Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Orlin

addikt

válasz tibibi #43074 üzenetére

Nálam is hasonlóan történt.
    Itt egyeztettünk ,amikor volt nekik olyan gép amire szükségem volt egy hét alatt lebonyolítottuk a szerelést.Ez volt tavasszal.
    Ősszel már nem itt,hanem a cég email címén kerestem akkor is egy hét alatt jöttek és szereltek.Az első klíma mint írtam itt is többször zörgött picit.
    Amikor Asha felénk járt bejött megnézni személyesen.Pedig nem is volt lebeszélve nem is nyaggattam őket úgy gondoltam majd idén tavasszal megoldják, addig várhat.
    Szóval nekem is pozitív tapasztalataim vannak.
    Gondolom sok esetben az adott pillanatban számít valaki mennyire komolyan érdeklődik és mennyi van az adott klímákból.Mennyi egyéb üzlet.
    Nem tisztem megvédeni ,de nem is érzem korrektnek hogy szó van róla és nem tudja megvédeni magát.
    Volt itt a fórumon negatív tapasztalatom első körben szerelővel aki beígérte ,hogy jön adott napon.Pénz fele elutalva.Mi közben kihúztunk elraktunk mindent éjszakás után vártam délig és mivel nem érkezett meg felhívtam és jöttek a kifogások miért nem tudott jönni.Persze egész héten egy telefont nem tudott megereszteni hogy hülye ne várjál.
    De ez nem ő volt.

[ Szerkesztve ]

LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Új hozzászólás Aktív témák