- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
dpeter #318372 üzenetére
Én a carecentert kerestem meg egy 13 mini akksi cserével kapcsolatban tegnap és ezt a választ kaptam, hátha segít:
"Amennyiben van készleten az akkumulátorból, (erről érdemes akár telefonon érdeklődni, mielőtt jönne hozzánk) és 14:00-ig a készüléket be tudja hozni, abban az esetben tudjuk vállalni az aznapi akkumulátor cserét.
Időpontot nem szükséges foglalni.
Az iPhone 13 Mini akkumulátor csere ára Br 34 000 Ft, melyben benne van a hangszóró tisztítása is. " -
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
dpeter #312296 üzenetére
Sajnos, akkor nem igazán akad több ötletem, a tiédhez hasonló esettel még nem volt dolgom (elfelejtett jelszó esettel volt dolgom, másnak segítettem benne és meg is oldódott), de ilyennel nem. Be tudsz lépni máshol, tehát “élő” Apple ID van nálad, mégis szürke a neved…
-
válasz
dpeter #249344 üzenetére
Én használom a fotók optimalizálását, azt figyeltem meg hogy több dologtól függ hogy meddig maradnak meg az eredetiek, de nem igazán tudok rendszert mondani. Azt vettem észre, hogy ha nem a telefonnal készül a kép, hanem fényképezőgéppel, amiről importálom a képeket a telefonra és így megy fel az iCloudba, akkor rekord rövid idő alatt lecseréli a telefonon a kis méretre (fél nap pl).
-
Gaben92
őstag
válasz
dpeter #243686 üzenetére
Gyakorlatilag csak egy pár kb-os párszáz pixeles thumbnail képet tart meg a telefon (pixelháború ha net nélkül megpróbálod megnyitni), és ha megnyitsz egy képet akkor azt gyorsan letölti felhőből. A legutolsó képeket meghagyja egy darabig de idővel azokat is törli és csak a thumbnail marad. Videók esetén szintén csak egy borítókép marad, megnyitáskor tölti le a videót Cloud-ból.
Visszaállítást nem tudom, korlátlan net mellett nem nagyon foglalkoztat a dolog, de tippre azt mondanám, hogy ha kikapcsolod akkor automatán letölt mindent felhőből ha van elég helyed.
Kamerában még mindig csak 1:1, 4:3 és 16:9 van. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
dpeter #221185 üzenetére
Ne aggódj a töltőteljesítmény miatt. A telefon úgyis annyival tölti amennyi neki jó lesz. (konnektorban is végtelen áramerősség áll rendelkezésre mégsem pukkannak el a tápok tőle)
Túrázásnál még jól is jöhet, hogy rövidebb idő alatt (max teljesítménnyel) tölti fel - utána elcsomagolhatod a powerbankot a vízálló tasakodba.Nem csak a töltő teljesítmény a lényeg, hanem hogy mennyi töltést tud leadni a powerbank. Az első 30Ah kapacitású, ebből le tud adni18Ah-t, most nem tudom mennyi a telefon akkuja, de ki tudod számolni ha elosztod a 18000-et a telefon akkukapacitásával hogy hányszor tudod feltölteni teljesen vele mielőtt a powerbank teljesen lemerül.
20Ah-s bankok kb 12Ah leadására képesek. Ez a bennük található áramátalakító vesztesége miatt ennyi.
De ha tényleg ennyire számít a súly akkor vedd mondjuk ezt a 20000mAh Li-Pol akkusat: csak 320g-os és 15W töltőteljesítményű.
PD vs QC(3) témára: Apple USB-C PD szabványt támogatja, tehát ha 18W van írva valahova, PD-nek akkor az számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Star Trek
- Battlefield 6
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest