- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
Tomics #305357 üzenetére
12 pro-ról váltottam pro maxra. Nálam fordítva van, lenyűgözött az uzemideje, mondjuk én átlagos felhasználó vagyok, nem nyomkodom annyit. A 12 pro nap végére már enni kért, ez 60-65%-on van. Biztos fog még változni, de eddig nagyon elégedett vagyok vele.
2 óra 51 perces az átlag képernyőidő.
-
Šolaire
veterán
válasz
Tomics #305052 üzenetére
Szia én mindig vezeték nélkül töltöm, este rádobom reggel mikor munkába indulok leveszem soha nem foglalkoztam vele nyilván nem olyan hatékony a töltés mert van veszteség hő formájában ami hatással lehet az akksi élettartalmára, nekem kényelmes így soha nem volt gond egy telefonommal se.
-
moordavid
aktív tag
válasz
Tomics #304808 üzenetére
Sima 11est váltott nálam is, én meg is tartottam a régit
Kicsit szebb kijelző, jobb kamera, bajnok videó, ugyanúgy atomstabil lesz mint az elődje hangyányival gyorsabb rendszersebesség ami csak akkor tűnik majd fel, ha egy idő után újra előveszed a 11est. Egy hónap után sincs melegedés, beégés, nem kopik(natúr titán), akku is teljesen jó. Erősebb nap nálam 5-6 óra óra képernyőidő nap végére még bőven 40% feletti szuflával.
-
plejik
addikt
válasz
Tomics #299874 üzenetére
95% ban csak vezetékmentesen, este rárakom reggel meg le, de lassan tölti elvileg, mert ugye tanulja a rendszer a töltési szokását a felhasználónak. Kábelesen csak AppleCar Play miatt szoktam használni.
Laca1212: Szerintem lehet belenyúltál egy olyanba, aminek kisebb az akku kapacitása lapból.Erről írtak i, hogy az akkuknál van olyan aminek nagyobb a kapacitása így később kezdi el veszíteni, még van aminek kisebb így hamarabb.. :/
-
xedamen
senior tag
válasz
Tomics #299055 üzenetére
Igazából engem ez a videó meggyőzött
-
válasz
Tomics #299065 üzenetére
minden egyes évben kitalál valamit a média
évente legyártanak 200-250 millió darab készüléket
ha annak az 1/100.000 azaz a százezreléke hibás, akkor is 2.500 db hibás készülékről beszélünk - na ebből ha csak a TIZEDE fent van social median és posztol róla, akkor már lehet is írni a BLIKK.HU-ra a cikket, hogy "TÖBBSZÁZ HIBÁS ÁJFÓNT ADOTT EL AZ EPÖL" ... szóval ennyire kell komolyan venni ezeket
-
-
plejik
addikt
válasz
Tomics #296854 üzenetére
Nekem még a 14pro sem nagyon egykezes, pedig nincs kicsi kezem. Én anno néztem a 13 Pro maxot, de nekem az akkor annyi nagy és nehéz volt, hogy inkább a 13 pro mellett maradtam anno. Nekem tökéletes a méret még viszonylag kompakt elég jól elfér zsebben is.
De ez pont egy olyan kérdés, hogy bemész egy Apple boltba vagy ahol árulnak 15-ös szériát és megnézed.+ vedd számításba, hogyha tokot raksz rá az még ad a mérethez rendesen..
-
válasz
Tomics #296854 üzenetére
Jóval nagyobbnak fog érződni a Pro Max a lekerekített 11 után, hiába a nyers számok nem ezt mondják. Bár most elvileg kicsit kerekítettebbek a sarkok, mint eddig. Pro az kb ugyan akkora, mint a 11 neked, csak a fogása másabb. Ha a kamerát is sokat használod, akkor PM, elvileg most jobb benne legalábbis papíron biztosan.
-
A.K.
tag
válasz
Tomics #263677 üzenetére
arra a kérdésre sem kaptam választ, hogy, hogyan lehetséges ez a kétfaktoros hitelesítés mellett
Lehet, hogy az a valaki még a két faktoros hitelesítés bekapcsolása előtt szerzett valahogy jogosultságot és azóta is "belépettnek" minősül?
Mondjuk ez eléggé hasonló esetnek tűnik: [link]
-
válasz
Tomics #263675 üzenetére
Szia! Sajnos validnak tűnik az e-mail cím, legalábbis így ránézésre. Ha megpróbálsz rá írni egy e-mailt, akkor is ezt a címet adja be, vagy akkor másikat? Tehát ha nyomsz rá egy választ, vagy ha az e-mail címre kattintasz.
Nekem az elsődleges e-mail címre jött értesítés, amikor a múltkorában bejelentkeztem új eszközön, de nem hiszem, hogy ez mérvadó.Nézd már meg a telefonodon, hogy az Apple ID résznél milyen eszközök vannak bejelentkezve a fiókodba.
Szerk.: egyedül annyi tűnik furcsának, hogy az eszköz neve után (… nevű egy iphone 6s) az magyartalannak tűnik és az én e-mailem szövege ott nem ugyanez.
-
Prowler
senior tag
válasz
Tomics #207637 üzenetére
Én Spigen Liquid Armor tokkal használom, olcsó, könnyű, jó a fogása és kellően nagy pereme van hogy védje a telefont elől és hátul is. Fóliát én nem használok ezen felül.
Biztosítás akkor kell ha gyakran töröd össze a telefonjaidatNekem 10+ év alatt még egyszer sem sikerült szerencsére.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tomics #140188 üzenetére
A kijelző minősége romlott az iphone 5-höz mérten?
Mondjuk az érdekes lenne hogy egy több generációval újabb készüléknek gyengébb lenne a kijelzője nem?
Akinek SE-je van mennyire van megelégedve a készülék melegedésével, teljesítménnyel, akkuidővel, kamerával illetve a kijelző minőségével?
Melegedés jelen van ha dolgozik, de nem vészes, teljesítménnyel nincs baj, hiszem majdnem komplett 6S hardvert kapta, ami ugye iPhone vonalon jelenleg a legjobb. Üzemidő nagyon jó, ~2x jobban bírja mint egy i5/5S. Kamerája is rendben van, bár olyan sokat nem fejlődött pl 5S-hez képet.
Szóval az érdekelne hogy ha minimum 2-3 évre tervezek vele jó lesz ez a váltás?
Addig biztos nem lesz gond vele.
-
-
válasz
Tomics #13426 üzenetére
Úgy mondod ezt, mintha a férfiak lennének a teremtés koronái, holott arányaiban legalább annyi csökkent értelmű férfi van, mint amennyi nő... szóval ne általánosítsunk, mert nem minden nő ilyen, sőt...Szóval remélem, csak elírtad, és igazából azt akartad mondani,hogy az ilyen nőknek a konyhában a helyük, nem iPhone a kezükbe. Viszont felmerül a kérdés, hogy ha egy iPhone-t nem tudnak kezelni, akkor a konyhában vajon mit alkotnának...
bmwk1200s: szerintem meg mindenki nézzen előbb magába, mielőtt ilyen hímsoviniszta nőket általánosító kijelentéseket tesz...
-
Persze, de ezt is megbeszéltük már,hogy mekkora görénység az, hogy a becsületesekkel fizettetik meg ezt...
Kérjenek magasabb mobilelőleget, vagy bármit, de ne már én szívjak ezért, mert más egy rohadt tetű, nemde?
Becsületesen fizetem a számláim, platinakártyás vagyok, és a többi genyóláda miatt velem b*sznak ki? Szánalom.
-
Kartács
aktív tag
Na ja de pont a fő kérdésre nem kaptam választ, hogy mennyit csökkent anno a 3GS ára a 4-es megjelenésekor?
Mert bennem az mozog hogy max 10k körül ment lejebb annyiért meg nem éri meg várni főleg hogy most 100-130 között mozognak akkor legjobb esetben is átlag 100e lesz a normálisabb példányok ára tehát kb semmi változás.Köszi
-
törölt tag
Én elmondtam miért nem ajánlom, illetve, hogy én miért nem használok. Szerintem nagyon elcsúfítja az amúgy szép telefont. Az enyém 1 éves, zsebben hordom de egyetlen apró karc sincs rajta. Az igaz, hogy el még nem ejtettem szerencsére, és az asztalra mindig valami puhára teszem (terítő, akármi). A zsebedben csak úgy nem fog összetörni
-
roberto211
őstag
Hát pedig csak előfizura veszem mert úgy éri meg nekem.
Meg azért nem egyik napról a másikra ad ki új iphoneokat az apple h annyira le legyek maradva.
Mondjuk erre az 6.gen re kíváncsi leszek, hisz ez lesz az első iphone amibe a jobs keze nincs benne.. Szerintetek se lesz közel olyan tökéletes mint a jobs iphonejai? Mert lehet csak én látom rosszul de jobs azért pótolhatatlan.
-
roberto211
őstag
De október az k*rva sok idő,
Azt hittem kijön nyáron az iphone 5 olyan augusztusba , mondtam jó az még belefér, de októóóberr??
És gondolom ember feletti ára lesz, 200k minimum,szerintem.
Na azt meg a t.-mobilenál részletre is kb havi 15lesz előfizuval együtt, így meg kicsit sok nekem
i4s-re meg egyszer kell befizetni 43at utána meg havonta 9ezer, az még elviselhető szerintem..
És az nem jó ötlet, h most(nyáron) megveszem vagy a t-nél vagy a vodánál a i4s-t és ha lejár a előfizu akkor már elfogadható ára lesz a 5-nek és akkor lecserélni? Szerintem így átgondoltam és praktikusabb nem?
-
manchester85
veterán
Elvileg a 4S megkapja majd az i4 mostani árát, és 8GB-os kivitelben lesz kapható. Legalább is az eddigi trendek ezt mutatják. Úgyhogy én ennél sokkal komolyabb áresésre számítok. Persze a 16GB-32GB-os készletek kiszórásánál elképzelhető, hogy csak kisebb árcsökkentés lesz.
-
bobooo
addikt
igen úgy. pl. ha amcsi fiokod van akkor elérhető az iTunes Match és a Ping is, amik nálunk egyelőre(?) nincsenek.
másik példa pedig h pl. freemyapps-et is csak amcsi fiokkal tudod használni. de vannak olyan alkalmazások is amik csak amerikába elérhetőek és ezeket elérheted amerikai fiokkal
1110: de a többit nem.
-
Annyira nyomott áron adja a szolgáltatóknak az Apple a termékeit (lásd iPhone), hogy a Telenor azt mondta, neki ezekkel a feltételekkel neki nem kell.
Amúgy tényleg nevetséges viszonteladói margóval dolgoznak (cca. 5%), egyszerűen nem éri meg Apple termékeket forgalmazni, mert minden haszon a gyártónál marad. Nem véletlen, hogy az iStyle vagy XMS is kiegészítők tömkelegét nyomják még az Apple cuccok mellett, mert valamiből a hasznot is abszolválniuk kell, amiből a rezsit kifizetik, meg az alkalmazottak bérét, és ne adj isten a végén még marad vattacukorra is némi zseton.Amúgy kérdésedre válaszolva, igen, független.
-
Ragnar95
félisten
GSM boltos iPhone mindig sokkal drágább, mivel ők se tudják beszerezni olcsóbban....
De a hivatalos AppStore-ban kicsit olcsóbb szokott lenni, mint szolgáltatóknál feltöltőkártyával, az előfizusat nem tudom, nézd meg a mostani árakat és abból számolj szerintem
bendikeee11: beállításokban be kell kapcsolni előszörA beállítások>Általános>Siri részben találod meg.
-
-
Kommy
veterán
Aksit a töltőkábel lehúzásakor kalibrál, emiatt látszik sokszor, hogy ugrik a százalék amikor lehúzzunk a töltőt. Mivel ekkor nőhet is az akkumulátor kapacitása, amikor lehúzzuk a töltőről, de a töltést végző algoritmus csak az addigi maximális kapacitásig tölti az akkumulátort.
Nekem 1 honappal ezelőtt 100mAh-val kisebb volt az aksi kapacitása mint most 466 töltési ciklus után. Jelenleg 1103mAh az 12000mAh.
Tesztként 1 hónapja kikapcsolásig merítettem ekkor 50mAh-val csökkent az akkumulátor kapacitása, innen látszik miért nem szabad lemeríteni teljesen.
-
Blaise
veterán
Bumperrel nem fog belemenni, néha még a fóliás telefonokkal is baj van, ezek a tokok szerencsére rászorítanak a telefonra.
Ha ennyi pénzt szánsz rá, akkor miért nem veszel, igazi, minőségi tokot, aminek a széle rendesen meg van varrva?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest