- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubaaa
aktív tag
-
Bubaaa
aktív tag
Itt van amiket feljegyeztem pár hete,csak érdekesség képp. iPhone 16pro az alany.
20w-töltő 20%-ról 100%-ra 7:00 - 8:42 102perc
45w-töltő 20%-ról 100%-ra 16:00-17:36 96perc
Magsafe 15w 20%-ról 100%-ra 11:26-13:43 137perc -
Bubaaa
aktív tag
A figyelemérzékelős nyavaját nem sikerült javítani
Nem baj,kaptunk helyette új emojit
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Fox Mulder #334617 üzenetére
Azt még nem próbáltam. Ennyire nem zavar,hogy alaphelyzetbe állítsak mindent.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Fox Mulder #334606 üzenetére
Akkor előrébb nem jutottam. Nekem 16Pro es e-sim. Lehet nem is tudnak a hibáról,mert nem sok embert érint. Így hiába varjuk a hibajavítást.
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Fox Mulder #334595 üzenetére
Milyen készüléket használsz? E-sim vagy sima? Nálam és több embernél is fennál ez a probléma. Próbálok rájönni mi kavarhat be,mert ugyanakkor sok felhasználónál meg nem jelentkezik ez a hiba.
-
Bubaaa
aktív tag
Az ikeás [link] töltő is nagyon jó minőségű. Rengeteg pozitív jelzést láttam róla nagyon sok helyen. Ráadásul tudok vele egyszerre két eszközt tölteni.
-
Bubaaa
aktív tag
Tényleg nem értem miért kell teleszemetelni a topikot watch-al. Két napja ez megy .
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
Marci112233 #334133 üzenetére
Nem lehet hogy olyan mobilnetje van,amivel nem lehet roamingolni?
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
burgatshow #332886 üzenetére
Ohh köszi. Ez is valami. Nem kell keresgélnem a videókat a sok fénykép között.
-
Bubaaa
aktív tag
Srácok,van arra valami lehetőség hogy a fotókat és a videókat külön mappába mentse a készülék?
-
Bubaaa
aktív tag
Napokon belül gazdája leszek egy 16 pronak. A fekete és a natur titán is tetszik. A kérdésem az hogy a fekete titánnál megkophat a keret? Valaki tapasztalt már ilyet?
-
Bubaaa
aktív tag
Tudtok nekem ajánlani normális wifi analyzer programot? Androidon volt jó,sajnos azt nem találom az app store ban. Olyan kellene,amivel meg tudom nézni a túlzsúfolt csatornákat. Ezeket amiket találtam,vagy fizetős,vagy tele reklámmal,vagy csak wifi sebességet lehet mérni..
-
Bubaaa
aktív tag
Milyen töltőfejet érdemes venni 16pro hoz? Mert ahogy látom a gyári az 20wattos,viszont ha jól tudom a 16pro 45wattal képes tölteni.
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy vodafone-s e-simet hogy tudom átvinni a régi iphoneról az újra? Működik ez,hogy ha közeli e-simet érzékel az új telefon,azt simán át tudom vinni? Vagy kell az ügyfélszolga ehhez a művelethez? QR kódom nincs,úgyhogy az nem opció.
-
Bubaaa
aktív tag
Ha messengeren hívnak beteszi a hívott számok/előzmények közé a messenger hívást is. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni,hogy csak a normál hívások legyenek az előzményekben?
-
Bubaaa
aktív tag
Sosem értettem ezt az akksi mizériát. 7 évig nyúztam egy androidos telefont, este felment a töltőre,reggel lejött.. Sosem tartottam 20_és 80% között. És a mai napig kibír 1 napot. Nem is értem miért kell nézegetni hogy hány százalékos az akku kapacitása. Majd mikor már nem bír ki normál használatnál egy napot,akkor cserélni kell és pont. ez a 20-80% meg szerintem kicsit túl van tolva.. Magyarán az akksi 60%-át használod,a többi minek van?
-
Bubaaa
aktív tag
Én azért tudnék olyan apróságoknak örülni,amik érthetetlen módon nincsenek benne a rendszerben. Pl: Az üzenetek hangerejét függetlenűl lehessen már állítani minden mástól. Most az van ha nézek egy videót le kell halkítani mert üvölt. Ha lehalkítom, zsebreteszem az üzenetek hangját nem,vagy csak alig lehet hallani. Vagy a másik,lenémítom a telefont, de egy ikon jelezhetné az értesítés sávban egy áthúzott haranggal.. Ezt egy 25éves nyomógombos nokia tudta.. Sokszor nem veszem észre hogy néma módban vagyok, mert nem az oldalát nézem a telefonnak..
-
Bubaaa
aktív tag
válasz
BigBlackDog #314093 üzenetére
Hárt csak simán jó tesz a rendszernek ha egy két hetente újraindítom. Legalábbis az elöbb emlitett rendszereken.. Kitörlődik a sok szemét. Androidon még egy számláló is van a rendszer infók közt,hogy hány órája fut a készülék.. Ezért gondoltam rá hogy itt is megteszem...
-
Bubaaa
aktív tag
Üdv! Hogy lehet újraindítani a telefont? Sehol nem találok ilyen opciót. Nem kikapcsolni szeretném,hanem mint a windows,android rendszereken van újraindítás opció.
-
Bubaaa
aktív tag
Tervben van egy második sim belerakása a telóba. Kérdésem, Tudok e simenként különböző csengőhangot beállítani?
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok! Egy hete beléptem az iphonok világába,még ismerkedünk. Láttam sok youtube videót tippeket,trükköket. És itt láttam hogy ios 17.2, 17.3, 17.4 és 17.5. Milyen újdonságok jöttek. Nálam 17.1 van,és naprakész. Most akkor melyik a jelenleg legfrissebb ios,ami átlag felhaszálóknak van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest