- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz
aprokaroka87 #337581 üzenetére
igen igen tudom
Igaza van kollégűnak, hogy EU inkább ezeken dolgozhatna és nem pedig az EU költségvetés elhergálására koncentrálna. De ez már OFF politika
Pl User saját maga dönthetne hogy akar-e élni a featurekkel vagy nem. -
zzola
titán
válasz
aprokaroka87 #337539 üzenetére
Ha leírják, akkor odavész a haszon, senki nem venné meg .
-
MasterMark
titán
válasz
aprokaroka87 #337244 üzenetére
Egyik se kötelező, egy BT-s bill vagy egér pl nem fog tudni AAC-t.
-
MasterMark
titán
válasz
aprokaroka87 #337240 üzenetére
Az AAC a BT szabvány része, az mindenhol működik.
-
MasterMark
titán
válasz
aprokaroka87 #337222 üzenetére
de azért a veszteséges audio formátumok között is vannak már fejlettebbek
Mire gondolsz? Az aptX vagy az LDAC nem szabványos megoldás, nem fogják valószínűleg belerakni, hiszen nem szabványos.
Az AAC az elérhető legjobb ha a BT szabványon belül maradsz.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #337222 üzenetére
„AAC esetén pl tudja a 24bit/96khz-et az iOS Bluetooth kapcsolaton keresztül?”
Igen.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #337218 üzenetére
A szabvány speckóban benne van. A BT 5 elméletije max. 50 Mbps, de ez a valós életben inkább a fele, 2/3-a.
-
juve600
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #307329 üzenetére
+1
-
Mária. B
kezdő
válasz
aprokaroka87 #307329 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Jocohun
tag
válasz
aprokaroka87 #307177 üzenetére
Nem. A Gmail email címem is más a jelszó és az apple id fiókomnak is más a jelszója. Azonnal meg is változtattam a apple id fiók jelszavát. Nem tudom hogy az email gmail is megváltoztassam?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
aprokaroka87 #305035 üzenetére
Ha jön push (akár olyan is, aminek nincs user oldali része, csak a szerver leszól, hogy van új adat), akkor egy ideig futhat a háttérben az alkalmazás, hogy leszedje a legfrissebb dolgokat, hogy megnyitásnál minden ott legyen. Illetve pl lokáció változásra is fel tud iratkozni egy alkalmazás (ha van lokáció engedély) és ilyenkor is futhat egy ideig a háttérben. Plusz még olyan is van, hogy az alkalmazás feliratkozik, hogy a háttérben akarja frissíteni a dolgokat és akkor amikor a rendszer úgy gondolja, hogy te nemsokára fogod használni az alkalmazást, akkor megint csak futtatja a háttérben, hogy mire te megnyitod, pont jó legyen.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #305035 üzenetére
Ez a háttérben futó folyamatok frissítésére vonatkozik.
-
lorcsi
veterán
válasz
aprokaroka87 #298050 üzenetére
Airdrop ?
-
kbadam83
senior tag
válasz
aprokaroka87 #297747 üzenetére
Akkor a konyhai mérlegem szar
-
bbendre
őstag
válasz
aprokaroka87 #297400 üzenetére
Nem, nem... jövőre az újdonság a reverse wireless charging lesz.
utána évben a periszkópkus kamera
azutáni évben pedig a ...
Minden évben egy kicsi... nagyon kicsivel több -
válasz
aprokaroka87 #297283 üzenetére
Külső ssd-re (kártyaolvasóra) rögzíteni csak a pro fog tudni ha jól láttam a tesztvideóban, abban gyorsabb usb-c van.
-
válasz
aprokaroka87 #296865 üzenetére
Szuper, most az a helyzet, hogy a másik telefon amit frissítettem (Xr) simán frissít 3 alkalmazást egyszerre az app store-ból, a 13PM nem csinálta, na mindegy.
-
plejik
addikt
válasz
aprokaroka87 #296867 üzenetére
Igen elég idegesítő, a tebletem az androidos és néha agyf@szt kapok mire lefrissít mindent sorba..
-
plejik
addikt
válasz
aprokaroka87 #296865 üzenetére
Igen tud.
-
SharpSA
veterán
válasz
aprokaroka87 #296065 üzenetére
Erre és hasonlókra én is gondoltam, talán lesz egyszer ilyen is...
-
waccamár
senior tag
válasz
aprokaroka87 #296047 üzenetére
igen, de ezen mi a meglepődés? te nem szoktad erre használni sötétben soha? még a lockscreenen az ikonja is egy zseblámpa. Vagy én értem félre a kérdésed?
-
bbendre
őstag
válasz
aprokaroka87 #295723 üzenetére
Igen, ez idáig is volt
-
gyapo11
őstag
válasz
aprokaroka87 #289752 üzenetére
Ez igaz, de nagyobb profit olyan sw fejlesztésből is származhat, amit a vevők szeretnének használni, pl. a BT file átvitel. Nem tudom hányan szeretnék ha lenne, de ha sokan, és megelégedéssel használnák, akár bevonzana más vevőket is. És nyilván még másik ezer ilyen van, és vannak olyan vevők is akik az iphone mellé androidos telót is használnak, mert ott kapják meg a kívánt szolgáltatást, és olyanok is akik csak androidot használnak mert hiányolnak valamit/valamiket az iOS-ből. Szóval lehet egy kő egy ökölnyi gyémánt, sokkal értéktelenebb ha nincs megcsiszolva, ilyen a teló is, bármilyen jó egy hw ha az sw miatt nem működik ez meg az. Ezt kell mérlegelnie az Apple-nek.
-
válasz
aprokaroka87 #289748 üzenetére
Nem is az eldöntésről írtam, csak a véleményemet írtam le. Természetesen semmi ráhatásom nincs, hogy hogyan csinálják.
-
válasz
aprokaroka87 #289744 üzenetére
Nem erről van szó, inkább csak - mivel nem érdekel - annak nem vagyok híve, hogy az általam befizetett pénzt egy olyan rendszerre való fejlesztésre költsék, amit nem fogok használni.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #289741 üzenetére
Nagyon egyszerű az Apple szempontjából, ők elsősorban a saját ökoszisztémájukkal foglalkoznak. Almás cuccok között nagyon egyszerű, kényelmes, a rendszer tudja, nincs bonyolítva. Tehát a megoldás, ha mész valakivel a dzsungelben és azonnal kell átküldeni valamit, akkor mindkettőtöknél iPhone legyen.
Egyébként az utóbbi időben magukhoz képest elég sokat nyitottak: van icloud passwords program és kiegészítő windows-ra, facetime híváshoz csatlakozni webről, lehet másik default email app...
-
válasz
aprokaroka87 #289738 üzenetére
Nem nagyon az. Mint ahogy az iMessage és a FaceTime se opció a két platform között. Az Apple nem fejleszt túlzottan sokat androidra, arra akarja terelni az embereket hogy a saját termékeit vegyék, és nem androidos szolgáltatásokat fejleszt. És szerintem nem is fog.
Személy szerint nem is szeretném ha elkezdenének androidra túlzottan fókuszálni. Csináljak inkább a meglévő erőforrásaikkal a rendszert arra a telefonra amit megvettem, ne arra amit valószínűleg nem fogok. Engem pl nem érdekel túlzottan hogy az androiddal mennyire kompatibilisek az Apple szolgáltatásai. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #289738 üzenetére
Kell valami hozzá: snapdrop, shareit, xender, felhőszolgáltatások...
-
Szabi®
addikt
válasz
aprokaroka87 #289727 üzenetére
Én outdoorról beszéltem, vagy egy olyan szituációról hogy ülsz egy kávézóban ahol wifi nincs, mobilneted sincs, de képet jó lenne bluetooth áttolni.
Bazírozgathatunk ezzel, de ez az igény valós . . . Nem egyszer jött volna jól nekem is, más túrázóknak is . . . -
Szabi®
addikt
válasz
aprokaroka87 #289718 üzenetére
Tisztasor, csak így meg mit nevezünk "airdropnak" ? Hogy 2-3 technológiával áttudunk valamit küldeni ? Ejnye-ejnye apple . . .
-
Szabi®
addikt
válasz
aprokaroka87 #289716 üzenetére
igen.
-
Szabi®
addikt
válasz
aprokaroka87 #289714 üzenetére
A Bluetooth 4.0: 25 Mbps/s
-
Szabi®
addikt
válasz
aprokaroka87 #289712 üzenetére
Hát ez az, ez a baj
Az airdrop így nem tartalmaz semmilyen vívmányt csak el lett nevezve egy technológia ami már az ősidőkben is létezett. A mai korszerű bluetoothokon simán megoldhatnák az adatátvitelt.
-
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #277869 üzenetére
AppStore keres: Ringtones Maker
No Computer Required [kép] -
-Skylake-
addikt
válasz
aprokaroka87 #277869 üzenetére
nem kell hozza szamitogep. itunes tone store. alapbol rajta van a telefonon. eltelt vagy 2perc 10masodperc miota utoljara le lett irva...
-
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87 #275896 üzenetére
Tuti nem lesz rá szükségem. Csak mobilon netezek és legtöbbször itt a ph-n . YouTube prémiumom van szóval ott nem kell blokkolja a reklámokat csak néhány másik oldalon. Jó lesz ez így. iOS 16,1 előtt a sima adbock is jó volt de 16.1 után valami változott mert eléggé lassított.
Wallcraf háttérkép alkalmazásból is kiszűrni a reklámokat! Nagyon idegesítő és hosszú reklámokat dobott! Nagyon tetszik!
-
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87 #275894 üzenetére
A 300000 lekérést gondolom nehéz elérni? Azért az nem kevés.
-
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87 #275892 üzenetére
Működik! Ja és nem lassítja a böngészést és blokkolja a reklámokat! Nagyon köszönöm
!
-
Imi1981
veterán
válasz
aprokaroka87 #275886 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #275808 üzenetére
Amúgy nem tudom, hogy akiknek lekapcsol azoknak mennyi idő után teszi ezt, de nekem macbook meg droidos telefonra osztásnál is maradni szokott, igaz én böngészgetek meg videót nézek stb, szóval aktív a kapcsolat. Inkább az a szar, hogy ha hatótávon kívülre mész és azért szakad, akkor pl a macbooknál nehézkesen épül fel újra a kapcsolat. Ha rendesen bontom, utána gond nélkül visszacsatlakozik. De ez lehet valami hw limit, mert a lapos már koros nagyon (2014).
-
Joachim21
őstag
válasz
aprokaroka87 #275803 üzenetére
Ez függ a jelerősségtől is? Náunk elég rossz a térerő, és van hogy simán fut a hotspot, de van, hogy egy katasztrófa és folyton leakad róla a laptop. Én azt figyeltem meg, ha a 4G stabil, akkor a hotspot is, de ha a 4G meg a hálózat fos, akkor a hotspotot is problémás használni.
-
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #275756 üzenetére
Nem kell rettegni hogy lemerül, ha laptopra van van dugva mert éppen tölteni akarod, de ha be van kapcsolva a hotspot, simán leszívja az adatkeretedet egy pár YT videóval vagy Netflix-l ha nem veszed észre.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
aprokaroka87 #264047 üzenetére
Igen es igen.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
aprokaroka87 #254565 üzenetére
Fuuu de gyenge poén volt ez.
-
válasz
aprokaroka87 #253456 üzenetére
Szerintem de, mert AppStoreban benne van. Csak nincs most erre felesleges netem, úton vagyok.
-
oszy
veterán
válasz
aprokaroka87 #222199 üzenetére
A viber és a waze már működik. Gondolom akkor már a többi is.
-
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #216459 üzenetére
“a fejlesztők már küldhetnek marketingtartalmakat értesítésként - legalábbis ha felhasználók abba expliciten beleegyeztek, és bármikor lehetőségük van visszavonni is az engedélyt”
Ez így korrekt.
Felteszem a fejlesztő adhat majd árengedményt ha engeded neki a marketinget, stb.
Nem kell kötelezően hirdetéseket fogadnod. -
Gsx-rr
veterán
válasz
aprokaroka87 #211169 üzenetére
Nem alapban melegszik, hanem akkor fotozas es videozas kozben megjobban.
Black: van hogy siman netezek es erzem ,hogy hatarozottan meleg a telefon 30+ fokban. Tererovel ott nincs gond
-
válasz
aprokaroka87 #197955 üzenetére
Az a baj ezzel a történettel,hogy ködös,ezért bármi lehetséges.Számomra rejtély,hogy mi történhetett ott. De már nem is akarom kideríteni,pedig próbáltam.
(Először finoman)
Egyet viszont leszűrtem az egészből:
Nem mindenkinek éri meg az árát az XS...és ezzel semmi gond,nem vagyunk egyformák. -
aujjobba
addikt
válasz
aprokaroka87 #197944 üzenetére
Akkor szépen beveszi szervizre és tesztelgetik.
-
galaxys80
veterán
válasz
aprokaroka87 #169432 üzenetére
Nem így van? Mikor volt az ios olyan szinten testre szabható mint a droid.
Akinek ez a fő szempont annak nem az ios a jó választás. -
válasz
aprokaroka87 #168907 üzenetére
Ha a szabad tárhelyet írná csak akkor meg az lenne a baj, hogy a foglaltat nem írja.
-
Diokhan
addikt
válasz
aprokaroka87 #168849 üzenetére
Nem tudom, mivel MacOS-re nem próbáltam még visszatenni régebbi iTunest. Pontosabban próbáltam másik gépen bent melóban, azon win10 van és nem a legfrissebb iTunes, azon sem sikerült.
-
galaxys80
veterán
válasz
aprokaroka87 #168771 üzenetére
Ki kényszerít, mire, kit?
(#168773) univerzita
Ezt most akkor nem értem. Szóval nekem az lenne a legjobb, ha az iPhone-on a tömörített formátumú képek lennének a OneDrive-ba viszont a régi (JPEG, H264) tömörítéssel menne. Most így van akkor?
PC esetén tudom, hogy ez a menete.(#168776) B-L-A-C-K
Ezt még hányszor dobod be? -
marsu.
senior tag
válasz
aprokaroka87 #122822 üzenetére
Szerintem azért nincs javítva, mert nincs mindenkinél, így lehet nincs is mit javítani, mert nem az iOS hibája.
30z.Samu Szerintem havi 1500-ért nem sok, akkor van offline, bár ugye 8gb-os iphonera nem sok minden fér.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #122640 üzenetére
Nem hinném, hogy a gyorsaságon múlik a hívás lekezelés.
Android esetén is gyártó függő volt.
Sony xperis P-nél egyetlen egy oprendszerrel sem volt jó. Ugyan azt csinálta mint az ios.
Jött rá új rendszer, a sony is tudott a hibáról, és nem sikerült soha kigyomlálniuk a rendszerből. Érdekes módon xperia U-nál a (ami ugyan az a vas volt csak fele annyi memóriával) sosem volt ilyen gond.
És mondom, hogy a sony is tudott a hibáról már javában akkor amikor még jöttek rá a frissítések, és semmi.Sajnos nekem nem szűnt meg egyetlen IOS verzióval sem a 4S-en (szerencsére ritkán telefonálok), de nagyon vártam a csodát.
Kicsit féltem, hogy i6-nál is ez lesz, de eltökéltem, hogy mivel új és szolgáltató független, na meg persze garis is, ha előjön azonnal viszem szervizbe. Így mertem végül megvenni. -
koma106
senior tag
válasz
aprokaroka87 #122634 üzenetére
...tehát megsértődött?
...amúgy én nem várok el tőle többet annál, mint amit alapból ígér -
válasz
aprokaroka87 #122619 üzenetére
Gmail - email from Google
By Google, Inc. -
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #122580 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem pont droidon okoznak nehézséget az alapvető dolgok. Hívtak, vissza akarom hívni, nem jól érzékel, várni kell, stb. iPhone-on ilyen nics. Ez csak egy példa a sok közül. Átlag userként használom a telefont nem geek módjára így az ios "hiányosságainak" nagy része nem érint. Aki ilyen, (mint pl te is) annak nem való apple cucc az tény.
-
30z.Samu
félisten
válasz
aprokaroka87 #122594 üzenetére
1-2mp oké, de volt, hogy majd fél percet vártam.
Más: Valami nem oké a Mail alkalmazással. Megint azt csinálta, hogy kérte a Gmail jelszót, holott ezt már beállítottam neki. Mi lehet a gond? Fontos lenne, ha nem szórakozna, mert van, hogy gyorsabb lenne, ha telefonról küldök el 1-1 mailt. -
Ufff
senior tag
válasz
aprokaroka87 #122580 üzenetére
Hányszor fagyott le nekem az android a telefon funkció alatt, édes istenem! Aztán egyszer egy segélyhíváskor is, na aznap ment a fiókba, aztán vissza a Nokia! Aztán jött az iPhone...
-
30z.Samu
félisten
válasz
aprokaroka87 #122581 üzenetére
Nem, nem placebo. Valakinek jobban megy, valakinek nem. Nekem az 5C-n csak a feloldással volt baj igazság szerint, maga a rendszer gyorsnak volt mondható. Aztán visszaraktam a 8.4-et és nem értettem miért nem vettem észre eddig, hogy mennyivel gördülékenyebb ez a rendszer. Bár unokanővéremnek is 4S van, Ő azt mondta, hogy nem észlelt semmi változást, nem akad. Hogy hány mb, azt a frissítésnél kiírja, veszteni nem vesztesz semmit, ha felteszed.
Én is azon gondolkodom, hogy lehet, hogy megbánom, de teszek egy próbát.
Csak ugye már nem tudom visszarakni a 8-ast, ha ez nem válna be.
-
Edi77
őstag
válasz
aprokaroka87 #122581 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de 174MB
-
Edi77
őstag
válasz
aprokaroka87 #122576 üzenetére
Érdemes, jobb lett a teló tőle (nekem)
-
30z.Samu
félisten
válasz
aprokaroka87 #122576 üzenetére
Ha már feltetted a 9-est, akkor rosszabb nem lehet.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #122434 üzenetére
Ok, segítséget kértél és kaptal, ismertették veled a problémákat. Köszönd meg és raktározd el magadban, hogy ez NEKED nem lenne megfelelő. Hangoztatni nem kell, mert az itt flame.
-
KraX
őstag
válasz
aprokaroka87 #122394 üzenetére
Nem rosszindulatbol irtam amit irtam es igy mas a tortenet. Az iOS-nek is van szamos hibaja, hainyossaga es vannak erossegei, elonyei. Mar tizezerszer fel lettek sorolva, most inkabb nem tennem. Akik kedvelik elfogadjak ezeket, de mindig ott a lehetoseg, hogy platformot valtson az ember. Az androidnak vannak mas problemai, hianyossagai, igaz szerintem egyre szukul ez az ollo az iOS es az Android kozott.
-
univerzita
addikt
válasz
aprokaroka87 #122434 üzenetére
Ha a illető nem ért hozzá akkor tegye fel gépre a Syncios Manager free -t. Ezzel olyan könnyen fog zenét,képeket,filmeket felrakni majd törölni e teleforől hogy maga is meglepődik.
-
30z.Samu
félisten
válasz
aprokaroka87 #122432 üzenetére
Így működik, biztos van rá magyarázat de többségünk nem is keresi a miértjét, hanem a hogyant. Onnantól, hogy tudjuk hogy működik, a kutyát nem érdekli miért.
Így találták ki, kész. Másképp működik, mint a Droid vagy a WP, de ez van.
Vagy megbarátkozol vele vagy nem.
-
madgie
titán
válasz
aprokaroka87 #122432 üzenetére
Leírták neked hatvanezerszer: kerüld az almás cuccokat, ha ez zavar. Nem kényszerít rá senki.
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122427 üzenetére
Ha fizeted a Deezert barmikor tudod online hallgatni, nem csak amig ingyenes. Van olyan T-s vagy Telenoros csomag ami nem szamolja az adatforgalmat Deezernel (lehet hogy epp Spotify).
Helyet foglal? Igen. De ez nem hiszem hogy kerdes volt eddig. 64-es iPhone-om van es 128-as iPadem amin az offline zeneim vannak (kocsiban ossze van kotve a gyari lejatszoval az iPad es onnan mennek offline a Spotify zenek) -
univerzita
addikt
válasz
aprokaroka87 #122410 üzenetére
Rosszul látod a dolgokat. A mp3-mat nemkezeli korlátozottan a iPhone. Csak mivel mindkét rendszernek megvannak a sajátosságai a egyiken máshogy teszed fel a zenét mint a másikon. A SHAREit arra való hogy ha pl.két haver össze fut a városba,egyiknél egy Lumia a másiknál meg iPhone van akkor képet vagy zenét át küld a másikra. Nem arra szolgál hogy ezzel rakjunk zenét a telefonra. De a SHAREit -tel átmásolt számot otthon iTunes vagy ( iToolst,Syncios) al bemásolod a gári lejátszóba. Például a flac formátumot a gyári lejátszó nemkezeli és mégis tudok rajta hallgatni ilyen formátumot csak másik playerbe kell tenni. De ez nem a iOS hibája hanem ez így működik a rendszeren.
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122423 üzenetére
Hat nem a torrent-tekabol bluetoothal masolva,
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122412 üzenetére
Szoval megiscsak letoltott zeneket akarsz kuldeni-masolni bt-n es elvarod hogy vigye-erzekelje a gyari lejatszo ... Meg csak az kene panasznak hogy miert nem tolti be a lejatszo letoltott-masolt .mp3-nal az album boritojat.
Mondom: maradjatok inkabb Androidnal, az iPhone nem erre valo. Nem tamogatja ezt. Ez mindig is igy volt, tudhatta volna a haverod mielott megvette
-
rayoliviero
veterán
válasz
aprokaroka87 #122412 üzenetére
iTools, Air Blue Sharing.
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122410 üzenetére
Csak ennyit kerdezek: Google Music-al megvasarolt zenet at tudsz kuldeni a havernak bt kapcsollat a gyari lejatszora? Ha igen nagyon orulok, ha nem akkor az Android korlatozottan kezeli az mp3-at.
Nekem 1db .mp3 file nincs a telefonomon, gepemen mert mindent megveszek az iTuneos, van Apple Music es Spotify elofizetesem amivel offline is barmikor hallgathatom a zeneimet!
2015 van, aki 90x darab letoltott .mp3-at akar manapsag masolgatni-kuldozgetni ... -
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122406 üzenetére
Mi az a shareit? Gyari program? Ha nem akkor ne vard hogy a gyari programok kezeljeka vele kuldott fileokat.
-
StLui
veterán
válasz
aprokaroka87 #122404 üzenetére
"igen,csak akkor ne reklámozzák úgy hogy űberfrankó,meg űbercool"
még mindíg nem érted, a tömeg szerint az, és te mész szembe az autópályán, ráadásul úgy vetted meg az eszközt, hogy amióta létezik ipohone azóta ez így van, mindíg kellett itunes, amivel azért nem egy nagy varázslat zenét feltölteni a telóra
nem kell shareit-tel fogadni zenéket és ennyi (azt sem tudom mi az
)
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122400 üzenetére
Nekem ilyen problemam meg nem volt. Onnan jon a gond, hogy sokan Android, Windows-szemmel probaljatok kezelni az iOS-t. 30 masodpercen belul el tudok juttatni mindenfele program nelkul barmilyen altalam keszitett kepet barkinek! Aki MTP csatlakozassal kijelolom-masolom-beillesztem modon akar Apple termeken filekezelni az vegyen mast! Most szemet leszek, de akinek nincs penze Apple-re (ezt nem celzottan neked irom) az ne vegyen iPhone-t se. Mert amit sokan csinalnak, hogy azert szidjak az Applet mert nem megy hipp-hopp a Windows-al vagy Androiddal kombinalt iPhone kezeles az egy vicc.
Szerk: latom megint Android szemmel nezed a rendszert. Miert kene "ajanlott" zenelejatsto? Ott a gyari! Az az ajanlott! Ez nem Android hogy a vadiuj telefonnal elso inditas utan el kell kezedni vadaszni az alternativ bongeszot, zenelejatszot, kepnezot mert a gyari egy rakas ....
-
StLui
veterán
válasz
aprokaroka87 #122402 üzenetére
De ezen most mit vagy meglepődve, ez mindíg így volt. A tied egy réteg igény az apple szemében, tömegek rohannak az újabb telefonjaikért és kész, ennyi. És ebben semmi irónia, egyszerűen akiknek gyárt az apple, azokat nem érdekli ami téged, és kész. Sőt sokan nem is akarnak zenét a telóra tölteni mert van spotify, vagy apple music, vagy akármi
-
30z.Samu
félisten
válasz
aprokaroka87 #122400 üzenetére
Elvileg azt teszel fel a telefonra, amit akarsz, nem? Mármint zene téren. Nem tudom, sose hallgattam rajta zenét, tehát eddig meg se próbáltam zenét tenni rá.
-
Sholom
tag
válasz
aprokaroka87 #122394 üzenetére
Az iOS nem warezra lett kitalalva. Attol hogy itthon ez a divat es elvarja mindenki, hogy a letorrentezett cuccait gombnyomasra tudja le/feltolteni a mobiljara vagy masera (es az arak miatt meg is ertem aki letolt).
Nekem van egy iPhone-om, iPad-em, Macbook Air-em es minden gond nelkul latom, hasznalom, masolom, lejatszom a fajlokat barmelyik eszkozomon. Sot a paromnak is Apple termekei vannak igy neki is konnyen atadok egy kepet vagy zenet.
-
KraX
őstag
válasz
aprokaroka87 #122298 üzenetére
Go to droid, ha ez nen felel meg az igenyeidnek.
-
univerzita
addikt
válasz
aprokaroka87 #122311 üzenetére
Igen betudod másolni media lejátszóba ha van fent.
-
univerzita
addikt
válasz
aprokaroka87 #122305 üzenetére
Igen sajnos iOS -en másolni wifin csak úgy lehet hogy a saját aplikációba másolja a zenéket,képeket stb.
-
válasz
aprokaroka87 #122298 üzenetére
van, de ott is elég nyűgös az xp esetén a kezelés, .net framework...stb.
felhőből megoldod, arra vannak jó alkalmazások is. -
buci30
addikt
válasz
aprokaroka87 #122295 üzenetére
iPhone - Android - Windows --) Photosync alkalmazás 😊👍
-
univerzita
addikt
válasz
Mindkettő eszközre tedd fel a SHAREit aplikáciot.Ezzel lehetséges.
-
válasz
lehet nevetni, attól még ez van.
mondanám, hogy bizonyos dolgok megoldhatók például ios <-> ios között is, de a 4s nem airdrop képes, minimum iphone 5 kell hozzá.
az xp is a múlté már... -
univerzita
addikt
válasz
Lehetséges. Androidon még nemprobáltam de windows és iOS között működik.
-
válasz
aprokaroka87 #122293 üzenetére
android <-> ios között direktben, pláne sehogy.
-
válasz
aprokaroka87 #122288 üzenetére
az iphone nem wifi direct képes.
-
TheMarci
addikt
válasz
aprokaroka87 #122290 üzenetére
Itt nincs ilyen lehetőség, zenét nem nagyon tudsz megosztani/ küldeni.
-
TheMarci
addikt
válasz
aprokaroka87 #122288 üzenetére
Mi az a wifi direct? Mi lenne a célod?
@Bitpalace: Az Apple Music előfizetésedet kell lemondani, talán beállítások / zene? Az elején nyomhattál rá, a kipróbálásra, csak nem mondja le magát.
-
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #115543 üzenetére
Csak csupán annyi hogy a gépről szinkronizálod fel a zenét. Na most ha gépről törlöd, akkor felszinkronizálja neked a semmit.
Az iTunesban állítsd be, a zene és videó kezelése kézzel. -
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #114426 üzenetére
Hogy ne csak off-jak, van itt egy kis olvasni való: http://www.apple.com/hu/support/itunes/syncing/
-
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #114426 üzenetére
Ha a kacsa nem tud úszni, azért nem a víz a hülye.
Fikával kezdeni meg folytatni egy hsz, nem jó ómen. Ahhoz hogy értsd az iTunest, olvasni, tanulni kellene, vagy legalábbis normálisan kérdezni az iPhone topikban. Pld Elakadtam, nem értem stb..
A tudást sajnos még lista áron sem lehet meg venni 2000 ezer Ft- ért. -
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #114416 üzenetére
Na ilyenkor előveszek egy másik kábelt, másik USB port vagy másik gép.
-
Noxy
veterán
válasz
aprokaroka87 #114414 üzenetére
Kábel (eredeti?), or dock csatalakozó hiba.
-
Ragnar95
félisten
válasz
aprokaroka87 #113011 üzenetére
Fotók appban rányomsz a képre és ott lesz egy kuka ikon az alsó sorban.
Ha gépről került a telóra iTunes-szal a kép, akkor pedig gépen kell törölni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest