- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
15pro tulaj vagyok pár napja, 11-ről váltottam. Eddig minden szép és jó, de bluetooth kapcsolatnál az autó gyári multimédia egységével időnként szakadozik a hang, mondjuk akár 1-2 percenként is, vagy mondjuk megy 5 percig aztán újra megszakad egy pillanatra (YT music).
11-el is ugyanilyen formában hallgattam zenét az autóban, ott sosem volt ilyen probléma/szakadozás. Az autó multimédia szoftvere ugyanaz, az iOS is ugyanaz, mert a 11-et is friss verzióval adtam el.Más tapasztalt esetleg hasonlót?
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
Az mennyire valid infó, hogy a vezeték nélküli töltés jobban árt az akkumulátornak? Twitteren olvastam, hogy jobban melegszik töltés közben... Rendeltem egy szép magsafe töltőállomást az új 15pro-hoz. Mivel magsafe-el elvileg kevesebb amper folyik, mint kábellel, nekem ez az infó logikátlan. Vagy a vezeték nélküliségnek hála több a veszteség és ez hő formájában észlelhető?
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
Végre sikerült megrendelnem a 15pro-t (vodánál volt készleten...)
Sima 11-et fog váltani, kíváncsi leszek mennyire lesznek szembetűnőek a különbségek.
Szívem szerint megtartanám a 11-et, teljesen jól használható, igaz, csinálhatna szebb fotókat illetve makróban egyáltalán nem erős, de minden másban megállja a helyét. De a 4 év használat alatt egyszer lett benne akksi cserélve és most már ez is lassan csereérett lesz (84%), így döntöttem a váltás mellett. a 20-as szériáig remélem megmarad a 15proUgyanitt eladó egy szép fehér 11 128gb
A melegedés/színkopásról/bendgate kezdeti problémákról tudok. Nyilván azonnal kap tokot/fóliát illetve ios frissítést majd. Van bármi újabb dolog, amire figyelnem kellene ennél a szériánál?
-
Tomics
addikt
válasz
Ron Swanson #299593 üzenetére
Vodafone-nál is ez megy. Hajnal 4kor jött az értesítés, 5-re már nem volt. Vicc
-
Tomics
addikt
válasz
noorbertt #299455 üzenetére
Azért azokon a kiállított darabokon "shop mode" fut max fényerővel, 0-24be, ne hasonlítsuk már azt a hőt egy mindennapos használathoz és híreszteljünk hülyeségeket...
Nézze meg mindenki a review-et, amit pár hsz-el lejjebb belinkeltek (#299374 BoneDragon), ott szó esik az akksi/melegedés témáról bővebben (spoiler: túl van hype-olva a téma, ios frissítéssel optimalizálva lesz mind az akksi idő, mind a melegedés)
-
Tomics
addikt
Van akinek sikerült Vodafone-tól rendelni 15 PM-et?
Előbb hívtam az ügyfélszolgálatot, mert múlt héten a Mammut-ban azt mondták van rá esély csütörtök magasságában. Azt az infót kaptam, hogy csak pár darabot szoktak rendelni amit el is kapkodnak abban a pillanatban. Gyanítom év végéig ez lesz a tendencia...
Tudtok olyan helyről, ahol esetleg van készleten? Jobb lett volna kamatmentes részletre kihozni, de ha hónapokat kell rá várni, akkor inkább kifizetem egybe... -
Tomics
addikt
15 PM tulajokat kérdezem, tényleg érezhetően jobban melegszik?
Most kicsit elbizonytalanodtam a váltáson (sima 11-ről). A bendgate (ha valós), silányabb anyaghasználat (karcállóság, töréstesztek), tartósabb melegedés annyira nem jön be mint feautre, ha évekig tervez vele az ember
De a 14 PM drágább -
Tomics
addikt
Ha valakinek érdekes lehet:
Megnéztem a 15 pro max-ot élőben, mert dilemmában voltam a mérete miatt. Meggyőzött, a jelenlegi sima 11-emnél alig észrevehetően nagyobb, a mostani robosztusabb mobilfoxos tokomban konkrétan nagyobb a 11. Így a zsebemben egy normál tokban kb ugyanaz lesz a 15 pro max. Bár ez papíron is le van írva, de jobb élőben látni ezt (0,9 cm hosszban és 0,1 szélességben). A nagyobb akksi, jobb kamera miatt őt fogom venni
A fogása egyébként kellemes, a kinézett kék szín elég sötét.
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Elérkezett a váltás ideje. Negyedik éve van nálam a sima 11, erről váltanék
Már csak az a kérdés, hogy 15 pro, vagy 15 pro max. Az ár difi, "úgymond" nem számít.
Ugyan úgy, mint a 11-nél, hosszú távra tervezek vele (minimum 3-4 év).Nem tudom a spec alapján eldöntei, hogy melyik legyen. A max 0,9 cm-el nagyobb és 0,5 cm-el szélesebb, mint a mostani 11. Viszont ugye mellette szól a nagyobb akksi és kijelző valamint jobb (zoom) kamera. Ellene a nagyobb méret, bár tény hogy alig 1cm-el.
Ti melyiket vennétek? Anno a 11-re az első verziós SE-ről váltottam, ami ha jól emlékszem 4 col korüli méret volt, ott viszonylag hamar megszoktam a különbséget. Viszont ennél nagyobb telefont (11) már nem szeretnék, azonban a 0.9 és 0,5 cm még talán beleférhet, bár jobb lenne ezt gyakorlatban látni.
Lehet, hogy szőrszálhasogató a kérdésem, de akinek mondjuk 14 pro max-a van (ami nagyobb, mint a 15 pro max) mennyire egykezesen kezelhető, zsebrevágható?
Köszi
-
Tomics
addikt
válasz
WhiteAngel89 #266809 üzenetére
Az teljesen korrekt, 1-2 óra alatt meg tudják csinálni? Nem hagynám ott napokra, ha egy mód van rá.
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
Lassan betölti a 3. életévét a 11-em, az akksiján már érződik a kor. Már csak 83% a kapacitása az iOS szerint, gondolkodom a készülékcserén, de megvárnám a 14-es szériát.
Viszont az akksit cserélném a közeljövőben, ha eladásra kerül akkor többet érjen, illetve hogy idő előtt ne pukkanjon meg. Utángyártottat érdemes beletetetni? Ha jól tudom, az olyan 25 ezer ft körüli mutatvány egy nevesebb szervizben. Vagy akkor már kerüljön bele a gyári? Ha igen, melyik szervizt ajánljátok és az mennyibe fájna? (BP)
Még az is lehet, hogy megtartom még 1 évig, ha nem nyűgöz le a 14-es széria, szóval nem árt, ha legalább 1-2 évig még elmuzsikál az új akksival.
Köszi!
-
Tomics
addikt
válasz
MaddeNNNN #263676 üzenetére
Felhívtam a magyar supportot, sajnos nem
tudják, hogy ez valós apple email cím-e illetve nem tudják megnézni, hogy valós-e a bejelentkezés másik telefonra, illetve arra a kérdésre sem kaptam választ, hogy, hogyan lehetséges ez a kétfaktoros hitelesítés mellett.
Rácsatlakozott a support a telefonomra (képernyőmegosztás), megnézték az emailt, az email címet, az adataim, de így sem tudják megmondani egyik kérdésre sem a választ.
Köszi, akkor minek vagytok?…Küldenek egy több lépcsős tutorialt a fiók biztonsága érdekében (köszi), illetve jelenthetem az email címet az apple-nek, hogy spam és/vagy kamu (ami valójában lehet, hogy mégsem az, mivel a support nem tudja megmondani, hogy ez az ő email címük, vagy sem?)
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
Kaptam ma egy ilyen emailt a kapcsolattartási gmail címemre:
Hogyan lehetséges ez, ha be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés? Miért csak a kapcsolattartási email-re jött értesítés és az apple-s email címre meg semmi? (@me.com)
Illetve az is fura, hogy az apple ID-m nem Tomi néven, hanem Tamás néven van regisztrálva. Az email, amiről az üzenet jött valós apple cím:
Milyen adatokhoz férhettek így hozzá? Változtattam jelszót, de aggódom… csak az nem fér a fejembe, hogy akkor mennyit ér a kétfaktoros hitelesítés, ha nem kaptam erről semmit, csak az email. -
Tomics
addikt
iPhone 11 üzemidő tapasztalat:
7,5 óra SoT után ment 20% alá a töltöttség. Volt benne bőven játék (arcade címek, call of duty, COC, CR), böngészés, és fél óra waze is
-
Tomics
addikt
iPhone 11 1 napos tapasztalatok az SE után:
- Élőben gyönyörű (fehér), még a kamerakivágás is tetszik
- Nem is olyan hatalmas, de szokni kell a fogást
- Féltem a kijelző felbontása miatt, de semmi baj nincs vele, a minősége ennél jobb nem igazán lehetne
- Kamerák színhű fotókat lőnek, nehéz vele rossz képet csinálni, végre rossz fényviszonyoknál is
- Üzemidő SE után álom lesz úgy érzem
- Hipergyors rendszer, iOS13 végre nem bugos a 12 után
- Face ID nagyon kényelmes, nem tétlenkedik egy pillanatig semReggel 6kor vettem le a töltőtől, igaz ma sokat nem tudtam nyomkodni, de most van 84%-on
-
Tomics
addikt
Elvileg holnap érkezik a sima 11, SE-t fog váltani 3 év után (előtte sima 5 volt 3,5 évig).
Kíváncsi leszek.
Egyedül a mérettől félek, de majd csak megszokom. Nagy váltás lesz az tuti. -
Tomics
addikt
válasz
Prowler #207638 üzenetére
Köszi a tippet.
Anno az 5 kapott rendesen, nem egyszer landond a betonon, de mindig megúszta apró karcokkal, 3,5 évig szolgált. Az SE sajnos már nem ennyire szerencsés, a kijelzőüveg sarka be van törve (pedig fólia is van rajta) mert a zsebemben megnyomta a sörnyitó egy kótyagos estén
(én hülyeségem). Megszoktam hogy ilyen pár hónapja, sajnos nem érné meg cserélni már, mert akkor az akksit is kellene (tavaly télen már nagyon szenvedett a minuszokban)
-
Tomics
addikt
Sziasztok,
Megérett a cserére a 3 éves SE, így megrendeltem az iPhone 11-et (fehér, 128gb, vodafone, 295e HUF).
Tudtok ajánlani hozzá vékony de mégis ütésálló tokot (márkát) ami itthon is hamar beszerezhető? Illetve véleményetek szerint kijelzővédő fólia/üveg kerüljön rá, ha a tok védi az előlap peremét is illetve próbálok rá vigyázni (+ készülékbiztosítás)? Nem akarom elrontani a kijelző megjelenését és nekem sosem sikerül normálisan feltenni.Kicsit félek a mérettől, de más alternatíva nincs iOS fronton, ha több évre tervez az ember (a pro már drága nekem). Androidból talán az S10e lenne méretben OK, de BADA-n kívül (Samsung saját OS-e) csak iOS telefonom volt (5 és SE ~6 évig) és icloud/appok/fényképek is ide kötnek.Remélem kiszolgál legalább 3 évig ahogy az előző iPhone-ok.
Ekkora méretnél a zsebben hordás mennyire tud problémás lenni?
-
Tomics
addikt
Nekem SE-n semmi baj az akkuidővel, sőt szerintem jobban bírja. 5-6 óra használatot lazán kibír, emlékeim szerint az előző iOS-el 4-4,5 óra használat után már kiabált a töltőért.
Most vagyok 51%-on, 11h29m készenlét, 2h57m használat (amiből 56min Hearthstone és 33 min CoC (játékok), 56 min Facebook, 13min Youtube, kb 25 perc hívásidő) -
Tomics
addikt
iPhone SE-re érdemes feltenni az ú iOS-t? Valaki használta esetleg a béta verziókat SE-n? Sajnos csak 16 GB-os a tárhely, többet fog foglalni az új iOS (így is szűken vagyok)
És az iPad Air 2-re? -
Tomics
addikt
Telefon váltás előtt állok (5-ről SE-re)
Az összes adat / applikáció átviteléhez elég egy icloud biztonsági mentés vagy kell valami extrát csinálnom?
-
Tomics
addikt
Hali!
Már lassan 4 éve nyúzok egy iphone 5öt. Tavaly cseréltettem benne akksit mert felpúposodott. Sajnos így 400 ciklus után már ez az akksi sem az igazi és a rendszersebességgel is akadnak gondok főleg izmosabb appoknál szinte tűzforró, félek hogy megint bemondja az unalmast az akku.Így elgondolkoztam a cserén.
iPhone SE-re gondoltam, mert az árához képest a hardver top és pár évig megint nem lenne gondom telefonra. A kijelző mérete számomra megfelelő, bár jobb lenne a 6S de annyi felárat nem ér meg nekem a 4,7col. A kijelző minősége romlott az iphone 5-höz mérten?
Akinek SE-je van mennyire van megelégedve a készülék melegedésével, teljesítménnyel, akkuidővel, kamerával illetve a kijelző minőségével?
Szóval az érdekelne hogy ha minimum 2-3 évre tervezek vele jó lesz ez a váltás? Nézegettem az Android vonalat is de a galaxy S6 és S7-en kívül más nem jöhetne szóba azok meg drágábbak meg ugye ios-en van mindenem.
Köszi a válaszokat előre is.
-
Tomics
addikt
Felraktam az iOS9-et.
A beállítások/mobiltelefon menüben ahol az alkalmazásokat tudom kapcsolgatni hogy használhatja-e a mobil adatforgalmat nem igazán működik. Az összes alkalmazás engedélyezve van (magyarul a beállításaim elvesztek) és hiába kapcsolom ki bámelyik alkalmazást mikor visszalépek a menüben ugyanúgy bekapcsolva marad mind bármit is csinálok. Ha az alkalmazás beállításainál kapcsolom ki a mobil adatforgalmat (pl podcast) akkor is visszaugrik a csúszka amint kilépek a menüből. Ti tapasztaltatok hasonlót illetve mi lehet a probléma? Idegesít, mert akaratlanul is ellövi a havi keretem -
Tomics
addikt
Ha most iOS 9.1 Public Beta van a telefonon 19-én fel fogja ajànlani a frissítést a normál 9es verióra?
Ha nem mit kell csináljak hogy ne beta 9 legyen a telefonon? -
Tomics
addikt
Sziasztok!
Lassan 3 éve birtoklok egy iPhone 5öst. Sajnos van vele két probléma hátha tudtok rá valami ötletet. Az egyik hogy a töltésnél játszani kell a kábel csatlakozójával hogy töltsön, eléggé lötyög jobbra balra a nyílásnál. Ezt lehet valahogy orvosolni, vagy már annyira kikopott belül a csatlakozó hogy csak a csere mentheti meg?
A másik ami problémásabbnak néz ki, hogy a kijelző a bal oldalon a felső felében kezd elválni, kiemelkedni magából a készülékházból (kb 1-2mm). Erősebb nyomás hatására torzul (szines csíkozódás) a kép. Félek idővel megadja magát. A ragasztás válhatott el vagy mi lehet a probléma? Szerintetek ezt is komplett kijelzőcserével lehetne orvosolni?
Nem tudom érdmes e rákölteni 20-30ezret vagy akkor már vegyek újat. Az akksija sem a régi már
Köszi a válaszokat előre is
-
Tomics
addikt
Sziasztok!
Próbálkozott már valaki 5/5S csatlakozójának a takarításával?
Ahogy nézem, eléggé sok benne a dzsuva és észrevettem hogy nem mindig tölt a telefon. Azt hittem először, hogy az adatkábel a ludas, mert már foszlik szét a gyári. Először vettem utángyártottat, azzal nem is működött, az eredetivel működik de néha játszani kell a ki-bedugással (
), hogy végre töltse a telefont.
Szóval mivel essek neki a takarítással? Vagy bízzam inkább egy szervízre? A hangszóró és mikrofon rácsra is ráférne is takarítás.
-
Tomics
addikt
Srácok, ha telóról írok a PH fórumra hozzászólást akadozik a billentyűzet, előbb úgy lefagyott hogy alig bírtam kikapcsolni a telefont.
Ez az új iOS feature?Más tapasztalt hasonlót? (i5 legfrissebb iOS)
-
Tomics
addikt
I5:
Használat: 3 óra 27 perc
Készenlét: 2 nap 1 óra
34% -
Tomics
addikt
válasz
icecave #13428 üzenetére
Igen az ilyen nők konyhába (se) valók. Persze azért nem vérkomolyan gondoltam, mondjuk az más kérdés hogy engem még normális nővel nem hozott össze a sors, mindegyiknél volt baj fejben.
(#13430): Akkor szerencsés vagy, hogy megtaláltad
4 éves kapcsolatom ment tönkre nem olyan rég, ez is befolyásolja a véleményem. Most jobb nő nélkül
-
Tomics
addikt
válasz
icecave #12180 üzenetére
Várjuk a jövő héten is az ilyen hosszú írásokat, tapasztalatokat
Zenelejátsztásra i5-öt fogod használni a csalódottságod ellenére is? Mert látom elég komoly fülesed van, szóval nem veted meg a zenehallgatást. Ahogy én sem, ezért most megint egy plusz pont a 4S javára...
-
Tomics
addikt
válasz
pixelblondie #11727 üzenetére
Egészalakos nincs?
-
Tomics
addikt
válasz
vadászcsiga #11705 üzenetére
Bölcs gondolat
-
Tomics
addikt
válasz
pixelblondie #11702 üzenetére
Mit adsz érte?
-
Tomics
addikt
32 gb-os 4S-t keresek függetlent vagy vodafone-ost, akinek van vagy tud egy megbízható tagot aki épp eladja ne tartsa vissza magában!
BoboDJ: Szolgáltatónál nem veszek, illetve ha a vodánál váltanék akkor ahogy sejtem 200 fölött jönne ki az összeg. Store-ban lesz van 240-250 ezer a 32 gigás.
Mérlegeltem, jó lesz nekem a 4S is 2 évig. Nekem jelenleg úgyis előny, hogy kisebb a telefon és a samsung wave-em után álom lesz ez is. Valamint spórolok ~100 ezret, ez sem utolsó szempont. -
Tomics
addikt
mobilarenas teszthez mit szoltok? Szvsz elegge lehuztak
(kamera, szabvanyok hianya, apple pereskedes).
Mondjuk az teny hogy az ara nagyon magas
Most mar teljesen elbizonytalatondtam mit vegyek, pedig az ios-t nagyon megszerettem az ipadon
-
Tomics
addikt
Milyen színt rendeltetek? Ès miért?
Közvéleménykutatást végzek, nem tudok dönteni -
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
Ne bízz ebben.
Megjelenéskor a 4S 64GB annyiba került, mint most a 16Gb-os verzió (ugyanabban a csomagban) T-nél. Vodáról meg ne is beszéljünk, ha összehasonlítod a T-vel van olyan csomag (10k/hó) aminél a voda dupla annyi áron adja a készüléket mint a T...
Vicc...komolyan mondom, vicc... -
Tomics
addikt
Most kerestem rá egy mobilarénás hírre amiben a 4S T-mobilos előrendelési árai voltak.
64Gb-os ikon 200-al 180 ezer -
Tomics
addikt
Ha majd frissitem az ipadom ios6ra akkor minden beallitas, adat, alkalmazasok megmaradnak?
Kell hozza gep, vagy eleg ha ipadon ranyomok a szoftverfrissitesre es minden problema nelkul vegigfut? Par napja van ipadem ill ez az elso apple cuccom ezert kerdezem. -
Tomics
addikt
válasz
Kartács #7641 üzenetére
Mindenképpen megéri várni, ha nem életbevágóan sürgős a vétel.
Ha szeptember 21-én piacra dobják az újat, akkor szerintem magyarországon rá 2-3 hétre elérhető lesz a telefon és onnan még olyan 1 hónap hogy realizálódjonak az új árak.
Magyarul szerintem várj november közepéig a vétellel.
Én is így teszek -
Tomics
addikt
válasz
szekfizsolt #4552 üzenetére
Önmegsemmisítő, fél órán belül fel fog robbanni az iPhone-od!
-
Tomics
addikt
válasz
manchester85 #3922 üzenetére
Verd szét mert máshogy rakja zsebre a telefont!!!
-
Tomics
addikt
válasz
#35104512 #2231 üzenetére
Miért nem ajánljátok ennyire a tokokat?
Én pl a samsung wave-et tok nélkül hordom és a kijelzőn van pár szép karc, meg 1x le is ejtettem a betonra mert siettem valahova és kicsúszott a kezemből. Meg a melóm is olyan, hogy sokszor kell pakolászni, így félek hogy majd összetörik a zsebemben a drága telefon.
Ezért szeretnék majd a szifonhoz valami bőrtokot, valamennyire megvédi, vagy rosszul gondolom? -
Tomics
addikt
válasz
roberto211 #2117 üzenetére
Mire lejár az előfizu már 3 generációval le leszel maradva, ha meg az újat veszed akkor 2-vel és az még tuti támogatott lesz, a 3 generáció lemaradás meg már csak korlátozásokkal lesz támogatva (lásd mostani trend).
Nem lehet még semmit tudni fixen, csak a találgatások mennek. (legalábbis ami a külsőt illeti)
Azt beszélik 16:9 arányú 4 col körüli kijelző lesz, de ez még egyáltalán nem biztos. Ezeket csak fantáziaképeknek fogd fel, sokak szerint teljesen más lesz.Ami biztosra vehető, az a "forradalmi" változás, legalábbis ha trendet nézzük: 3G --- > 3GS, 4 --->4S
iOS 6 fog menni rajta, amiben már nem google alapú térkép/navigáció lesz, hanem az apple fejlesztése (a tomtom-al karöltve), ami a mostani állás szerint erős visszalépés...Siri-t tovább fejlesztették, csiszoltak a dizájnon, egyéb apró funkciók. De itt minden változást megtalálsz.
-
Tomics
addikt
válasz
roberto211 #2106 üzenetére
Szerintem várd meg az új iphone-t, elvileg októberben jön (én is ezt tervezem, aztán majd döntök 4S vagy új iphone), ha tetszik akkor azt veszed, ha nem akkor meg az i4-et.
Gondolkoztam más telefonon is, de egyik sem tetszik igazán. S3 külsőre, Nokia is, Sony kizárva. Esetleg a HTC, de azt meg szidják hogy lassú, képei xarok. Igaz most bada-s telóm van és az android sokkal jobb lenne, de egy iOS mégjobbEgyébként ha megnézed most nagyon drága a 4S. Például T-mobile-nál tavaly megjelenéskor 145 most 180 ugyanabban a csomagban (32 gigás ikon 200)...
Valószínűleg az új iphone megjelenésekor csökkenni fog valamelyest a 4S ára (szvsz 10-20 ezerrel). Iphone-t megjelenéskor, vagy az újabb modell megjelenése után kell venni, mert olcsóbb úgy sem lesz.
-
Tomics
addikt
válasz
kenny123 #799 üzenetére
Én most tervezem megvenni az első Iphone-om.
Először 4S-t akartam, de rábeszéltek hogy inkább már várjam meg az 5-öt. Mivel én hosszútávra tervezek (minimum 2, de inkább 3 évig maradna), ezért fontos hogy sokáig támogatott legyen és gyors ezért megvárom a legújabbat. Elvileg októberben jön. -
Tomics
addikt
válasz
h1ght3chzor #476 üzenetére
endomondo nem jó? sok ismerősöm azt használja
-
Tomics
addikt
válasz
h1ght3chzor #470 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest