- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
ntomi0730 #247514 üzenetére
Nekem idén Horvátországban volt olyan problémám, hogy lefedetlen hely után a fizikai szépen visszaállt Hr Telekom 4G-re, az esim meg sem mukkant. Manuálisan csak az A1 hálózatára volt hajlandó csatlakozni majd egy idő után automatikusan az is visszaállt a Hr Telekomra. Hazafelé határátlépés után még egyszer eljáttszotta. Eddig semmi baj nem volt az esim roamingal. 3 éve használom és elég sokat járok külföldre
-
nord_
veterán
válasz
ntomi0730 #226351 üzenetére
Pedig de. -»
1. Menjünk a Beállításokba.
2. Koppintsunk a Ne zavarjanak menüpontra.
3. Győzödjünk meg róla, hogy az Ütemezett és az Alvás lehetőségek be vannak kapcsolva.(Egyébként a cikk szerint állandóra kell állítani az időjárás helymeghatározását, de nálam e nélkül is megjön reggelente az előrejelzés.)
-
tuzpenge
őstag
válasz
ntomi0730 #209467 üzenetére
Igen!
Tessék: [link] -
csacsi67
addikt
válasz
ntomi0730 #189768 üzenetére
Ebben tekjesen igazad van csak akkor van a bibi ,ha te veszel egy ilyen telefont és pár hónap mulva letiltják.Te feljelented a rendörségen akitöl vetted .Majd a yard eldönti ,hogy csalás -e vagy polgári szerzödés szegés.Mert ugye a csalásnak van egy olyan alakzata ,hogy önhiba Da ha yard rá jön hogy ez az illetö üzletszerüen csinálja ezeket a dolgokat az vastagon csalás. Valamint hozzá teszem azt is hogy ezek be nem fizetek számlák 1 év után elévülnek.
-
MasterMark
titán
válasz
ntomi0730 #177601 üzenetére
Én nem hallok/érzek semmit, akárhogy suhintgatom.szerk.: Ja de, megvan. Csak akkor csinálja ha nincs némított módban, és a legeslegaljáról húzom fel. Olyan mintha egy haptikus feedback indulna, de megszakad útközben. Néha csak simán rezzen egyet.
Tippre a "home gesztussal" akadhat össze.
-
kispéé
senior tag
válasz
ntomi0730 #166042 üzenetére
3gs-em óta folyamatosan bevan kapcsolva a mobilnetem (8éve már)
Van mobilnetem, addig míg telefonálok egyet, lerakom és megszakad magától és addig nem tér vissza, míg nem resetelem a mobilnetet. Akkor újra csatlakozik és addig megy míg nem telefonálok ismét és ez így meg egész munkanap, miközben átlag van 30-40 hivásom naponta ...
sajnos a munkahelyemen tiltott a wifi így emiatt is van ez a probléma, hogy a telefonom mobilneten van egész nap. -
Tibee86
nagyúr
válasz
ntomi0730 #165821 üzenetére
Régen megvettem a rendeset, de arra amire nekem kell nem jó az se. Köztes úti célt meg lehet adni szinte az összes programban, de nekem nem arra van szükségem. Megjelölni akarom a címeket (nem menteni, kedvencekhez adni stb.), ami után szabadon eldönthetem melyikre akarok menni, és egy cím elérése után ugyanúgy legyen ott a többi, nem kelljen elölről beírkálni az összeset. Ezt egyelőre ahogy látom még mindig csak a google maps tudja kivitelezni.
-
agabe
addikt
válasz
ntomi0730 #143089 üzenetére
kell tudniuk hiszen megjeleneskor mar kell, hogy kapjanak a vevok tokot is.
Ott a ket kamera, meg nincs ott a jack csati, szoval minden eddigi kiszivargott kep es info valodi volt.
16GB is nagy valoszinuseggel kuka (kb ugyanannyi hir volt rola mint a tobbi reszrol) es igy nem lesz 64-es sem.
Vizallosag kerdes, kamera teljesitmeny kerdes, plusnal 3GB ram (a ket kamera miatt) kerdes, de tul sok mas nem maradt, mert a touch id is ugyanolyan gombszerunek nez ki mint eddig,igy az sem lesz csak erintos. -
zsoltee10
addikt
válasz
ntomi0730 #125299 üzenetére
Ez tök jól néz ki, de vajon ilyen vékony fa mennyire tartós?
Nekem is kéne valami tokot néznem az 5S-re, holnap megjön, de fogalmam sincs, mit tegyek rá.
Sim kérdésem is van, bár tudom, ez is tutira ki volt már tárgyalva a topicban, bocsánat.
Jelenleg Micro sim kártyám van, nem tudom a témobil cseréli-e ingyenesen, van erről valakinek infója? Ezért külön nem autózok át a szomszéd városba, ha még pluszban fizetni is kell.
Ollóval körbe vágom a chipet és kész? -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
ntomi0730 #123624 üzenetére
Semmi extra. Úgy ahogy te is írtad.
De azért vegyük át, hogy az e-mailek hangjait, hol lehet állítani. Nekem 4 db e-mail fiókom van bekötve. Ezeknek mindegyiknek külön hang van beállítva. Beállítások/Értetesítések/mail/ és itt fiokonként tudod beállítani.
Másik az elküldés hangja. Az a huss. Ez beállítások/hangok ahogy te is írtad.
Azt javaslom, először a huss helyett állíts be egy másikat. Ha sikerül és most az a hangja az elküldésnek, akkor nem "ragadt" be a huss nálad. Ezután próbáld újra a semmi mellé rakni a pipát. Ha nem müxik, akkor passz.Megint kipróbáltam, nálam semmi hangot nem ad. (De nem hagytam úgy, mert jobb ha van visszajelzés)
-
-
ferrari1
őstag
válasz
ntomi0730 #103573 üzenetére
Nekem max.3 mp a késedelem egy droidos telefon jelzéséhez képest. Azonnal jelez és meg is jelenik. Kérdezd meg HUTCHDB társunkat, Ő is használja ezt a módszert és úgy látom hibátlanul megy neki is.
Mail, kontaktok, naptáraknál az új adatok begyüjtése Pusra van állítva? Az iCloud beállításaiban az e-mail szinkronizálást engedélyezted? Ezek jól vannak beállítva működnie kell. Nekem hibátlanul teszi a dolgát.
Vagy ha valamiért nem szimpatikus, akkor tényleg használj másik E-mail alkalmazást, mint pl. az említett outlook-ot.
-
ferrari1
őstag
válasz
ntomi0730 #103550 üzenetére
A Gmail webes felületén a beállításokban irányítsd át az email-eket az icloud fiókodra. Telefonon pedig a Mail, kontaktok, naptáraknál add hozzá az icloud fiókodat. Azon belül kapcsold be az E-mail szinkronizálást: Ezután a gyári email kliens azonnal jelzi a gmail-re érkező leveleket.
-
TheMarci
addikt
válasz
ntomi0730 #103108 üzenetére
Olvass vissza, csomószor le lett írva, hogy mi a garancia, mi a szavatosság, mert még mindig nem világos, úgy látom.
Kali írta korábban:
"nem véletlenül emelték ki, természetes személy esetén adott a számodra megfelelő szavatossági lehetőség, bár az sem feltétlenül egyszerű, mert ellentétben a jótállással, szavatosság esetén 6 hónapon túl már rajtad a bizonyítási teher, hogy a hiba már a teljesítés időpontjában - vásárláskor/átvételkor - adott volt."
"mondanak néha olyanokat a gyártói ügyfélszolgálatok, hogy a hazai jogi szabályozáshoz köze nincs, néha már azt hiszi az ember, hogy nem is magyarországon dolgozik az illetékes, hanem valamelyik másik országban csörög a telefon és onnan válaszolgat, az ottani viszonyokat alapul véve...
ami a gyártó által elismert hiba, azt a jótállási idő leteltével, még a szavatosság keretében is intézik cserésen, ezt is sokan tévesen értelmezik, és azt hiszik, hogy bármilyen meghibásodással lehet fordulni a csere irányába a jótállás leteltével, a szavatosság keretében is, pedig az már nem olyan egyszerű, ha a gyártó nem ismeri el hibának, akkor a vásárlón a bizonyítási teher. (szavatosság esetén 6 hónapon túl is, de attól kedvezőbb az 1 év jótállás)" -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ntomi0730 #103106 üzenetére
Ajjaj, ezeket azért illene bizonyítékkal is alátámasztani. Apple 1 évet ad a telefonra. 2 évet szoftver támogatásra adnak.
Fotó a garanciajegyről?
Idézek a Telekomos garanciajegyből:
3. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az általa forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától a jótállás alá eső meghibásodás esetén 12 hónapos kötelező jótállást nyújt.
-
megema
őstag
válasz
ntomi0730 #102975 üzenetére
Lásd az off részt. Az eredetit leszámítva az összes hasonló kijelzőhibákkal rendelkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest