- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiak
tag
válasz
Salamander #334625 üzenetére
Körbejártam egy kicsit a témát (jegyzetek - dokumentum szkennelése file-méret probléma)..
10 oldalas teszt dokumentum a jegyzetekben 58,9MB, a Microsoft Lens appban ugyanez 5,6MB méretű PDF.
Felhívtam az Apple Supportot, egy nagyon segítőkész magyarul beszélő HD-s kolléga végig hallgatta a problémát, és jelezte, hogy többen is ugyanerre panaszkodtak már előttem, így van is róla nyitott hibajegy. A mérnökosztály dolgozik a hiba javításán.
Köszi mindenkinek, aki írt a témában... talán a 18.4 javítja
-
csiak
tag
Sziasztok!
Használja valaki a jegyzetek - Dokumentum szkennelése opciós az iOS-ben?
iOS17-ig 20-30 oldalas szerződéseket könnyedén szkenneltem le, és küldtem el mail-en. A iOS18 óta viszont olyan nagy file-t szkennel, hogy 6-8MB 1 oldal... Így több oldalas dokumentumot nem lehet emailben küldeni.Létezik erre esetleg valami beállítás (kisebb file méret), vagy valami kerülő megoldás szerintetek?
-
csiak
tag
Igen, ott hozzá volt adva, ahogy nálad is látszik. De végül a megoldás a fizetési mód hozzáadásánál újra meg kellett adni a bankkártya adatokat, így azonnal el is tűnt a figyelmeztetés.
Továbbra sem értem miért kérte a kártya "frissítését", mert minden fizetés ment vele, de a lényeg, hogy megoldódott. Köszi a tippet @Noxy
-
csiak
tag
Sziasztok,
Pár napja “furcsa” kéréssel van felém az OS:
A kártyás fizetés, és az applepay is hibátlanul működik, de valamiért az iCloud+ nem tudja levonni az előfizetési díjat.
A fizetési módokat frissíteni nem lehet, csak törölni engedné a remdszer a meglévő kártyaadatokat.Mi lehet a megoldás szerintetek? Másnál is előfordult ilyen “hiba”?
Köszi előre is -
csiak
tag
iOS 17 csodálatos újítása, hogy szürke háttérrel jelennek meg azok a kontaktok, amiknél nincs egyedi kép beállítva... Annyira idegesít ez a háttér, hogy ha ez így marad, visszamegyek iOS16-ra amig ezen az Apple nem változtat... Nincs ötletetek arra, hogy ezt a korábbi verziókhoz képest fekete háttérrel láthassam (mivel nem használok a kontaktjaimhoz képeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest