- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
Igen és nem.
A Signed az azt jelenti, hogy igen telepíthető de csak azokra a készülékekre, amelyekre az elérhető legutolsó.
Mivel az 5S-re az Apple kiadta utolsónak a 12.4.5-öt, ezért az 5S-re csak utóbbi telepíthető.
A 10.3.3 az 5C-re volt elérhető, mint utolsó frissítés.
-
-
Kicsirics77
veterán
-
-
-
Ragnar95
félisten
Így van, frissítik majd a Waze-t is és utána fogja támogatni a CarPlayt. Van már beta verziója a Waze-nek, ami támogat CarPlayt, de sajnos nem lehet publikus beta hozzáférést kapni ehhez, így kénytelenek leszünk megvárni az iOS12 hivatalos megjelenését és utána a Waze frissítését (ami várhatóan pár nappal az iOS12 megjelenés után bekövetkezik, hiszen már jó ideje dolgoznak rajta).
-
hito
nagyúr
Nem lehet. Állítólag ha JB-elt rendszer alól nyomok egy visszaállítást telefonon, akkor összeomlik az egész. Olyan szoftvert meg már nem tudok visszaállítani, ami JB-elhető, mert az Apple már nem írja alá. Tehát a legjobb szándékom ellenére sem tudom adni JB-elt, vagy JB-elhető rendszerrel, mert nem lehetséges.
-
hito
nagyúr
Ha jól tudom JB nem tiltott téma a topicban, ezért bátorkodom belinkelni ezt a videót. Minden kérdésedre benne lesz a válasz. Nekem működik, de sajnos újraindítás után meg kell megint csinálni (nem tudom, hogy a többi JB-nél is így volt-e).
-
tylerddd
veterán
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Hivatalos helyről, új iPhone vásárlásnál mikortól indul a garancia? A vásárlástól, vagy az első aktiválástól?A másik kérdésem az lenne, hogy a napokban volt téma az értesítések megjelenítése az X kapcsán. Hogy tudom megoldani/beállítani, hogy az értesítések csak app-ra vonatkozóan jelenjenek meg a zárolási képernyőn? Most, ha jön egy sms, vagy messenger üzenet, outlook mail, akkor az értesítésben megjelenik egy sor az üzenetekből. Ezt szeretném elkerülni. i7 10.3.
köszi -
Bkrisz9
őstag
Azóta ajánlottak 3-t is, köszi!
A következő gond, hogy nem tudok ebben a szemét appstoreban fizetni...
2 kártyánk van itthon, az egyik egy új paypass-os stb OTP-s a másik egy FHB-s, egyik se jó neki, isten tudja miért... PayPal Mo-n nem elérhető (oszt mír?!) és arra sem találok lehetőséget, hogy a telefonszámlámhoz csapják... (éveken át így fizettem droidon is, itt ez miért nincs azt sem értem..) Most ilyenkor mi van?
-
Ragnar95
félisten
Nem hivatalos helyek annyik kérnek el, amennyit akarnak. Mindegyik pár $-ért szerzi be külföldről az utángyártott alkatrészt, csak az árrés változó erősen. Még mindig megvan az emberekben az a régi tudat, hogy nincs hivatalos iPhone szervit és ha lenne is drága, így simán kifizetnek többet nem hivatalos szervizben utángyártott alkatrészért, mint amennyibe a hivatalos javítás kerülne gyári alkatrészekkel.
-
-
nandow
aktív tag
Nem akartam ekkora vitát kiváltani.
Amúgy igen, valszeg bármelyik Iphone megváltás lesz. Sony Xperia P telefonom van jelenleg, amit már alig lehet használni, úgy befagy...
Páromnak sima 5-öse van, nem nagyon nyomkodtam, csak párszor, de az a Sonymhoz képest egy űrhajó.Sokkal gyorsabb mindenben.
Ezért is szeretnék Iphone-ra váltani, hátha 3 év múlva is tud kb ugyanúgy működni. Nem úgy mint egy android...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest