- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
Hunt3r22 #208583 üzenetére
Nekem az esim van volten a fizikai 3G, az esimhez tartozó előfizun sok a net, arról kapja az adatforgalmat is. Nekem így stabil. Amióta ez a beállításom nem dobálja a hálózatot. Előtte ugyan azok a tüneteim voltak mint neked. Egy modem van benne, ami nem bír el egyszerre két 4G-re csatlakozni akaró simmel
-
törölt tag
válasz
Hunt3r22 #205729 üzenetére
ha most akarsz valtani, menj be telekomhoz. ok adnak egy lapot rajta egy qr koddal. az aktivalja az esimet. amint ez megtortenik a fizikai sim mehet is a kukaba.
nem tudom most epp milyen a rendszer, de aktivaltasd ott es addig ne gyere el, amig nem lesz mukodokepes az esim. nekem januarban lett uzembe helyezve, akkor tajt ez a qr kod olvasas meg eleg nyogvenyelosen ment.
-
törölt tag
válasz
Hunt3r22 #205699 üzenetére
erre nem gondoltam, hogy masik szamodat hivhatjak telefonalas közben.
a parhuzamos hasznalatot ugy ertettem, hogy ha eppen olyanod van akkor delikvensnek kuldhetsz sms-t vagy hivhatod x szolgatatoval ugy, hogy mellette y szolgaltato az "alapertelmezett". es ugyanez igaz sms es hivasfogadasra is (eltekintve attol, amikor eppen telefonalsz).
-
aujjobba
addikt
válasz
Hunt3r22 #205695 üzenetére
"A Dual SIM Standby azt jelenti, hogy mindkét SIM kártya folyamatosan kapcsolódik a mobil hálózatra, de csak az egyiken lehet aktív kapcsolat.
Azaz ha az egyik számon beszélsz, akkor a másik számra érkező hívás esetén a hívó fél “a hívott szám jelenleg nem elérhető” üzenetet hall.
Ennek oka, hogy a Dual SIM Standby technológiával működő telefonokban – amit DSS rövidítéssel is jelölnek – csak egy GSM antenna van. Amikor telefonálsz, ezen az egy GSM antennán keresztül megy a hanghívás, és lefoglalja azt.
Ezért nem tud a másik hívás becsörögni a telefonra." - [link]A kétkártyás telefonok 90%-a dualstandby, nagyon kevés az amelyikben két antenna van, azt úgy hívják dual active.
-
markknight
veterán
válasz
Hunt3r22 #205079 üzenetére
Hova húzod be? Az iTunes-on keresztül add hozzá a libraryhez. Ekkor meg kell jelennie mint csengőhang és fel kell szinkronizálnod a telódra. Hogy csináltad m4r formátumra a hangot? Kódolt át itunes-on m4a-ra majd onnan nevezd át a kiterjesztést m4r-re. De ha elküldöd a fájlt, akkor megézem neked.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Hunt3r22 #137393 üzenetére
iMagazinon most jelent meg egy cikk, amiben úgy néz ki 4 évig volt alap a 8GB, és most 4. éve alap a 16GB, mostanáig szerintem mindenki átállt már 64GB-ra akinek nem volt elég a 16. én pl ha ezután 32GB lenne az alap, akkor is a 64-et venném, mert látom hogy nem férek el 32-n. szóval nem hiszem hogy ezzel sok pénztől esne el az Apple, viszont annál több hiszti géptől igen.
-
w333
félisten
válasz
Hunt3r22 #134546 üzenetére
Spigen Capsule
(szerintem máshol lehet ilyet kapni Plus -hoz is)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #121839 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor talán az újrainduló +1 év garancia miatt érdemes, ami csak akkor működik ha hivatalos Apple partnertől vettem és a számla is megvan.
A gyártókat sem kell félteni, lehet, hogy az Applenél nincsenek ilyen simlik, de a Samsungnál nemcsak Sony kamerával forgalmazzák a telefont. Régebben meg kihozták a monitorokat Samsung panellel majd később mást is tettek bele. -
viega1
csendes tag
válasz
Hunt3r22 #121042 üzenetére
Lehet, hogy lesznek itt még bajok 6S körül. Mert érdekes dolgok kezdenek kiderülni a samsung vs TSMC chippek összehasonlításában. Még az is elképzelhető,hogy vissza kell hivni a samsung chipeseket ha szoftverrel nemtudják ellensúlyozni a közel 25% -os akkuidő külömbséget.
Ezért lehet, hogy lesz itt még hoszabb várolista is. Persze lehet hogy nem
-
agabe
addikt
válasz
Hunt3r22 #121042 üzenetére
Most szerintem nem lesz hiany.
Nezd meg nemet, angol apple oldalakat ahol most is 3-5 napon belul szallitanak es ez az elso napok kis kihagyasa ota folyamatosan igy van. Joval tobb fogyott elso hetvegen mint tavaly megsincs hiany, mert hatalmas keszeleteket halmoztak fel.
Hamarabb is kaptuk meg most mint tavaly, aki akarta most is beszerezte mar (fuggetlenul), szolgaltaonal meg ha nem beneznak akkor ott is lesz idoben es lesz eleg. -
30z.Samu
félisten
válasz
Hunt3r22 #119996 üzenetére
Nekem bőven elég a 4" is.
Ezért is filózom azon, hogy a következő iPhone is C lesz...
Bár ha mondjuk 5-ös lenne a kijelző mérete, az már nem oszt, nem szoroz. De alapvetően nekem bőven elég a 4".
Egyik haverom kérte, hogy mutassam már meg a telefont, amikor elhoztam. Kivettem a zsebemből, első reakció: De pici!
-
30z.Samu
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
Hunt3r22 #116360 üzenetére
Persze, ezzel nincs is baj, csak a kolléga csak sz@rozza az iTunest, aztán mikor leírjuk neki, hogy pont ugyanazt ugyanúgy/egyszerűbben meg lehet iTunes-szal is csinálni, mint iTools-szal, akkor sem képes elismerni,h user error is van a dologban vagy csak neki nem tetszik az iTunes. Ehelyett továbbra is az iTunes létezésébe és felépítésébe köt bele...
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Hunt3r22 #116336 üzenetére
50 az alaplap + 10k beszerelési díj az olcsóbbik helyen.
DE megoldható ha te is bele tudod rakni a független alaplapot-10k,akkor csak a deszka 50k.Mondtam az árát,max. 30k,vagy menjünk el az adott szolgáltatóhoz és előttem fizesse ki a teljes vételárat,erről egy bizonylatot kérek,akkor majd beszélhetünk.
Nem bízunk senkiben,iPhone készülékekre kivételesen jobban oda kell figyelni. Hatalmasat dob az árán,ha gyárilag független készülék az elejétől fogva,elő fizus + pénzbe kerül,így az nem ér teljes árat.
-
StLui
veterán
válasz
Hunt3r22 #116266 üzenetére
nem volt mostanáig rossz példa, mert csak 32GB-tal lehetett bővíteni, és live-on, goldhoz havonta adtak már egy jó éve 2db letölthető játékot, plussz fillérekért elég jó címeket, tele is lett a gyári 250-es hdd-m, szerencsére most feloldották a 32-es korlátot, így ráakasztottam egy 250-es külső hdd-t
-
StLui
veterán
válasz
Hunt3r22 #115727 üzenetére
10, de lehet 15 éve sem kell már "formázni" az aksikat telefonoknál sem, de ezt mondjuk a mobilcégek eladói sem tanulták meg a mai napig
Ha jól írom, a NiMh aksikat kellett 15-20 órát tölteni elsőre, és mindig lemeríteni és csak utána újra tölteni, de mindig fullra lehetőleg -
privacy99
senior tag
válasz
Hunt3r22 #115725 üzenetére
1. Ameddig fel nem töltődik
Nem értem itt mire gondolsz, ezeknél már le van kezelve minden, nem tudod "rosszul" tölteni. Bár olvastam olyat, hogy teljes feltöltés után érdemes leszedni, mert az már nem annyira jó, ha marad (de ezért nem fogok 1-2 órával elalvás után felkelni), meg olyat is hallottam, hogy jobban érzi magát több rövidebb töltéstől, mint egy nagytól. Tehát a kisebb rátöltésektől sem kell félned.
2. Szerintem igen, mindent át tudsz rá vinni.
(#115727) Hunt3r22 - Ja neeem, itt már ilyen nincs, az annó a régebbi technológiát használó akksiknál volt, ennél már teljesen mindegy. Pl. most rádugod, kap egy 30%-ot és leveszed, nem romlik tőle, nem lesz rövidebb életű.
-
válasz
Hunt3r22 #114945 üzenetére
Igen. Most levelezek egy csávóval, 60 at kéne ráfizetnem, övé egy hónapos tokokkal minőségi üvegfóliával..függő. Szerintem belemegyek.
Meg este hoznak egyet, hogy megnézzem de aki telefonált az nem tudta megmondani hány gb-s modell.
Köszi Ragnar megvan, van kimondottan telefonra is adásvételi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest