- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
-
-
vasi89
őstag
válasz
#35104512 #127020 üzenetére
Mondjuk az ára is más
Én csak tokban hordom a telefonom habár még nem találtam olyan tokot amit 1 hónapnál tovább használnék mert nem igazán tetszett egyik sem. Hozzáteszem h ezek az 500ftos ebayes tokok. Gyári vol az 5s-emen, azt szerettem de irreálisan soknak tartom a jelenlegit illetve nem is védi az alját
-
vasi89
őstag
válasz
#35104512 #127016 üzenetére
Igen közelről megnézve az enyém is ilyen. Azért kérdeztem csak mert volt pár panasz és a teljes kijelző kifejezés nem tudtam h pontosan mit takar. Számomra így is tökéletes, csak kíváncsi voltam. A jobb oldali akkor az milyen fólia? Mert azthittem a nillkin is olyan lesz
@Viktor0610: Igen csak Én abban a hitben voltam h a fólia is rásimul
mindegy mert fényévekkel jobb mint ami eddig volt.
-
törölt tag
-
válasz
#35104512 #126339 üzenetére
Kétezeröccázé' egy kis üzletben, itt Veszprémben. Én sem tudtam milyen márka, nem figyeltem.
Gondoltam jó lenne más színben is egy... Piros, vagy világos szürke.
Google a barátom, beírtam: uagids
Keresem, keresem, de a Google nem hozott találatot. Vagyis értelmeset nem. Erre ránézek az asztalon, akkor látom, hogy spigen. Nabammeg, fordítva volt, amikor először olvastam. Majd' lefordultam a székről, úgy röhögtem magamon...(#126340) w333
Majd kiderül, egyelőre bejön a 6-os formája. De az tény, hogy elsőre nem tetszett. -
Muerte68
addikt
válasz
#35104512 #122914 üzenetére
A kamera nem kell hogy olyan legyen csak jó képeket csináljon úgy hallotam hogy azért elég jó a képe-nem ez az elsődleges fényképezőm arra egy MILC-et használok
Csak ha nincs más nálam azért elfogadható képeket csináljon.Lényeg a stabilitás és a gyors müködés.AZ androidról azért álltam át herótom volt a sok lefagyásból,a Nokia ilyen szempontból jó viszont egy csomó app nincs hozzá.Kamerához ilyenekhez kellene nem ilyen kis idétlen alkalmazások hiányoznak
-
-
-
adp
őstag
válasz
#35104512 #122197 üzenetére
Millio tokot rendeltunk ismerosokkel iphonre-ra es tokeletesek. Nyilvan te igen szart talaltal....Ugyhogy sajnos igazam van.
es pontlekakilom hogy nincs semmi markaja a tokjaimnak, ha azok vedik a telefont ha leesik mert eleg nagy sznob lennek ha igy velekednek mikor tapasztaltam hogy az 1$ tok 100% biztonsagos...
-
Real Ghoost
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#35104512 #119832 üzenetére
A legjobban a játék, a böngészés, FaceTime, GPS meríti. A telefonálás annyira nem, csak telefonálnál meg kis böngészés 2 napig elmenne szerintem. i6 is elment így addig.
r3dsnake: Tudjuk az agyon istenített 5S-ed egy hétig megy. Ahhoz képest sokkal jobb, de tudom ez nem szempont. Viszont egy szakmai topikban nem akarom a hülyeségeidet hallgatni, offba pont elég.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Ragnar95
félisten
válasz
#35104512 #119133 üzenetére
Valószínűleg még 8.4-el kapnád. Viszont újként beállítva valószínűleg ezen problémák nagy része nem jelentkezne nálad.
Illetve minden főverziófrissítés után ez van.
Ide csak az ír, akinek baja van a telefonnal, akinek tökéletesen üzemel, az nem, így a fórumok sokszor becsapósak. Ettől még az iOS9 semmiképp nem bugmentes, de nem is feltétlen rosszabb a helyzet a tavalyi iOS8 megjelenéshez képest. -
törölt tag
válasz
#35104512 #114488 üzenetére
Pár hete használok 5c-t, elég sokat nyüstölöm, penge készülék, villámgyors, nulla akadás, enni csak esténként kér. 4S-ről váltottam, ég és föld a két kütyü. Nem tudom, hogy az iOS 9-10 mennyire fogja belassítani a c-t, de egyelőre egy szavam nem lehet (amúgy szolgáltatótól hoztam el szűk 30-ért, kamatmentesre, így bőven megérte).
-
válasz
#35104512 #72955 üzenetére
az alaplap cseréje is említésre került, az ilyesmi például biztos nem okés 1 éven belül, illetve ha nagyon szűken vesszük, akkor a szoftveres beavatkozás sem igazán, hiszen történhet olyan változás a rendszerben, ami állományok törlésével jár, amik az eredeti tulajdonos számára esetlegesen pótolhatatlanok, és amíg a védelem adott, addig joggal feltételezhető, hogy azok nincsenek veszélyben.
ördögi kör ez, és nem kizárt, hogy a gyártó/szerviz sem nyújt segítséget 1 éven belül a nullázáshoz, de talán még általánosságban sem, legalábbis külföldön arra is volt már példa, pedig ott öröklésről volt szó, amiről hivatalos papír is volt... linkB-L-A-C-K; pedig a leadáskor még papíron is kell nyilatkozni a leadónak, hogy igényt tart rá, vagy sem, ha nem található majd fel meghatározott időintervallum alatt az eredeti jogosult.
-
válasz
#35104512 #72950 üzenetére
nem kötekedésből, de régen rossz, ha a talált és leadott tárgy a rendőrségen pihent 3 hónapig, mivel azt továbbítani kellett volna az illetékes önkormányzat jegyzőjéhez!
arra is érdemes figyelni, hogy bár 3 hónap után kiadják a megtalálónak - ha ő igényt tartott rá, és a meghatározott intervallum alatt nem volt megállapítható a jogosult kiléte -, de a talált tárgy tulajdonjogát csak egy év után szerzi meg, addig nem idegenítheti el, nem terhelheti meg, és használatát másnak nem engedheti át, mert azon időintervallumban még jogosult a tárgyra az eredeti tulajdonos, így addig nem javasolt azon olyan módosítás, amely az eredeti jogosultat akadályozná a tárgy használatában, ha egy éven belül visszakapná azt! -
manchester85
veterán
válasz
#35104512 #6023 üzenetére
Nézd, nagyon egyszerűek az okok. Mivel egy, a mi országunkban hivatalosan javíthatatlan, csupán egy év gyári garanciával rendelkező telefonról beszélünk, így minden lehetőséget meg kell ragadni. 2 évvel ezelőtt júliusban egy igen zavaró buborék keletkezett a 3G-m üvege alatt. 1 hónappal a gari lejárata után történt, a T-nél nagy ívben szartak az egészbe, 60 ezerért "javítható" lett volna. Óriási szerencsémre egy Apple Store-ban ingyen kicserélték az üveget az USA-ban méltányossági alapon, mert nem rég járt le a garim, és mert épp ott voltam. Tehát figyelembe véve a javítási lehetőségeket, költségeket, garanciális időt, szerintem teljesen ésszerű, hogy az ember, ha talál egy okot, és van rá lehetősége, akkor kicserélteti. Én se nem szeretnék remegni a következő készülékváltásig, se nem szeretném gagyi eBay-es vackokból megjavittatni a telefonom. Ha viszont lejár a garid, és tegyük fel, csupán a némítógomb romlik el, az is 60 ezerbe fog fájni, mert teljes csere történik. Ugyanúgy, mintha ripityára törnéd a telefont. Én vigyázok rá, nem töröm össze, de ha lejár a gari, kiszolgáltatottá válok.
-
-
joey04
titán
válasz
#35104512 #4231 üzenetére
Nem használom az iCloud-ot, így nem is ismerem annyira, de a 4S tesztben is panaszkodtak róla, hogy érdekesen viselkedik:
Vigyázni kell azonban az iClouddal, mert ha úgy döntünk, hogy mégsem használjuk, pórul járhatunk: a MacBookom kiírta, hogy ha nem akarom a továbbiakban szinkronizálni mondjuk a naptárbejegyzéseimet, akkor azokat ő törli a gépről. De ne aggódjak, mert a felhőben megmaradnak és más eszközökre letölthetem őket. Nem írom le, hogy melyik szó kimondását formáltam meg a számmal, amikor ezt megláttam.
-
válasz
#35104512 #4034 üzenetére
Appstore még mindig olyan lassú, hogy kikészülök tőle. Ugyanaz a wifi hálózat, mint eddig, mégis, 5.1.1 alatt minden ok volt, de itt, mire betölti az appok képeit, vagy megnyit egyet, hogy megnézzem a rew-eket, elalszom.
megema: azt hiszem nem tudsz, shift+update kell iTunesban (le kell szedni a szofot, és betallózni), hogy feltedd az iOS 6 bármelyik bétáját, majd utána már a következőket tudod OTA-n.
-
válasz
#35104512 #2235 üzenetére
Én is kb. 1 hónapig tartottam tokban, aztán meguntam. Van rajta pár karc, ami abból ered, hogy találkozott egy zsebre vágott kulccsal vagy ilyesmi, de ez egy telefon, na, azért van, hogy használjuk. Azokat sem értem mondjuk, akik sírógörcsöt kapnak, ha vki meghúzza az autójukat.
-
Tomics
addikt
válasz
#35104512 #2231 üzenetére
Miért nem ajánljátok ennyire a tokokat?
Én pl a samsung wave-et tok nélkül hordom és a kijelzőn van pár szép karc, meg 1x le is ejtettem a betonra mert siettem valahova és kicsúszott a kezemből. Meg a melóm is olyan, hogy sokszor kell pakolászni, így félek hogy majd összetörik a zsebemben a drága telefon.
Ezért szeretnék majd a szifonhoz valami bőrtokot, valamennyire megvédi, vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest