- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Dr. Oid #334516 üzenetére
Publikus IP-címmel sokkal több (kéretlen) kérés érkezik a készülékre, amik bár semmit nem jelentenek, mert nem támadás/egyéb rosszindulatú tevékenység, mégis kezelnie kell a készüléknek, ami akkumulátoridőben jelentkezik.
Észrevehetően gyorsabban merül a publikus IP-vel kapcsolódó készülék, mint a privát IP-s. (Legalábbis ez az általános, yetteles tapasztalat.) -
-
-
-
-
-
Próbáltam Google-ben és itt is keresni, kevés sikerrel.
Adott egy iPhone 14 Plus, két SIM-mel.
Szeretném kideríteni az egyik kártya számát, hogy lehetséges ez?
Adatkártyáról van szó, plusz úgy állítottuk be a telót, hogy a hívásoknál csak a másik, hangalapú kártyát használja. -
-
válasz
Viktor0610 #292730 üzenetére
Pontosítok.
Úgy szeretnénk beállítani a telót, hogy az értesítések némák legyenek, rezgéssel. A hívások és az ébresztő hangja szükséges.
Azt találtam a neten, hogy erre jó a ne zavarjanak mód.
Jól sejtem? -
-
-
Kérdés.
Az egyes appok értesítéseinél tudom módosítani, hogy rezegjen is a teló?
Úgy veszem észre, hogy némelyik rezeg, némelyik nem. -
-
-
-
Szeretnék venni átlátszó tokot egy iPhone-ra, ami olyasmi , mint a Ringke Fusion vagy a Spigen Ultra Hybrid, de mindkettő esetében azt olvastam, sárgulnak. (Most nézem, a Ringkénél írja, hogy nem sárgul. 🤔 Vagy ők kamuznak, vagy én olvastam régi visszajelzést.)
Volna esetleg tippetek teljesen átlátszó, a sarkoknál erősített, de nem sárguló tokra, ami nem arany árban megy?(Én megoldottam, nálam a tok széle nem átlátszó, így nem színeződik el.)
-
-
-
válasz
szabonagyur #256218 üzenetére
Kipróbálnád, mi van akkor, ha visszaállítod a vezetéknélküli beállításokat?
Friss infó, hogy iOS 15.2 alatt -elvileg- elhárult minden, Telenor SIM-mel tapasztalható nethiba.Amennyiben nálad (vagy bárki másnál) nem, akkor jelezzétek a 1220-on!
-
-
válasz
szabonagyur #255781 üzenetére
Köszi a választ!
Azt pedig itt tudom csekkolni, ugye: [link]?
-
Abban kérném a segítségeteket, hogy egy kandai, japán régiós, de gyári garival vásárolt iPhone-t lehet itthon garanciáztatni?
Felejtős, mutyi telefon, vagy jó lehet? -
válasz
-Ben- #140602 üzenetére
Szerintem mihamarabb hívd az ügyfélszolgálatot (rögzített vonal, ugye), mert nálunk -másik T- ha az ügyfél elállna a vásárlástól, de az előfizetését megtartaná, akkor arra van lehetősége.
Szerintem a Telekomnál is van ilyen opció...Ezt szerintem NE az Apple-lel akard megbeszélni, lévén, a T-től kapott készülékkel van gond -ha van gond.
-
válasz
szildavid90 #140331 üzenetére
Nem wifi ÉS töltés kell neki?
-
Hi all!
Olyanban kérnék segítséget, hogy kikapcsolható-e úgy a Find my iPhone, ha a telefon nem bekapcsolható és a tulaj sikeresen eltávolította az iCloud accountjából?
Szervizre kellene felvenni a készüléket, de így nem lehet...
-
-
-
válasz
buvartacsko #132923 üzenetére
Látom, megfogtad a lényeget.
Még jó, hogy fórumtárs nem azt írta, mint számára fontos feature. -
-
-
-
-
-
-
válasz
anderledani #132471 üzenetére
Stopperrel?
(Gondolom, az akkustatban nézi.
)
-
-
-
-
-
-
válasz
stairmaster #130981 üzenetére
Nem követem napi szinten a topikot, de így is kb. 12432432423476252
alkalommal olvastam, hogy az elcsúszó kamerát javítják gar.-ban.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
bjergerking #129789 üzenetére
Írni akartam, hogy nálam vannak benne ékezetek, de nálam sincsenek!
(Más. Tetszik a kétlépcsős beléptetés Apple-éknél!
)
-
-
-
-
Ma csinált egy érdekességet az 5c-m.
Szerettem volna elmenteni egy nevet a Gmail címtárba a Telefon program Előzmények füléről. Az előzmények között mutatta a mentett nevet, de sehogy nem tudtam rávenni, hogy a névjegyet felszinkronizálja a Gmailbe.
Aztán újra felvettem, már a Kontaktok fülről, azt azonnal feldobta a helyére.Ki érti ezt?
A nevet az első mentéskor nem mutatta sem a Gmailben, sem az iCloud kontaktok között, csak az Előzmények fülön...
További érdekesség, hogy ezt a kontaktot tudom szerkeszteni (csengőhang, SMS-hang, egyebek hozzáadása), de pl. a Kontakt törlése lehetőség hiányzik... -
-
-
-
-
-
-
válasz
California1 #129397 üzenetére
Ha jól értem a GSMArena oldalát, nincs B20 LTE-támogatás az i5-ben.
-
-
-
-
válasz
B-L-A-C-K #129142 üzenetére
A számológépes trükk tök jó. De még jobb lenne, ha nem kellene pl. a +-jelért "milliószor" kattintani.
A másodikat kipróbáltam, de nem látom, hol mutatja/hol nézhetem meg, mennyi a szabad memória. A multitaskingnál (home gomb kétszer) ugyanúgy ott vannak a korábban megnyitott programok.
-
válasz
Jorus #129134 üzenetére
Nálam a Fontos és a Csevegések cimke nem aktív, a többi igen.
Szerintem tégy egy próbát így. (Aztán majd kikapcsolgatod, amire nem vagy kíváncsi mobilon, de még működik.)
Örülök, hogy megoldódott.
Azt még esetleg kipróbálhatod, hogy a cimkelistában megjelenített cimkéket teszed aktívvá IMAP-en is. Szerintem akkor is jó lenne. -
-
-
válasz
bjergerking #129030 üzenetére
Én még béta alatt sem találkoztam ilyennel.
Ez egyáltalán a gyári billentyűzet? -
-
-
-
-
válasz
galaxys80 #128746 üzenetére
(Tényleg kevertem a béta állapotú és az időközben béta állapotból kilépett szoftververziókat. Ezért elnézést kérek.)
Kiment a fejemből, hogy akkor iratkoztam fel a béta programra, amikor még a legfrissebb, publikusan elérhető béta a 9.2.1 volt, egészen pontosan 9.2.1 Public Beta 2.
Ez volt fenn a készülékemen rövid ideig. Aztán (még aznap) leszedtem a 9.3 bétát, és azt is feldobtam. Ezen vagyok jelenleg, és ezzel tapasztalom a lassulást, amit a korábbi 9.1/9.2/ 9.2.1 Public Beta 2 alatt nem láttam.
-
Mondtam én.
Egyébként rossz emberbe kötsz bele, mert tudtam, hogy a 9.2.1 nem béta. Volt is fenn a készülékemen, kb. fél napot.
Csak a lassulás miatt azt gondoltam, hogy az ezt jelző fórumtársunk is (9.3) bétán van.Mindegy, befejeztem, mert még a végén kivágnak innen.
Te is bekerülsz azon néhány fórumozó közé, akiket ignorálok.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
metju #128518 üzenetére
Az gondolom, eszedbe sem jut, hogy nem a telefon vásárlójának ki sem adják a számlát.
Legalábbis én tutira nem adnám ki.Meg a másik. Nálunk nagyon sokáig úgy működött a rendszer, ha az ügyfél nem tudta a telefonszámot, amihez vette a készüléket, a boltban nem is tudtuk megadni neki a kért információt. Simán elképzelhető, hogy a T üzlete még ezen a szinten van.
-
-
iOS-frissítési kérdés.
Adott egy 8 GB-os iPhone 5c.
Azt már tapasztaltam, hogy egy 1,2 GB méretű OTA-frissítést 2,4 GB szabad hellyel tudok feltenni.
Ez a plusz hely szükség meg van akkor is, ha iTunes-on keresztül frissítek?kali:
"nem biztos, adhat javítottat is a biztosító (szervizpartnere)."
Nem inkább felújítottat? Az szebben hangzik. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
burasu4 #127955 üzenetére
Semennyire.
Én azokból szoktam kilépni, amik a háttérben is használják pl. a GPS-t. Pl. elindítom a Mapsot, és nem megfelelően zárom be. A kütyü jelzi, hogy a háttérben is használná a GPS-t, ilyenkor "kidobom".
A másik, mikor kilépek az adott programból, mikor nem akarom, hogy benne legyen a listában. -
válasz
ujhelyiferi #127943 üzenetére
Passzolom.
-
válasz
ujhelyiferi #127941 üzenetére
Az interneten lépj be a Gmail fiókba, ott ezen a címen katt az 'Egyebek' lehetőségre, majd "Címtár visszaállítása..."
Beállítasz egy olyan időpontot, amikor még tutira megvoltak a nevek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest