- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Amennyiben jól érzed magadat otthon.
Hagyjuk már azt a hülyeséget hogy a kintihez képest x fokkal kell lejjebb venni bent.
És ha 46 fok lesz kint, 6 fokkal "kell" levenni beljebb, akkor 40 fokban fogsz bent izzadni csak azért mert azt írták az interneten?A szívnek nem jelent megterhelést ha bentről kimész (kardiológus mondta) maximum megfázhatsz ha kintről bemész, de arra is lehet ügyelni.
-
Met
nagyúr
Én ki szoktam.
1. nekünk is van lakásbiztosítás, ennek ellenére bele tud csapni a villám ha akar, kicsi rá az esély blablabla..oké hogy fizeti a biztosító de attól még x hétig-hónapig nem lesz klímám...2. ami jobban zavar hogy amikor a közelben villámlik (csap be valahova) gondolom az elektromos hálózaton keletkező tüskék megzavarják a klímát és egy ideig nem működik jól, pár nap alatt helyre áll
Mástól is olvastam ilyen jelenséget, szóval nem nálam van a hiba.
-
Met
nagyúr
válasz
droti25 #87519 üzenetére
Én először, ecsettel szárazon végigkefélem a mókuskereket.
Ezután befújom klímatisztító habbal. Jó vastagon hogy kitöltse azt az üreget.
Utána befújom a hőcserélőt is a habbal, ezt is jó vastagon, hogy jusson a tálcába is.
Majd ha lecsöpögött, összerakom, legnagyobb venti fordulattal járatom 10 percig.
Amíg lecsöpög, elmosom a burkolatot kívül belül és a mindenféle terelőlapátot, rácsot is. -
Met
nagyúr
válasz
Grande Ale #85719 üzenetére
Tavaly nekünk kb. 120 kWh-al volt több a július, augusztus havi fogyasztás mint az azt megelőző évben.
Nem nagyon volt még ilyen hosszú hőhullám. -
Met
nagyúr
Pár napja, elkezdett kerregni valami a klíma felől a falon, bent a szobában.
Volt egy kis pánik mert egy elosztó van ott a falra csavarozva és abba van bedugva a klíma. Tegnap szétszedtem az elektromos részeket, nincs semmi gond.
Arra jutottam hogy a hűtőközeg cső hozzáér a konzolhoz és az belevág a cső szigetelésébe, így jut el a kültéri kis rezgése a falhoz. 2017-es telepítés, nem csodálom hogy elfáradt a szigetelés.
Este egy mosogató szivacsot dugtam a cső és a konzol közé, elhalkult de később újra kezdte.
Mennyire lehet meghajtogatni a csövet?
Melegszik az a cső? -
Met
nagyúr
válasz
Lorden #84848 üzenetére
Mivel a klímás szobában a belső hőmérséklet állandó a távfűtés miatt, ezért csak a kinti hőmérséklet jöhet szóba mint változó, ezért is kérdeztem.
Illetve a redőnynek nincs mérhető hőszigetelő képessége,
Pedig van. Még 2016-ban mértem más okból. Itt az eredeti post a részletekkel -
Met
nagyúr
Lehet hülye kérdés, de fűtés üzemmódban a klíma fogyasztása függ a kinti hőmérséklettől is?
Amiért kérdezem, van egy szoba ahol nincs fűtés, egy Nobo panelt raktunk be oda, annak a fogyasztásán látni ha kint hidegebb van mert közvetlenül az ablak alatt van.
Csak éjjelre van bekapcsolva.Van egy fűtött szobánk amiben van a klíma, ami pont befúj a fűtetlen szobába.
Gondoltuk hogy a fejlettebb technológia költséghatékonyabb, a Nobot kikapcsoltam és a klímával fűtöttem.
Tegnap, tegnapelőtt kevesebb volt a klíma fogyasztása és melegebb is volt a fűtetlen szobában.
De lehet azért fogyasztott kevesebbet a klíma mert nem volt kint olyan hideg.
Amúgy a klímás szoba fűtött, redőnyös, tehát eleve melegből fúj meleget. -
Met
nagyúr
válasz
Csabroncka #81252 üzenetére
Összfogyasztásunk, lapostető, zárószint, déli tájolás.
Július 461 Kwh
Augusztus 424 Kwh2023
337-3152022
334-2982021
328-2662020
262-28626 fokra van állítva, idénig néha éjjelre levettem 25-re mert bent ugyan "meleg volt" de kint nem és nem kapcsolt be a klíma, jobban szeretek hűvösben aludni.
Idén volt hogy le kellett venni napközben is 25-re mert nem éreztem a hűvöset, annyira át volt melegedve a falazat.
-
Met
nagyúr
válasz
MaxxDamage #79959 üzenetére
Akkor valamit kapcsolj be hogy ne váltson át ventilátorra
Nem hinném hogy nem lehet megoldani. -
Met
nagyúr
válasz
MaxxDamage #79915 üzenetére
Szerintem túlgondolod.
Kapcsolj ki minden extra funkciót (I feel és a többi marhaságra gondolok), csak sima hűtés üzemmódban mit csinál.
-
Met
nagyúr
válasz
MaxxDamage #79901 üzenetére
Akkor állítsd át olyan módba hogy kapcsoljon ki ha elérte a hőfokot.
Minek szívatjátok magatokat a ventizéssel?Nálam ha eléri a hőfokot akkor leáll, majd ha melegebb lesz elindul és nem büdös.
-
Met
nagyúr
válasz
MaxxDamage #79883 üzenetére
Nem hűt csak a venti megy?
-
Met
nagyúr
Syen Bora Plus klímát hogy lehet csatlakoztatni a telefonos apphoz?
Kolléganő szenved vele.
A kézikönyben lévő qr kódra már nem talál appot a store-ban, ezért letöltött mindenféle klímás appot.
Mondtam neki hogy talán a Syen oldalán kellene megnézni az appot, le is töltötte.
A lényeg, mindegyik app látja a klímát, de milyen kódot kell megadni?
A wifi jelszó nem jó (vagy elírta).
Az előző klímája egy Midea volt, azt könnyen be tudta üzemelni. -
Met
nagyúr
válasz
marcusa #78766 üzenetére
Ez még meg is állná a helyét, de sok cégnél a karbantartás annyiból áll hogy kiveszik a porszűrőket, ellögybölik víz alatt.
A hőcserélőre fújnak szemből 2x10 centi fertőtlenítőt, vagy amennyit a burkolat enged mert azt nem veszik le és letörlik a kültéri tetejét.
És ennél a fajta "karbantartásánál" is ugyan úgy él a garancia.
Ezt eljátszották otthon az első és utolsó kötelező karbantartásnál, a másodiknál kivertem a hisztit hogy szedje már ki a mókuskereket. Persze úgy már drágább volt.Egy másik cég melóhelyen jött karbantartani, miután rájuk szóltam hogy a mókuskerékkel is kéne kezdeni valamit előkaptak egy üvegmosót és azzal piszkálgatták a kereket.
-
Met
nagyúr
Nekem mindig leszedte a mókuskerékről a dzsuvát a habos cucc.
Én így szoktam tisztítani:
Leveszem a burkolatot
Kipattintom a függőleges terelőlapátot (ami billeg)
Kiveszem a vízszintes terelőket hogy hozzáférjek a mókuskerékhez
Ecsettel végigmegyek a mókuskereken hogy leszedje a nagy dzsuvákat.
Óvatosan kiporszívózóm és fent is a hőcserélőt (bár utóbbinak nem sok hasznát látom)
Nagy kukazsákot szétvágok, feltolom a klíma és a fal közé, oldalt felragasztom a klímára, a lelógó részt összefogom és alá teszek egy vödröt
Elkezdem benyomni a habot a mókuskerék mögé, bele a lamellák közé, forgatva, bőven.
Ha tele lett habbal alul akkor benyomom a hőcserélőt is, lassan, bőven.
Amíg lecsöpög, elmosom Domestosos vízben a terelőlapátokat.
Amikor már nem csöpög, összeesett a hab, kitörlöm a mókuskerék járatát, összerakom és kész.Miután megszáradt, meg szoktam nézni a kereket, sosincs rajta kosz.
-
Met
nagyúr
Le lehet venni a burkolatot, attól nem szökik ki a hűtőközeg, viszont a csepptálcába nem nagyon fogsz tudni belenézni mert takarja a hőcserélő.
Azt kipróbálhatod hogy öntesz üvegből vizet a tálcába, ha nem kezd el folyni a falon a víz akkor valószínűleg nincs dugulás.Én kétszer találkoztam ilyen ázással.
Melóhelyen az egyik klíma elkezdett vizet köpni és falat áztatni (nem az első szezonja volt), jött a klímás öntögetett bele vizet, nézte a kifolyót, jött rendesen.
Kétszer kihívták, harmadszorra töltött még rá gázt és azóta jó, ez kb. két éve volt.Otthon, szintén nem első szezonos klíma, elkezdte áztatni a falat.
Lekaptam a burkolatot, állt rendesen a víz a hőcserélőn (nem tudom normál esetben mennyi van rajta, csak soknak gondoltam), öntöttem bele vizet, folyt rendesen kifelé.
Megnéztem a távirányítót, valamiért a párátlanítás és a hűtés is be volt kapcsolva az ikonok szerint, amit azóta sem tudtam előidézni ahogy léptetem a mode gombbal.
Kikapcsoltam, visszakapcsoltam. Azóta nem csöpög. Ez is több éve volt.Első körben szerintem önts a tálcába vizet, hogy van e dugulás (nem hiszem amúgy)
Kapcsold ki és újra be, hátha nálad átkerült párátlanító módba. -
Met
nagyúr
válasz
kalapacsolok #78019 üzenetére
Vedd le minimumra és mérj hőfokot hogy milyen levegőt fúj ki.
-
Met
nagyúr
válasz
pvt.peter #77790 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam 1-2 napja.
7 éves klíma, 26 fokon szokott menni comfort módban.
Mindig elég hűvös volt.
Idén le kellett venni 25 fokra mert valahogy melegünk volt, hűvös van hűvös van, de valahogy mégis olyan érzésünk van mintha nem menne.
Szerintem az helyzet hogy már annyira átmelegedett a tartós hőségtől a falazat hogy amit lead hőt lehet érezni.
Most 25 fokon, nincs az melegem van érzés az amúgy hűvös szobában.A gép amúgy tiszta, szűrök is. Nem az okoz teljesítmény romlást.
-
Met
nagyúr
válasz
Khaosz55 #59733 üzenetére
Nem fog beférni, KÁRPITTISZTÍTÓ FEJ keskeny vége befér.
-
Met
nagyúr
válasz
Khaosz55 #59721 üzenetére
3 év alatt folyamatos használat mellett, persze.
Sőt, évente kétszer sem ártana a tisztítás ilyen felhasználásnál.
Nem tudom milyen spray-el fújkáltad a mókuskereket de a mechanikus tisztítás a leghatékonyabb.
Én először ecsettel végig megyek a keréken, utána tisztító spray ami habot csinál. -
Met
nagyúr
Ha valaki szeretné, elkérem annak a klímásnak a számát aki ezt elkövette.
[kép]
Jelige: profimunkaKedden csinálta, egy régi klímát cserélt le, ami azóta is a lépcsőházban van és az új készülék doboza is.
-
-
Met
nagyúr
Tavasszal szoktam nagytakarítani a klímát (hab állagú spray stb.) viszont szezon közben is néha be kell fújni a hőcserélőt, amikor induláskor már punnyadt szagot áraszt, majd elmúlik.
Erre az AM BIGMAN-t szoktam használni.
Bigman helyett lehet mondjuk Sanytol? Spray vagy folyadék higítva, spriccelőbe töltve.
Jó a Bigman csak nehézkes a beszerzése számomra és a Sanytol némileg olcsóbb is lenne. Viszont a klímát nem akarom szétcseszni. -
Met
nagyúr
Télen, a kültéri hőcserélőjén a levegő nedvesség tartalma csapódik le és az csöpöghet a kültéri alján.
Nyáron, a beltéri hőcserélőjén a benti levegő nedvesség tartalma csapódik le és az csöpög (általában) a kültéri mellett kivezetett csövön.
Szóval télen a kültériből csöpög, nyáron a beltériből. -
Met
nagyúr
válasz
Angel2014 #47375 üzenetére
Te megvennéd valahol a klímát és neki csak fel kellene szerelni?
A szerelési ár szerintem reális, ha nem tőlük veszed a készüléket akkor lehet drágábban szerelik fel.Továbbra is azt mondom hogy ne rakasd a kanapéval szembe.
Az a biztos huzat szempontjából.
Olcsóbb lesz a szerelés mert nem kell annyi cső.
Akkor elvileg a kondenzvíz elvezetést is megoldhatod így lakáson belül. -
Met
nagyúr
válasz
Angel2014 #47282 üzenetére
Szerintem felteszik a beltéri egységet, abból vízszintesen megy az ablak felé a kábelcsatorna, ott megcsinálják a faláttörést és kívül viszik le függőlegesen a csövezést a kültérihez.
Így a legkevesebb bent a kábelcsatorna.
Persze ha szeretnéd bent nézegetni, akkor úgy rakják ahogy szeretnéd. -
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz
Petyuska111 #46917 üzenetére
Klíma kihúz és hűtőszekrénybe a bogyók?
Azért javaslom ezt mert az én Daikinom megvadul ha közel van vihar.
Nem közvetlen villámcsapástól hanem valószínűleg a kis tüskék miatt amit a villám gerjeszt az elektromos hálózaton.
Ilyenkor csak úgy tudom elindítani a hűtést ha ventilátorról végig léptetem hűtés módra.
De másnál elkezdte változtatni a hőfokot.
Pár nap alatt elmúlik csak bosszantó. -
Met
nagyúr
válasz
ggeleven #46914 üzenetére
Nálam a Borsod klíma szerelt 4 éve.
-
Met
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #46599 üzenetére
Ez a levegő páratartalmától is függ.
Ha száraz bent a levegő akkor nincs minek lecsapódni.
Ha dugulásra gyanakszol önts vizet a csepptálcába és nézd ahogy kifolyik, ahogy javasolták. -
Met
nagyúr
válasz
#95712068 #46512 üzenetére
Tavaly AM Big-el fújkáltam időnként amikor elkezdett punnyadt szagot eregetni.
A burkolatot nem kell levenni hozzá, csak a szűrőket kivenni. Befújod alaposan a hőcserélőt és fújsz a tálcába is.
kb. havonta kellett ismételni de ez a helyiség páratartalmától is függ szerintem. -
Met
nagyúr
válasz
teszt345 #46473 üzenetére
Nálam tavaly kezdett csöpögni (2017 óta van fent), azóta egyszer sem.
Nagyrészt Comforton megy.
Nem tudom miért csinálta, a táv kijelzőjén láttam hogy a párátlanító ikon is kint van.Melóhelyen az egyik klíma (Samsung) ugyan így elkezdett folyni időnként, töltöttek még bele gázt, azóta nem folyik.
-
Met
nagyúr
Nem haragszom.
Én úgy vagyok vele hogy ami nincs leírva az nincs.
Nem ezt mondtam, félreértettem, ezt mondtam de úgy gondoltam stb.Nincs ezzel gond csak akkor legalább annyit reagáljon hogy nem éri meg velem foglalkoznia, bár ahogy olvasom komolyabb üzletek sem mozgatták meg.
Mindegy, csak leírtam a tapasztalatom vele kapcsolatban.
Ettől függetlenül lehet hogy jó szakember, ezt nem vonom kétségbe. -
Met
nagyúr
Írtam nekik privátot klíma tisztítás ügyben (április).
Mivel láttam hogy több hete nem lépett be, írtam neki mailt, elvileg ugye privátról megy ph rendszer mail is...
Majdnem egy évre rá válaszolt privátban (következő év február) hogy erre felé járnak.
Aztán 4 hónappal később ráírtam de nem kaptam választ.
Megcsináltam én a tisztítást.Nyilván a fórum nem "hivatalos" kommunikációs platform az üzleti életben de úgy gondolom hogy ha üzletre is használja a fórumot akkor reagáljon is.
Pont ugyan annyi idő privátot írni mint mailt és nem kell azonnal reagálni mint telefonálás közben.
Ráér tervezni, átnézni a beosztást stb. -
Met
nagyúr
A hab az le is oldja a koszt ahogy dagad? Mókuskerékről a porra gondolok, mert kis ecsettel át megyek rajta de a kis résekben, sarkokban ottmarad.
A Sanytol az mehet a hőcserélőre (higgítva?)?
BIG spray-el fújkáltam a hőcserélőt időnként amikor punnyadt szagot enged a klíma indulás után, a mókuskereket tavasszal tervezem kezelésbe venni.
Sanytol van otthon, akkor csak habot vennék a kerékhez (meg menne a lamellákra is először) a későbbi Sanytolos spray fújkálást csak a hőcserélőre gondoltam.
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
Most vettem észre hogy a távirányító kijelzőjén a bal felső sarokban ott az A betű a nyilakkal (AUTO)
Amikor takarítottam átraktam vetilátor módba és amikor végeztem és kerestem a hűtést akkor csak a hópihét néztem.
Tud olyat csinálni hogy Comfort-ban ha szükséges elkezd szárítani? Mert akkor ez megmagyarázná hogy miért nyílt le félig a terelőlapát. Sajnos ugye a táv nem kap visszajelzést hogy éppen mit csinál a készülék. -
Met
nagyúr
válasz
feco70 #40482 üzenetére
nem megfelelő kondenzcső elvezetés, dugulás
Nem állt a tálcában a vízjegesedés
Nem volt jeges a hőcserélőnagy páratartalom
Nem éreztem olyan nagy párát.Nem volt víz a burkolaton hogy túlhűtötte volna és comfort módban, alig pörgött a venti.
Ami viszont fura, hogy pár hete le kellett kapcsolnom egy kismegszakítót villanyszerelés miatt, azon a körön van a klíma is.
Előtte természetesen kikapcsoltam a klímát.
A szerelés befejeztével vissza kapcsoltam a kismegszakítót és a klíma terelőlapátja megállt kb. félúton. Kikapcsoltam, bekapcsoltam, helyre állt.Ma reggel felkeltem, megnéztem a klímát, 26 fok, comfort mód, elmentem a fürdőbe és jó fél órával később láttam hogy a terelőlapát megint félállásban van.
-
Met
nagyúr
Jóestét, bepisilt a klímánk.
Daikin FTX35KM/RX35KM
Itt csöpörgélt. Nemrégen kezdte. éppen ki volt kapcsolva mert szellőztettem.
Gyorsan lekaptam a burkolatot, nem jeges a hőcserélő és a tálcában sem áll a víz.
25 fokon ment comfort módban. Általában így használjuk tartósan, 25-26 fokon.
Most járatom 22 fokon, 3-as ventivel de abbahagyta a csepegést, elé lógattam egy higanyos hőmért 12 fokos levegőt fúj.
A lakásban 48-50% a páratartalom.
Idén volt három éves, idáig soha nem csepegett.
A klímásoktól kérdezném hogy hívjak szerelőt vagy várjak még? -
Met
nagyúr
Múltkor szóba került a klíma hőérzékelője hogy lehet azért nem hűt rendesen mert poros.
Hol van a hőérzékelő Daikinéknál, vagy hogy néz ki? -
Met
nagyúr
Most voltak kint klímát tisztítani.
Egy hidegzsíroldós flakonból fújkáltak valamit (állítólag nem az volt benne ami rá van írva, de nem volt olyan klímatisztítós szaga mint pl. a BIG-nek) a lamellákra.
Szűrőket kimosták, burkolatot törölgették.
Mondtam hogy a mókuskereket ki kellene szedni, azt nem szokták mert lehet nem úgy teszik vissza és ütni fogde megnézik és ha koszos van spéci kefe náluk ilyen célra, mutatom [link], itt majdnem elröhögtem magam
Hőfokot mértek és kész. A kültérik közelében sem jártak. -
Met
nagyúr
válasz
runner 125 #39987 üzenetére
Önkormányzatnál kérdezd meg és ha biztosra akarsz menni akkor a szomszéddal is aláíratsz egy beleegyező nyilatkozatot a későbbi problémák elkerülése végett.
-
Met
nagyúr
Enyhe domestosos víz mehet a csepptálcába?
kb. havonta előjön hogy amikor bekapcsol enyhe áporodott szagot szokott nyom a klíma, aztán kis idő múlva már nem, ilyenkor be szoktam fújni klíma tisztító sprayel. De azon gondolkodom hogy lehet elég lenne csak a tálcába önteni valamit hogy kimossa. -
Met
nagyúr
válasz
curbowka #38590 üzenetére
Nekem volt ilyen gondom, fordulatszámtól függetlenül, mintha egy műanyag dobozt ráznának amiben van egy kis műanyag darab.
Az oldotta meg hogy tavaly kierőszakoltam egy mókuskerék tisztítást, kiszedte, vissza rakta, azóta nem zörög.
Másoknál olvastam hogy kivették a mókuskereket és megzsírozták. -
Met
nagyúr
Az milyen hibára utal hogy a szélzaj nem egyenletes néha?
Tavaly tavasszal volt szétszedve a klíma, végighűtötte a nyarat, télen időnként fűtöttünk vele.
Majd március-április környékén amikor melegebb lett bekapcsoltuk hűtésre, a gáz szürcsögött azzal nem volt gond viszont azóta néha ahogy elkezd fújni olyan hangja van mint amikor a szél fúj, nem egyenletes hanem halkabb-hangosabb.
Nem mindig az első indulásnál csinálja. Légáramot nem tudtam nézni hogy abban is van e változás mert persze olyankor nem csinálja amikor oda tudnám rakni a kezem. -
Met
nagyúr
Válaszoltak.
A videón látható kilengés, nem extrém, mértékű, ilyen előfordul. Ezeket a mókuskerekeket, gyárilag kiegyensúlyozzák, a videón látható kilengések ellensúlyozására. Amennyiben, ez az eltérés, nem felel meg a kívánalmaknak, a mókuskerék, nem kerül beépítésre. Amint, azt Ön is írja, a készülék nem rezonál, ami, szintén azt mutatja, hogy a mókuskerék tengely végei, melyek siklócsapágyakban futnak, nem ütnek. Így, véleményünk szerint, nincs probléma, ezzel a mókuskerékkel. -
Met
nagyúr
Tegnap írtam a Daikinnak, elküldtem a videót.
Hogy ez mennyire megszokott, ha nem akkor a javítás garanciás hibának számít e.De nem nagyon hiszek benne hogy válaszolni fognak.
Én is úgy gondolom hogy ez gyártási "hiba". De ha nem tesz kárt a készülékben akkor nem érdekel csak meglepődtem.
-
Met
nagyúr
Az normális hogy a mókuskerék ennyit üt néhol?
Daikin FTX35KM/RX35KM, komfort módban.
videó -
Met
nagyúr
válasz
bobek72 #37323 üzenetére
Nem
17 június - 18 június. első év
18 június - 19 június, második év
19 június - 20 június, harmadik év
Tehát idén letelt a 3 év.
18 és 19 tavasszal voltak kint ez viszont csak kettő a "kötelező" háromból.pjen Ez a fura nekem, kihívom egy már nem garis készülékhez kötelező jelleggel?
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Segítsetek mert nem jön ki a matek.
Daikin klíma, 3 kötelező karbantartás=3 év garancia
'17 júniusban rakták fel, tehát idén júniusban jár le a gari de még kell elvileg egy karbantartás. Viszont akkor az már a negyedik év lesz -
Met
nagyúr
válasz
LXI-skorpio #32588 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női bicaj!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest