgy gondoltam stb.Nincs ezzel gond csak akkor legalább annyit reagáljon hogy nem éri meg velem foglalkoznia, bár ahogy olvasom komolyabb üzletek sem mozgatták meg.
Mindegy, csak leírtam a tapasztalatom vele kapcsolatban.
Ettől függetlenül lehet hogy jó szakember, ezt nem vonom kétségbe."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
félisten
Ne haragudj, hogy ezt írom, nincs hozzá semmi közöm és nem ismerem őt, nálam nem szerelt semmit. Nincs érdekemben hogy megvédjem.. De én sem reagálnék máshogy a helyében, főleg ha tele lennék melóval és elvárná valaki, hogy tartsam fejben a Ph privát üzeneteit is... Számomra ez az üzengetés a fórumon egy apróhirdetésben elmegy amíg nem cserélek telefonszámot az illetővel, a többiben és ennél tovább komolytalannak gondolom és számomra a vevő vételi/ megrendelési szándékával egyenértékű.
Ettől függetlenül nem mondhatom azt, hogy nincs igazad, mert az van, de elég speciális helyzet van Magyarországon szakemberek terén és a másik oldalon vannak elég sok hülye/ kamu a megrendelők között is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Met
nagyúr
Írtam nekik privátot klíma tisztítás ügyben (április).
Mivel láttam hogy több hete nem lépett be, írtam neki mailt, elvileg ugye privátról megy ph rendszer mail is...
Majdnem egy évre rá válaszolt privátban (következő év február) hogy erre felé járnak.
Aztán 4 hónappal később ráírtam de nem kaptam választ.
Megcsináltam én a tisztítást.Nyilván a fórum nem "hivatalos" kommunikációs platform az üzleti életben de úgy gondolom hogy ha üzletre is használja a fórumot akkor reagáljon is.
Pont ugyan annyi idő privátot írni mint mailt és nem kell azonnal reagálni mint telefonálás közben.
Ráér tervezni, átnézni a beosztást stb."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
félisten
Ilyenkor nem feltétlenül itt éli a mindennapjait. Érdemes hívni. Másnapra jöttek(volna) hozzám is miután beszéltünk telefonon. Felhívod, megbeszéled vele aztán megy, ilyen ügyekben nem feltétlenül a PH privát üzengetése a megfelelő platform. Ő is éppen állhat úgy ehhez, hogy komolytalan megrendelő aki arra nem képes hogy felhívja.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tamy
senior tag
válasz tibibi #43071 üzenetére
Amikor engem győzködött, azt itt, a ph!-n tette, nagyon is itt élt, igencsak aktív volt. Akkor logikus, hogy itt ír neki az ember. Azóta lassan egy év telt el, azalatt azért már csak lett volna ideje válaszolni.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
tibibi
őstag
válasz runner 125 #43065 üzenetére
Nyilván nem a ph.-n éli az életét próbáltátok esetleg felhívni vagy más módon keresni?
-
Tamy
senior tag
Engem is nagyon győzködött pár éve privátban, hogy rendeljem meg most, hiába mondtam, hogy még nem aktuális. Amikor jeleztem felé, hogy akkor itt a lehetőség, akkor meg válaszra sem méltatott. Sebaj, van élet rajta kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
feco70
senior tag
Én ismerem évek óta, nekem még ilyen problémám nem volt vele, sőt ha gond volt a gépekkel, pár napon belül jöttek.
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok. Szeretnem a segitsegeteket kerni azzal kapcsolatosan hogy most vasaroltuk uj lakast es szeretnem klimatizalni a helysegeket. Azt tudom hogy 3.5 kw klima kellene nekem mert 40 nm2 a terulet amit huteni szeretnek (nappali konyha). Amire nekem szuksegem lenne az hogy wifis legyen mukodjon a google assistensel illetve lehetoleg minel kevesebbet fogyasszon es szep legyen kulsoleg is. Arban elkepteles olyan 300ft lenne amit szeretnek fizeti erte maximum.
Koszonom a segitsegeteket
-
cdl
senior tag
Valaki nem csinált mostanság wifi modul csatlakoztatást Daikin klímákhoz?
A controller program szerint a powerfull gombot kell nyomni a távon, amíg meg nem jelenik egy 1-es a kijelzőn. Na, ennél semmi sem történik. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Pls világosítsatok fel, h mire jó az, ha valaki privátban szórja a jobbnál jobb árajánlatokat a klímákra, de utána válaszra sem méltatja az embereket, eltűnik ha rendelni is szeretne az adott user...
Csak, h neve is legyen a gyereknek, asha07lcc -re gondolok. Most már több forumtagtól totál véletlenül jött vissza hozzám ugyanaz az alapstory, amit velem is eljátszott.
Természetesen semmi közöm nincs a klímákhoz, nem vagyok sem konkurencia, semmi, egyszerű felhasználó. Pusztán érdekel, h ennek mi az értelme és miért csinálja?
Engem is megkeresett annó, de úgy néz ki 5db Etherea rendeléssel sem bírtam meggyőzni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Orlin
addikt
Milyen ismerős Daikin távirányító.
Nézegettem a videót, de a beltérit mondjuk nem láttam sehol.Lehet mennyezeti klíma van.
Rádió 1 Stúdió Budapest.
[kép][ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Atomgeszi
nagyúr
És nézte valaki, valóban le tud szabályozni 0.3kW-ra hűtés üzemmódban?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
Akinek zörgött a Sensira pls. írja már le a pontos típusát
FTXF volt vagy FTXC?
-
Strezi
őstag
válasz Taltos0711 #43053 üzenetére
Saját programmal, arduino "termosztáton". Klíma táv infravörös kódjait visszafejtettem, azokkal megy a vezérlés.
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
DUB Inc.
aktív tag
Mennyibe kerülhet egy hősszivattyúba a kompresszorcsere? 11kW Zubadan
-
claire78
senior tag
Úgy látom nem lesz megoldás a “problémámra” 🙁
Van itt másnak is 7kW klímája?
Rendkívül csúnya módon telepítették, a lyuknál kívül eláll a faltól a cső (kb. 30cm-re), arra hivatkozva, hogy mivel 16-os így nem lehet hajlítani.
Ez tényleg így van? Gondolkozom vmi takaráson. -
claire78
senior tag
válasz Taltos0711 #43053 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de amit én használok: [link]
-
cdl
senior tag
Ma felkerült végre 2 Daikin FTXF Sensira a falra.
Egy 2.5 egy szobába és egy 3.5-ös a nappaliba.
Windi segítségével sikerült jó áron hozzájutnom és az ajánlásával sikerült nagyon jó telepítőt is találnom.
Szuper munkát végzett Miki, semmi gond nem volt.
Kint 1-2 fok van, így a kültéri csendes zümmögéssel teszi a dolgát.
A kábelcsatorna nem egy szépség, de most nem tudtam belemaratni a falba. Ez van.
Viszont a beltéri az elég csúnya. Ráférni egy kis desing váltás, szerintem visszajönne a belefeccölt pénz, energia.
Van egy LG Art Cool az emeleten, az egy iparművészeti műremek ehhez képest.
De semmi gond, tudtam, hogy ilyen lesz. Aki még előtte áll, ezen is gondolkozhat esetleg.
Remélem sokáig barátok leszünk.
Az LG 14 éve megy gond nélkül, persze csak hütésre használjuk..
-
Strezi
őstag
válasz claire78 #43046 üzenetére
Én okos termosztáttal azt csináltam meg, hogy a termosztáton tizedre pontosan mért hőfok és a célhőmérséklet különbsége alapján küldtem a hőfok jelet a klimának. Ötös szorzó volt benne, aza két tized fokonként pöcögtette a klímát föl vagy le egy-egy fokkal, percenként. Klímán táv kombóval le lehetett kapcsolni a csippanásokat
beleraktam még egy alkonykapcsolót az esteli csendesítéshez, aztán jóság volt!Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
claire78
senior tag
Offset-et kellene állítani és akkor semmi bajom nem lenne vele, az lehetséges valahogy?
-
claire78
senior tag
válasz petya75 #43040 üzenetére
Igazából a hiszterézissel nincs baj, csak az iFeel 10 percenkénti mintavétele miatt akkora a “hiszterézis”.
Egyébként normál üzemben már jól működne, kb. 0.5 fokon belül tartja a hőmérsékletet, de 4-5 fokkal többet, mint a beállított hőfok.
Az okos termosztát nem vezérli a klímát, csak időzítése használom.
Tudná vezérelni, csak akkor állandóan csipogna a ki- be kapcsolgatáskor. -
petya75
tag
válasz claire78 #43033 üzenetére
[link] Ezt próbáld ki, állítja a hiszterézist. Mivel nálad túl fűt, indulj 20 fokra állítva, az lesz a 0-ás, nekem ilyen állásba már alul fűtött, de gép és a hely is befolyásolja kinek mi a jó.
Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
mpo
veterán
válasz claire78 #43037 üzenetére
Előzőleg 5 fokos eltérést írtál az okos termosztáttal.
Egy 60 nm-es helyiségben 1 fokos eltérés a kívánthoz jelentéktelen, a komfortérzetet sok minden befolyásolja, nemcsak a páratartalom, hanem még az éhség, fáradtság is.
Ha kevésnek vagy soknak érzed a hőmérsékletet, akkor állíts rajta.Ha érted, akkor már elavult.
-
claire78
senior tag
Sziasztok,
véleményetekre lennék kíváncsi.
Van egy Gree Comfort X 7kW klímánk.
Teljesítményére nincs panasz, viszont a hőfok szabályozása nagyon fura nekem.
Fűtést tudtam eddig tesztelni. 18 fokra állítva, ~23 fokot csinál, 19-nél ~24, 20-nál már ~25-26.
Szoba hőmérsékletet egy 0.01 pontosságú okos termosztáttal mérem.
[kép]
Létezik, hogy a klíma termosztátja ennyire nem lenne pontos?
Vagy hibás? -
rocsaba
tag
Nem értem, hogy miért nem lehet a két gépet összehasonlítani az energia címkéjük nagyon hasonló (Gree, Daikin), a fűtési képességük szintén (-25°C- on mindkettőnek kb. 1,7 a COP-ja). Mindkettő kompresszora valamilyen szinten túlméretezett. Valamint laikusként a hozzászólásodban néhány dolog nem világos számomra:
Miért gond a fogyasztás -25 °C-on, nem a COP számit?
Miért probléma a túlméretezett hőcserélő?
Konkrétan milyen óriási működési és minőségi különbség van a két klíma között?
Milyen bonyodalmakat okozhat a Royal? -
F.N.
tag
válasz LanyUs #43013 üzenetére
Ne hasonlítsd össze a 2 gépet, mert nagyon nem egy kategória.
Itt az adatlapja.[Amber Royal 2,7kW]
Beltéri egysége az 5,3-as Sensiránál is 7 cm-el szélesebb.
31 dB a fűtésbeli hang nyomás szintje. ( nincs elírva a Royal )
12-18 m2-re ajánlja a Gree. ( ami nevetséges. )
Irreálisan túlméretezett hőcserélővel, kompresszorral.
Ha az ajánlott területre rakod idegesítően túlfűt, ki-be kapcsolgat,
ha 40-60 m2-re teszed, ( ahova szerintem való ) akkor igaz hogy
-25ben is fog fűteni, cserébe a 2 kW-ot elkéri.
Óriási a különbség a 2 általad összehasonlított gép mind működése,
mind a minősége között.
Idétlen konstrukció, Én az ügyfeleket csak lebeszélem róla,
megelőzve a későbbi bonyodalmakat.
Lásd Feco70 is gyorsan megvált tőle. -
feco70
senior tag
Beszéltem egy emberrel ki ment Temesvára, vett három comforát 750 ezerért. Igaz itt nincs rá gari, de azt mondták neki, ha gond van segítenek. Persze ez lehet mese habbal, de akkor is, miért ilyen drága nálunk?
-
Miklósbácsi
tag
Szia ! Teljesen kézi mozgatásra tervezték. Szerencsére nálunk ritkán van szükség a Sensira légterelő lapjainak a beállítására. Ilyenkor hozom a kis alu létrát és......de nem is folytatom, a lényeg, hogy kézzel kell beállítanom. Viszont egy lehetséges hibaforrással kevesebb, bár a Daikin nem a meghibásodásokról híres.
-
Orlin
addikt
mpo!Köszönöm.
Fűtésnél nem lehet mozgatni a daikin sensiranal a terelőlapátokat a comfort kapcsolóval?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Megint lenne egy általános laikus kérdésem.
Amint írtam régebben a folyosón és az egyik szobába van jelenleg klíma.
Ha a folyosón tartózkodok és a rányíló másik szobába (nem ebben van a klíma).
Akkor érdemes mindegyik klímát elindítani feljebb venni vagy a folyosón lévő is "elég"?!
Gondolok arra,ha a másik klíma is megy az tudja segíteni a folyosón üzemelő klímát?!
Vagy ami a folyosón van az csak azt a teret melegíti úgyis.Ami a másik szobában van az pedig csak azt a teret."A meleglevegő amúgysem áramlik."
Vagy a másik kevésbé fűtött tér is "szipkázza" el a meleget azért a folyosóról.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
LanyUs
senior tag
válasz asha07lcc #43012 üzenetére
Köszönöm a tapasztalatot Akkor érik az összehasonlítás 350e vs. 700e:
Royal: 2 soros hőcserélő, az 5kw-ban 7kw kompresszor van, tálcafűtés, intelligens leolvasztás itt is, visszaszabályozás nem találtam infót, kapacitás tábla alapján a max. -25-ben 4,6 kw ( gyártói adat ), kültéri hang , beltéri nem érdekel, ott a fenyőfa mód
Daikin FTXTM40M: 3 soros hőcserélő, 4kw-ban 6 kw-os perfera kompresszor, nincs szükség tálcafűtésre a szabadon függő hőcserélő miatt, intelligens leolvasztás, ami elvileg azt jelenti, hogy tényleg akkor olvaszt, amikor kell -> minimális kiállás, hatékonyabb fűtés, fűtés 0.8/4.0/7.2, -25-ben 4kw fűtés telj., kültéri csendes mód lehetőség, beltéri itt sem érdekel ott a fenyőfa ha kell.
Többit majd egy szaki hozzáteszi ...
[ Szerkesztve ]
-
hary296
csendes újonc
A Royal 3,5 kw os klima tapasztalatom szerint egy 5Kw os gép. Mind beltéri mind kültéri méretek ezt mutatják.
-
BigBear
senior tag
válasz petya75 #43008 üzenetére
Nekem biztos jobban tetszene, mint a régi Amber (C végű típus). Ez vissza tud szabályozni kb. 170W-ig, de az agyamra megy. Most már elmúlt 3 éves, megy, de fura. Tud brutál meleget fújni, de sokszor a visszaszabályzás miatt hidegnek érződik a befújt 28-32 fokos levegő amivel tartja a beállított 22-23 fokot. A hidegekben meg tud enni rendesen, ilyenkor inkább 5-6-7-900W a fogyasztás amikor megtolja a meleget. Adott külső hőmérséklet mellett a Daikin FTXF 3,5-ös ugyanolyan beállításokkal vagy 10 fokkal melegebb levegőt nyom alacsonyabb fogyasztással, mint a 2,7-es Amber. Arról nem beszélve, hogy a Gree nekem baromi hangos. Csendes módban is. Hűtésnél halkabb azért. A tálcafűtést meg amelyik vágottszemű így beállította, agyon kéne lőni. 80W folyamatosan nagyjából +5 fok alatt...
Nekem az eddigi tapasztalatok alapján ez az első és utolsó Gree klímám.[ Szerkesztve ]
-
petya75
tag
válasz elfelejtette #43007 üzenetére
Nem rossz, fűt mint állat, nekem csendes, ha kell, de én nagy fordulat járatom, akkor jobb a hatásfok.
De azzal egyet értek feco70-el ,hogy nem tud csak kb. 500wattig visszaszabályozni, emiatt ki-be kapcsolgat. Nekem óránként 2-3-4 kapcsol ki-be, a beállított és a kinti hőmérséklet függvényében. Hogy ez mennyire árt a kompresszornak és a hatásfoknak, mint ha folyamatosan menne kisebb teljesítényre visszaszabályozva, nem tudom.Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
elfelejtette
veterán
válasz petya75 #43004 üzenetére
Köszönöm, neked is MPO!
Azért elég meggyőző ez alapján a kisebbik Royal is, Határozottan nem előrelépés, hanem egy nagyobbacska ugrás lenne a mostanihoz képest."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
mpo
veterán
-
petya75
tag
válasz elfelejtette #43003 üzenetére
Nem a szöveg a lényeg, a két grafikon.
1. graf, alsó vonal: felvett teljesítmény, felső vonal: leadott teljesítmény
2. graf, COP érték (jóságfok)
De ha goole chrome-t használsz: egér jobb gomb "Fordítás magyar nyelvre"Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
elfelejtette
veterán
válasz petya75 #43002 üzenetére
Istenem, bárcsak érthetően írnák, ezek szerint én nem tartozom a finnugor nyelvcsaládhoz...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
petya75
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Dyson akkumulátoros porszívók
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest