- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
Csináltam egy gyári beállítások visszaállítást, hátha megoldódik a problémám.. [link], természetesen nem. Helyette generáltam egy másikat, most az autóval szórakozik a telefon. Eddig simán lejátszotta bt-n keresztül Youtubeon a zenéket, most az istenért nem akarja. Végig néztem minden beállítást, de nem találtam meg a megoldást. Más telóval és iPhonenal is tesztelve lett, simán lejátssza az autó bt-n a zenét.
Segítsetek kérlek megoldani a problémám..
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Ügyesen elállítottam valamit hívás közben a telefonon mikor kapdostam azért, hogy ne ejtsem el..
Röviden: ha telefonálok és jön be egy másik hívás, rögtön le tudtam nyomni, “piros tárcsázóval”. Néhány napja viszont a piros ikon helyett hangposta van. Hogyan lehet visszaállítani?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Ipaden hol tudom kikapcsolni ha hívnak telón iPaden ne csörögjön ki?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Örülök, hogy nem csak nálam fordul ez elő... Xr topikba írtam a problémámról, de lehet ide kellett volna rögtön.
2 telekomos simet használok.. viszont egyre többször fordul elő, hogy csörgés helyett sms-t kapok a nem fogadott hívásokról. Elsődleges simet hívják, nem hívtam / beszéltem egyik simmel sem. Térerő az pedig fullos. Ios 13.1.2. szintén.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Beaktiváltam az esimet. Soha nem volt dual simes telóm, ezért kérlek nézzétek el a tudatlanságom...
Alapért. vonal hanghíváshoz ez azt jelenti, hogy mindig erről a simről hívom akit tárcsázni akarok?
Valahol be lehet azt állítani, hogy kiírja melyik sim kártyámat hívják?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz mr.tamasbiro #207083 üzenetére
Xr-t megjelenéskor frissítettem 13ra, semmi baja eddig. Kop-kop.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Xr-en eddig is gyors volt a face id, de a jelenlegi rendszerrel érezhetően gyorsabb lett. Dark mód pedig tetszik.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
13 óta az Xr üzemideje 1 órával megnőtt.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Mi a helyzet a fizikai simmel, amit e-simként használnék? Érzékeli a másik telefon és automatikusan letiltja azt?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz #75376384 #205692 üzenetére
Nem teljesen érthető számomra. Nekem is 2 kártyám van. Egyik a munkahelyi, másik a magán.
Természetesen aktívnak a munkahelyit tenném, viszont ha a másik nem aktív akkor nem is tudnak hívni??
Igazából csak annyit szeretnék, hogy elérhető legyek az e-simmel, plusz az smseket megkapjam illetve nem akarok 2 telefonnal járkálni.Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz markknight #205596 üzenetére
Lényegében kaptunk Xr2-t és Xs2-t.
Xr-nél tudom még azt elképzelni, hogy 4 gb ram lett benne... de ugye erről nem beszélnek a keynoteon.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz markknight #205086 üzenetére
Meglett m4a-n majd m4r. Végén amikor beleszartam már, utoljára behúztam és valahogy sikerült.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Valahogy nem sikerül csengőhangot felmásolnom a telefonra. Minden lépést megcsináltam, m4r formátumban van, amint az asztalról behúzom a hangok mappába, rögtön visszadobja XY nem lett átmásolva, mert nem található.
Ötlet?
Youtube videóval csináltam, videóba simán behúzza a gyerek, nekem természetesen hibát dob ki. 12.9.6.3. itunes ha ez segít...Xr
-
Hunt3r22
őstag
1 telefonon lehet 2 viber fiókot használni? (Céges + magánszám)
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Beléptem icloud.com-on saját apple id-val, felhőben és a telefonon szereplő kontaktok nem egyeznek, hiányos.
Nem értem én ezt a szinkronizációt..
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Telefonkönyvbe hogy tudom átállítani "számomnál" a nevet? Saját vagy valami hasonlóra, jelenleg egyik kontaktom neve van ott, idegesít.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
iTunes-on lecsekkoltam a telómat.. tárhelynél "egyéb" az mi? 2 gb-t foglal "csak".
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz univerzita #136530 üzenetére
Az egyik mail címem jó, viszont a másik nem, ami céges.
Más: használ itt valaki citromail-t is? Tudom ősrégi, de minden szar regisztrációmat még ezzel csináltam, ez volt az első mail címem. Nem igazán értek ehhez, tehát akinek hozzá van adva a gyári levelezőhöz, annak mi van beállítva a bejövő // kimenő szervernek?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Gyári levelező nem kezeli a hotmailt? Nem jönnek be a levelek.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Még mindig nem értem, mit csinálok rosszul.. telefonomba beírtam x új számot, pc-re rákötöttem, szinkronízált automatikusan, az istennek sem jelenik meg a szám icloud.com-on.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz Scrake^;DD #136364 üzenetére
Számomra tűrhető i5 sebessége 9.3.1-n, ahhoz képest, hogy 4 éves telefon lesz..
iTunes-rarádugod, 2 kattintás és kezdi is a frissítést.Xr
-
Hunt3r22
őstag
6s aksija nektek meddig bírja?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
iCloud.com-on miért nem látom az összes kontaktomat, mikor 2 perce csináltam biztonsági mentést?
Hülye kérdés, de:
Új számom van, illetve másik szolgáltató, ha a új simet berakom, akkor a régi számomhoz mentett kontaktokat is látni fogom?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
6(s) plushoz ti milyen tokot használtok?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Vitt már valaki vissza olyan hálózati adaptert mely nem 3gs 4 4s tartozék volt? Konkrétan i5-nek is ugyanilyen adaptere van, melegszik mint a franc.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
Hogyan tudom megnézni mely alkalmazás mennyit foglal?
Egyáltalán meglehet-e vagy csak én nem találom?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
-
Hunt3r22
őstag
válasz bendikeee11 #124237 üzenetére
Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek..de minek veszel fèlig összetákolt telefont?
Vidd szervízbe!
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz Omniscient #121787 üzenetére
Valszeg ebből viszik a legtöbb modellt. (64 gb). Mondjuk egy Apr-t és egy gsm boltos árat nem igazán lehet összehasonlítani, hiszen olyan áron adhatja a gsm-es amilyenen akarja, míg az Apr nem. Bár majd jön valami szaki és kijavít ha nem így van.
Azt hogy miért nem tőlük veszik.. mert valaki előfizuhoz veszi, valaki pedig biztosítással akarja megvenni, azt pedig Apr-nél tudja megvenni.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz mr.tamasbiro #121721 üzenetére
Mert kábelen keresztül szinkronizálod, ergó azzal másolod fel a zenéket.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
I5-nek ennyivel gyengébb a wifije mint a 4s-nek vagy az enyém szarakodik?
4s-sel simán lehetett olyan helyen netezni ahol i5-nél alig van jel.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Ezzel én is így vagyok.. de a vérpistikék hamarabb veszik meg ha a proci nagyobb órajelen pörög, plusz ramból több van, ami ugye nem baj...
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest