- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
senior tag
-
esbii22
őstag
válasz
pinnacle #331947 üzenetére
Ha szeretnéd hogy utángyártott dolgokkal javítsák a telód akkor nyugodtan vidd oda. Nyilván mérlegelni kell. Ilyen szervizekkel nincs tapasztalatom.
A gyorsasággal kapcsolatban meg annyi, hogy nem az iStyleba kell leadni a készüléket mert mindenki azt ismeri csak szinte (aki nem fórumozik). Ezért vannak leterhelve, meg ezért tart náluk egy akkucsere 3 hétig szervizfutar szolgaltatással. Volt ra példa itt a csoportban.
Egy iCentre, Carecenter gyorsan dolgozik, én eddig nem csalódtam egyikben sem.
-
Garada
őstag
válasz
pinnacle #331900 üzenetére
Ha hivatalos szervizt keresel érdemes az alábbi keresőt használni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #331523 üzenetére
Másnak nincs ilyen problémája, hogy nem jelenik meg a miniatűrkép? Itt is erre panaszkodnak. Nekem parancssorral sem javult meg.
Kipróbáltam egy másik laptopon a 3uTools-t, de azon sem volt miniatűr.
Azt kellene megtudni, hogy mi a különbség a PC-s iCloudon, Windows Fényképek (ezeknél van miniatűr) és a 3uTools, Google fotók, webes iCloud importálás között, mert az utóbbi esetben sem jelennek meg a miniatűrök. -
Zsolt,72
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
pinnacle #326251 üzenetére
Mobilnet vagy wifi, fényerő, mit nézel rajta, annyi mindentől függ, és a Zuck appok a világ szemetei. Instát én csak Safariban nézek.
iPhone SE (2nd generation) - Technical Specifications
iPhone - Battery Test Information -
-
Noxy
veterán
válasz
pinnacle #324149 üzenetére
Az elfelejtettem beírni, úgy töröm össze, hogy a kijelzőt nem lehet látni.
Akkor, hogy távolítom el az eSIM-et?
1 perc alatt megtaláltam a Googleban:
Mi a teendő készüléklopás esetén?
Lopás, elvesztés esetén kérjük haladéktalanul jelezd ennek tényét az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
- Személyesen, bármelyik Yettel üzletben (Yettel.hu/elerhetoseg/uzletkereso)
- Telefonon belföldről a Yettel hálózatán díjmentesen hívható 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton,
- Telefonon külföldről a +36 20 200 0000-s számon, melynek díja megegyezik az adott külföldi szolgáltatónak a rendszerébe irányuló hívásdíjával.
Bővebb információ: yettel.hu/ugyfelszolgalat/ugyintezes/lopott-elveszitett
[link]Uan ez vonatkozik a törött használhatatlan telefonra is.
Ezután már az iCloudba sem tudsz belépni, ha csak nincs még egy iCloudba bejelentkezett eszközöd, amire küldi az Apple a kódot. Ha nincs, akkor az appleid.com beállítasz még egy megbízható telefonszámot amire kapod a kódot, mivel az e SIM már nem működik.
Mondjuk én, csak egy apple eszközzel, biztos hogy nem használnák e SIM-t. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
pinnacle #324171 üzenetére
Valószínű, hogy kimaradt nálad az eredeti válaszom utolsó bekezdése.
Pont erre a helyzetre reagálva írtam, mert számomra egyértelmű volt, hogy a kijelzőt már nem tudod kezelni a példa szituációban.
Az általad csatolt képen ott van az iCloud-on keresztüli törlés lehetősége.
-
Luser2000
addikt
válasz
pinnacle #324149 üzenetére
Ha az új készüléken aktiválod a korábbi eSIM-et QR kóddal, akkor az a központban felül kell írja az előző készülékhez történt regisztrációt.
(Telekomnál lehet új eSIM-et telefonon, illetve weben keresztül is kérni. Viszont úgy emlékszem, hogy a T időbélyeges QR kódot generál, ami 30 napig érvényes csak).
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
pinnacle #324139 üzenetére
Ha megvan a Yettel által a rendelkezésre bocsátott kis papír, rajta a QR kóddal, akkor azzal tudod hozzáadni az eSIM-et az új telefonhoz. Ezt érdemes jó helyen elrakva magadnál tartani. Esetleg érdemes lehet megbízható ismerős részére átadni a kód fényképét és ő el tudja neked küldeni e-mail-ben.
Persze, mindenek előtt el kell távolítani az előző eSIM-et a törött telefonból.
Normál esetben erre az iOS rákérdez, mikor indítod a törlést (megtartja vagy törli a SIM-et?). Elméletileg az iCloud törlés teljes gyalulása azt is elvégezheti távolról, de ezt nem tudom biztosan. -
válasz
pinnacle #320715 üzenetére
Mamám Evolveo nagyitelefonjára is jönnek ugyanilyen SMS-ek a Yetteltől, pedig nem gondolom, hogy az a telefon széleskörű beállítási lehetőségeket nyújtana.
Egyszerűen vagy be van a szolgáltatónál kapcsolva a lehetőség, vagy nincs és közben a telefonon ne legyenek direktben blokkolva a szolgáltató számairól érkező SMS-ek.————————————————
@magicbox: “A mostani változással a Spotify szerint megint az Apple Music jobb helyzetbe hozása a cél a piaci versenyben”
Ha a YT Music-kal is elszenvedtetik ugyanezt a kreténséget, akkor igaz lehet az állítás szerintem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #320712 üzenetére
Nincs valami ötletetek? Másik telefonon sem találtam beállítást, de arra jön SMS értesítést.
-
válasz
pinnacle #319196 üzenetére
Sajnos az a beállítás telefononként egyedi, hiába, hogy ugyanaz az Apple ID.
Gépre dugás esetén használhattok Apple Devices programot és 3uTools-t is.
Előbbivel biztonsági mentést tudtok végezni a telefonról (jelszavas mentéssel teljeskörűt), utóbbival pedig manuálisan tudtok lementegetni tartalmakat a telefonról.Hátha valamelyik működni tud esetetekben.
-
törölt tag
válasz
pinnacle #319180 üzenetére
Gondolom ezen már túl vagytok:
Az iPhone kényszerített újraindításaBeállítások menübe se lehet már belépni? Addig el tud jutni, hogy az iCloud mentést bekapcsolni? Vagy számítógépre kábelen teljes mentést hátha sikerül még csinálni. Legyen neki annyi tanulság a történetből, hogy mindig kell biztonsági mentés! Ami adat csak egy példányban létezik, azzal a sorsot kísérti.
-
válasz
pinnacle #319180 üzenetére
Szia!
Ha a gépre lementés se segít kábelesen, akkor egy másik iPhone- vagy iPad-et kellene átmenetileg beiktatni, hogy abba bejelentkezni az ő Apple fiókjával, ott iMessage-ben elfogadni a tárhelyes meghívást (csak iMessage-ben lehet elfogadni, igen) és ha elfogadta, az eredeti telefonban bekapcsolni az iCloud Beállításokban a Fotók szinkronizálását (remélhetőleg idáig még el tud jutni) és egy éjszakára töltőn hagyva úgyhagyni a telefont, WiFi kapcsolat mellett.
Ha minden jól megy, reggelre felszinkronizálja az összes képet, amit aztán PC-n, böngészőben megnyitva az icloud.com-ot, abba bejelentkezve, el lehet érni a fotókat és videókat, megtekintésre és letöltésre.
Ahhoz meg semmi külső hatás sem szükséges sajnos, hogy mondjuk alaplaphibássá váljon egy telefon, a szervizek ilyen komolyabbnak hangzó problémánál csak tapasztalatból ajánlják a gyári beállítást, mert sok esetben viszont valóban segít.
Voda meg nem biztos, hogy foglalkozik a telefonnal, ha már két éven túli a vásárlás, de biztosan lehet tudni pontos garancia dátumot.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
pinnacle #302705 üzenetére
Nekem Spigen Ultra Hybrid (MagFit) tokom van, amiről azt írják, hogy PC-ből és TPU-ból van. Nos, a polikarbonát rész valóban nem sárgul, ha a kemény hátlap. A termoplasztik viszont sárgul. Nem feltűnően, de sárgul. A puha szerkezetű műanyagok előbb-utóbb el fognak színeződni, nem UV állóak. Ez van.
-
válasz
pinnacle #274433 üzenetére
RAW-ba elvileg nem kellene belenyúlnia.
Beállítások-Kamera-Formátumok-Apple ProRAW Bekapcs.
Viszont ez egy nagy fájl lesz (ami ráadásul nyersen elég csúnya),amit mondjuk számítógépen meg lehet szerkeszteni pl Photoshopban,de ehhez azért érteni kell,laikusnak ez nem igazán való. -
-
Gicz
addikt
válasz
pinnacle #273895 üzenetére
Semi köze ahhoz hogy van e volte kapcsoló, hogy van e a szolgáltatónál 5G stb. mondom, csak és kizárólag szolgáltatóti döntés. Egyébként Diginél nincs hivatalos iphone volte támogatás. Nem is állnak kapcsolatban az Apple-lel, ezért nem is kérhették, hogy ne legyen kapcsoló. Hogy mit írjon ki mikor a felső sávra, 4G, LTE, akármi, szintén szolgáltató kérés.
-
Gicz
addikt
válasz
pinnacle #273864 üzenetére
Azért nincs, mert a szolgáltató így kérte a vendortól a készüléket. Ezek szolgáltató által kérhető opciók. Pl az is ugynígy szolgáltatói beállítás, hogy hány dBmjelszintű wifinél csatlakozzon "wifi hang" szolgáltatásra, és milyennél csatlakozzon le. rengeteg ilyen beállítás van.
VoLTE kapcsoló kivételének azaz szokott lenni az indoka, hogy rengeteg olyan ügyfélpanasz előzhető meg vele, ami amiatt lenne, hogy kikapcsolta a user a VoLTE-t mert nem is tudta mi az.
-
Noxy
veterán
válasz
pinnacle #269727 üzenetére
Ja csak azt felejtették el hozzá írni, amíg nem kapcsolják ki a készüléket.
Ezután már csak a BT ugri bugri keresés lesz elérhető.
Normális jelkódot kell beállítani, oszt nem jutnak be az iPhoneba. Ja meg ugye a kikapcsoláshoz is kérhetné a jelkódot. Ekkor lenne igaz az, amit reklámoznak. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #261899 üzenetére
Több számot kell hozzáadni, valamelyik működni fog.
Nekem néha az SMS nem jön meg, hívás mindig. Egyébként nem lehet valami biztonsági kódot elmenteni ha nincs másik telefon?
-
válasz
pinnacle #260346 üzenetére
Megjön majd a mély.Persze JBL szintű (és szerintem tolakodó és fárasztó) mélyekre ne számíts,de lesz mélyed bőven.Volt már pár JBL fülesem,de cirka 45-50perc után kezdett fárasztóan sok lenni a mélye az összesnek.
A Honornál meg úgy rendben van az egész összkép,hosszabb ideig is simán hallgatom mindenféle probléma nélkül.
Egyedül a fekvést nem szereti,legalábbis nálam,az én fülemből olyankor kicsit kicsúszik és kevesebb lesz a mély,de az én fülemben egyik füles se marad meg atomstabilan. -
válasz
pinnacle #260342 üzenetére
Kell egy kis idő mire megjönnek a mélyek.Eleinte nekem is kicsit sovány volt,de némi használat után megjöttek a mélyek,be kellett járódnia a fülesnek,már elég szépen masszírozza a dobhártyám.
Rakj ki akku widget-et,az jelzi.A tok töltöttségét viszont nem tudod megnézni,azt fejben kell tartani mennyit is használtad a füleseket.Ugye cirka 24óra van összesen a fülesekben és a tokban. -
válasz
pinnacle #260314 üzenetére
Simán párosítod,nem kell app.
Párosítás után már automatán csatlakozik a telefonhoz minden alkalommal amikor a töltőtok fedelét felpattintod.Az egyetlen kissé zavaró dolog,hogy tavaly valamelyik ios 14 frissítés óta Spotifynál közvetlen csatlakozás után sokol rádió minőségben szólal meg.App bezár,újra elindít és jó.
De csak Spotifynál. -
pecccccccca
őstag
válasz
pinnacle #260227 üzenetére
Egyértelműen nincs olyan színtelen szilikon ami ne sárgulna. Még a színes is sárgul csak ugye azon nehezebb észrevenni.
Már csak attól is sárgul, ha oxigénnel érintkezik tehát ez egy tök természetes folyamat az ilyen anyagoknál (oxidatív pusztulás).
Aztán az UV sugárzás is sárgítja meg a különböző kemikáliák amikkel a kezünkről érintkezik, na meg persze a kosz.
Kb nincs olyan anyag, dolog amitől ne sárgulna egy szilikon tok. -
Noxy
veterán
válasz
pinnacle #260035 üzenetére
Hiába JB ha a Cydia-ban lévő tweak-t már nem fejlesztik. Régen volt tökéletesen működő tweak erre 4 $-ba került, 2$-ba meg az iBlock list (hívás szűrés). Most már egy sincs ott. Van helyette hasonló más de ezek közel sem olyanok amik régen voltak.
En tavaly fejeztem be a JB de ezek már nem voltak ott. Kínai szir sz.r tweak-t meg nem raktam fel. Ennyi, törődj bele. -
Razzul
őstag
válasz
pinnacle #259552 üzenetére
Én ezt a kijelentésemet az OPPO vezetőjének nyilatkozatára alapozom. Ez alapján úgy tűnik a 20-30W még nem gáz. Az akku kapacitását és töltési sebességet az Apple szerintem sosem tüntette fel. Már ha erre gondolsz az alatt, hogy mit nem jelez az Apple.
-
Razzul
őstag
válasz
pinnacle #259548 üzenetére
Lehetséges, én még az i11 eredményeire emlékeztem, amihez az Apple 18W-os töltőjét javasolták, mivel az 18-22W-ot tudott maximum felvenni.
Meglepődnék, ha a 20-30W már ártana az akkunak és érdemben csökkentené az élettartamát. Kár, hogy arról nem írnak a tesztben, hogy a gyorstöltéstől mennyire melegedett a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest