- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
insyde5 #333544 üzenetére
Ez is csak azt támasztja alá, hogy egészen biztos az IKEA töltőknek és kábeleknek sokkal jobb a minőségellenőrzése, és a utánkövetése, mint más random gyártóknak vagy termékeknek.
Igen bizony, nem egy IKEA terméket hívtak vissza, amiről rendszeresen értesül a nép. De ez már nem mondható el például egy bizonyos németes nevű kínai márka termékeiről amit itt a fórumon is sokat dícsérnek.
-
vadkörte
addikt
válasz
insyde5 #333460 üzenetére
Ekkorát találtak a polcon?
#333456 osonte
Tudom, hogy ez Neked nem vigasz, de nálam mint a telefonon, mind desktop-on tökéletesen működik a Safari. Eddig nem nagyon találtam olyan oldalt - biztosan van - amit ne nyitna meg.
#333458 Sungoo
Pedig van. Kolléga kb. 2 éves 13Mini-t adott el nemrég - október? - 99%-os akkuval (igaz, több mit fél évig nem volt már használatban) a 15Pro-ja januárban lett 99%-os és addigra már elmúlt 1 éves.
Mindig 20-80% között tartja, gyári Apple 5W-os, vagy egy minőségi 3rd party 20W-os fejjel tölti. Navigálásra egy 70pár%-os fiókszökevény iP7-est használ
Felesége ellenben gyilkolja az akkut, nála 1-1,5 év alatt 90%-ra, vagy alá degradálódik -
vadkörte
addikt
válasz
insyde5 #333377 üzenetére
Főverzió évente, alverziók általában havonta, kisebb al-alverzók ("sebtapaszok") változó időközönként.
#333358 B.Ricsike
Ilyen felhasználásra inkább iPad-et használnék. A francnak se lenne kedve egy kis kijelzőn szenvedni.
#333364 zzz03
Talán 1x találkoztam vele a sima 18.3-on, 18.3.1-en eddig nem (16Pro)
#333373 Begbiebike
Tájkép (fekvő) állásban szoktam használni, akkor kényelmes, portré állásban annyira nem, de mondjuk 10-ből 8x használva 5x OK, 3x annyira nem. Leginkább exponálásra jó, a beállításokat ezen végezni elég idegőrlő. -
zsolt_71
csendes tag
válasz
insyde5 #333128 üzenetére
A magyar oldalon 25.990 Ft lenne + 990 Ft a szállítás. Ahol készleten találtam feketét (bár nem biztos , hogy van de azt jelzi) ott 30k felett láttam és + szállítás. A myerfun-on most még akciós kuponnal és ingyenes a szálíltás. Nekem ma 24.505,22 Ft-ot vont le. Tehát ergo olcsóbb , mint a magyar shopból.
-
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
insyde5 #333026 üzenetére
Üdv,
ha finoman megérinted, akkor megnyitja a csatolmányt és a jobb felső sarokban ott lesz a Google Drive (ha telepítve van nálad) és az iOS “Megosztás” gomb (negyzetből felfelé kimutató nyíl).
Ezek bármelyikével menni fog a mentés.
A Megosztás esetén válaszd a “Mentés a Fájlokba” opciót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest