- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
California1 #334767 üzenetére
Ha hosszan nyomsz a lockscreenen, mint mikor szerkeszteni akarod, majd alul "customize", akkor nem jelenik meg a két alsó ikonnál a - jel?
-
válasz
California1 #334767 üzenetére
Beállítások - Háttérképek. A zárolási képernyő szerkesztésénél tudod törölni/cserélni a kamera ikont.
-
Csebesz86
kezdő
válasz
California1 #331434 üzenetére
Szia. Te hogy csináltad? Le telt a készülék törlesztőd,és be mentél a Vodához igényelni a hálózati zár feloldását?
-
Ngtx
aktív tag
válasz
Jól megbonyolítja a Voda.
-
jeni
félisten
válasz
ha jól tudom, berakod a más (Yettel,Telekom) szolgáltatós SÍM-t és az One-tól kapott kódot beírod.
ezzel függetleníted véglegesen a telódat.
amúgy írtad a Telekom SÍM-el ment a telód, innentől semmi teendőd nincs. -
válasz
Nem kell itunes a függetlenítéshez. Évekkel ezelőtt se kellett már. Valamikor változott ez, de elég régen.
-
cigam
titán
válasz
California1 #330918 üzenetére
Attól, hogy gyári, még nem feltétlen jó. Idővel korrodálódhat, elszakadhat, de a telefon csatlakozóját is érdemes ellenőrizni, kitisztítani.
Plusz a gép egy másik USB portján is kipróbálni. -
cigam
titán
válasz
California1 #330854 üzenetére
Nem lesz jobb. A Macbook-ot kellene frissíteni, plusz már régen nem az iTunes kezeli az iPhone-okat, hanem a Finder-ben jelenik meg.
Kábel tuti jó? -
California1
őstag
válasz
California1 #330854 üzenetére
Urak !
Esetleg erre valami ? 🤓 -
Speedy007
őstag
válasz
California1 #330716 üzenetére
Samsung Galaxy S22/23
-
Jaded
őstag
válasz
California1 #328914 üzenetére
Pl ha fejhallgatón van és te csutka hangerőn hallgatod a kocsiban bt-ra csatlakoztatva, közölni fogja hogy túl hangos és leveszi a hangerőt
Ha ilyenkor autó hangrendszerre állítod, tudja szinkronizálni a névjegyeket és elég a kormányról indítani a hívást, nem kell a telefonhoz kapkodni. Szóval tulajdonképpen nem mindegy mire van állítva. -
Kbali
nagyúr
válasz
California1 #328914 üzenetére
Igen van, szerintem érdemes mindig úgy beállítani, amihez éppen csatlakozol. Azért általában a telefon is el szokta találni az első párosításkor.
-
jeni
félisten
válasz
California1 #328912 üzenetére
Ez akkor ha a hallókészülék is tudja a BT funkciót és az van épen a füleden/füledben.
-
sgeza
veterán
válasz
California1 #314577 üzenetére
A készülékről töröld, ami nem kell, utána ürítsd a töröltek közül is, és szinkronizáld!
-
blakey
titán
válasz
California1 #314269 üzenetére
Szerintem frissítsd a macOS-t.
-
blakey
titán
válasz
California1 #314260 üzenetére
Melyik macOS? iTunes helyett Music van. A felismerés automatikusan történik, kábeles csatlakozás után azt is beállíthatod, hogy Wifin is csatlakozzon, így mindig elérhető lesz.
-
Noxy
veterán
válasz
California1 #314260 üzenetére
Nincs (még) MAC-m.
-
Noxy
veterán
válasz
California1 #314240 üzenetére
Távolítsd el az összes Apple drive-t a prog.. hozzá.. eltávolításánál, majd rakd fel újra.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
California1 #314222 üzenetére
Windowsra most van egy új program az MS Storeban Apple Devices néven, próbáld ki.
3uTools is segíthet.
Elvileg kábelen összekötve géppel elérhető a DCIM mappa is direktben.
-
válasz
California1 #314222 üzenetére
-
válasz
California1 #311946 üzenetére
A Bluetooth beállítások között az autó minek van felvéve?
(i) gomb -> Eszköz típus
Állítsd erre: “Autó hangrendszere”, ne Fejhallgató legyen.Reméljük ez segít
-
esbii22
őstag
válasz
California1 #311519 üzenetére
Használsz adblockert? Ha igen akkor az “aA” ra kattintva kapcsold ki ideiglenesen es frissitsd az oldalt. Utana visszakapcsolhatod.
-
szabonagyur
félisten
válasz
California1 #311524 üzenetére
Tuti vak vagyok, de mi a gond a képeden?
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
California1 #311524 üzenetére
Nagyon kevés tapasztalatom van az Arckönyv szolgáltatással, ezért erre sajnos nem tudok mit mondani.
Lehetne tipp a hálózati gond, de akkor az nem csak egy oldanál lépne fel. -
szabonagyur
félisten
válasz
California1 #311519 üzenetére
Nincs kép.
-
lypen99
aktív tag
válasz
California1 #279933 üzenetére
-
esbii22
őstag
válasz
California1 #279937 üzenetére
Ha jól tudom az iPhone 11-ről kérdeztél, lassul-e vagy nem, és én arra is válaszoltam. Lassan 3 éve használom sosem
volt semmi baj.
Hogy jön ide az iPhone 6? -
Morgenstern
tag
válasz
California1 #279931 üzenetére
Nekem 11 pro-n príma. Bár nekem fétisem, hogy főverzió váltásnál nyomok egy HR-t.
-
törölt tag
válasz
Lassulás nem, inkább üzemidőről olvasni kicsit szerencse kérdése. Nagy bug nincs, kis röccenés itt-ott animációkban. Záróképernyőt és értesítéseket átvariálták, újdonságok mellett csendben azért mindig el is vesznek funkciókat.
-
esbii22
őstag
válasz
Ne frissíts maradj iOS 15-ön, nagyon belassult, olyan lett mint lassított felvétel. Minden alkalmazás akad, kész röhej.
Viccet félre téve nyugodtan frissíts, nem fog semmi belassulni. 16.2-őn vagyok. Nem emlékszem, hogy bármelyik Apple frissítés lassította volna a telefont….
-
xhege
veterán
válasz
California1 #279933 üzenetére
Xs esetén is működik, így szerintem 11-el sem lehet gond.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Én nem vettem észre lassulást. (16.2)
-
Jaded
őstag
válasz
California1 #275607 üzenetére
Esetleg csinálni egy komplett mentést pc-re vagy Mac-re és azt visszatölteni az új telefonra. Ez lementi az összes képet, sms-t, beállítást, stb.
-
válasz
California1 #275618 üzenetére
Egymás mellé kell tenni a két telefont, feldobja, hogy akarod-e átmásolni a másikról. Az egyik képernyőjén megjelenik egy alakzat, azt kell a másik kamerájával befogni.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
csak tedd melle az ujat, fel fogja dobni
-
divan
őstag
válasz
Az Iphone alapból tudja ezt. Ha bekapcsolod az új telefont van lehetőség a régiről mindent átmásolni az újra. 1-2 dolog ami nem megy át, a bankkártyákat kell újra aktiválni főként.
-
tuzpenge
őstag
válasz
California1 #262151 üzenetére
A frissítés előtt (mikor még 15.3-on voltam) nekem is ezt játszotta. MAcbook air + gyári kábel és folyton szakadozva ledobált (töltött-megszakadt-töltött-megszakadt, és így ment végtelen ciklusban). Mindkét usb portban. Újraindítás volt a gépen is meg hard reset a telón is (i13 mini), de nem segített. Próbáltam utána másik kábellel (ikeás) azzal majdnem sikerült, de az utolsó előtti pillanatban ledobott). Az segített hogy a sz. gépet feltettem töltőre, és úgy már jó volt.....de eddig simán ment töltő nélkül is...hogy mi volt nem tudom, de próbáld meg Te is hátha segít!
-
Noxy
veterán
válasz
California1 #262151 üzenetére
Amíg az iPhonen jelkóddal nem hagyod jóvá, addig nem is csatl.. hozzá. PC-n legalábbis ez az eljárás, de sztm MAC-n is.
Ha nem kérne j..kódot bárki lementhetné az iPhone tartalmát egy gépre. Ha meg közös használatú gépre megy a mentés, ajánlott jelszóval titkosítani. -
hemaka
nagyúr
válasz
California1 #244458 üzenetére
Nincs
-
tuzpenge
őstag
válasz
California1 #243583 üzenetére
Ha jó állapotú volt az akksid akkor persze hogy nem, és nem is lassult be. De ez a lassulás sem volt tragikus. Pár huszár stopperrel kimérte vagy benchmarkokban nézte és ebből lett a battery gate...(no comment). Utána a nyomás hatására betették választható opciónak. Pont olyan hülyeség mint most az akksi élettartam jelzése. Semmire nem jó csak hogy sok felhasználó ezen aggonizáljon. Mindig lesz olyan akinek vagy ez vagy az nem jó (itt most nem rólad van szó hanem általánosságban). Nincs tökéletes rendszer. Szerintem lassítás sincs, legalábbis eddig nem tapasztaltam. Avultatás van, de azt megoldják máshogy, alkatrész és szándékos félretervezés szintjén.
-
szabonagyur
félisten
válasz
California1 #243583 üzenetére
Tedd hozza, hogy akkor a hardver is mas volt. Egy uj szeria joval nagyobbat lepett elo.
-
Nordik
őstag
válasz
California1 #243550 üzenetére
Szerintem a 14.5 ill 14.6al furgebb a telefon, legalábbis 12n én ezt vettem észre. Alig észrevehető, de mintha jobban optimalizált lenne.
-
tuzpenge
őstag
válasz
California1 #243574 üzenetére
De pont emlékszem. De ott is teljesen másról szólt a történet, csak a tálalás volt rossz. Ios 10 óta vagyok használója a rendszernek. Szignifikáns lassulást még soha nem tapasztaltam, pedig mindig bétázok is. Ios 9-ről nem tudok nyilatkozni. Félreértés ne essen egy pillanatig sem akarlak meggyőzni, csak nem értem ezt a lassítás mániát ami szerintem egyáltalán nem bizonyított és nem is létezik.
-
oliwire
őstag
válasz
California1 #243574 üzenetére
Te meg is nézted és értelmezted a videóban mondottakat?
Ha az akkumulátor nem képes akkora teljesítményt leadni, hogy biztonsággal kiszolgálja a processzort, ami energia hiányában pl váratlan fagyást vagy leállást okoz a rendszerben, inkább választanám a valamennyi lassítást, mint a fagyást vagy telefon váratlan lekapcsolást.
Egyébként sosem lassult úgy a telefon, hogy használhatatlan lett volna, kb csak úgy. 1 mp helyett 1,3 mp-re nyitotta meg pl az alkalmazást. Meg ez a régebbi telefonokat érintette, egy i11 nem fog lassulásban szenvedni. Múltkor írtam, hogy ugyanolyan gyors a menü sebessége az i11-nek meg az i12-nek. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Szia. Szabad tudni miért nem frissítesz 14.4.2-ről?
-
tuzpenge
őstag
válasz
California1 #243566 üzenetére
Ezt a lassítás mániát egyesek honnan veszik??? Bizonyítékot még senki nem adott csak “én tuti úgy érzem” szöveg ami valljuk be minden csak nem egzakt....
-
atirag
őstag
válasz
Nekem 14.5 van és merülés határozottan van. Lassulás nincs.
-
TheMarci
addikt
válasz
A raklapnyi CVE, amilyen serulekenysegeket javit, onnmagaban eleg ervnek kellene lennie.
-
telefonmágus
senior tag
válasz
Töröld le fullra a telot és lakd be újra :)
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Nem hiszem. Elárulod mi az oka, hogy nem akarsz frissíteni?
-
oliwire
őstag
válasz
Miért olyan ijesztő a 14.6-os frissítés?
-
Gáben81
senior tag
válasz
California1 #243010 üzenetére
Bekell állítani a beállítások megőrzése opciót [kép] .
-
válasz
California1 #242690 üzenetére
Ez nem Siri javaslat, hanem Safari handoff. Ha ezt is ki akarod kapcsolni, azt máshol kell, nem a Sirinél. (Beállítások / Általános / Airplay és Handoff)
-
California1
őstag
válasz
California1 #242638 üzenetére
Urak! Erre valakinek lenne tippje?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
California1 #241717 üzenetére
Ha X, XS, 11 Pro vagy bármelyik 12-es modelled van, akkor van, egyébként nincs.
-
válasz
California1 #241717 üzenetére
Attól függ milyen szifonod van!
Ha oledes akkor van,ha ips akkor nincs. -
anderledani
őstag
válasz
California1 #241550 üzenetére
14.3 jailbreakelhető, ha ez érdekel akkor ne frissíts
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241554 üzenetére
Komoly hibajavításokról is lemaradsz, ha nem frissítesz. Ehhez képest a lassulás másodlagos lenne. De mostanában nincs ilyen, max random előforduló bugok de az se sok mindenkinél.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Az mitől lehet, h használom az Outlookot, de nem mindig kapok értesítést az új emailekről?
Illetve, ha van új email az app sarkába nem jelzi a piros körben az új emailok számával. -
GreenGoblin
őstag
válasz
Ez nem kérdés. Mindig érdemes frissíteni. A frissítések vagy újdonságokat vagy javításokat vagy biztonsági frissítéseket hoznak vagy mindent együtt.
-
oliwire
őstag
válasz
California1 #241548 üzenetére
Akkor mind a kettőben kellene találnod a menüjében ilyet, hisz a fejegység okozza, hogy elinduljon a zene a telefonodon. Vagy ha nincsen, vagy nem találod, ilyenkor manuálisan állítsd le a telefonon a zenét, mikor felcsatlakozott a fejegységre.
-
oliwire
őstag
válasz
California1 #241541 üzenetére
Szerintem az autó fejegységében keress egy olyat, hogy automatikus lejátszás, és annak kikapcsolása. Nekem ez megoldotta ezt a problémát. (Ford Focus 2016, Sync 3)
-
válasz
California1 #241541 üzenetére
Le kellene állítani a lejátszást mielőtt kiszállsz az autóból (és leválasztod a kocsiról). Egy próbát megérne.
-
válasz
California1 #241537 üzenetére
Valószínűleg azért indul el automatikusan a lejátszás, mert úgy csatlakozik le az autó audio rendszeréről, hogy megy a lejátszás. Próbáld úgy hogy kézzel leállítod a lejátszást és úgy csatlakozik le az autó audio rendszeréről.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241537 üzenetére
Húzd fel a Home csíkot és tartsd felhúzva amíg meg nem jelenik a nyitott alkalmazások a képernyőn.
Görgesd át a Zene apphoz és swipe-old felfele hogy eltűnjön. Ez bezárja az appot. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
California1 #241533 üzenetére
Zárd be feladatkezelőben a Zene appot.
-
aujjobba
addikt
válasz
California1 #237115 üzenetére
Mi van ha felveszed a GMail fiokot az iOS Mail appba?
Aztan valahogy athuzod mindet ami a GMail fiokban van az iCloud-ba.Na most ezt kiprobaltam, a Gmail fiokban bemegyek a bejovobe, Szerkesztes/Osszes kijelolese/Athelyezes majd kivalasztom az iCloud fiokot.
Ezt egyszer kell megtenned aztan toroheted az appbol a gmail fiokot. -
sethi
senior tag
válasz
California1 #210015 üzenetére
Playerxtreme
-
hemaka
nagyúr
válasz
downtube ha meg nem szedtek le a store-bol.
-
aujjobba
addikt
válasz
A sima Google féle YouTube app, YouTube premium előfizetéssel.
Családi csomag a legjobb, abba hat Google fiókot tudsz bevonni, mindegyikhez jár a YouTube music és a reklámmentes továbbá háttérben lejátszás. -
tboldi
nagyúr
válasz
YouTube Premium előfizu nem játszik?
-
válasz
California1 #192904 üzenetére
imessage-ben be van kapcsolva a low quality mode?
másrészt inkább airdroppolj -
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #192904 üzenetére
Tippem szerint az iMessage-en való átküldéssel sikerült lekonvertálni. Próbáld meg AirDroppal!
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #191763 üzenetére
Az enyém kb. olyan, mint a gyári töltő.
-
válasz
California1 #191755 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #191752 üzenetére
Nekem ilyenem van, nem a leggyorsabb, de működik.
-
válasz
California1 #191752 üzenetére
Az összes QI-s jó.
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #191594 üzenetére
Profil törlése + újraindítás, ennyi az egész.
-
dud998
őstag
válasz
California1 #191594 üzenetére
Az utóbbi sajnos, ha teljes bétamentességet szeretnél.
-
válasz
California1 #189392 üzenetére
Majd feldobja a gm frissitest ami a vegleges.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
California1 #189392 üzenetére
Szerintem a beta profilt torolni kell majd updatenel megjelenik a rendes ios12.
-
válasz
California1 #188451 üzenetére
én megmondom neked: NE frissíts!
ne dőlj be a kamu szövegnek... a 10esnél jobb biztos nem lesz, onnan CSAK lefele vezet az út!
-
válasz
California1 #188447 üzenetére
nem tudom kaptál e választ
de ha felrakod a 12 bétát akkor onnan már nem tudsz visszamenni 10-re csak 11re
-
herdsman12
őstag
válasz
California1 #188405 üzenetére
A "Beállítások - Akkumulátor - Akku állapota" mutat adatot a NOHON akksiról?
-
dud998
őstag
válasz
A 12-es nagyon jó lesz. Én gyakorlatilag az elejétől bétázom és nagyon stabil valamint gyors is.
Ígéretük szerint a régebbi vasakat gyorsítani fogja, én szerintem nem hazudnak. -
totopad
senior tag
válasz
Jelenleg ezt még nehéz megmondani, főleg, mivel még csak béták vannak, de keress rá youtube-on.
Az tuti, hogy várd meg a hviatlos verzió megjelenését és nézz meg róla pár tesztet. Utána is el lehet dönteni. -
gyuromoj
veterán
válasz
California1 #185939 üzenetére
Nincs még.
Hétfőn este jött ki még csak a 2. fejlesztői béta. -
csacsi67
addikt
válasz
California1 #185767 üzenetére
Ha kell adok linket ahonét fel tudod rakni de nem javaslom a felrakást.Üzit küldeni nem tudsz egy csomo app nem megy.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Majd csak a hónap legvégén lesz valószínűleg. Legalábbis eddig mindig így volt.
-
Danny365
őstag
válasz
Nincs még.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #183304 üzenetére
Mert lehet a program nem jól méri, nem mindig mutat maximális teljesítményt az ipad sem, csak ha szüksége van rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #183302 üzenetére
Innen is látszik a NOHON aksik jól össze vannak rakva.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
California1 #183152 üzenetére
Már írtuk páran... jobb lett, tedd fel.
-
col
addikt
válasz
California1 #183135 üzenetére
Üdv.
I6 plus-on frissítettem és semmi gond vele. Gyorsabb és simább lett szerintem.
(Bár nekem eddig sem volt gondom vele)
Ráadásul most már az ún. időjárás widget probléma is megoldódott, pontosan jelez és "követi" a helyemet is.
Az I7 plus-omon is gond nélkül megy, ráadásul nejem I5s-én is teljesen elfogadható. -
Giovan!
addikt
válasz
California1 #183135 üzenetére
Gyorsabb mint új korában. Bár igazából 2 hete vettem le a gyári fóliát róla, szóval nem tudom az én véleményem számít-e
-
válasz
California1 #181245 üzenetére
800 forint minimum
gondolom nincs ingyenes film, ezért nem fizetek most -
Coc@s
őstag
válasz
California1 #180719 üzenetére
@California1:
Ma beadtam cégesen a céges szervízbe.
Először jön az árajánlat, ha a főnökség úgy dönt, akkor akksicsere. Ha nem, akkor nem tudom hogyan tovább, az majd egy másik kérdés.Remélem mire a telefoncsere ideje eljön, még olcsóbb lesz a használt ár, akár 20 alatt is egy rel. friss akksival.
Ha nem lenne kicserélve, majd kereslek a pontos típusért. Csak mert többfélét is találtam ebay-en.
Vagy ha nem gond, elküldenéd akár privátban is, pontosan melyiket is vetted? -
tacsk0
aktív tag
válasz
California1 #180721 üzenetére
Ha frissitem nagyon belassul?
-
Coc@s
őstag
válasz
California1 #180665 üzenetére
Az én 6-osom bő másfél éves, és 50-és 77% között írja több program is az állapotát. Érdekes, hogy ugyanaz a program különböző napokon különböző állapotot ír róla.
Mivel céges telefon, megpróbálom cseréltetni az akksit a cég terhére, hátha állják.
Ha nem megy, akkor azt hiszem, beruházok én is egyre és kicserélem magam.
Hacsak tönkre nem teszem vagy el nem lopják, kb. augusztusban úgyis az enyém lesz.
A céges használt ára ma ~ 25.000,- Ft, augusztusban még olcsóbb lesz.
Igaz, csak a 16 Gigás, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest