- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Wiz Khalifa #339927 üzenetére
Au Aple Watch SE órámon csak Wifi kapcsolat van, mobil adat nincs, mert nincs benne SIM. Azt vettem észre, hogyha az iPhone '5 Pluson is be van kapcsolva az adatkapcsolat (elsősorban WIFI, másodsorban mobil adat), és egymás közelében vannak, akkor az SMS értesítésítéseket is minden esetben megkapom az órára, nem csak magukat az szöveges üzeneteket. Amennyiben a telefonon nincs aktív adatkapcsolat, akkor véletlenszerű, hogy az órára a szöveges üzenetekről szóló értesítéseket megkapom-e, vagy sem , de maguk az SMS-ek minden esetben megérkeznek.és ez zavaró. Kérdésem az, ha a szöveges üzenetek órára történő továbbításához elég a BT, akkor is, ha ha az iPhone-on nincs bekapcsolva a WIFI, vagy a mobilnet, akkor az üzenetértesítés miért nem működik stabilan BT-on, miért szükséges mindenképpen a telefonon ehhez aktív adatkapcsolat?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #339922 üzenetére
Engedd el szerintem. Nekem van itthon egy 3GS semmi nem működik már rajta vagy azért mert megszűntették/átstruktúrálták a szolgáltatást mögötte, vagy azért mert olyan biztonsági protokollt használnak a modern készülékek, amiket ezek nem tudtak és már nem is fognak.
Egy szimpla Safarival sem tudod megnyitn i legtöbb weboldalt... de a Wifi is kérdéses...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #339916 üzenetére
Mit szeretnél/mit vársz egy ilyen telefontól? A "szépen működnek", számodra mit jelent? Akár még az is elképzelhető, hogy bekapcsol, elindul, de mondjuk nem kompatibilis az itthoni hálózattal és már telefonálásra sem alkalmas. Sajnos nagyon lutri lehet a kínai és ha nem jó, postázhatod vissza. Ha itthoni, magánszemélyes, akkor legalább ki tudod próbálni.
-
Razzul
őstag
válasz
Wiz Khalifa #339906 üzenetére
Nagy üzlet épül rá Kínában, sokszor a lopott telefonokat is oda küldik ki.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Wiz Khalifa #319873 üzenetére
A csörgés elkerülésére az adott SIM kártyára kapcsold ki a hívás más eszközzel opciót, tehát nem fog kicsörögni a privát ha a céges hívják és visszafele ugyanez.
-
Sungoo
addikt
válasz
Wiz Khalifa #319873 üzenetére
Új ID?
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #312023 üzenetére
iPhone 8 Plus volt az utolsó.
-
válasz
Wiz Khalifa #311844 üzenetére
Pontosan, ahogy írod.
fery02: Több 10 millós darabszámban legyártott készülék esetén bármi előfordulhat, de az, hogy 70+ ember beírja, hogy nem jó a térerő, nem tekinteném gyakori problémának. Mindig van selejt, garanciáztatni/cseréltetni kell és kész.
-
válasz
Wiz Khalifa #311781 üzenetére
"Az óra mellett ott a kis harang áthúzva"
Na, ez is érdekes. Nekem nincs ott semmi néma módba kapcsolva sem.#311785szabonagyur
"tok nélkül használtam és simán kattintottam át már zsebben"
Testvérem! Mi egy elnyomott kisebbséget képviselünk, rajtunk már csak az iPhone 15 Pro segíthet!Köszönöm mindenkinek!
-
Morris
veterán
válasz
Wiz Khalifa #311692 üzenetére
Tegnap nekem is fel dobott egy ilyen generált jelszót, de töröltem és amióta megadtam a sajátot, azóta már ott azt használja.
-
válasz
Wiz Khalifa #311690 üzenetére
Akkor ezek szerint jelszókitöltőnek a beépített kulcskarikát használod. Ha igen, akkor nincs ötletem, én Bitwarden-t használok erre, ott nincs ilyen gond.
-
válasz
Wiz Khalifa #311669 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy beilleszti az e-mailben kapott jelszót/authentikátor kódot, akkor itt nézz szét: Settings - passwords: autofill , valamint verification codes.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Wiz Khalifa #303427 üzenetére
Nálam ugyanez volt hetekig. Aztán tegnap valamiért beléptette azonnal.
Nem tudom mi változott azóta a telefonomon, vagy a fiókomban, szerintem semmi.Esetleg annyit próbálj meg, hogy elötte belépsz Safariban a Mail-be, és megbízhatónak jelölöd a telód. Ha lehet frissítsd a telód és próbálj meg belépni.
-
Kommy
veterán
válasz
Wiz Khalifa #285069 üzenetére
Nem is lesz.
-
válasz
Wiz Khalifa #284262 üzenetére
Nincs rá lehetőség [link]
-
válasz
Wiz Khalifa #284262 üzenetére
Kétlem.
-
SharpSA
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276998 üzenetére
És hogy néz ki nálad a Beállítások - Legelső (Apple ID) menüpont alatt a Családi megosztás? Ott látszik a bátyád?
A Vásárlások megosztása engedélyezve van? -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #276994 üzenetére
Tehat ha megnyitod (vagy a rokonod) az App Store-t, a jobb felso sarokban raboksz az avatarodra, majd kivalasztod a Megvasarolt listaelemet, akkor nem jon fel egy hasonlo nezet, ahol a csaladtagokra lebontva mehetn tovabb: [kép]
-
merqree
őstag
válasz
Wiz Khalifa #276856 üzenetére
Nem minden alkalmazás használható a családi megosztással.
Van olyan alkalmazás, ahol külön díja van, ha családi megosztással akarod használni. -
SharpSA
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276856 üzenetére
Felvetted a családi megosztásba őt?
-
SharpSA
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276843 üzenetére
Nincs mit!
Azért tudom ezt így, mert mi is családot használjuk és amit én megvettem, azt a családtagjaim is le tudják tölteni a megvásárolt alkalmazásaim közül, viszont rákeresve az áruházban csak fizetés után tudnák letölteni.
-
SharpSA
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276835 üzenetére
"Viszont attól a saját keresésére fizetősnek jelezné a tételt mert neki nincs meg?"
Igen, ha ő még nem vásárolta meg.
-
SharpSA
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276785 üzenetére
Szia!
A megvásárolt tartalmak alatt kellene lenniük külön-külön a család tagjai által megvásárolt, illetve letöltött appoknak.
-
válasz
Wiz Khalifa #276597 üzenetére
Ha be volt kapcsolva akkor benne vannak a fotók, ha nem akkor nem. Ha iCloud fotókönyvtárat használtál akkor nincsenek benne, de akkor elérhetőek a képek az iCloud.com-ról a webes felületről is. Egyébként magához a telefon backupjához közvetlenül nem férsz hozzá, csak úgy tudsz hozzáférni a benne levő tartalomhoz ha visszaállítod egy telefonra, akár ideiglenesen is.
-
Noxy
veterán
válasz
Wiz Khalifa #276597 üzenetére
Fotók: [link]
iCloud for Win, vagy 3uTools program a pc-re. Ezekkel le tudod szedni őket. -
anderledani
őstag
válasz
Wiz Khalifa #276592 üzenetére
Benne van
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #276592 üzenetére
Úgy tudom nincs benne .
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Wiz Khalifa #262798 üzenetére
Esetleg meg lehetne próbálni a kihangosító beállításaiban keresgélni, hátha meg lehet adni valahol, hogy milyen profillal csatlakozzon a telefonhoz.
Android esetén asszem a telefonon is be lehet állítani, hogy adott Bluetooth eszköz milyen profilt használjon, iOS esetén nem tudom, hogy van-e erre lehetőség.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #262798 üzenetére
Sehol. Sajnos kihangosito rossz Bluetooth profilt kozol a telefonnal (media profilt a telefon helyett) a parositas soran es ezert gondolja a telefon, hogy hangszorora van csatlakoztatva (ergo minden hangot atkuld oda). Telefon profil (mas kihangosito, headset, stb.) eseten mukodne ugy, ahogy elvarnad.
-
Noukoum
veterán
válasz
Wiz Khalifa #247782 üzenetére
Jól gondolod, nyugodtan mehet úgy.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #247381 üzenetére
elég hozzá egy gyenge pára lecsapódás. ha valahol, valamiért meggeyngül a tömítés, elég egyszer beszivárognia.
Ezért nem tanácsos:
- a telefont farzsebben hordani
- ráülni
- leejteni
- túlzott melegnek kitenniezek közül bármelyik gyengíthet a kijelzőragasztáson mivel ott találkozik műanyag fémmel és ez hely tud a legkönnyebben utat nyitni egy beázásnak.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #247381 üzenetére
Itt nyugszik a fiókban egy SE W595 is
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #247374 üzenetére
ezt ne nekem mond, hanem a szervizesnek, aki megállapította
#247366-ban le van írva a story
Nekem most lesz 1éves a 11... lekopogom, eddig tökéletes... Szerintem valami nagyon durva dolognak kell történnie, hogy 11 bepárásodjon vagy beázzon.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247338 üzenetére
Általános infot nézd a teloba
Ha a modellszám M az eredeti az N a csere
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247334 üzenetére
Nézd meg,hogy a modellkód vagy IMEI nem változott e?
-
válasz
Wiz Khalifa #247334 üzenetére
Ha jól tudom a tier4 nem alkatrész,hanem a javítás szintje.
Több szint van,a javítás mértékétől függ ez a szint.
Minden szinthez tartoznak alkatrészek.
Nincs jobban részletezve a javítás?
Én az alaplapra saccolok. -
antocskin
tag
válasz
Wiz Khalifa #247205 üzenetére
A garanciában cserélés dolog valóban megszűnt, olvastam valahol.
Egy időben elárasztották a piacot a garanciában cserélt „új” telefonok. Mostanában egyet sem látni.
Bár ilyen esetben – mikor a zsír új telefont bekapcsolni sem lehetett – igazán adhatnának azonnal polcról egy másikat hosszas elnézés kérések közepette. Ez már kicsinyes. -
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247209 üzenetére
Hol vetted amúgy?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247207 üzenetére
125000-220000ig kb.attól függ melyik telo(mini sima12 pro promax)
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247205 üzenetére
Megjavítják,kapsz egy új hátlapot alaplappal,kijelző marad
-
válasz
Wiz Khalifa #247139 üzenetére
Ha valóban baja van,akkor a vásárlástól számított 3 napon belül kötelesek cserélni,utána viszont már szervizes a dolog.
Persze ott cserélik ahol vetted. -
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247134 üzenetére
Ja ami lassan 1éve pihen,ott lehet ilyen ,szokott is
Többféle töltővel kábellel kell próbálni
-
antocskin
tag
válasz
Wiz Khalifa #247131 üzenetére
Hát nem tudom
Ha áll egy évet a dobozban és páne ha a tárolási körülmények is olyanok simán lemerülhet csontra. Idén május óta 3 hónap telt el, az még nem sok idő.Általában 60-70 %-os feltöltöttség volt a telókban amiket kibontottam (kb. 4 db) kivéve az SE amit írtam.
Gyanús…De reméljük nem lesz baj.
Ha meg igen akkor gondolom azonnal csere, hiszen aktiválva sem volt. -
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247131 üzenetére
Igen és nem a tavalyi szeptemberi októberi
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247127 üzenetére
Az nem régi ,pár hetes
-
antocskin
tag
válasz
Wiz Khalifa #247117 üzenetére
Az 1 gen SE mikor megvettem sok éve ez volt. Fél óra volt mire életre kelt és már paráztam hogy sz.r.
Ha egy órán belül nem indul el eredeti töltővel töltve akkor szerintem valami gáz van vele. -
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247124 üzenetére
iPhone
SN 4. és 5. karakter
Ha megírod ,akkor megnézzük
-
OCTAMD
őstag
válasz
Wiz Khalifa #247121 üzenetére
Új gyártás vagy még a tavalyiból van?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Persze,volt olyan aminek kellett 20perc mire észbekapott
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Nem találkoztam még ilyennel pedig pár 100 telefont már kibontottam. Rakd töltőre és talán felveszi a töltést. Ha nem, valószínű hibás.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Elég sok telefon megfordult már e kezemben de ilyennel még nem találkoztam. Bár ez nem zárja ki hogy lehet-e.
-
Noxy
veterán
válasz
Wiz Khalifa #246923 üzenetére
-
Šolaire
veterán
válasz
Szia beállítások, kamera, beállítások megörzése, kamera mód.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
-
chipesz
őstag
válasz
Wiz Khalifa #245719 üzenetére
Szia, igen. Én egy 0.2 mm-es tokkal használom de előtte egy jóval vastagabb szilikontokom volt és azzal is működött. Szilikon esetében arra figyelj majd azért, hogy a mágneses csatlakozásnál ott maradhat egy környom a tokon.
-
PACSA75
őstag
válasz
Wiz Khalifa #245562 üzenetére
Szerintem várd meg míg kijön a 13 as széria, és csak azután vedd meg a 12 prot. Talán jobb árban jutsz majd hozzá.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #245568 üzenetére
Nálam is voltak hálózati gondok a XS Maxszal, vettem is helyette egy 11 Prót, aztán kiderült, hogy az iOS-szel volt valami, mert a biztonsági mentésemet áttöltve a tök új 11 Pro is ugyanazt csinálta.
Újként beállítva már egyik telefon sem dobta el a hálózatot. -
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #245562 üzenetére
13 széria várhatóan: a 12 formája marad, 120 Hz pro motion kijelző, picit kisebb notch és egyéb tippek iPhone 13: Coming in 2021, Everything We Know So Far
-
válasz
Wiz Khalifa #233958 üzenetére
“Nem tudom miért nem lehet simán a telón ezt megoldani”
A gyártó így oldotta meg, mivel a bevételének nem kis része e zenék eladásából származik, ezért nem volt cél az alternatív forrásból származó zenék letöltésének megkönnyítése. Nem kizárt a dolog, de a gyártó ebben nem dolgozik a kezed alá. Ha az iTunes storeból töltöd le akkor annak semmi akadálya hogy azonnal a zene appba kerüljön. -
tboldi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #233956 üzenetére
Számítógép és iTunes (vagy alternatív program) nélkül sehogy.
-
col
addikt
válasz
Wiz Khalifa #222782 üzenetére
És nézted, nem ragadt be valami, vagy esetleg egy reset neki, talán helyreáll.
-
SidCorky
őstag
válasz
Wiz Khalifa #222777 üzenetére
Lol, most hogy mondod feltűnt, hogy a telefon ikonra erősen nyomva sem jönnek elő a kedvencek, csak a rendezés, törlés, stb. menü.
-
col
addikt
válasz
Wiz Khalifa #222779 üzenetére
Mikor telepítetted fel?
Mert ha nemrég, akkor még nem csoda, hiszen rengeteg dolgot végez még a háttérben egy-két napig és utána "áll be". -
col
addikt
válasz
Wiz Khalifa #222777 üzenetére
Érdekes, többen azt mondták, hogy az aksi idő jelentősen javult.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #220339 üzenetére
Én úgy tudom, hogy sajnos nem megoldható ha látják egymást, csak ha teljesen kilövöd a BT kapcsolatot. Végülis logikus, ha egy hálózaton vannak, miért kéne még az órának is zabálnia az aksit.
Azt viszont én sem értem hogy a telefonon miért szórakoznak a hívások
-
galuska95
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #220339 üzenetére
a telefonon rendesen kapcsolod ki a BT-t a beállításokban vagy csak a control centernél rányomsz a BT ikonra?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #220280 üzenetére
Három gombos force restart, és megjavul... egy ideig.
Mondjuk nálam már hónapok óta nem jött elő, bár én mindig az aktuális béta iOS-t használom. Tegnap telepítettem is az új 13.5.5-öt, ha már a jailbreak nem akart összejönni.Viszont egy-két hete már a Partly Sunny-t használom inkább ezen a widgetes oldalon, az jobban tetszik. Részletesebb infókért (és sértegetésekért
) meg CARROT. Illetve Watchon is ez utóbbi komplikációját állítottam be.
-
herdsman12
őstag
válasz
Wiz Khalifa #220297 üzenetére
Kipróbálhatod a helyzet hozzáférést Mindig beálítással, esetleg egy helyadatok visszaálítását.
-
herdsman12
őstag
válasz
Haladunk a fizetős tartalmak felé. Majd az új időjárás app megoldja, áprilisban felvásárolta az Apple a Dark Sky alkalmazás fejlesztő céget.
Gondolom teljesen véletlen, hogy 2018 végétől jött elő ez a Kongó kérdés. -
válasz
Az app háttérben való frissítése be van kapcsolva?
-
Prowler
senior tag
válasz
-
herdsman12
őstag
válasz
Ha bekapcsolod a "Helymeghatározás"-t, és az "Időjárás - Helyzethezvaló hozzáférés... - Mindig állásba kapcsolod, akkor mizu?
-
válasz
Wiz Khalifa #220288 üzenetére
Egy kicsit finomabb szóhasználat jobb lenne.
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Nálam nincs probléma, de egyik családtagom panaszkodott (iPhone 7-je van), hogy az időjárásnál furcsaságok jelennek meg.
Megoldást még egyelőre nem találtam.
-
válasz
Wiz Khalifa #213630 üzenetére
Telefon app-ban szerkeszted a kedvenceket.
-
anderledani
őstag
válasz
Wiz Khalifa #213063 üzenetére
Azért vidd csak pár nap múlva, hogy nehogy vizet találjanak benne a hangszórónál.
-
pecccccccca
őstag
válasz
Wiz Khalifa #213063 üzenetére
Telekomnál is megkapod a két évet.
-
válasz
Wiz Khalifa #213054 üzenetére
Én a 7-esemmel jártam szinte ugyanígy.
Vizes volt a fülem, oda emeltem mert éppen hívtak, és utána alig halottam valamit.
Akksi cserekor kértem hogy takarítsák ki az Istyle-ban.
Azóta jó, de akármit próbáltam vele nekem sem akart jó lenni addig. -
anderledani
őstag
válasz
Nem fogja azt jelezni, a sim tálca mellett van, ami szigetelt. Ha van szavatosságod pár nap múlva ha biztosan kiszáradt a hangszóró vidd be.
-
válasz
Úgy tudom, hogy ott a hangszóró közelében nincs benne indikátor, így nem hiszem, hogy az elszíneződne.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #213047 üzenetére
Azzal a problémával simán felhivhatod a szervizt, hogy egyszercsak nem szól. Ha magánszemélyként vásároltad, akkor él rá a második év szavatosság. Almarium Pro-t ajánlhatom, talán cserekészuléket is tudnak adni. Egy telefont megér megérdeklődni
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #213047 üzenetére
Na, megjavult reggelre, vagy nem?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #213044 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési időm.
Idézem az Apple hivatalos weboldalának idevágó passzusát (a 11-es modell leírása, de ugyanez érvényes az összes típusra):
"Az iPhone 11 por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végeztük. A készülék az IEC 60529 szabvány szerint IP68-as besorolású (legfeljebb 2 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe). A por-, csepp- és vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes."
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #213044 üzenetére
Utóbbiak valóban bosszantóak, ebben egyetértünk.
Ugyanakkor hiába por- és vízálló IP68-as szabvány szerint a mobilod, beázásra nem vállal garanciát az Apple rá. Elég visszás dolog ez, tulajdonképpen az összes telefongyártó ugyanilyen gyakorlattal él, nagyon nincs mit tenni.
Ami az akku vélt jelenlegi kapacitását illeti, tisztában voltam vele, hogy nem lesz örökké 100%-on, inkább csak az lepett meg, hogy ilyen hamar, másfél hónap alatt csökkent a becsült kapacitása. Nálam is minden este a töltőpadra kerül a mobil.
Az ezt megelőző iPhone-omat (i8P) a feleségem használja, na az a készülék csúnyán lement másfél év alatt 84%-ra, ott már jelentősen érezni a kapacitás csökkenését, napi kétszeri töltést igényel már, majd valamikor cseréltetek benne aksit. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #213040 üzenetére
A garancia egyébként sem terjed ki beázásra, feltéve, ha az az ok. Könnyen lehet, hogy kiszárad és magától eltűnik ez a probléma pár órán belül, esetleg be lehet tenni a mobilt valami rizs vagy ilyesmi közé, hadd szikkadjon. Egyébiránt lehet az esőtől teljesen különálló okból is a hangszóró meghibásodása.
Amíg ez ki nem derül és kötve vagy a mobilhoz a munkád kapcsán, javaslok egy bluetooth fülest, amivel tudsz telefonálni. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #213035 üzenetére
Ha valóban a víz miatt tompult el a beszédhangszóród, akkor érdemes lenne magas hangerővel lejátszani a telefonnal valami zenét, mivel ez a hangszóró is kiveszi a részét a sztereó hangzásból, hátha így a rezonancia kinyomja az esetlegesen itt beszivárgott vizet.
-
Pano
addikt
válasz
Wiz Khalifa #213035 üzenetére
Vízálló telefonoknál -legalábbis samsungnál így volt- volt egy kis tájékoztató arról, hogy víz esetén a hangszórók hangja csökkenhet/tompa lehet, ilyenkor meg kell várni a száradást.
Lehet pont beleesett egy nagyobb csepp. -
Dzsuri89
őstag
válasz
Wiz Khalifa #213033 üzenetére
Viccesen hangzik, de lehet merő dzsuva.
Próbáld meg finoman kitakarítani. -
Rinkasime
tag
válasz
Wiz Khalifa #208688 üzenetére
Megkérdezhetem miért váltja le a galaxyt iphone-ra?
-
válasz
Wiz Khalifa #206148 üzenetére
Ment volna az is, csak várni kellett volna egy kicsit.
-
markknight
veterán
válasz
Wiz Khalifa #206148 üzenetére
Nem ír semmit, szerintem idõbe telik
-
joey04
titán
válasz
Wiz Khalifa #206135 üzenetére
képletöltő. gyárilag a rendszer része.
-
lmno
őstag
válasz
Wiz Khalifa #206137 üzenetére
"Itt van nesze neked rágott alma... A saját gépükkel nem tudok normálisan fotókat másolni. "
Ha iCloudot használnál, nem kéne másolgatni semmit sehova
-
válasz
Image Capture app Macen?
-
parandroid
félisten
válasz
Dropbox, vagy egyéb 3rd party felhőszolgáltató. Méretkorlát gond lehet, alapból csak pár GB-ot adnak, de talán van valami 30 napos trial.
Amúgy, ja, icloud, de az is ugyanúgy fizetős, ha sok a kép.
p
-
hemaka
nagyúr
válasz
iCloud pont ettol a kinlodastol szabadit meg.
-
markknight
veterán
válasz
Tuti tipp következik: Töltsd le a documents appot, readdle csinálja. Ott látod a képeidet is a többi folderrel együtt. Jelöld ki mindet, majd másold át õket az app egyik mappájába, mondjuk a downloadsba. Kérd meg az appot, hogy tömörítse be a képeket, majd dugd a telód iTunes-ra. Ha megvolt, akkor az elõbb becsomagold zippet egyszerûen töltsd le.
-
lmno
őstag
válasz
iTunes?
-
Hellas
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #202304 üzenetére
Ez esetben 5 wattal tölti, vagy kevesebbel?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest