- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pamesz #337681 üzenetére
De amúgy meg csak telepítsd újra az app-ot!
Tapasztalom, hogy olykor képesek behülyülni app-ok és az újratelepítés sokszor segít rajtuk.Legutóbbi ilyen tapasztalás, amikor anyum szól, hogy a Huawei Band 8-asa egyszercsak nem akar semmi értesítést sem átvinni a telefonról (i12).
Szarakodtam vele sokat, míg a vége az lett, hogy újratelepítettem a Huawei Egészség app-ot és lám, minden a régi lett. -
válasz
pamesz #337681 üzenetére
Szia!
Szintén 15 PM, 18.5-el és nálam rendesen működik az általad felvázolt szituáció.
Pörgetem a Face-t (csak simán megnyitva egyből görgetek a kezdőlapon), háttérben meg a YouTube Premium rendesen szól folyamatosan, ahogy halkítom vagy hangosítom a hangerőgombokkal.
Mindegy, hogy épp görgetés közben csinálom ezt vagy egyhelyben.
A videók némítva vannak közben Facebook-on, de ez nem volt kitétel az eredeti felvetésben. -
válasz
pamesz #335110 üzenetére
Soha nem fog megjönni. Én is belefutottam. Szintén Vinted, de sikerült módosítanom. Pár nap alatt átfutott. Hozzáadtam a bankkártyámat, hogy ott legyen a rendszerükben. Majd kértem egy email cím móüdosítást manuálisan. Az ügyfélszolgálat bekérte pár személyes adatomat, meg le kellett fotóznom ezt-azt és így sikerült. Neked is ezt javaslom.
-
ronin79
addikt
válasz
pamesz #333274 üzenetére
Mert vagyok olyan szenya h egy hét után vissza tegyem az alzaboxba
egyszerűbb mint külföldre postázgatni
40e egy tokra már nekem is sok még ha nagyobb összegeket is költök hóbortokra hirtelen felindulásbólTheBikerider
Nehéz, de majd elmúlik a kísírtés
14PM 11 tokkal került eladásra, 16-nál már türtőztetem magam, igaz kevés sikerrel -
Coulson
tag
válasz
pamesz #306497 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen kerek választ adtál. Érdekes volt olvasni.
Akkor itt van a kutya elásva. Nekem nem járt ennyi lemondással, nem hiányzott az a fajta szabadság. Nem éreztem, hogy a rendszer akkora mértékben korlátoz, ami már váltásra ösztönzött volna. Az én felhasználói szokásaim mellett, teszem hozzá. -
Coulson
tag
-
lsebestyen
addikt
válasz
pamesz #305023 üzenetére
Három különböző kínai type c kábellel próbáltam már a töltést, mindegyikkel ment. Nem hinném, hogy bármilyen apple szabvánnyal találkozott volna bármelyik is.
Gyári kábelt ki sem vettem még a dobozból, de ránézésre tényleg nem az a hitvány f0s, mint eddig a Lightning kábelek.
-
válasz
pamesz #304258 üzenetére
Ez volt a tok:
iPhone 13 Pro Classic Hybrid Case with HaloLock - ClearEz pedig az üveg:
iPhone 13/13 Pro Armorite X Ultra-Tough Tempered-Glass Screen Protector - 2 PackSzóval mivel sosem esik le az első sem ez a duo pack kvázi felesleges
Az üveg széle fekete valóban és járt hozzá a keret. -
madkiller
őstag
válasz
pamesz #302808 üzenetére
Ezek a hibák olyan gyorsan jelentkeztek megjelenés után, hogy szegény oled kijelző még nem tudott annyit futni, hogy beégjen. 2013 óta használok oled kijelzőt, nem is keveset, de még nem sikerült beégetnem egyet sem. Itt inkább arról volt szó bizonyos appok bizonyos használata esetén ez elő tudott fordulni szoftveres, különben nem látszódott volna képernyő fotókon,, azaz sok csillag együttállásával jöhetett össze a program hiba.
-
-
Shyciii
veterán
válasz
pamesz #302032 üzenetére
Így van. Én azért xarnak nem mondanám, csak részben kényelmetlennek. De ezen a részen is jól látható, hogy az Apple nem a kényelemre, és használhatóságra ment, hanem arra, hogy különböző legyen a többitől: a'la cola vs traubi esete. Én igazából csak azt nem értem, hogy miért kell ragaszkodni a különbözőséghez és ezzel feláldozni a kényelmes, célszerű használhatóságot.
-
oba
addikt
válasz
pamesz #301718 üzenetére
Szerintem sincs semmi értelmük. Aki azt mondja, hogy ez nem mozdul el soha semmilyen körülmények között az szerintem csak igazolni próbálja azt, hogy felült az Apple marketing vonatra és elhitte, hogy ez hasznos. A kolléga fotóján sincs középen, alul túllóg a telefon alján. Nyilván akinek így tetszik az használja, de nekem ez ugyanolyan haszontalannak és otrombának hat mint anno a beépített akkus tok
[link]
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
pamesz #301718 üzenetére
Tapasztalatom szerint pont az a MagSafe rögzítés egyik előnye, hogy nem esik le az ilyen módon csatlakoztatott kiegészítő.
A jelenleg hatályos jogszabályok szerint még az Egyesült Államokon belül is [alig négy állam] fogadja el az Apple Tárcában tárolt személyi azonosítókat, jogosítványokat, ezért nagyon is életszerű, hogy ameddig ez a kör nem bővül, addig a felhasználók egy része szívesen pattintja fel az iPhone hátuljára a kártyatartót.E négy US tagállam támogatja a Wallet-beli ID elfogadását:
-
válasz
pamesz #301020 üzenetére
Elvileg igen. Az AW-n multisim van, az SMS-eket elvileg minden uyanahhoz a számhoz tartozó multism megkapja, legalábbis én úgy tudom.
Szerk: NEM: utánanéztem a biztoság kedvéért, éls nagy meglepetésemre ez található a Telekom honlapján: "A Fő SIM-re küldött hagyományos SMS-ek a MultiSIM-re nem érkeznek meg. A MultiSIM-et kezelő eszközre kizárólag akkor érkezik meg a hagyományos SMS, ha címzett a MultiSIM technikai hívószáma."
Na ez teljesen zavaros. egyrészt SMS-t nem SIM-re szoktak küldeni, hanem telefonszámra, másrészt mi az, hogy a multisim technikai telefonszáma???(nekem épp most lett eSIM-es AW-m /Ultra 2/, múlt hét szerdán igényeltem hozzá a MultiSIM-et online, de előbb fizikai SIM-et kapok, meg kell várjam... ha minden igaz holnap érkezik, aztán válthatom azt is eSIM-re... nem kicsit körülményes a Telekom
Tanulság: NE online kérjétek a multisimet AW-ba, ha gyorsan kell...)
-
haddent
addikt
válasz
pamesz #296319 üzenetére
Én a Yettellel is óvatosan terveznék. Szerintem beszélnek a levegőbe, meg persze, felvesznek előrendelést midnenkitől (már ha 1x majd visszahívnak), aztán majd kiderül, hogy miből és mennyit kapnak.. Egyrészt szerintem mindig is így / lutri volt, másrészt most brutál gyorsan brutál távoli időpontig megcsúszott a szállítás, szerintem.
Razzul világos, elhiszem. Én ős Pannonos vagyok, aztán Telenor aztán Yettel és maradok is. Itt mindig jól bántak velem és igazak amiket leírtam. A Trékommal nekem is mindig kizárólag negatív tapasztalatom volt egyébként minden más ügyben
A Vodánál is jófejek votlak mindig, de ott meg a szolgáltatás egy kalap kaki volt régen, szerintem.
ktgeri te tudod. Én filóztam, hogy olcsóbban 14Pro vagy kicsit többért 15Pro. Utóbbi lett/lesz és nem bánom és nem is hiszem, hogy fogom. Valszeg előbbit sem bánnám.. Tényleg, dönts, aztán állj el a vásárlástól vagy add el és mehet a 15
-
kakuk.tamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest