- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Ez lehet valami szoftverhiba?
Iphone 7-be új 100% kijelzésű akkumulátor került és eleinte normálisan merült,most valamelyik nap videóztam vele kicsit akkor merült valamennyit,később rá nézve 44% volt,hozzá se nyúltam ma meg kapcsolnám erre tökre le van merülve. -
Pityu.
nagyúr
Mennyi az esélye,hogy 3 ebből kettő teljesen új egy OEM és egy gyári töltőportnak is ugyan az a hibája valami hőszenzor vagy akár a teljes flex kábel?
Elméletileg a lenti képen pirossal bekarikázott a Prso hiba problémájaEredeti hiba a régi töltőport már nem akarta venni a töltést.Viszont miután a gyári töltőportra ki lett cserélve az elromlott 2 napig minden normálisan működött utána kezdett el vagy 5 percenként újraindulni a telefon.Újra raktam a legújabb IOS-t ás ugye bejelentkezetlenül zárolt kezdő képernyőn volt 2 napig egyszer sem indult újra most ahogy elkezdtem beállítani a telefont folyton újra indul xy percenként.
Ebben az állapotában nincs újraindulás.
-
Pityu.
nagyúr
Na nagyon úgy néz ki,hogy a 3uTools programmal kinyertem a képeket és videókat.Köszönöm, a szoftver tippet hasznos program.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
lugosi #280257 üzenetére
Úgy érted,hogy azt látom a fotó könyvtárban ami fel van töltve az icloudba?
Most éppen a 3uTools csinálja a biztonsági mentést 29gb adatot ír akkor ez meg letöltené az icloudból a képeket,hogy biztonsági mentést csináljon a gépre?
Ha működne a wifi a telefonon akkor le tudnám tölteni rendesen a képeket de mobilnettel 29gb elég húzós lenne. -
Pityu.
nagyúr
válasz
lugosi #280255 üzenetére
Ez ahogy elnézem kicsit bonyolultanb lesz,mert fájlkezelőben semmi sincsen csak a fotókban és olyan mintha a cloud fiókban lenne az összes fent viszont a telefont gépre dugva meg van DCIM mappa viszont hiába állítom eredetire másolásnál akkor is megszakad ha xy nél nagyobb a mérete így van,hogy csak a mappa felét rakja át.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #280248 üzenetére
Még nem próbáltam,ez ugye fizetős amúgy?
#CharlieDrop #Gicz
Köszönöm -
Pityu.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #280248 üzenetére
Még nem próbáltam,ez ugye fizetős amúgy?
-
Pityu.
nagyúr
Iphone 7-ről,hogyan tudnám lementeni a képeket számítógépre?
Tudom ITunes meg minden csak van egy kis technikai hiba a lényeg az lenne,hogy fájlkezelőben megtaláltam a DCIM mappát de mikor egybe ki akarok másolni mindent hamar megszakad a másolás,ha meg mappánként másolom xy méretnél többől csak xy mega méretet rak át a többit nem másolja hanem megszakad a másolás.Hogyan lehetne iTunes nélkül lementeni mindent,oké a gépre csinált biztonsági mentést de azt meg nem tudom mivel lehetni kiolvasni. -
Pityu.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #280222 üzenetére
Nekem is fura pláne,hogy telefon boltban lett vásárolva és ilyet csinál.De csak akkor kérné ha azt az egy értesítésre rá megyek amiről a képet küldtem amúgy minden működik rendesen.
-
Pityu.
nagyúr
Basztatta az agyamat újra raktam a telefont bár csak ne tettem volna most mikor be akarok lépni a fiókkal amivel előzőleg beléptem nem engedi most azonnal kéri a régi 4 számjegyűfeloldó kódot amiről meg fingom sincs mi lehet de lehet még a tulajnak sincsen.Most még az apple id be se enged be
Na csak sikerült belépni,a régi kódot csak ennél kéri nem tudom ez pontosan mit szinkronizál?
Egyébként meg néztem a tárhelyet de üress semmit nem találtam felhőben szóval nem, értem,hogy lehetne régi fiók.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #280216 üzenetére
Na ez azért parás mert ha kérné a régit akkor ez a telefon is off lenne,de gondolom a boltosnak figyelnie kéne milyen telefont vesz át.
Itt van ismerősöm másik telefonja is mellettem,viszont összenézve a kettőt más a két telefonon az email cím minimális eltéréssel ehhez a másikhoz meg már fingja sincs a jelszóról mert csinálta neki xy és van egy emlékeztető emailcím amiről szintén fogalma sincsen meg egy telefonszám amit nem emlékszik kié,szóval ahhoz holnap apple costumer segítséget próbálunk kérni.De a lényeg két telefon két külön apple id ez amit most vette nekem azt mondta a boltos nő most csinálta a fiókot ide is adta a papírt amire le van írva az email apple id-hez meg az apple id jelszó meg két telefonszám azonosításhoz de semmi más kód nincs rajta az a régi zárkód sem amit kér.
Én teljesen újként kezdtem meg a telefon beállítását. -
Pityu.
nagyúr
válasz
MasterMark #280214 üzenetére
Ez az de ezt a telefont most vette használt kereskedésből visszaállítva,mert én állítottam be az elejétől,nyelv,régió meg egyéb dolgok aztán fiók belépése.Most akkor a telefon régi tulajának kéne a jelkódja vagy mi?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Kommy #280211 üzenetére
Az sem megoldás mert miután megadom a beállított jelkódot rögtön az állítólagos régit kéri megint.
Lehet jobb lett vpolna ha azonnal nekem szól ismeőrösöm telefon vásárlás után,ki tudja a telefonos nőci mit mahinált vagy ,hogy ez a fiók tényleg új e.Mondjuk a jelenlegi apple id vel be vagyok jelentkezve rajta minden rendben van be van kapcsolva az adatok felszinkronizálása meg még nullás a telefon is.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
CharlieDrop #280209 üzenetére
Na de a jelkód amit én be tudok állítani az 6 jegyű amit meg kérne meg 4 jegyű
-
Pityu.
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #280206 üzenetére
Na jó nem az enyém a teló hanem egy ismerősömé,használt boltban vásárolta bár az eladó nő nem valami nagy agytröszt az elmondása szerint az csinálta neki a fiókot papíron le van írva az apple id email cím a jelszó és a telefonszámok hitelesítés és fizetési beállításhoz vagy mihez.Na most ugye én csak annyit tusok amennyit ismerősöm elmondott,hogy elméletileg ez új fiók a másik telóján van egy régi fiók de ahhoz nem fér hozzá mert sok ipheosnál nem divat,hogy leírják és megjegyezzék a kódokat itt a másik fióknál meg már azt sem tudja milyen emlékeztetőt adott meg meg kié az email cím ami másodlagos azonosításra alkalmas sőt ugye mivel az email címek google fiókok eredetileg a másik telefonon lévő emailcímhez azt se tudja milyen jelszót adott meg a fiókhoz.Szóval ezt a kicsit bonyolult sztorit kéne nekem kibogozni,De holnap viszem hozzá vissza a telefont megpróbálom kiszedni belőle,hogy ez tényleg új fiók e de szerintem fingja sincs az esetleges négy számjegyű kódról.
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy használt iphone 2020SE készülék ami használt telefonokat áruló boltból let vásárolva lés olyan fura gondom van vele,hogy anno ugye vissza állították a rendszert meg kijelentkeztek apple id ffiókból.Én bejeltkeztem az új apple id fiókkal de van egy figyelmeztetés beállításra,hogy apple id beállításainak frissítéáse rákattintok és azt írja adjam meg a régi jelkódot.Na de ugye a telefon vissza lett állítva az az nullázva meg jelkód sincs bekapcsolva szóval fingom sincs milyen régi jelkódot kér.Mi lehet ez?
-
Pityu.
nagyúr
Lenne egy kérdésem adott egy iphone 6 m4 online lejátszása közben mobilnetről biztos,hogy ezt a hibát dobja error code 224003 valakinek esetleg van ilyen hiba ezen az oldalon akármilyen iphonéval vagy akár yettel mobilnet is okozhatja?Nem az enyém a teló szóval így elsőre ennyi infóm van.
Más valaki találkozott már iphone 11 ghost touchal,mit lehet vele kezdeni szoftveres vagy hardveres probléma lehet e?
-
Pityu.
nagyúr
Mi lehet a gond?Iphone 8 plus cserélni kellett benne töltőportot de nem a töltő rész ment tönkre hanem a mikrofonok meg egy csengőhangszórót mert az is kinyiffant.Minden jól működik az alsó mikrofonok felveszik a hangot hang jegyzetben,fülhöz rakva skype próba híváson is felvette a hangom beszéltem rajta messengeren de ha rendes hívást indítok akkor ha fülhöz van rakva nem hallják ha beszélek csak ha a számhoz emelem közvetlenül a mikrofon részt.Mi lehet ez a probléma?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tuzpenge #236779 üzenetére
Elméletileg van egy cég amelyik gyári kijelzők felújításával foglalkozik és elméletileg ez egy felújított gyári kijelző.
#herdsman12
A kifogás az,hogy én állítólag kilyukasztottam egy csavarral felül a hangszóró környékén csak nem értem,hogy történt az mikor ugyan azokat a gyári csavarokat használtam ami eredetiben is benne volt. -
Pityu.
nagyúr
Ha van egy iphone 6s amivel rendben van minden csak annyi baja van,hogy akkumulátor hibás azt érdemes meg venni,csak egy akkumulátor csere kell neki? Vagy komolyabb dolog is lehet vele?
-
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként a biztonsági mentésekben mit ment le az icloud,hogy az 4,6gb a többi adat meg pár mega?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
pauliboy23 #189151 üzenetére
Icloud szerint a képek 195 mega,meg olvastam olyat webesen nem mutat mindent nem tudom ez igaz e.
-
Pityu.
nagyúr
Nagy nehezen sikerült webes felületen belépnem az icloudba,az 5gb majdnem teljesen megtelt a viztonsági mentés foglal sok gigát a többi agat pár száz megát. Azt írja mentésnél július 15. Én jobban szeretem az androidos telót mert azt még simán vissza lehetne hozni,itt meg nem tudom ami még a telón van minden memtésre került e,de trlésre fog az biztos.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
szabogabor10 #189149 üzenetére
De az meg van,egy ismerősöm telefonja aki akkor ezek szerint 6x elütötte a kódot,mondjuk gyerek még szegény teló kivülről sem valami kímélt,többet érdemelne.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy iphone 6s ami azt írja ki iphone letiltva kapcsolódás az iTuneshoz
Ezt találtam a témával kapcsolatba [link] , jól értelemezem,hogy így már semmilyen formában nem tudom lementeni a telefonon lévő adatokat hanem azok el vesznek? -
Pityu.
nagyúr
válasz
MasterMark #181695 üzenetére
Sietve írtam bocs
-
Pityu.
nagyúr
Erre [link] senki?
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy iphone 4S és ugye nem az enyém a szomszédé csak én hoztam helyre mert ők nem nagyon értenek hozzá,az pl mitől lehet,hogy kb 51% nál kikapcsol a telefon de az a fura csak a szomszédnál kapcsolt ki nálam nem mikor ide vissza hoztam hozzánk.Nos a másik gyorsan merül az akkumulátor azt olvastam,hogy egy gyári visszaállítással lehet valamennyire segíteni a dolgon,nos mivel én androidhoz vagyok szokva ott meg össze csatolom a telefont a géppel és ki tudom húzni a képeket videókat itt ugye nem ilyen egyszerű.Szóval elméletileg az icloudba ott vannak ezen dolgok mentése,nos ha csinálni akarok egy gyári vissza állítást akkor a telefonon kell e kijelentkezni a fiókból?Mert ugye androidon ha úgy állítom vissza a rendszert,hogy nem jelentkeztem ki a google fiókból akkor android 5 felett letilt a készülék.Na és ha meg csinálom a gyári visszaállítást akkor gondolom a telefonról törlődnek a képek videók,de akkor az icloudon meg ott marad minden?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest