- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
Én 2 évente meg szoktam várni minimum az x.1 frissítést, mert az x.0-k mindig olyan bugosak, hogy agyhúgykövet kapok tőle. Sajnos páratlan években ezt nem tudom megtenni, mert akkor mindig előrendelem az aktuális legújabbat, és az sajnos a legújabb IOS főverzióval jön. Na, ott 2-3 hónap anyázás van.
-
esbii22
őstag
18.1 jön holnap vagy kedden, azt tedd fel, nekem azzal nem volt gondom béta alatt se meg most RC alatt sem. Pedig iPhone 11-et használok. 18 illetve a 18.0.1et nem használtam.
Amúgy mielőtt dobálózol itt a szavakkal, képekkel tudod illusztrálni mi az a kritikán aluli akku idő? Milyen app ami nagyon szívja az akksit? Kényszerített újraindítás volt már?
pl. töltsd fel éjszaka 100%-ra, és nézd meg következő nap mennyit merül és mit használtál aznap. -
Ragnar95
félisten
Mondjuk elég kevesen tartják otthon a telefonjukat, amikor nincsenek otthon
Ráadásul akinek nincs lejelszavazva a gépe, az meg is érdemli, illetve iCloud lock nem szedhető le akkor se, ha ott van a feljogosított számítógép.
Jelkód magában alapból nem sokat ér, mivel DFU+restore kikapcsolja. -
SonyNex7
senior tag
Mivel ez nem mindenkinek fontos minek rakjon fel gyárilag ilyet az Apple mikor van egy csomó az AppStoreban.
Iplayto(ezt használom én) azt hiszem 4€ ,képes mindenre,illetve ennek azon változata Tv Assisit ahol a különböző lejátszani kívánt elemeket 1€-ért tudod megvenni(zene,fotó ,videó,online így jön össze a 4€)
Ezen kívül is van még sok,illetve vannak meg típus specifikus Samsung appok is. -
törölt tag
igazad lenne, ha így lenne de sajnos nem így van
nem mondom, hogy a legdrágábbat kell megvenni de érdemes valami normálisabbat, rendeltem már ismerőseimnek én is többféle 1-2 dolláros tokot (most konkrétan szilikon tokokra gondolok), de köszönőviszonyban nincsenek pl a spigen -nel de még a nillkin -el sem (ami pedig feleannyi mint a spigen).
de nem akarok meggyőzni senkit, ki hogy gondolja, el kell adni az 1-2 dolláros tokokat is
-
Ragnar95
félisten
Azt írtad, restore megvolt, márpedig restore, majd újként beállítás minden szoftveres hibát megszüntet.
Abban már 3 mikrofon van, így lehet,h az egyik elromlott és mint írtam, emiatt az előlapi kamerát használva jó a hang, mivel azzal a mikrofonnal nincs baj. Lehet,h a hátsó kamerával azért nem jó a hang, mert a másik 2 mikrofonnal próbál felvenni hangot a telefon, de azok nem elegek ehhez. -
Ragnar95
félisten
Nem tudom, milyen modellről van szó, mert azt nem írtad, de asszem már az első iPhone-ban is több mikrofon volt, az biztos,h az i5-ben már 3, így gyanús, h valamelyik mikrofon elromlott (valószínűleg a hátsó) és előlapi kamerával azért megy, mert akkor az első mikrofon megy, ami nem romlott el.
-
adika4444
addikt
Rossz kábel vagy csatlakozó dugd gépre, úgy mennie kell.
(#110296) radi8tor1: 4-gyel bezárulólag lehetséges.Ja és adp kérdezd meg R3dsnake-t h milyet használ neki már asszem 1 éve megy ez az átalakítós megoldás.
narii: Indítgasd újra a masinát pár naponta és akkor ez kiküszöbölhető, nekem volt már olyan h tényleg fontos dolog miatt kellett és nem tudtam telefonálni mert fagyogatott azóta 3 naponta legritkábban restart van. -
Ragnar95
félisten
Szinte biztos,h nem az iOS a gond, de nem ártana kipróbálni egy másik iOS-t futtató készülékkel is a hangfalat. Ha az ismerősi körben/családban nincs ilyen, vidd el egy boltba és egy kiállított telóval próbáld ki, ha azzal jó, akkor tuti a telefonoddal van a baj.
Alapból gyanús,h azzal van a baj, ha nem tudsz más BT eszközre sem csatlakozni. Ne telefonokra próbálj mondjuk, hiszen azokra amúgy se tudsz csatlakozni az iOS miatt. -
-
-
-
Macccy
senior tag
Valamilyen korlát illetve minőségellenőrzés az van, dee ... szerintem ilyen ügyfelek esetében, mint pl Apple <> Facebook szinte biztos vagyok benne, hogy másképp kezelik a dolgot. Szerintem nem mondhatod azt a Facebook-nak, hogy " na eriggy és vidd innen ezt a szart és gyertek vissza két hónap múlva, ha már stabilabb a cucc"! Ez azért nem pont így megy. Viszont lehet baszni nekik az App Store -ban és Feedback -ben a sok 0 csillagos értékelést főleg angolul, mert akkor hitelesebb aztán ha elég sok negatívot kapnak úgyis kénytelenek lesznek észbekapni ... vagy nem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest