- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FuRiONight #278522 üzenetére
-
válasz
FuRiONight #278522 üzenetére
Igen. Kiválasztod a kontaktot, jobb felső sarok Szerkesztés, majd kicsit lejjebb görgetsz és ott tudsz csengőhangot választani.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
FuRiONight #272325 üzenetére
Hosszan kell nyomni a kepet
-
válasz
FuRiONight #271957 üzenetére
Értesítések:
Itt csak az értesítési központban és a zárolt képernyőn láthatóak a régebbi értesítések,plusz appoknál ott vannak a jelvények.
Itt olyan apró ikonok bal felül nincsenek mint droidon.
Frissítések:
App Store-Fejed jobb felül-Itt görgess lefelé.
Néha rá kell frissíteni,hogy lásd az esetleges frissítéseket.
Magyarán az oldalt húzd le (ugyanúgy mint pl facebooknál),amíg a homokóra felül megindul és lejjebb ott lesz minden új frissítés,még lejjebb a már lefrissített appok. -
eventus
veterán
válasz
FuRiONight #253123 üzenetére
Dual sim, eros 1 nap.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Nálam erős nyúzással 1,5 nap. Erős nyúzással !
-
válasz
Parádésan jó.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FuRiONight #251340 üzenetére
Ha megnézed nálam is dark mode van és nincs ilyen gondja, bár lehet a 15.1 beta-val megjavult.
-
válasz
FuRiONight #251043 üzenetére
Widgeteket lehet kirakni oda, én jobban szeretem azt a részt, mintha a főképernyőn lennének a widgeteim (oda nem rakok) mert így több hely marad az appoknak. Balra én annyi widgetet rakok ki, hogy ne kelljen scrollozni lefelé, hanem egy képernyőnyi helyet foglaljon le.
-
Gáben81
senior tag
válasz
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Widgeteket
-
Prowler
senior tag
válasz
FuRiONight #230516 üzenetére
Szerintem korrekt a tesztjük, de nézni kell az elosztást is nem csak a végösszeget. Pl. Sony 31 órát tud 3G hívásnál az iPhone meg csak 19et, viszont böngészésnél jóval gyengébb ergo ha keveset telefonálsz és inkább többet írsz/böngészel akkor az iPhone sokkal tovább fogja bírni hiába egyforma endurance értéket kaptak. Felhasználói szokásokon múlik minden.
-
Dany007
veterán
válasz
FuRiONight #230286 üzenetére
Egyelőre semmi értelme sincsen. Minimális a kihasználási lehetősége a tripla sávszélességnek. Persze latency, amit sokan mondanak, de na.
Ami viszont érdekes a videóban, hogy az új modem 4G képességei sokszorosa az i11pro-nak. Na azt viszont ma már bárki ki tudja használni, akár itthon is. -
Gsx-rr
veterán
válasz
Én sem értem ezt az 5g kattogást.először is akik itt emiatt aggódnak azok közül kinek van ilyen adat csomagja?
-
válasz
Most inkább az a lényeg, hogy alig használják, így azok a kevesek viszont profitálnak belőle.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #208661 üzenetére
Hát jó.
-
Clemi
veterán
válasz
FuRiONight #208333 üzenetére
Üvegfóliát semmilyent, mert nem fekszenek fel teljesen és erősen romlik az érintéses vezérlés. Ilyet keress, tökéletesen bevált.
-
DaveHutt
őstag
válasz
FuRiONight #207676 üzenetére
Mo-on csak Google Maps/Here Maps ajánlott.
-
válasz
FuRiONight #207676 üzenetére
Szerintem igen.
-
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
FuRiONight #207124 üzenetére
Semmi
-
szekra
addikt
válasz
FuRiONight #207124 üzenetére
Nincs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #207020 üzenetére
Ha mindenképp cserélni akarod 11 Pro Maxra később, akkor a sima 11-et mondanám, szerintem könnyebb lesz eladnod. Ha viszont megtartanád hosszabb ideig, akkor inkább a XS Max felé hajlanék.
-
válasz
FuRiONight #206695 üzenetére
-
domojko
senior tag
válasz
FuRiONight #206454 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
FuRiONight #206328 üzenetére
A verget soha nem vettem komolyan. Mobil témában nem is lehet. Majd csak Lewi lesz mérvadó
-
Prowler
senior tag
válasz
FuRiONight #206328 üzenetére
Merrefelé? GSMArenán még nem látni, más külföldi oldalt meg annyira nem szoktam követni.
-
markknight
veterán
válasz
FuRiONight #206270 üzenetére
Sokkal visszamaradottabb az iCloud mint a Google drive. Nem ajánlom, főleg nem munkával kapcsolatban.
-
válasz
FuRiONight #206272 üzenetére
Hozhatsz létre mappákat pl. fotóknál és azokat megoszthatod. Dokumentumokat nem tudom.
-
válasz
FuRiONight #206270 üzenetére
Az iCloud drive része úgy működik viszont az iCloud része csak az adatok biztonságos mentésére szolgál.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #206262 üzenetére
Emlékeim szerint csak a TV+.
-
kchris78
veterán
válasz
FuRiONight #206249 üzenetére
Feltevés de igazabol SJ mit csinalna most? Pont akkor volt karizmatikus vezeto mikor szaguldott a piac, jottek a hatalmas ujitasok, technologiai elorelepesek: proci, kijelzo, ujjlenyomatfelismeres... Mihez kezdene most hogy gyakorlatilag befagytak a technologiai ujitasok? Bar lehet lenne szeme hozza hogy kiserleti asztalon levo fejlesztest hozzon fel tomegtermelesbe...
-
markknight
veterán
válasz
FuRiONight #206249 üzenetére
Ugyanezt játszották a 2G-3G esetében, de ott a 4s-5s példa stb. De értem amúgy mire gondolsz, vérszegény volt ez a mostani keynote nagyon. Hoztak egy új design elemet, ami egy feature fal volt (nem tudom másnak hívni) azt megmutatták minden telefonnál és kb ennyi, még élő bemutató sem volt a telefonról.
-
törölt tag
válasz
FuRiONight #206244 üzenetére
Én Craig Federighit bírom egyedül a mostani bandából. Legalábbis azok közül akik szem előtt vannak bemutatókon. Biztos amúgy a háttérben rengeteg tehetséges és profi fejlesztő van, kérdés az odafent meghatározott marketing és üzleti szempontok mennyi mozgásteret adnak nekik.
Egészen más kérdés ha user szempontból nézem lehet Tim Cook nem mindig jó, ha részvényes lennék viszont nagy királynak tartanám. A Microsoftnál Satya Nadella ugyanígy. -
markknight
veterán
válasz
FuRiONight #206246 üzenetére
De mi a baj Cookkal? Én már megszoktam, roppant szimpatikus. Kimaxoltuk a mobilpiacot a következõ 5 évre, szal nagy csodák nem fognak történni. Cook alatt rengeteg szuper dolog jött.
Más gyártóknál más vezetõk vannak, mégsem tudnak elõrukkolni semmivel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #206244 üzenetére
Direkt írod Cocknak?
-
törölt tag
válasz
FuRiONight #206237 üzenetére
Majd Forstall belovagol Cupertinoba a jogos örökségéért, amihez Cook és Ive miatt nem jutott hozzá.
-
hemaka
nagyúr
válasz
FuRiONight #206237 üzenetére
ideje volt, hogy menjen szerintem is. amit a mac proval is művel, kabaré.
-
válasz
FuRiONight #206191 üzenetére
tibinek sem sikerült jól leírnia...
1 év jótállás
1 év szavatosságde a második év szavatosság gyakorlatilag garanciának fogható fel, mivel iStyle-ba beviszed, megmutatod a számlát, és gariztatják úgy mintha jótálláson belül lenne, szóval gyakorlatilag igen, 2 év garit kapsz ha MAGÁNSZEMÉLYre szóló számlát kérsz
ha ÁFA ügyeskedés miatt céges számlára veszed, vagy egyéni vállalkozóként, akkor NEM JÁR a szavatosság!!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
FuRiONight #206191 üzenetére
Nem, 2 év szavatosság és az alap 1 év jótállás.
-
majestic
őstag
válasz
FuRiONight #206170 üzenetére
Szerintem a nagyobb súly sokkal minőségibb érzés ad a telefonnak... A Samsun csúcs telefonok annyira könnyüek, hogy olyan érzésem van mintha műanyagból lennének... Másik dolog, hogy a Pro Max aksija sokkal tovább bírja... Én mindenképpen a Max mellett vagyok...
-
markknight
veterán
válasz
FuRiONight #206174 üzenetére
Menj be valamelyik boltba és nyomkodd meg. Ha már ennyi pénzt elköltesz, akkor nézd meg melyik a jobb, mert ha meg kicsit veszel és nem jó, akkor meg adhatod el, vehetsz újat stb. Szóval a legutolsó dolog ami kell neked, hogy mi rábeszéljünk valamire.
-
válasz
FuRiONight #206174 üzenetére
Ha nem érzed, hogy kell a Max méret akkor hagyd a francba és vedd a kisebbet!
-
markknight
veterán
válasz
Vegyél sima Pro-t nyugodtan. Én emlékszem mikor 6 plusra switcheltem annó és abban a hitben voltam, hogy ez nagyon jó nekem. A 7 plusnál is ez volt, majd jött az X, ami után megkönnyebbülés volt magammal hordani a telefont. Nem szorul zsebben, kényelmesebb budira vinni stb. Teljesen elég és pont nagy minden, nem mennék drasztikusan nagyobbra, ezért is rendeltem elő a pro-t. Elég az
-
válasz
Akkor 11 Pro. Nekem sem kéne a nagyobbik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Akkor marad a sima Pro, mi a kérdés?
Amúgy én tuti a Maxot választanám, most is az van. A súlyát sosem éreztem soknak, inkább minden mást kevésnek.
-
válasz
FuRiONight #206085 üzenetére
Nagyon kell az a 6 GB.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
FuRiONight #206010 üzenetére
Nem is tudtam, akkor ez jo opcio lesz. Este megnezem
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
FuRiONight #206010 üzenetére
Jól.
-
Prowler
senior tag
válasz
FuRiONight #205901 üzenetére
6 óra SOT? A sima XS ennyire gyenge ebből a szempontból? Nekem a 8 Plus hoz 7-10 órát egy töltéssel, igaz én játszani nem játszom rajta. Azt hittem az XS egy stabil 8-at tud legalább.
-
marlboromen
aktív tag
válasz
FuRiONight #205808 üzenetére
mi ma ruháztunk be egy xr-re
-
Madwe
nagyúr
válasz
Passz, semmi késztetést nem érzek rá, sőt van olyan érzésem h a 11s is kimarad, majd a 12 remélem megmozgat
-
válasz
👆
Kell már a nagyobb képernyő 5.8” után. -
tboldi
nagyúr
válasz
Majd meglátom, hogy élőben milyen benyomást kelt. Egyelőre nem érzem azt, hogy le akarnám cserélni a XS Maxot.
-
dud998
őstag
válasz
Én maradok a X-nél, nem érzek indítatást a cserére.
-
danilla
őstag
válasz
Majd a 12-re.
-
tuzpenge
őstag
válasz
FuRiONight #205751 üzenetére
Ez az infó honnan van? Ez azért már elég normális mennyiség. Még a 3GB-vel is szépen megy az X.
-
juhaszroli
tag
válasz
FuRiONight #205751 üzenetére
Köszönöm!
Azt tudja valaki, hogy mikortól lehet kb. megtapizni őket valamilyen hivatalos viszonteladónál? Csak megjelenéskor, vagy már előrendelés után?
-
tboldi
nagyúr
válasz
FuRiONight #205662 üzenetére
A mute switch maradt a régi, itt látszik.
-
válasz
FuRiONight #205460 üzenetére
Aktiválástól indul.
-
válasz
FuRiONight #205360 üzenetére
Azon kívül, hogy horizontális módban jelenleg nem old fel, nem tudom mi nincs kifejlődve rajta...
Két éve próbálja minden droidos lenyúlni a technikát és hát inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel történt ez. Hamarabb tudták beépíteni a kijelzőbe, mint ezt ilyen módra kifejelszteni. Lényegtelen végülis, nekem már egy hét után nagyon hiányzik és jöhetne a 11 pro max vagy isten tudja mi lesz a neve... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #205360 üzenetére
Szerintem már XS-be elég tökéletesnek mondható, talán annyi hátránya van hogy hogyha elfordítva tartom a telefont úgy nem old fel.
-
nyogo83
senior tag
válasz
FuRiONight #205021 üzenetére
Az hogy mikor hozta nyilvanossagra irrelevans, maximum ilyen konteo gyartasra adhat okot.
A teny, hogy ezt a biztonsagi rest es hibat jeleztek az Applenek, aki meg februarban egy eleg gyorsan kiadott javitasban be is patchelte. Az, hogy a teljes technikai elemzes illetve a biztonsagi res nagysaga a nagyvilag fele most kerult ki, lehet akar jol idozitett "kampany" resze, mindenesetre nem teszi semmisse a hibat. Tobb portal is(The Verge, 9to5mac, Techcrunch stb) is megkereste az Apple-t ezzel kapcsolatban, aki egyelore nem nyilatkoznak.
Igazabol igy a keynote elott en se nyilatkoznek, vagy megprobalnam valahogy "lagyitani" a problemat.Akarhogy is van, nem vagyok en sem boldog, de csak azert nem fogom letagadni vagy felvallrol venni a hirt, mert a Google-hoz kotheto a team. Tobbek kozott talaltak ok biztonsagi reseket a Windowsban, a Cloudfare-nel illetve reszt vettek a Meltdown meg a Spectre sebezhetosegek feltarasaban, szoval nem epp egy besarozasra osszerakott team alaptalan vadakkal.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
FuRiONight #204982 üzenetére
Lesüllyedtek egy másodvonalbeli kínai gyártó nevezéktanjáig...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #204983 üzenetére
-
aujjobba
addikt
válasz
FuRiONight #204965 üzenetére
Nehezen hiszem, hogy az Apple is felszáll erre az értelmetlen RAM vonatra, szerintem marad 4gb mindegyik.
Ez a “11 Pro Max” elnevezés is olyan erőltetett, hosszú, fene tudja. -
Mukucs
senior tag
válasz
FuRiONight #204965 üzenetére
Mindig ennyi az induló áruk?!
-
válasz
FuRiONight #204680 üzenetére
Nekem 6s Plus van mellette, igaz az régebbi modell, de semmi problémát nem látok mellette a Xr kijelzőjével.
-
Szabi®
addikt
válasz
FuRiONight #204474 üzenetére
Dehogy fejlődik
Az AR azaz Augmented Reality-t a nintendo 2011-ben már hordozható eszközbe pakolta 3d-s kamerákkal.
Az OLED panel a Ps Viába jelent meg szintén 2011-ben és 5" méretben kapacitiv touch-al és brutál hardverrel 80 ezer forintos áron. (Állitólag az X-ek ez miatt nagyon drágák)
Ahhoz képest ma van egy nagyképernyő meg faceid -
dud998
őstag
válasz
FuRiONight #204445 üzenetére
Szerintem ez inkább volt Pitaka reklám. De nekem nincs ezzel bajom, mert valamiből finanszírozni kell a csatornát.
-
Szabi®
addikt
válasz
FuRiONight #204412 üzenetére
Akkor a 8-at még sokáig nyúzom
-
DaveHutt
őstag
válasz
FuRiONight #204408 üzenetére
Elvileg nincs előfizetés, de most már utànanézek, hogy nem szaladtunk-e bele a popupba. Köszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz
FuRiONight #153375 üzenetére
15 000Ft elvben, amennyiben előfizetéses telefon és van még rá hűség/részlet, természetesen csak a hátralévő tartozások befizetése után függetleníttethető.
Amennyiben használtan vetted a készüléket, kell az eredeti tulaj is a procedúrához. -
hdanit610
aktív tag
válasz
FuRiONight #153375 üzenetére
Hűség lejárta után 15k és csak az eredeti tulajdonos indíthatja, se meghatalmazás, se semmi nem segít. Persze, ha kifizeted az összes kedvezményt, ilyesmit (=szerződésbontás kb.), akkor lehet előbb is.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
FuRiONight #151280 üzenetére
Anker powerline. Amazon DE-ből tudsz rendelni. 6,99 EUR + szállítás. Ha 39 eur fölött rendelsz ingyenes a szállítás viszont jön rá 27% áfa.
-
ben5001
tag
válasz
Én a MediaMarktban vettem egy Hama kábelt, alapvetően csak töltéshez. 5.999 Ft volt, ha jól rémlik, és masszív, vastag, elég "merev", nem úgy néz ki, hogy hamar "széthullik", mint a gyári kábel. (Az valami rettenet. Ha nem hímestojásként bánik vele az ember, fél év alatt "szétmegy".)
Ez volt az, ha igaz. -
Electus
csendes tag
válasz
Szia!
-
gyuromoj
veterán
válasz
FuRiONight #148870 üzenetére
Nekem SE-hez már nem raktak fel külön, hanem a számlán szerepel az IMEI, az alapján megy náluk. Legalábbis pár hete telefonon ezt mondta egy hölgy nekem. Igaz azóta iStyle-ba vitettem el és cirka 2 hét alatt kaptam egy refurbot. Szó nélkül újra indult a garancia.
-
spider80
őstag
válasz
Weboldalról tudod letölteni pdf-ben, ha bejelentkezel,és utána kinyomtatni.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Én is a webshopon keresztül rendeltem a telómat, de házhozszállításnál küldték a telefon mellé a garipapírt, de ha nem kaptál, akkor próbálkozz a webes felületen keresgélni.
-
válasz
Csak a garipapír ha T-hez viszed.
-
Sholom
tag
válasz
FuRiONight #123925 üzenetére
-
vans?
őstag
válasz
Ja kerem, aki nem telefonal, annak jo ez a tepsi meret.
-
BeastMode
őstag
válasz
Nálam a Note 4 nagyon jó üzemidőket produkált, de a 6S Plus még azt is túlszárnyalja!
Szenzációs az akksiidő -
tylerddd
veterán
válasz
FuRiONight #123811 üzenetére
Én is benéztem egy 0.1-es, teljes kijelzős ebay-es üveggel, ami egyébként tökéletes lenne, de az Apple szilikontok azt is felgyűrte az aljánál.
Most maradt ez az üveg és vettem egy Ozaki O!Coat-ot, amivel tökéletesen megférnek egymás mellett és alig vastagszik a készülék. A tok pont addig ér, ahol elkezdődik a kijelző, tehát egyáltalán nem megy rá arra, szerintem lekerekített üveggel is megférnének.
Rendeltem nem teljes kijelzős üveget is, mert bizonyos esetekben a szilikon Apple tokot is használnám, mert nagyon jó a fogása. Nem lesz a legszebb vele, de sajnos ez a "valamit, valamiért" esete lesz. Kár.
-
BeastMode
őstag
válasz
FuRiONight #123807 üzenetére
Vajon ez a tok olyan üvegfóliával jó lenne, ami nem ér ki a telefon széléig?
Hasonlót akarok rendelni én is magamnak napokon belül. -
válasz
FuRiONight #123820 üzenetére
Vegyél valami szar fóliát meg rendeld meg kintről, aztán addig jó lesz nem?!
Nekem még rajt a gyári fólia az iPadon amíg nincs másik.. tudom miről beszélsz amúgy.
-
nitro16
senior tag
válasz
Itt nem egyenes a kijelző mint az 5s stb esetében ezért is van gond az üvegfóliáknál. Ezért is a legtöbb üvegfólia az egyenes így nem ér ki a kijelző széléig marad egy vékony, hely ahova be tud menni a por/szösz de én magam példájából látom, hogyha tiszta zsebbe rakom stb, akkor egyáltalán nincs ott semmi. Volt aki Xprotector fóliát vett és neki is felnyomta a tok, még be is írta ide ha jól emlékszem. Sok lehetőség nincs vagy bemész valami áruházba és próbálsz tokokat amik tetszenek is és nem nyomódik fel mellette a fólia vagy másik fólia vagy tok helyett matrica a hátlapra. De az ilyen sima fóliáknak sok értelme nincs, nem ér ki a széléig, van amelyik karcolódik is, leejted akkor meg betörik a kijelző.
-
törölt tag
válasz
szilkon tok (nillkin) és nillkin üveg
szilikon tokkal lehet jó lenne az otao üveg is, nem? az üveg milyen, van rés a széleken?
-
D@niel
addikt
válasz
spigen tough armor+matt fólia, utóbbit leszedtem mert nekem nem karcolódik.
-
nitro16
senior tag
válasz
FuRiONight #123807 üzenetére
Én mondtam, hogy lehet gond lesz. Illetve sokan nem használnak tokot akik full keretes üvegfóliát használnak. Ha tokot veszel akkor személyesen vegyél.
-
madgie
titán
válasz
FuRiONight #123593 üzenetére
-
Frozzy
őstag
válasz
FuRiONight #123595 üzenetére
inkább várok 2 hetet. Mint, hogy rendeljek itthonról 3-4x áron azért, hogy 1 hét alatt megkapjam
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #123593 üzenetére
Az is jó, csak semmivel sem lesz jobb mint a Nillkin 3-4x áron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FuRiONight #123590 üzenetére
-
válasz
FuRiONight #123590 üzenetére
-
func93
senior tag
válasz
FuRiONight #123322 üzenetére
Jöhet!
Nagyon kiváncsi vagyok arra a tokra.
-
feco6512
tag
válasz
FuRiONight #123295 üzenetére
Szia ha szabad kérdezni hol rendelted mert eddig amit néztem kb 7nap mire megjön Exp. stb köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest