- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Dr. Oid #338274 üzenetére
Szia! Nekem vagy egy sima ultra slim és egy sunset tokom. Pont ellenkezőleg tapasztaltam, annyira erősen oda szívja a magsafe kiegészítő hogy alig tudom leszedni egy kézzel. Mind a két tok múlt héten érkezett meg a saját oldalukról, nem pedig magyar boltból. Mondjuk én sima 16 Pro-n használom. Szerintem próbálj meg egy másik magsafe tartót 😊
-
válasz
Dr. Oid #335843 üzenetére
Én 4-10-15 hónapra tudom kihozni a készülékeket. 2 feltétel: a meglévő cetelem hitelkártya és az adott shop cetelem hírdetménye. A 16 pro-t 4 hó kamatmentesre hoztam ki az istyle-ból, 3 éve a 22u-t az sestore ból hoztam el 6 hó 0 THM-re(-kedvezmények). A cetelem hitelkártyát csak és kizárólag ezért tartottam meg. Mindig van valahol 0 THM-es lehetőség.
-
-
dnelb
veterán
válasz
Dr. Oid #335843 üzenetére
Ez lényegében egy 15%-os thm-es áruhitel, már itt buksz egy csomó pénzt. Akkor levan írva hogy csak patika és karcmentes telót vesznek vissza, plusz biztos hogy piaci ár alatt számolják be. Szerintem hülyeség ez így.
Ha ennyire nincs pénzed, inkább nézz valami más helyet ahol 0%-os thm van. -
Zsolt,72
Topikgazda
-
válasz
Dr. Oid #334516 üzenetére
Publikus IP-címmel sokkal több (kéretlen) kérés érkezik a készülékre, amik bár semmit nem jelentenek, mert nem támadás/egyéb rosszindulatú tevékenység, mégis kezelnie kell a készüléknek, ami akkumulátoridőben jelentkezik.
Észrevehetően gyorsabban merül a publikus IP-vel kapcsolódó készülék, mint a privát IP-s. (Legalábbis ez az általános, yetteles tapasztalat.) -
-
-
-
havri1
félisten
válasz
Dr. Oid #325015 üzenetére
Nincs jó megoldás. Hagyd 100-on, és használd. 2 évet simán ki kell bírjon "bármilyen használat mellett".
Az apple nem a töltési alkalmat veszi alapul a ciklusnál, hanem azt, hogy 1 ciklus az 100% (vagy nem tudom mennyi) használat alapján 1 ciklus.
Tehát ha 5x20% ot töltesz és egyszer meríted nullára, az is 1 ciklus, mintha csak 1x töltenéd 0-100%.
Ebből a szempontból teljesen mindegy. Másik szempont, hogy az élettartamra sok más is hatással van, nem csak a töltés. Összetett a kérdés. -
divan
őstag
válasz
Dr. Oid #316110 üzenetére
A Swiftkey okosabban ajánlgat szavakat, mikor elkezded írni a szó elejét. Ezt a részét én is jobban szerettem, bár a HUNKey is próbálkozik. Ha hosszabb szöveget írok, akkor inkább vízszintesre teszem a kijelzőt, és akkor egyszerűbben eltalálhatóak a betűk. De a Swiftkeyen is előfordult, hogy mellé ütöttem. De az, hogy nem kell a hosszannyomás, és húzogatni az ujjamat a sok használhatatlan ékezetes karakter között, az nekem mindent felülír. Leggyakrabban az á helyett sikerült à-t írni, volt, hogy egymás után háromszor, akkor már bedurrant az agyam. Engem halálra idegesít az ékezet nélküli, és a mindenféle más nyelvű ékezetes írás. Olvasni sem szeretem, de írni...
-
válasz
Dr. Oid #315450 üzenetére
Nekem is Airpods Pro (1) fülesem van és nekem is produkálta már párszor ezt, hogy egyik alkalommal csak az egyik oldal szólt.
Azt vettem észre, hogy nem mindig kezdi valamelyik venni a töltést korábbi töltőtokba visszarakáskor, viszont ha kiveszem és rögtön visszarakom, ilyenkor másodjára mindig elkezdi venni.
Egyébként is érdemes arra ráállni, hogy figyelmesebben és lassabban töltőtokba rakni.
Például berakom a bal oldalit és figyelem, hogy villan-e egyet a led. Ha igen, akkor berakom a jobb oldalit és ott is figyelem, hogy villan-e a led.
Ha mindkét esetben villan, akkor elvileg legközelebb rendesen használhatóak lesznek.De olyat is produkált már, hogy fel volt töltve mindkettő, mégis szintén csak az egyik szólt, de az ilyeneket egy újrapárosítás eddig megoldotta nálam.
Esetemben az sem segít sokat az Airpods-omon, hogy fél éve a föld alól túrtam ki szegény egyik oldalt.
Ha nem lett volna Lokátor, akkor végleg az enyészeté lenne. -
sgeza
veterán
válasz
Dr. Oid #315029 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálja, viszont nem mindig. Nem látom okát, hogy egyszer miért merül, mint állat, máskor pedig teljesen jó. Mintha időnként valamelyik füles leszívná. Volt olyan, hogy határozottan más töltöttségi szintet mutatott a két fülesre. Én be fogom vinni a szervizbe. Jelzek majd az eredményről, illetve te is szólj, ha netán hamarabb bevinnéd!
-
törölt tag
válasz
Dr. Oid #314559 üzenetére
Az szerintem is jó lenne ha az ökoszisztémában Mac-en van smart folder, akkor legyen iOS-en is. Apple Music ugyanez, smart playlist van gépen, nincs telefonon. iPhone-ra van Classical és Journal, Mac-re nincs.
Egyébként számomra jó az Apple Photos. A Microsoft OneDrive felülete nekem nagyon nem tetszik, Google-höz nem akarom vinni a képeim. iCloud Photos és kész.
Van éves, havi nézet, albumokba rendezem, a generált kategóriák screenshots, selfies, videos, live photos stb. a személyek és helyek, ennyi nekem elég. Keresőben tudok kulcsszavakra szűrni, egyszerűen beírom "safari" vagy "viber" és akkor az onnan mentett képeket listázza ki. Használom háttér gyűjtésre az Unsplash appot, beírom keresőbe "unsplash" kidob mindent amit onnan mentettem le, akár berakhatom egy wallpaper albumba. Ha voltam valahol eseményen, rögtön berakom albumba.
Ha jól emlékszem lenne API a fejlesztőknek, hogy külön mappába tegye, nem tudom. Engem az All Photos és Recents ömlesztett rész nem zavar, hiszen azt csak a válogatás idejére használom, alapból nem ott nézegetem vissza a fotókat, hanem albumoknál.
-
válasz
Dr. Oid #314559 üzenetére
Lehet hardveresen jobbak az Apple cuccok, jobb a szerviz, stb. Plusz iOS-en is elérhető minden Google szolgáltatás. Én legalábbis ezeket is szoktam mérlegelni, hogy pl. nincs mini telefo a másik oldalon.
Valakit itt érint ez a probléma, hogy visszatérnek a már törölt képek? Nálam a családban egy ember mindig úgy backupolja a képeit, hogy PC-re kábellel File Explorerben. Már évek óta panaszkodik, hogy bizonyos képei visszatérnek, hiába törli őket. Szóval ez nem iOS 17.5 probléma lesz szerintem, csak most vették észre emberek talán, miután valaki felhivta a figyelmet.
-
sgeza
veterán
válasz
Dr. Oid #314551 üzenetére
Google fotók. Pont ugyanúgy működik, ahogy a gyári fotók, annyi különbséggel, hogy meg tudod tenni vele a következőt:
az albumokba rendezett képeket albumba pakolás után egyúttal archiválod is (van egy ilyen lehetőség), akkor eltűnnek az ömlesztett nézetből, viszont az albumban továbbra is látszanak.
Így eléred azt, amit szeretnél. -
-
válasz
Dr. Oid #312519 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, de teljesen tökéletesen működik a Face ID, valamint ha TV-re van dugva és órákat pofával lefelé van fordítva az idő alatt a komódon, az se zavarja sose (mondjuk ott lehet, hogy maga az üzemmód van rendesen megírva, miszerint gyanítja, hogy folyamatosan megbízható környezetben tartózkodik).
Na de egyéb buggal is élek a mindennapokban, ha több nem társul mellé idővel, akkor amúgy békességben maradunk, mert nem zavaró bugokról van szó.
-
pamesz
tag
válasz
Dr. Oid #312305 üzenetére
Én használom a szürkét 15 pro maxon. Megosztó egy tok, nekem baromira tetszik. Vastag, nehezebb lesz tőle a telefon. Iszonyat nehéz lepattintani az alját leszedéskor, viszont annyira jól körbe veszi a belső szilikon, hogy 3 hét használat után sem jutott be egy porszem se, a telefon és a tok közé. Az első héten kicsit csúszós, viszont utána nagyon jó tapadós lesz, jó kézbe fogni. Nem nagyon dobáltam még, de szerintem az ütéseket is felfogja a dupla kivitel miatt. Én ajánlom! Most volt fent aprón apró pénzért. Pont miután megvettem
-
Shyciii
veterán
válasz
Dr. Oid #311250 üzenetére
Még WebKit-et használ mindegyik böngésző. Viszont itt van már a kanyarban a Blink. Jelenleg belső tesztelésen van, de hamarosan megkapják külsősök is.
https://9to5google.com/2023/03/03/first-look-google-chrome-blink-engine-iphone-ios/ -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Dr. Oid #311101 üzenetére
Witfasttól csak szövet szíjat rendeltem eddig, azok nagyon jók és nem fényes a csatjuk. Egy másik szállítmány van most útban ami tartalmaz szilikon szíjat. Ha van türelmed, akkor vársz egy kicsit és amint megkaptam megírom, hogy milyen.
3CSOMAG Ocean Band Trail alpesi hurok Apple Watch Ultra 9 8 7 6 5 SE 44/45/49 mm -
törölt tag
válasz
Dr. Oid #309357 üzenetére
Erre írtam, hogy technikailag lehetne IR blaster és SD kártya is, valakinek biztos hasznos lenne mint a BT fájlküldés, viszont csak azért mert valamire van technikai lehetőség, nem kell belerakni, ezt kell megértened, megvan az oka miért nincs. Szerinted faszság, szerintem nem, direkt jónak tartom ezek nincsenek benne. Itt tér el a véleményünk. Nincs ezzel gond. Az Apple ment a saját feje után annak idején, nem árultak zsákbamacskát, zárt rendszer. Mint kiderült sok vevőnek tetszett ez. Több más gyártó pedig máshogy gondolta, náluk volt BT fájlküldés, infra, SD kártya is. Az is tetszett sok vevőnek. Akkor ott volt a választási lehetőség.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dr. Oid #309362 üzenetére
Nálad a szűk keresztmetszet, hogy céges gépre akarsz küldeni fájlokat, amire nem tudsz bármilyen klienst telepíteni.
Én speciel akkor is utáltam a bluetooth fájlküldést, amikor még volt rá lehetőségem. Elfelejtették egymást, átváltott LP módba, nem látja, újra kell csatlakozni, na végre másol, anyámért ilyen lassú az egész, eldobta, kezdjük elölről.
Vannak Airdrop alternatívák Windows és Android irányba, de oda lyukadunk ki megint, hogy ha a cég nem engedi a klienst telepíteni, akkor ez nyilván nem vigasztal. De normál esetben a bluetooth fájlküldés hiánya nem kell, hogy komoly hátrány legyen.
-
törölt tag
válasz
Dr. Oid #309353 üzenetére
Céges gép és céges telefon: szólsz a cégnél mit szeretnél
Céges gép és saját telefon: szólsz a cégnél mit szeretnél a gépre telepíteni vagy vállalod milyen céges dolog kerül a saját telefonodra, vagy kábel(én amúgy nem keverném a céges és magán dolgokat, de ez csak az én szemléletem)
"Meg 2024-ben ne a kábel legyen már az alap."
Mondja ezt az aki 2024-ben BT-on akar fájlokat küldeni. És a kábel opciót azután írtam, hogy nem akartál felhőzni, ami 2024-ben inkább "alap" már.
Többet nem tudok hozzátenni, hidd el: ha az elmúlt 15 évben nem volt iOS rendszeren BT fájlküldés, akkor nem most és a jövőben sem fogja belerakni az Apple, tehát beszélni is felesleges róla.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Dr. Oid #309353 üzenetére
No igen, a céges (korlátozott) felhasználási mód valóban eltérő helyzet.
A feltöltés pont nem „több lépéses folyamat”, nálam ezt teljesen automatikusan, csendben és a háttérben végzi a Microsoft OneDrive. A letöltés sem bonyolult; igaz, nem egy, hanem 2 kattintás: kép kiválasztása, majd katt a Letöltés gombra. -
törölt tag
válasz
Dr. Oid #309315 üzenetére
Csak kíváncsi vagyok a gondolkozásodra hogyan használod, használnád, de hagyjuk ha titok. Olyan esetre tudok hirtelen gondolni szenzitív kép és valaki nem akarja a felhőt, ez rendben, akkor a kábel miért akkora probléma? De ha nem szereti a vezetéket se, akkor Apple-nél erre is van lehetőség, Mac & iPhone közti AirDrop funkció.
iPadre nem tettek MacOS-t, MacBookra nem tettek touchscreent. És ezzel jobban jártak, mint pl. a mindenes Microsoft Surface. -
Šolaire
veterán
válasz
Dr. Oid #309315 üzenetére
Te álláspontod is érthető nincs ezzel baj. Én pl szeretem azt, hogy telefonnal fotózok majd hazaérek akkor megnézem nagyba iPad-en, ökoszisztémán belül nagyon szépen működik win-el már kicsit másabb kell kábel program stb. Anno mikor droidról váltottam úgy álltam hozzá hogy nem az androidot kerestem benne persze előtte volt WP nem is egy telefon meg symbian utána droid majd iOS. Mindegyiket szerettem használni sose kerestem egyiket se a másik rendszerben. Alapvetően rugalmasan állok mindenhez de én azt is megértem aki hiányol dolgokat főleg ha sok évig más rendszert használt.
-
törölt tag
válasz
Dr. Oid #309309 üzenetére
Én nem nagyon érzek nagy fájdalmat: képeim iCloudban, Windows-on is elérhetők. Aki akar kábellel is tudja importálni a hivatalos leírás szerint. [link] [link] (nem kell külső kínai program)
Tettem fel saját mp3 zenéket is az Apple megoldásával (Music, iTunes), szépen integrálta Apple Music streaminggel. Tettem fel filmet, csengőhangot is az Apple saját megoldásával, nyilván itt a formátum megfelelő legyen. Notes, Pages dokumentum weben keresztül, nyilván Mac esetében a natív app kényelmesebb (handoff és egyebek), de én nem tartom "hibának" hogy az Apple nem Windows-ra fejleszt. Keychain jelszavak Windows-on is elérhetők. Files: iCloud Drive Windows-on vagy icloud.com vagy SMB megosztás vagy kompatibilis külső tároló. AirDrop hát csak Mac, Windows esetében böngészőben pl. SnapDrop.Miről maradok le? Mi a konkrét igény? Kép importálás, szinkronizálás helyett DCIM mappában kotorászni Total Commanderrel? Utáljuk az iTunes-t, akkor kínai 3utools mindenképp? Másik a bluetooth fájlküldés, amit még említettél, én a világból kifutok ettől 2024 internet korában. Olyan életszerű helyzetek jut eszembe, hogy de mi van ha a sivatagban térerő nélkül azonnal át kell küldeni valamit az Androidos félnek??? Mindennapos eset...
Az Apple annak idején máshogy gondolta, két iPhone között wifi sebességgel átküldeni jobb élmény, mint két Android között BT sebességgel, akkor ezt a vásárlók is megértik. Ahogy két iPhone között iMessage jobb, mint Android oldalon a fragmentált chat app szituáció, hogy 3-4-5 félét használnak. SD kártyát se raktak bele szándékosan és infrát se, mert nem gondolták fontosnak a TV távirányító lehetőséget.Magyarul attól mert mások máshogy csinálták, az Apple pedig a saját feje után ment. Kezdetek óta zárt rendszer, használjuk úgy ahogy kitalálták elven árulták, és az évek során a kisebb-nagyobb nyitás, opciók belerakása is olyan Apple módra van. Megszokás kérdése. Pl. bennem fel se merül, ha nem tetszik egy beépített gyári háttérkép (most ezek a kaleidoszkóp témák), akkor kitöröljem, mert megszoktam nem lehet. Annyira zártan benne van a rendszerben. Aki nem iOS user, az lehet erre azt mondja úristen mi az hogy nem törölhető valahol fájlrendszer szinten, hiszen megvetted 400 ezerért... ők azt felejtik el a hardvert vesszük, a szoftvert csak "béreljük" és így lett régen jailbreak, de a vevők 99%-a elégedett az Apple által eléjük rakott termékkel.
-
válasz
Dr. Oid #309289 üzenetére
"Szóval lehetne még szögelni felhasználóbarátabbá, szerintem."
Ha tudnád, az utóbbi időben mennyit nyitott az ilyen jellegű dolgok felé az iOS.... Már messze nem annyira zárt, mint régen (félre ne érts, lehet ez is baj, én pl. nagyon bírtam, hogy bár korlátokkal, de messze stabilabb volt bármely mobil OS-nél. Most meg ugye tudjuk, hol is tartunk sajnos).
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Dr. Oid #309287 üzenetére
„ne csak 40mp-es csengőhangot lehessen akár pénzért letölteni, vagy URAM BOCSÁ lehessen feltölteni valahogy triviálisan, minimális/zéró pc-s hakkolással”
A másolás és szerkesztés nagyon egyszerű a 3uTools Windows program segítségével.
Még nekem sem okoz gondot.
Pikk-pakk megismerkedtem vele, adja magát.
A korlát valamikor az elmúlt évek során szerintem megszűnt, amikor 5 éve kezdtem az iOS használatot, akkor még valóban így volt. Mostanság úgy emlékszem, már tudtam hosszabb csengőhangot is használni.
kicsit egyszerűbb file átvitel pc-ről
Szintén a 3uTools a megoldás.
BT file átvitel
Utoljára Symbian OS alatt használtam ilyet, akkor is egy kezemen meg tudtam számolni, mennyi alkalom volt. Androidon sem kellett soha, így iOS alatt sem hiányzik. Látom, hogy van rá igény, ezt elfogadom, bár az én felhasználói szokásaim mellett ez teljesen érdektelen.
Mit szeretnél küldeni/fogadni Kékfog segítségével? Tényleg érdekel a válasz. -
válasz
Dr. Oid #309281 üzenetére
Valószínű, hogy nagy változásokat ma már nem olyan elkészíteni, mint régen, amikor minden újdonság volt. Pl mikor az iphone 3G még nem tudott videót felvenni, csak a 3Gs. Akkor ez újdonság volt. Vagy hogy autofókuszos lett a kamera. Vagy most a váltás usb-c-re. Általában inkább az óvatos, kis fejlesztések mennek.
Amikor egy gyártó bedob valami nagy változást (pl. jelentősen átdolgozott kamera, vagy az összehajtható kivitel) azzal mindig kockázatot is vállal, ami vagy nagyon bejön vagy nagyon nem. Ezért óvatosak, másrészt meg ha idén mindent kicserélnek, akkor nincs biztonsági tartalék jövőre. -
vadkörte
addikt
válasz
Dr. Oid #309239 üzenetére
Amikor mezei mobilról - SonyEricsson Z600 - váltottam Symbian S60-ra, szívem szerint a falnak rohantam volna. Amikor S60-ról váltottam Androidra, eleinte erős suicid késztetésem voltak.
Amikor először találkoztam MacOS-sel, szerettem volna egy kihegyezett karóval torkon szúrni azt a barmot aki megálmodta. Majd elkezdtem linux-ozni és eljött az érzés, hogy beleharapnék az almába. Így lettem Win-esből almás. 3 nap elég volt, hogy megszokjam a MacOS-t. Hiba nélküli? Nem. Tökéletes? Hajajj... Nagyon nem... Hisztis?Néha rosszabb mint egy szőke olasz nő.
(épp most kényszerülök lecserélni egy 3,5"-os külső RAID házat mivel PC-n és Manjaro-n tökéletesen működik, ellenben a Mac Mini bacik felismerni)
Ha váltok - átgondoltam az utóbbi hetekben sok mindent és vannak dolgok amiket elengedek, és egy nagyon nagyot lépek - Android-ról iOS-re valószínűleg lesznek problémáim, de remélhetőleg a helyén tudom kezelni.
#309235 FerNandor
Azon szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy kollégának van 15Pro-ja. Elkérem tőle és lövök pár teszt 48MP-es proRAW-ot. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Dr. Oid #309239 üzenetére
Ezzel semmi baj, nyilván minden rendszernek megvannak az objektív és szubjektív előnyei meg hátrányai. De mindkettőbe belenyaltam már és Android közösségekben sokkal kevésbé tapasztalom azt az elemi idegességet, ha valaki hibákról, hiányosságokról beszél. Talán mert olyan sok éven át az volt, hogy tök jogosan lehetett szidni azért, mennyit kell barkácsolni rajta, hogy jó legyen, csak közben elteltek az évek és az Androidra ez már közel sem igaz. De mielőtt emberek 400-600 ezer forintokat ellocsolnak egy telefonra, lehet jobb döntést tudnának hozni, ha nem lenne ennyire alultárgyalva ha valamiben az iOS gyengébb és nem 4-5-6 évvel ezelőtti tapasztalatok lennének összehasonlítva. Vannak hátrányok, amik engem például nem különösebben érintenek, mások azért kicsit jobban.
-
válasz
Dr. Oid #308908 üzenetére
Hát nyilván ha azt használod a legtöbbet arányaiban az eszik legtöbbet az akkuból. Mondjuk én nem használok adblockert, egyebeket, amik növelhetik a fogyasztását, nem tudom, neked vannak-e ilyenek telepítve.
14PM-el elégedett voltam akku terén, de tény, hogy 13PM után az AOD miatt rosszabb volt, erre számítottam is. Viszont 15PM nekem jobb akkuban, mint 14PM volt, észrevehető mértékben. -
válasz
Dr. Oid #308904 üzenetére
Az akku statból az látszik hogy az utolsó 24 órában volt 3 óra SOT-is úgy hogy kezdte a kerülést olyan 78%-ról és merült 37%-ra, úgy hogy picit rátöltöttél du. 3-4 között. Tehát 3 óra SOT plusz 24 órás standby evett 41%-nyi alkut plusz azt a pici rátöltésből származó energiát.
Ez egy sima 14 esetén nem rossz, főleg hogy dual simmel használod.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Dr. Oid #307269 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi a kérdésed. A megnyitott termékhez oda van írva, hogy visszaküldték (elállás joga lesz valószínűleg, de igazából mindegy), és bevizsgálták, de jónak ítélték. Az is oda van írva, hogy a gyártó végezte a felújítást.
Ellenben nevetségesen drágának találom. 424 900 forintba kerül, ami egy vicc kategória.
A média markt az a hely, ahol akartam venni eredeti gyári töltőfejet, az ár láttán dobtam egy hátast, átmentem az istyleba és olcsóbban kaptam meg. Érted a media markt még az istylenál is képes volt drágább lenni, ami igazán komoly teljesítmény.
-
esbii22
őstag
válasz
Dr. Oid #307205 üzenetére
Nincs beépített prediktív. A gyári billentyűzet tudja, de Magyarországon még egyelőre nem. Amire te gondolsz az csak bizonyos szavaknál kínál fel lehetőségeket. A prediktiv megjelenik a billentyűzet felett egy sorban és kínál 3 opciot. Gboardnak sajátja van, mint minden billentyűzetnek.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Dr. Oid #301018 üzenetére
En mindharmat felvennem a gyari Naptarba a Beallitasok - Mail - Fiokok menuponton keresztul es csak a naptarat valasztanam ki mint szinkronizalando elem.
A Google naptarat Google-kent, a ceges Outlook-ot Exchange fiokkent, a privat Outlook-ot Outlook.com fiokkent.
Ennek az fekudhet keresztbe, ha a ceges tenyleg nem veheto fel csak Outlookon keresztul. Nem tudom, Office 365-ot hasznaltok? Mert pl. ha igen, akkor az outlook.office-com-on be kene tudnod lepni, de akkor a telon is mennie kell a leirt modszernek.
-
Szabi®
addikt
válasz
Dr. Oid #286441 üzenetére
Az órát nem is értem, az egy mazochizmus, naponta töltögetés, egy bohóckodás az egész. Az öcsém is " - mert így tudom hogyan pihentem ha abban alszom"
Igen . . . mert ha reggel felkel az ember, akkor óranélkül nem tudja hogyan aludt az éjjel . . .
Elképesztő hogy a tech óriások hogy megtalálják az emberek naivitására fektethető generált igényeket, bámulatos. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest