- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Timyyy #335974 üzenetére
16pm nekem is csinálja ezt, de fordított arányban, ilyen napi 1-2x. Olyan bugom is van hogy néha nem éled fel a kijelző csak ötödik gombnyomásra, ez a 18.4-el jött, bár legalább már kernel panic nincs
Meg néha megszűnik a bill rezgése mikor írok, aztán random visszajön. Néha appok nem érzékelik a touchot, kikell lőni őket. Vannak bajok
Android 10 éve túl van ezeken.
-
aujjobba
addikt
válasz
Timyyy #198226 üzenetére
Szerintem akinek nagyon KELL az ApplePay az akár a Simple limitációkkal/díjakkal is együtt fog élni.
316 Ft a havidíj,
1% minimum 211 Ft a feltöltési díj,
a Simple kártya egyenleg maximum 65 000 Ft lehet,
a vásárlási limit mértéke: 65.000 Ft /hónap
[link]Drága, mint úgy általában minden ami OTP.
-
aujjobba
addikt
válasz
Timyyy #198224 üzenetére
Igen jól érted.
Másik dolog, hogy az OTP-nek van egy Simple nevű szolgáltatása, amin keresztül lehet egy korlátozott használatú feltöltős OTP-s virtuális kártyát igényelni. Biztos vagyok benne, hogy ha lesz náluk ApplePay, akkor ezzel is működni fog, hiszen ezzel a Simple és ez a típusú virtuális kártya nagyon népszerű lesz.
Onnan pedig már csak egy lépés az új teljesjogú fizetős ügyfelek bevonzása, mert előbbutóbb elő fog jönni a felhasználóknál, hogy nem szeretnének a virtuális kártya korlátaival együttélni (nyitnak rendes számlát, normál bankkártyával). -
-
-
-
válasz
Timyyy #171555 üzenetére
hallod, gyökérségeket kérdezel, és képes vagy arra fogni hogy a telefonod kijelzője kicsi? egy iPhone 7-tel?!
sok hülyeséget olvastam már, de ez TOP10-be került
nem bántalak, de emlékszem rá, hogy visszamenőleg átlagosan 10 kérdésedből 9re választ is kaptál volna ha a Googlebe írod be ugyanazopkat a szavakat
-
boogie84
veterán
válasz
Timyyy #171396 üzenetére
& (#171397) wolf13
Azt vettem észre, hogy amelyiket használod az ragad be... Ergo ha többet nyomkodnám a hívás és sms funkciókat, akkor azok ugyan úgy be tudnának ragadni.
Am nálam a kamera ikon is ilyen...(#171399) beer1: Mindenképp adésvételi! Az alapján már el lehet indulni ha gixer lenne.
-
Huha81
tag
válasz
Timyyy #170619 üzenetére
Szerintem is ott lehet valahol az igazsag, hogy kell valamilyen akku infot kuldenie a bt eszkoznek magarol. A bt-s fulhallgatomat latom ott pl, de amikor az autoval van osszekotve a telefon bt-n keresztul, akkor az auto nem latszik (mondjuk vicces lenne latni, hogy mennyi van meg az akksiban
)
-
galaxys80
veterán
-
col
addikt
-
b.kov
senior tag
válasz
Timyyy #169708 üzenetére
Muszáj leszek, de ezt nem akarom elhinni.
Itt van előttem, Trusted Computer, iTunes meg miegymás. Miért van itt elakadás? Hogy gondolták ezt át? Baromira nem értem, hogy lehet erre egy ekkora szar megoldás?De most azt sem tudom mire várjak.. 23 óra.. oké, és aztán? Kapom az instrukciókat a régi döglött telefonszámomra? Köszönöm.
-
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Timyyy #168954 üzenetére
Hidd el,ezek a kapcsolók Droidon se mindig jól vannak megoldva,nem egy esetben a gyártó bele is nyúl.
De nekem pl alap esetben a mobilnet kapcsolás 2+1 lépésből áll a kapcsolón keresztűl.
De persze van rá módom ezen változtatni.
Nem kell a Google álltal kitalállt idióta megoldást használnom. -
válasz
Timyyy #168965 üzenetére
"Nem sugároztatom magam éjszaka a wifivel, se a mobilnettel"
Gondold már át ezt a "sugároztatást". A mobilnetet nem a telefonod "sugározza", hanem körülötted az adótornyok. Ugye belátod, hogy mennyiben csökkented az adótoronyok sugárzását azzal, ha bütykörészed a telefonodon a kapcsolókat?
-
nord_
veterán
válasz
Timyyy #168954 üzenetére
Valaki írta feljebb hogy mostmár nem a júzer kérése áll az első helyen, hanem letolják a torkunkon a saját baromságukat... kezd egy vicc lenni az egész.
Azt írod, évek óta használsz iOS-t. Még tényleg nem tűnt fel, hogy az Apple ökoszisztémája a kezdetektől arra épül, hogy ők tudják, mi, hogyan működjön a telefonban? Ha bárki visszagondol, épp azt látja, hogy régebben a testreszabhatóság fogalma ismeretlen volt ennél a cégnél.
Pont akkor, amikor egyre több lehetőséget adnak a testreszabásra, előjönni azzal, hogy mi mindent akarnak lenyomni a torkunkon... kábé annyira igaz, mint a "dzsobsz-idején-minden-jobb-vót". -
agabe
addikt
válasz
Timyyy #167989 üzenetére
Szerintem nem kell kapcsolgatni a mobilnetet. Sosem kapcsolom ki, es se nem fogy az adatkeretem foloslegesen, se nem merul igazan jobban a telo , vagy ha igen eleg csekely a kulonbseg, mert nem veszem eszre ahogy a wifit sem szoktam kapcsolgatni.
(#167985) misiizsai :
Megemliteni mindent erdemes, aztan vagy kezdenek vele valamit vagy sem. Bemerik az akksit, es ha hataron belul van tuti nem cserelik nem erdekli oket, hogy tel vagy nyar...6S-eknel azt sem ismertek el hivatalosan, hogy 0 fok kornyeken kikapcsolnak. -
galaxys80
veterán
válasz
Timyyy #167750 üzenetére
Csak a 2 év alatt valószínűleg a szomszédaidnál új routerek, új csatornák lettek beállítva.
Szóval egy eléggé meghatározó tényező simán változhatott az idők során.
Ha valamilyen konstrukciós hiba lenne az I7-nél a wifi-vel akkor az mindenkinél jelentkezne. De láthatóan ez messze nem így van.
Ahogy a kolléga mondta. Router vagy annak a beállításai lehetnek a hiba okozói. A wifi jelet ezer dolog befolyásolhatja. Sőt, olyan is létezik, hogy egy bizonyos márkájú router nem igazán működik megfelelően egy másik bizonyos márkájú készülékkel.
Annó így jártam én is egy Samsung TV-vel. -
col
addikt
válasz
Timyyy #167750 üzenetére
Pl a routered aktív csatornáját állítsd át másikra. Vannak erre programok, amivel megnézheted melyik kevésbé zavart pl. a szomszédok által - ha esetleg több szomszédos is ugyanazon a csatornán dolgozik, az gyengítheti a jeleket - vagy egyszerűen próbálgasd tapasztalati úton, melyik csatornán erősebb a jel. Megéri játszadozni vele.... esetleg kikapcsolni a véletlenszerű csatornaválasztást a routerednél és egy fix csatornára állítani, stb.
-
col
addikt
válasz
Timyyy #167747 üzenetére
Hát érdekes dolog. Nekem I 6 plus és i 7 plus készülékem is van. Családi házban lakom, jó vastag falakkal. Bőven látom a routereket mindkét készülékkel, ráadásul 2 router is üzemel. Tartok tőle ez router és/vagy user (beállítási) gondok is, pl. nem mindegy melyik csatornán használod a routert stb...
-
nrbi001
senior tag
válasz
Timyyy #167641 üzenetére
Szia , nekem sem az igazi a wifim, visszaküldtem a telekomnak ők nem láttak hibát. A barátnőm 6s-e olyan wifiket látott a nyaralásnál amiket az én mobilom nem. K.... idegesítő egy 200 ezres telefonnál, és szét teszik a kezüket ők nem tapasztalnak hibát. Facetime hibára meg azonnal kicserélték az icentrebe..
-
tuzpenge
őstag
válasz
Timyyy #167240 üzenetére
Szerintem az 5s-en a jelenlegi legfrissebb verzió sem akadozik. Sőt öcsém sima 5-én sem. A 11-et meg meglátjuk hogy muzsikál. Itt valaki azt írta hogy kb 1 hónapig vissza lehet tenni majd a 10.3.3-at ha valamiért nem lenne jó a 11. Hogy valóban meddig fogja az apple aláírni azt szerintem jelenleg senki nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest