Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A FaceTimeozás iszonyatosan meríti a telefont két új iPhone SE van a családban és mind a kettőnél iszonyatosan meleg lesz a hátulja a telefonnak már 5 perc FaceTime után és úgy merül mint a Titanic ez másnál is így van? borzasztó hogy ilyen az iPhone, iOS saját alkalmazása a saját
rendszerén(iOS 15) -
törölt tag
válasz
bodorjanos #251376 üzenetére
ugyan ez volt tán bugyborékolt is nekem a használt 8-as, de kihangosítva jó volt a hívásnál a hangszóró volt car szerintem. visszavittem
-
-
törölt tag
Volt már valakivel olyan hogy az iTunes bill levont (most 1890ft) a kártyáról csak úgy? Nincs ilyen összegű előfzetésem.
-
törölt tag
iPhone se2020 om van. Milyen vezeték nélküli töltőt javasoltok vagy használtok? Károsítja az aksit? Mik a tapasztalatok?
-
törölt tag
iPhone se2020 akkumulátor csere esetén ha aktuális 1 éves és már 84%-os az aksi. Szóval elvileg 2 év jótállás van rajta és meg biztosítás is. Szóval ha cserélni kellene az aksit akkor hogy lehet hivatalos szervizben hogy maradjon a jótállás és a biztosítás is éljen ha van valami . A telefon Szegeden van, hogy kivitelezhető ez ha nem tudok vele ezért felmenni Pestre ?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy nagyon zavaró problémám van.
bejövő hívasnál elvileg be van kapcsolva az a funkció hogy SMSt lehet már a zárokepernyőről egy előre beállított szöveggel (most nem érek rá hívjon később stb)
volt mikor működött de mostanában nem működik fel se tűnik az az ikon amivel ezt meg lehetne tenni.
csak 2 választási lehetőségem van vagy felveszem, vagy a bekapcsolo gombbal (2x nyomva) elutasítom.
A kérdés az hogy miért nem működik ? Valamit állítani kell vagy mi a sz*r???!! Már nagyon idegesít … a legutóbbi telóm 2017-és Samsung A3 simán tudja és mindig működött is a funkció ….
tud valaki megoldást a problémára? Mert lassan a telefon funkció nem használható úgy hogy elvileg ezt a gyors SMS t kellene tudnia.
( legújabb ios-van a telón amin egy 2020-as Se) -
törölt tag
válasz
#40993792 #243791 üzenetére
Hogyne lenne szívás … ha céges a szám és nem tud/nincs hozzáférés az online felületéhez akkor csak a cégkivonatban az aláírásra jogosult tud új fizikai SIM-et igényelni … vagy meghatalmazást kell tőle de akkor szinten napok mire az ügyvezetővel alá lehet íratni egy ilyet ( gondolom csak Telekomos formanyomtatványon fogadják el)
-
törölt tag
Van az egészség app amiben az iOS egyből automatikusan rögzíti a lépés számot megtett távolságot stb. stb. olyan applikációra lenne szükségem amely ugyanígy rögzíti a kerékpározás tehát fölismeri hogy én kerékpározok és azoknak az adatait rögzíti sebesség megtett távolság stb. stb. ebben kérnék segítséget tud valaki ilyen applikációról
-
törölt tag
Melyik appal tudom megnézni hány ciklus van az aksiban?
-
törölt tag
válasz
lugosi #242230 üzenetére
A hívás hozzáadása igen azzal nincs is gond.... de ha a 2. Hívott is felveszi akkor csak úgy lesz aktív a konferencia hívás gomb (a hívás hozzáadás helyén) ha nincs volte vagy WLAN hívás. Különben szűrke a konferencia hívás gomb és nem lehet megnyomni így az első hívás addig tartásában van (telekom céges flotta egyébként ha számít)
-
törölt tag
Kedves mindenki!
csak megosztanám veletek a konferencia hívás tapasztalatomat. Szóval most vlmiért szükség volt rá de az istennek nem Akart működni . Szóval ki kell kapcsolni előtte a WiFi-t és az adatkapcsolatot. Utána biztos működik , az Apple oldaláról szedtem egyébként a tippet ahol meg csak feltételesen van fent az hogy a volte és a WLAN hívás esetén esetleg nem működik a konferencia hívás. Nos tényleg nem.
azaz a hívás indítás előtt ki kell teljesen kapcsolni minden netet utáni aktív lesz a 2. Hívás után a konferencia gomb a tarcsazóban -
törölt tag
A lila iPhone miben több a többi színhez képest mi benne az újítás?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #242064 üzenetére
Szomszéd utas az airtegjét (táska ) fent hagyja/felejti a vonaton felettem a csomagtartón és leszáll. Ezután én az iPhoneommal (ez fontos hiszen csak ekkor műkszik 😀) gyanútlanul utazok a taggel még két órát a fejem felett. Ekkor mi várható mi fog történik ?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #242064 üzenetére
A vonat jó példa hiszen fizikából ismerős hogy velem együtt mozog a táska a taggel méghozzá egyenes vonalú egyenletes mozgással ( a földhöz képest) Vagy az Apple tudja hogy vonaton utazok az airtagel együtt? Honnan számít mozgásának ( séta, autó, vonat, hajó ) és mihez képes kell érteni a mozgást (GPS ?) Na mindegy szólva maradjunk annyiban hogy senki nem tud semmit hogy is fog működni ez a kis jószág de ami biztos mindenki mindenkivel kommunikál majd mindenkivel orba szájba 😀
-
törölt tag
válasz
MasterMark #242049 üzenetére
Havernak kell lenni nem lehet egy idegen táskája a vonaton? Jelez a telo megnézem mi gazdátlan és már vihető is a táska , persze airtag nélkül .., hatalmas innováció az Appletől
Figyelmezteti a tolvajt hogy helló valami érték van a környékeden amit elhagytak! Persze ez németben nem történhet meg de kelet Európában simán
-
törölt tag
válasz
#40993792 #242054 üzenetére
Sose adjatok fel 😀 egyébként akkor szerintetek sem lehet visszaélni vele, mint az én 2 fikciós példámban, azaz nem megvalósítható a betörés vagy pénztárca megtalálása és a tulaj félrevezetése. Köszönöm hogy megnyugtattatok ... lehet a végén ha ennyire biztonságos veszek én is majd egyszer egy címkét 😆
-
törölt tag
válasz
#40993792 #242041 üzenetére
“Az AirTaget úgy terveztük, hogy megelőzze a nem kívánt követést.Ha valaki más AirTagje a te dolgaid közé kerül, iPhone-od felismeri, hogy veled együtt mozog, és értesít erről. Egy idő után – ha még mindig nem találod – az AirTag hangjelzéssel figyelmeztet rá, hogy nálad van.”
Ez mit jelent szerinted röviden egy életszerű példával illusztrálva? -
törölt tag
válasz
MasterMark #242031 üzenetére
Miben más amit írtam, szóval amit írtam hogyan akadályozhat meg? Mert ez nem világos mostmár! Tisztázzuk:
Látom hogy van egy idegen tag a közelben vagy nem ? -
törölt tag
válasz
#40993792 #242024 üzenetére
Micsodaaaa? Azaz ha Igor pénztárcájának tagje a telefonom közelébe kerül akkor felugrik egy értesítés hogy idegen airteg a közelben ... ez egyre jobb. Hiszen így mire Igor ideér vlagyivosztokból én tűvé teszem az 50 m-es környezetemet és zsebre vágom a brifkóját és a tegét felteszem egy vonatra mondjuk Párizs felé 😀 mert ez ezt jelenti nem ? Vagy félre értettem kérlek javíts ki ha tévedek (persze nem tennék ilyet mielőtt meg valaki belekotne)
vagy még jobb találok egy kulcsot kiteszem egy helyre távolról megfigyelem azt aki jön a tag-ért és hazáig követem de mivel van egy (akár másolt ) kulcsom mikor elmegy otthonról kirámolom a kecót kulcsal ( ez is fikció de ha ez igaz akkor ez nagy nagy) -
törölt tag
válasz
#40993792 #242022 üzenetére
az a baj hogy az utolsó érv mindig az hogy akkor ne használd .... amiben akar igazad is lehetne, de nem hinném hogy ez a megoldás egy probléma/aggály felvetésére.
Utolsó kérdésedre válaszul : igyekszem 😀 mivel a tudtunk nélküli dolgokhoz nem szoktunk hozzájárulni így ez szerintem gond marad. De ez az én magánvéleményem.
de persze nem akarok kötekedni de ha hülyeséget látok szoktam szólni 😆 -
törölt tag
válasz
sztikac #242016 üzenetére
Location information is only sent to Apple when you actively locate your device, mark it as lost, or enable Send Last Location.
azt hiszem ez alapján főleg problémás az adatküldés akárhová is.
de persze tisztában vagyok a zárt rendszer esetleges rejtett titkaival de azért ezt így direktbe a pofánkba tolni, hogy a telefonod ha akarod ha nem neten informálja Igort Vlagyivosztokban hogy itt a taged haver... no az már mégis mindennek a teteje.
ja és még az a telefon is amelyik nem kompatibilis a szolgáltatással (azaz mégse ugyanaz mint a WiFi-s példa) -
törölt tag
válasz
T0rnad0 #242013 üzenetére
Meg a kék fogat (amin nálam például sose megy)
De azért az is érdekes hogy a tudtommal nélkül használja a telefonomat egy hálózat és küld a telefonomról adatokat a külön hozzájárulásom nélkül ( mivel is az internetemmel?) azért ez nagyon érdekes és rémisztő (le ne írja senki hogy de elfogadtam az üzlet szabályzatot vagy a lokátor szabályzatát -ott volt esetleg kisbetűvel-mert szerintem ez akkor sem ok) a lokátorban egyébként a saját helyzet megosztásánál csak annyi van hogy a családdal meg a barátokkal osztom meg nem mindenkivel! -
törölt tag
válasz
szabonagyur #242000 üzenetére
Ok igazad van.
de olyan termeket piacra dobni ami a még támogatott modellek közül is csak 2 szériával kompatibilis!? Azért az érdekes. Különösen úgy hogy a 2 széria (11és12) között egy aktuálisan árult (iPhone se a13-as procival) sem kompatibilis a precíziós kereséssel, nem hogy a többi már az Apple által nem árult de még támogatott modellek sem.
azaz alábbi modellek tulajai nem is tudják elvileg használni a csoda tag-et 😀😆
7
7 Plus
8
8 Plus
X
XR
XS
XS Max
SE (második generáció)
nevetséges ökörség az Apple részéről ... többek között ebből vezettem le azt hogy itt nem mértek ezek fel semmit csak gyorsan csináltak egy terméket amire igazából senkinek nincs szüksége de el lehet mondani hogy nagyon exluzív 🤪😆 -
törölt tag
válasz
atirag #241996 üzenetére
Nem hiszem hogy felmérték és volt rá tömeges igény , legalább is ebben a megvalósult formában biztos nem. Feltalálták amit szerintem évekkel ezelőtt is tudhattak bizonyos androidos appok(mindenféle radar nevű appok) bár ebben nem vagyok biztos, de voltak ilyenek ha jól emlékszem. (Wi-fi radar, de bt-ra is biztos volt ilyen hogy merre van a másik telefon vagy ilyesmi stb) De nem véletlen, hogy nem emlékszem annyira rá mert nem volt igazán gyakorlati haszna.
leírom mi lett volna lenyűgöző:
kicsi lett volna és újító
e-SIM + GPS ennyi= így neten adta volna az infót akár a sivatag középről is ( mondjuk 1évig jó cserélhető elemmel ) az elem csere alkalmas lett volna még bőrlehúzásra is ha már ez nagyon szokás. (De mondjuk ne gurítsunk nagyot ...pl Mini aksi is jó megoldás lett volna mondjuk 1-2-3 hónapos üzem idővel)
szóval ez innováció lett volna, erre mindenki felkapta volna a fejét.
de mint tudjuk nincs olyan hogy mi lett volna ha....
marad a lakásban, szekrényben kutakodás a rendkívül fontos dologra aggatott airteg után 😀🤪 -
törölt tag
válasz
odrif #241993 üzenetére
Én senkit nem tartok ostobának, honnan veszed ezt? Én ilyet soha sem állítottam!
Gyarló vagyok én is és Szeretem a márkát(apple), de amit értelmeten f*szságnak tartok az attól nem lesz értemes dolog, ha valaki nem beszél róla, főleg nem attól nem, hogy azt milyen "vehemenciával" teszi (aki véleményt nyilvánít.)
UI: fenntartom természetesen azt, hogy aki trehány és emiatt mindig keresnie kell pl a lakáskulcsát, kocsikulcsát, ...(nem is tudom mit lehet még ennyire keresni egyébként) szóval az valamiért nem.... - hogy is fogalmazzak hogy nem bántsak meg senkit - ....szóval nem annyira "felkészült" mindennapi életre
Ha másnak az az igénye, hogy tagje legyen az az ő dolga, biztos okkal veszi meg. De amikor még okot is gyárt arra, hogy azért veszi mert pl. ezzel majd megtalálja a kulcsát akkor azt mindeki döntse el, hogy az illető valójában miért is veszi meg ezt a terméketelárulom csak a vásárlás öröméér és hogy legyen ez is... de ez már inkább emberi viselkedéstan ami messzire vezetne...
Az off-ot befejeztem. -
törölt tag
válasz
#40993792 #241981 üzenetére
Hát ez az ... kapcsolódva a mondnivalód végéhez.
De a "tag"el kapcsolatosan nem bírom megállni a véleménynyilvánítást
Természetesen nem neked címzem, csak úgy általános azoknak akik ilyet akarnak venni.
Az airteg egy teljesen haszontalan és felesleges és DRÁGA dolog kb 50-max100 méteres körzetben találja meg a telefon a "levegő cimkét", azaz magyarul a szobában vagy lakásban (bele se merek gondolni mit gondol az Apple ....hogy retardált kupiban és szemétdombon ülő hülyének nézi a célközönséget akinek nincs saját memóriája és emlékező tehetsége???)
Ja persze....meg lehet még találni (a teljesség kedvéért) akkor is, ha egy iphone közelébe kerül és akkor is csak akkor ha azon megy a BT és minden egyéb helymeghatározás is gondolom + be van kapcsolva a net.Ilyen feltételekkel ha elhagyod a kupcsod amin tag van, nagy valószínűséggel akkor lesz meg ha visszaemlékszel merre jártál vele... ennyi.
Már annyira elbútítja a társadalmat az ilyen hülyeség, hogy arra szoktat, hogy nyugottan hányd szét a kulcsaidat(macskádatstb... majd az Apple megtalálja....hát erre csak egy dolgot tudok mondani: NE HÁNYD SZÉT A DOLGAIDAT ÉS JEGYEZD MEG HOVAT RAKOD ŐKET!
Úgy gondolom ez egy úgynevezett túléléshez is kapcsolódó képesség, magyarul életképesnek kell lenni ahhoz, hogy be tudj jutni a saját lakásodba vagy be tudd azt zárni magad után hogy ne raboljanak ki olyan könnyen vagy például, hogy ki tudd nyitni a kocsidat
ha állandóan elhagyod a kulcsidat akkor nem vagy túl életképesfőleg ha rendszeresen - hiszen ezért veszed - erre a sz*r kütyüre is szükséged van ahhoz hogy megtaláld azt.
Még a kutya is emlékszik hova ásta el a csontot
Ha ez nem menne akkor vedd a fáradságot, hogy mindig ugyanoda rakd le és ha majd kell mindig ott lesz ahol szoktad hagyniRÁADÁSUL KÜLÖN KELL EHHEZ A SZ*RHOZ VENNI TOKOT ???!!! nem is értem komolyan...
Akkor lenne talán értelme, ha gps-es lenne benne és legalább 1-6 hónapos üzemidővel bírna... , de akkor se kulcskeresgélésre... akkor már jóval értelmesebb dolgokra lehetne használni... de így úri huncutság nem több.
-
törölt tag
Apple pay-el nem tudtam kifizetni app-ban az ételrendelést...hitelkártya (erste) van mögötte. Volt valakinek gondja ezzel, mi lehet a baj? Simán kártya adatokkal megy a fizetés. (Legújabb ios)
-
törölt tag
válasz
nord_ #239893 üzenetére
Ugyan Ne sértődj már meg, csak eszmét cserélünk 😀 én elsősorban töltő fejről beszélek nem kábelről... ne mond nekem hogy az IKEA vagy Xiaomi vagy tudom is én milyen márkájú töltő fej az iPhone akkujának pont olyan jó mint az akkut gyártó Apple cég direkt hozzá gyártott töltője. Ne érts félre nem azt mondom hogy egy bármilyen töltő nem tölti fel az iPhone aksiját... mert feltölti de lehet hogy sokkal jobban károsítja mint az eredeti töltő .
1. tölcsed azzal amivel jól esik
2. ez akár igaz is lehet (mármint a kábelre)
3. Én nem kabelrol beszélek hanem toltofejrol -
törölt tag
válasz
nikilauda #239877 üzenetére
Elfogadom az érved, van néha kivétel. (De hidd el nem te/mi/ vagyunk a többség ... azaz a fiatalabb korosztálynak -azaz a többségnek - igen is státuszszimbólum). Nyilván 40-és korosztály inkább mar azért veszi mert gyors és használati tárgy vagy munka eszköz amiben már elvárja a minőséget és az optimalizáltságot. ...visszatérve a témára... Ha szerinted jobb minőségű akkor használd nyugodtan.
-
törölt tag
válasz
#40993792 #239869 üzenetére
Nem kívántam túlreagálni
Csak nem értem mi lehet az oka annak, ha vesz valaki egy iphone-t .(de lehet ez samsung is akár)..... és azt, miért xiaomi vagy más gyártók töltőivel akarja használni? Csak az indító gondolat érdekelne engem. (hozzátenném, hogy sok gyártó a gyorstöltést csak saját töltővel teszi lehetővé, azaz " felismeri" a teló a töltőt) Természetesen ettől még nyugodtan alszok
Az anyagiakat lehet tényleg csak én projektálom bele (ikea töltő 3 490 Ft ami lássuk be olcsóbb mint a gyári csak ezért gondoltam hogy akár az ár is lehet az ok a vásárlásra)
-
törölt tag
válasz
trebrona #239867 üzenetére
Nem ismerem ezeket a cuccokat, de ha a te tapasztalatod jó, akkor használd nyugodtan.
Mondjuk azt nem értem ha vezeték nélkül tölthetőek a telefonok (nem magsafe) akkor az apple miért nem gyárt vezeték nélküli töltőt hozzá? nem akar keresni ezen is? vagy mi lehet az oka? -
törölt tag
válasz
trebrona #239863 üzenetére
Nyilván nem semmisül meg
Nekem korábban samsungom volt és vettem rá eredeti samsung flip tokot... hát az eredeti gyári tartozáékok legtöbbször 100x jobbak... 4 éves samu tokon meg sem látszik hogy használtam.
Az Apple bőr tokjai is ilyen jó minőségűek, és jó a fogásuk.
Cégeset én se kímélném -
törölt tag
válasz
Pyttawrx #239861 üzenetére
Egyetértek Pyttawrx kollégával!
Most nem tudom mi a gond a 20w-os eredeti Apple gyorstöltővel? 7990 Ft az Apple-től rendelve.
Csak szólok, hogy az Iphone 300 000-440 000 Ft közötti összegbe kerül átlagosan (kivéve SE) + tok 18 000 Ft + (aki biztosítást köt kb +40000 Ft) + 6 000 Ft fólia (már aki rak rá)
És pont az egyik legfontosabb kiegészítőn a TÖLTŐN akartok spórolni 3-4 e Ft-ot....
Az eszem megáll ....
Ha valaki nem engedheti meg magán akkor minek vesz apple terméket... ja tudom, mert az vagány lehet vele villogni, de veszik rá az olcsó tokokat (ami lerohad róla 2 hónap alatt), meg veszik a kínai meg mindenféle töltőfejeket...
(Megjegyzem mielőtt nagyképűnek tartanátok, én bevallom nem engedhetem meg magamnak a 400 000 Ft-os telefont, egy SE az a max amit telefonért adok, de arra vigyázok is és veszek hozzá rendes Apple töltőt, ennyi.) -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Nordik #239539 üzenetére
18w tól vannak szerinte az USB c sek, de olyat már nem árulnak csak 20w-sat, én azt vettem és mindig ezzel töltöm. Felüdülés az 5whoz képest
gyorstöltő a 20wattos 30perc alatt 50-60% öt tölt (se2020) de a 12 Mini is hasonló lehet nagyjából ugyanakkora aksija van
most nézem sima i 12.., de nem gondolom hogy sokkal nagyobb lenne annak az aksija
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #239484 üzenetére
Bocs lehet nem te vagy a célszemély 😀
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #239482 üzenetére
Vigyázzatok az értékeitekre, ne egy funkcióra dobjátok a felelősséget. Ha elhagyod a telefonos a csakis a saját felelőséged. Ezt meg kell emésztenie az egónak. Nehéz dolgok ezek ... tudom sok ember nem képes vállalni a saját cselekedetekért a felelősséget de ha tetszik ha nem ez akkor is így van!
-
törölt tag
válasz
Andrej1 #238561 üzenetére
Ha már 200+ költ az ember telefonra akkor gyári eredeti alkatrészt javaslok (Apple 20w usb-c) hozzá való USB-c eredeti kabellel (nekem volt a dobozba)
nagyon jó szerintem megéri én az Apple től rendeltem 1,5nap alatt itt volt a cseh központból a csomag. (7990ft)
felüdülés a töltés vele😀 -
törölt tag
Sokan használjátok a gyorstöltést ? Most vettem egy eredeti Apple 20w-os usb-c töltőfejet, ha már ehhez adták a kábelt a dobozban
.... a gyorstöltés egyszerűen egy álom már 10 perc alatt beletolt 21%-ot
(SE2)
Kipróbálom most úgy tölteni a telefont hogy nem este fenthagyva 100%-ig 6 órát legalább hanem napközben kevés időre. Azt olvast angol teszteken és fórumokon, hogy 20%-80% között érdemes tartani az aksit és nem érdemes sokat töltőn hagyni.... úgyhogy erre a célra megfelel a 20w-os gyorstöltés.
Kinek mi erről a véleménye? -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #238119 üzenetére
WLAN call-al főleg itthon ma 5:22p kepernyőidő és még van az aksiban 49%!!! 😀👌 szóval így akár 10óra is kijön mindez böngészés Facebook YouTube stb...
-
törölt tag
Sziasztok.
Volt egy régi SE-m de sajna összetört. Csere készülék volt és kb 1 éves eredeti aksival ami már csak 91% -os volt jelenleg .. és nem bírt már csak 3ó kijelzői időt. A készüléket azt hiszem 13.6?-al (vagy 13.2-4 nem tudom) kaptam újként, akkor 6-7 óra kijelző időket tudott .... és sajnos én meg frissítettem is lelkesen az ios-t. Amikor frissítettem a 14-és iOS re akkor már egyre jobban kezdett merülni az aksi.( hirtelen 30%-al kevesebb üzem idő jött ki mint a korábbi ios verzióval(13) Mivel összetört a régi készülék ezért újat vettem egy új 2020-as SE-t. Az új SE 14.2-es ios-el érkezett a dobozban .., mivel sokan mondták és a tapasztalatom is megerősítette az üzem idő a frissítésekkel csökken.A 14.2-vel a képernyő idő 5-6óra ami még elviselhető de nem akarom hogy ez csökkenjen. Most határozottan elhatároztam hogy megpróbálom megállni hogy ne frissítsek
Kinek mi erről (fentiekről) a véleménye és esetleg tapasztalata? -
törölt tag
Ios14.2 (se2) rendszeren már van esim lehetőség is, szóval... a kérdésem az hogy hogyan működik az esim a telefonban? Esimmel jobban vagy kevésbé merül a telefon aksija... kinek mi a tapasztalata ? Ha van még egy fizikai SIM benne akkor hogy alakul az üzem idő ? Olvastam hogy az egyik SIM használható egyszerre azaz akkor a másik nem kapcsolhatóként van. A gyakorlatban ez hogy jelentkezik hívás közben.. és simán csak ha netezek a telefonnal? Beraknék 2. Fizikai SIM nek egy digis kártyát arról csak neteznék, ez így mehet ?
-
törölt tag
A gyári mail app-ban hogyan lehet állítani hogy ha Gmail fiók van beállítva akkor keresni lehessen az osszes levél között ne csak a kb 60 napra visszamenőleg ? Lehet ezt állítani hogy ne csak x hónapnyi levelet szinkronizaljon a mail app?
-
törölt tag
Sziasztok. Szerintetek Megéri 100eft-ért i8? Refurbished-nek hirdeti egy mobil bolt. akkor gyakorlatilag újnak tekinthető ? 3honap garit vállalnak ra. Csak akkor vennem ha 100-os aksija van. Mit kellene ellenőrizni vételekor ?
-
törölt tag
Hol érdemes iPhone-t venni? Hogy van ez a garancia/jótállás szavatosság ? Mennyi idő? Érdemes biztosítást kötni 40eft ért (2év) a médiàban? Ha az Apple honlapról rendelem annak milyen előnye lehet vagy hátránya ?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#40993792 #225866 üzenetére
igazad van de ezt úgy meg lehett volna oldani hogy csak az navigáció esetén legyen, nem mindig...
mivel egyéb esetben +1 tapi ha sms vagy emlékezetővel akarod elutasítani a hívást... tehát ebben az esetben a 4 lehetőség közül 2 esetén +1 "kattintás" kell... ez nem felhasználóbarát szerintem. -
törölt tag
válasz
#86564352 #225864 üzenetére
A merülés kérdésben lehet igazad nem kétlem .... majd meglátjuk idővel...
Nekem premium youtubom van de nem sikerült a PiP ... de nem is érdekes mert ......
öszintén nézzen magába mindenki és valja meg magának hogy a büdös életben nem fogja a PiP-et használni.... még PC-n se használnám ... semmi értelme ... most vagy videót nézel vagy mást csinálsz.. csak az izgág fiatalok próbálgatját de ők se fogják használni. -
törölt tag
Tapasztalatom iOS 14-el... elsőként töltöttem le megjelenést követően:
A telefonom SE (1 gen)
iOS 14 vélemény:
sebesség nagyjából ugyanaz mint 13.7-en
néhány app laggolt, (messenger, az erste app nem működött... bár ez az erste sara)
teljesen felesleg a widget (most még "új" mindenki nyomkodja.. de senki nem fogja használni, ráadásul csak néhány gyári appnak van widgetje)
az appcsoportosító az utolsó lap után teljesen felesleges és átláthatatlan szerintem
egy jó volt benne hogy látszott ha valami használta a mikrofont vagy a kamerát..
olyan +"újítások" jöttek a ios 14-ben amiket nem hinném hogy használnék... olyanok kelletek volna amik megkönnyítik és még felhasználóbarátabbá teszik az IOS-t.
A PiP is már mindenütt volt (android...) de ez a megoldás... hogy youtube (3party) appal nem működik .... nos az azért elég gáz szerintem 2020-ban.
és a legfontosabb:
a csalában van SE2 ... míg ma reggel egyszerre keztük el nyokodni (kb 20 percig) és egyszer csak megnéztem SE2=100% az én SE1-em =83%on volt már! mindkettőt a töltőről szedtük le reggel egyszerre (SE1: 95%-os eredeti aksival február óta aktivált új cserélt készülékről beszélünk)
első nap kb 3-3,5 óra SOT volt 14-en, míg előtte 4,5-5,5 volt 13.7-en... nagyon szembetűnően merült a telefon függetlenül attól hogy éppen hol volt helyileg a telefon (4g, wfi)
merült (nem csak 4g-n hanem wifin! is?!? kb 20 %-ot 30p perces nyomkodással .... így visszaraktam a 13.7-et -
törölt tag
válasz
betyar1974 #225846 üzenetére
jobban jársz egyelőre
-
törölt tag
válasz
smallmer #224819 üzenetére
Alacsony feszültséget szabad csak tolteni powerbankrol.
4 napig csak xiaomi powerbankrol (amit ha a gombját 2x megnyomod akkor alacsony feszültséggel tölt 2orahosszaig) töltöttem es nem csökkent az akku teljesítménye %-ot.
viszont a iPod töltővel meg korábban próbáltam es töltöttem 5napot egyszer csak 1-2%-ot csökkent a telefonakku teljesítménye.(Iphone se) -
törölt tag
App kérdés de szerintem szorosan kapcsolódik az iphone témához: Valaki tudta telepíteni a Facebook lite alkalmazást ? Ha igen megosztaná a trükköt hogyan lehet telepíteni?! Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest