Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bossattila #121285 üzenetére
Mennyi az a normális ár? Én 2 ezerért vettem "Yoobao" gyártmányú lightning kábelt, teljesen meg vagyok elégedve. Edigitalból
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Kardos.N #120422 üzenetére
Én úgy látom, hogy Itt mindenki konstruktívan próbált neked segíteni, te viszont végig elbeszéltél mellettük.
Az a probléma a telefonoddal, hogy valószínűleg lopott, azért nem tudja az eladó a készülékhez tartozó apple id jelszavát, amiből ha nem tudsz kijelentkezni, esélytelen, hogy a saját apple id-vel használni tudd a készüléket.
-
Real Ghoost
aktív tag
Ha esetleg valaki mostanában akar venni, annak szerintem egész jó ajánlat, a hülyevagyok-vagy mégsem vagyok markt-ban 208 ropi a 16os i6+..
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
univerzita #118580 üzenetére
Kösz fiúk, akkor ránézek arra. Szomorú, hogy a gyári nem tudja...
-
Real Ghoost
aktív tag
Friss ios felhasználóként afelől érdeklődnék, hogy a szövegbevitelt be lehet-e úgy állítani - mint ahogy androidon vagy wp-n is van - hogy amikor elkezdem az adott szót begépelni, ajánljon fel nekem szavakat, amik kijönnek ezekből a betűkből, mert így alapjáraton nagyon magyartalan hülyeségekre javítgatja át a rendszer amit beírok szöveget, néha tök alap szavakat meg nem ismer fel.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
szekfizsolt #117993 üzenetére
Sajnos jól sejted... Ez ugyanaz az eset, hogyha playstationra megveszel egy játékot nem fogsz vele tudni xboxon játszani.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
TheMarci #114849 üzenetére
A JBL Clip-ről tudok neked nyilatkozni, a méretéhez képest elképesztően jól szól, olyan basszus jött belőle amikor először bekapcsoltam, hogy nem akartam hinni a fülemnek. Az akksija is egész jól bírja, könnyen felismeri és csatlakozik rá az ipad, illetve az androidos eszközök is, a hatótávolsága is nagyon jó.
Szerintem az a nagyon jópofa ebben, hogy tényleg bárhol használhatod a lakásban, nyilván nem ott, ahol amúgy is van egy fasza kiépítette hangrendszered, hanem pl. konyhában, fürdőszobában, vagy ha kimész a teraszra / erkélyre cigizni, szalonnát sütni stb, ezt bárhova viheted magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap garancia/Akku 80%/p4108
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest