- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
beer1 #171625 üzenetére
Tulaj nélkül nem fog menni. Jelenleg, elvben! mindenhol fizetős a függetlenítése. Október 24 után lesz változás, érdemes kivárni. Kérik az eredeti szerződést, de ha online lett intézve a vásárlás és nem adtak papír alapú számlát-szerződést, akkor az ügyintézőn múlik kéri-e mégis, vagy hajlandó megnézni a telefont a rendszerükben.
-
univerzita
addikt
válasz
beer1 #171542 üzenetére
Azért eleinte a 10-es sem volt tökéletes,jöttek ott is a frissítések.igaz nem ilyen gyakran. Viszont vedd aszt hogy a 11-est már úgy kell nekik megcsinálni hogy mindig több dolgot raknak bele. Én pl. a iPad Air -re már nem is mertem nagyon feltenni,de nagyon kellemesen meglepődtem.
-
válasz
beer1 #171403 üzenetére
Szolgáltató nem fog segíteni, mivel akinek eladta, az tartozik érte felelősséggel. Ha eladja bárkinek és nem fizeti, majd letiltják, akkor a szolgáltató széttárja a karját, mert el sem adhatja jogilag a telefont. Így nagyon fontos,hogy ha szolgáltatós is a telefon, nagyon megbízható embertől kell venni, akin be lehet hajtani,ha valami gond van.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
beer1 #171332 üzenetére
Eredetileg arra céloztam, hogy ha tetszik a nagy képernyő, akkor az is egy opció.
De egyébként meg igen, szerintem lejjebb fog menni a használt 7/7+-ok ára.
Az hogy érdemes e ezt megvárnod, csak tőled függ. Az én 5S-emnek már nagyon haldoklott az akksija, úgyhogy inkább nem vártam meg amíg lesz olyan helyen is raktáron a 8, ahol kicsit olcsóbb. (Engem nem izgat a nagyobb képernyő, mert nagyrészt egy kézzel használom a telefonomat, úgyhogy nálam a plus/X szóba se jött.) -
válasz
beer1 #171335 üzenetére
5 éve használok, lehet azért nem tudtam átszokni a rendszerre!
@icecave Még mindig tartom a véleményt, hogy ha a Note 8-on iOS futna azt venném az S-Pen maitt, de nem így van. 2 hét alatt sem tudtam megszokni azelőtt pedig több, mint 1 hónapig S8+ volt, szóval azért próbálkoztam vele!
@Scholes9 Elsőre biztos nagyon tetszeni fog, aztán amikor bele bújik az ember akkor kezd érződni a hiány!
-
-
-
-
Gáben81
senior tag
válasz
beer1 #171222 üzenetére
Ha jó neted van,akkor talán elég lehet a 32-es...nekem is az van a képek foglalnák nekem főleg a helyet ,de remekül tömörít a rendszer(iCloud-ba megy az eredeti ,itt meg marad a butította ,ha kell egyből visszatölti)
Nekem pl 21GB-ból lett alig több,mint 1GB
[Itt meg a tömörített] -
BaLee
addikt
válasz
beer1 #171222 üzenetére
Én is 32gb-osat vettem hasonló igényekkel. Az üres helyem most 9-11gb között ingadozik.
1-2 nagyobb játék, 10 körüli legjobb minőségben letöltött spotify album és kb. 2-3 hónapnyi kép + video.Elégnek kell lennie, ha elfogy a hely, törlök pár helyileg tárolt képet + videót, felhőben úgyis megvan minden legjobb minőségben.
A kis felbontás nem zavaró és szerintem átlagos használattal ki fog bírni egy napot a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest