- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Noxy
veterán
válasz Chereiose #323849 üzenetére
Igen.
Az tény hogy a kapcsolatokat elcseszték, mert nagyon ritkán használjuk a repcsi módot meg az AirDrop-t. Ezek helyére mehetett volna a BT, meg a mobiladat, + nem lehet a kereten belül módosítani, hozzáadni az ikonokat. Az meg külön vicc hogy nincs külön wi-fi ikon.
Én pld faragtam rajta, hogy jobban kézre (ujjra) álljon. [kép]
Na ilyenekért szerettem annó JB-ni, mert úgy buheráltam ahogy akartam.Az eltűnt widgetek valszeg visszatérnek majd egy app frissítés után.
Nálam is eltűnt az AduardPro widget, de pld nemrég a Telekom widget is eltűnt egy hibás frissítés után. Az app frissítése után került újra vissza.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
KunEmber
senior tag
válasz Chereiose #323853 üzenetére
Az megvan, hogy ha át van variálva az alap téma álló módban, akkor elfektetve egy csomószor hibás? Mondok egy példát: bizonyos elhelyezésnél a "connectivity options" widget fektetve egyszerűen eltűnik, mert képtelen kezelni elforgatva. Teljesen rosszul adták ki, hibás az egész vezérlőközpont, arról nem is beszélve, hogy ha váltogatsz a lapok között, képes beakadni. (13P)
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
gyapo11
őstag
válasz Chereiose #293403 üzenetére
Nekem egy régebbi modell van, 6splus, kicsivel éjfél előttig mp3-at hallgattam, látszik a görbén a merülés, utána reggel 9-ig egyenes, wifi, BT, airplane mód ON, location OFF.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
veterán
válasz Chereiose #266527 üzenetére
[link] Itt meg tudod nézni,hogy kik a partnerek és hol találhatóak.Akik itt nem szerepelnek,azok nem hivatalos viszonteladók (itthon),hiába rakják ki (valszeg jogosulatlanul) az Authorised Reseller feliratot.Csodálkozom hogy nem lettek még ezek a boltok fenékbe billentve az Apple által,hiszen megtévesztés.
-
DGery
aktív tag
válasz Chereiose #259604 üzenetére
2020 júniusban vettem egy 2019 májusban gyártott és aktivált iPhone 7-et 86%-os aksival kb 400 ciklussal.
Most a készülék aksija 82%-os és 1060 ciklus van benne, de 1 napot még így is elkocog, ha nem használom a HotSpotot, ami azért elég gyakran kellett az elmúlt egy évben...Szóval mennyi használat után hová esik azt lehetetlen megjósolni....
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Nordik
őstag
válasz Chereiose #259597 üzenetére
Szerintem inkább a 90%os fog hamarabb beesni 84% környékére. Nyilván egy új akksihoz képest valamelyest észrevehető a különbség, de felhasználás függő. Egy 84%os akksis is bőven kibír 1 napot ha nem vagy hardcore user.
Hozzateszem szerintem jó lenne ha az Apple kivenné ezt az adatot a rendszerből… Semmi értelme, más gyartonal ugyanúgy elhasznalodik az akksi megse érdekel senkit egy használt keszuleknel.
-
-
bnorci71
addikt
válasz Chereiose #258335 üzenetére
én a méret miatt pecccccccca-val ellentétben a 12minire
szóval neked kel eldönteni a kis méret kevesebb üzemidő -ha nem nyomkodod egész nap kitart bőven- vagy a nagyobb méret több üzemidő a fontos"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Vinous_89
tag
válasz Chereiose #258335 üzenetére
Hasonló helyzetben voltam én is, de végül a 11 lett a befutó októberben. Jobb üzemidő, a nagyobb kijelző sokszor előnyt jelent és hosszú távon számomra jobban megéri, kézben tartva a készüléket pedig kényelmesebb. Az IPS kijelzővel nincs bajom, az 5g-t még nem tudom teljes mértékben kihasználni. Ami még kardinális kérdés volt, az a kamera, de a 12 mininek annyival nem jobb a kamerarendszere, egy Huawei P20 után pedig a 11-nek is sokkal jobb kamerarendszere (a P20 Android 8on volt patika képekben, azonban a frissítésekkel sokat romlott a minőség).
Stabil, megbîzható, hosszú távon használható készülék kellett, erre a 11 teljesen megfelel, nekem nem érte volna meg a 12 mini vagy 12 a felárat (a 13 szóba sem jöhetett a 300e+ árával).
-
bolvar
senior tag
válasz Chereiose #258337 üzenetére
12 minit hajtok ha nem fácse meg tiktök ratyi pörög nem lesz gond vele A teams nélkül csont nélkül kihúzok egy napot, ha meetingelek vele akkor mennyiségtől függ hogy meddig bírja, de 1-2 darabbal estig megvan az ember.
[ Szerkesztve ]
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
fordjee
aktív tag
válasz Chereiose #256303 üzenetére
Én kicsit túl gondolnám, nem akarok nagy bumszli telefont, és 4-5 tokot sem rendelnék, mert egyik sem tetszik
Látom a pitaka mellett többen vannak, hogy jó és elég vékonynak is néz ki, meg minőséginek. Körbenézek még, hogy milyenek vannak, de egyelőre a pitaka a favorit, akármennyire drága is.fordjee
-
fordjee
aktív tag
válasz Chereiose #256236 üzenetére
12-13 tetszik külsőre nagyon, ez a design nagyon ütős, jó ötlet volt visszatérni rá, szóval 12-nél lejjebb nem nagyon mennék, de ezek szerint bőven jó lennék a 12-vel is bőven.
Jah, azt elfelejtettem, hogy játszani kicsit többet játszanék rajta, nagyjából egy játékkal, de úgy láttam, rá lehet tenni vezeték nélküli eszközt a hátuljára, ha nagyon merülne. Szóval az akksija is talán elég lenne, attól egy kicsit azért tartok.[ Szerkesztve ]
fordjee
-
anderledani
őstag
válasz Chereiose #256223 üzenetére
Akkor aktiválódik a teljesítménymenedzsment, ha legalább egyszer váratlanul kikapcsol a telefon az akkumulátor gyengesége miatt.
manuálisan kikapcsolható a teljesítménymenedzsment, de akkor vállalod, hogy bármikor váratlanul kikapcsolhat.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz Chereiose #256202 üzenetére
ez át lett fogalmazva valamelyik verzióváltással. A "csúcsteljesítmény leadása" szöveg fog átváltani másra, ha lassítja magát.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
félisten
-
-
C4mp3r
addikt
válasz Chereiose #252889 üzenetére
van true tone a 8-ban, azzal jott be. az hogy nalad nincs azt jelenti, hogy kijelzocsere tortent a telefonon, es nem kodoltak ujra az uj kijelzot, igy nalad letiltotta a szoftver. ez azt jelenti, hogy utangyartott kijelzos telefont vettel, amit gondolom az elado elfelejtett megemliteni
-
félisten
-
BigBlackDog
veterán
válasz Chereiose #251171 üzenetére
Tudomásom szerint igen, nemrég linkeltem is egy forrást ezzel kapcsolatban.
-
veterán
-
pergabb
senior tag
válasz Chereiose #249716 üzenetére
ahogy -secret- is írta. Szóval mindent törölsz, gyári visszaállítás és szépen egyesével újra pakolod az appokat, mindent megint beállítasz. Sokszor ragad be vmi hiba, velem is volt anno, hogy hozta magával és gyalulnom kellett az egészet, tudom nem jó móka, de megéri.
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
válasz Chereiose #249712 üzenetére
Tiszta telepítés még segíthet, amúgy nem hiszem most akarnák lassítani, már ha ilyet csinálnak még. Nem annyira őrülten gyors a mobilos procik fejlődése mostanság, ameddig nem tesznek egy m1/2/3 stb procit bele, addig bolhányi lépések lesznek csak, lásd mostani új széria vs előző, gpu lépett max előre, az is inkább a pro modellekben.
Amúgy annyira nem zavar, akkor tiszta telepítés is off és tényleg ne foglalkozz vele, nem számít -
-
MODERÁTOR
válasz Chereiose #234924 üzenetére
Sajnos régi bug ez a gyári e-mail klienssel, talán 2 vagy 3 ios főverzió óta. “Vigasztaljon” hogy nem tudsz vele mit csinálni, tudsz használni másik levelezőt, vagy mint én nem foglalkozol vele. Majd talán egyszer megjavul, de az alapján hogy évek óta létező bug, nem hiszem hogy prioritás lenne.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Chereiose #234928 üzenetére
Én Gmail címhez használom a Gmail appot és csak az elsődleges fiókba landoló levelekhez jön badge, ami a frissítés, promóció fülekbe kerül, az sajnos nem. Fentebb ugyanezt olvastam Outlook esetén is, ha valakinek szabály alapján egy mappába landol a levele. Szóval ha használod a gmail szortírozását, és fontos levelek érkeznek oda, akkor kapcsold ki, és hagyd az elsődlegesen érkezni.
-
insight
aktív tag
válasz Chereiose #234768 üzenetére
Én speciel az XS-t választanám, de csak akkor, ha újszerű. Az OLED kijelző és a kellemesebb méret számomra fontosabb, mint a kamerás bohóckodás, és méret miatt a 11 Pro-t is örömmel cseréltem 12 minire.
Használatfüggő persze, de engem zavarna a 11 ordenáré mérete.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
senior tag
-
senior tag
-
válasz Chereiose #229790 üzenetére
Bár nem tudom melyik SE készülékről lenne szó, de nálam GEN2 tökéletesen erősen rezeg . Apró rezgések csak akkor vannak ha olyan csengőhangot állítok be neki. De ez állítható ha kikapcsolód a rezgés csengőhanggal való szinkronizálást, helyette lehet előre készített rezgési sémát választani vagy magad is készíthetsz.
Beállítások-> Hangok és rezgések->Csengőhang->Rezgés->Új rezgés létrehozása.
Itt sajnos erősséget nem is de intenzitással jobban észre lehet venni a kütyüt.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Razzul
őstag
válasz Chereiose #229790 üzenetére
Nem tudom, hogy a 2020-as SE-be pontosan milyen rezgőmotor került, de tapasztalatom szerint az i6S és az i11 is iszonyat hangosan és erősen rezeg, sokkal erősebben mint bármelyik androidos telefonom eddig. Nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond ebből a szempontból.
Stat crux dum volvitur orbis
-
tboldi
nagyúr
válasz Chereiose #228600 üzenetére
Én közvetlenül az Aquától vettem a XS Maxomat anno, az orosz régiós volt.
A 8 Plus a Mobilcornertől jött, az francia volt, a 7-es meg Styleboltos vásárlás volt, és cseh vagy lengyel volt a telefon.
Most a 11 Pro meg a Telekomtól van, ez végre magyar 1+1 év jótállással.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Chereiose #228559 üzenetére
cseh, az összes apple cuccomon olyan kód volt amit szürkén vettem.
Nem váltok amúgy, 11 pro-ról semmi értelme. De a töltőért jár a feketepont, a fülhallgatót magasról leszarom, mert egy hulladék, de aki pl. vált androidról kapásból nincs PD-s töltője, jó nem a világvége, de azért ha sietni kell nem mindegy mennyivel megy be a power.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
col
addikt
válasz Chereiose #227539 üzenetére
"Számos olyan Qi-tanúsítású töltő kapható a piacon, amely az iOS legújabb verzióját futtató iPhone készülékeket akár 7,5 watton tudja tölteni. Az Apple Online Store-ban és az Apple Store üzletekben kaphatók ilyen töltők."
7,5 W-on tud tölteni max, bőven elég a 10 W-os fej.
[link][ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
aujjobba
addikt
válasz Chereiose #227535 üzenetére
IKEA - FIXA 5 részes lyukfűrész készlet
Aminek at tudod furni a tetejet abba be tudod epiteni, szerintem barmelyikbe.
Bar gondolom a kemenyfa neccesebb.
Ahogy a kepen latod random agyvegbe be tudtam vagni a lyukfuresz keszlettel.
Nyilvan egy erosebb csavarbehajto vagy furogep kell hozza, amibe befogod a szerszamot.Nem tudom hany wattos a tolto, lenyegeben nekem mindegy is, este felteszem reggelre feltolti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Filmvilág
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asylum - tölthető a demó
- Ukrajnai háború
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest