- Elindult a One UI 7 béta program
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Három új Moto G mutatkozott be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Pityke78 #301663 üzenetére
Tavaly ota elmeletileg lehet valasztani hogy viszed tovabb a 16ot vagy valtasz 17re
nezd meg ujra a Settings/Update menut mert elmeletileg ott lehet
ha mar letoltotte a 17et akkor azt torold a telefonrol: Settings/General/iPhone storage es ott kikeresed a frissitest es torlod
-
oba
addikt
válasz Pityke78 #301665 üzenetére
ipsw.me oldal, kiválasztod pontosan a telefonod típusát és letöltöd a megfelelő firmware-t... ha nincs mellette zöld pipa akkor az már nincs aláírva, nem tudod telepíteni, ha van akkor töltsd le a gépre
iTunesban pedig a shift nyomvatartása mellett kattints a visszaállítás (restore) gombra és tallózd be neki a letöltött firmware filetKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
esbii22
őstag
válasz Pityke78 #301187 üzenetére
Esetleg egy force restartot próbálj meg a telefonon ( hangerő fel, hangerő le, majd a bekapcs gombot tartsd lenyomva addig amíg be nem jön az Apple logó, 10-15 mp)
Ha ezután sem frissít, akkor próbáld meg gépről iTunes- al frissíteni.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
sethi
senior tag
válasz Pityke78 #240429 üzenetére
Érdemes a Pitakába beruházni. Stabil, normálisan tölti a telefont. Amit elköltesz a kinai gagyira abból meg tudod venni a jó minőséget (saját tapasztalat
Arra figyelj, hogy a qi töltés+napsütés nem fog jót tenni a telefonnak. Nekem nyáron sokszor bedadogott, vissza is tértem a sima kábeles töltésre -
SharpSA
veterán
válasz Pityke78 #238650 üzenetére
Nekem nem gyári fejegység van, de nemrég jöttem rá, hogy akkor vannak értesítési és egyéb hangok is, ha a fejegységen kiválasztom a Bluetooth alatt a zene vezérlést, ami a telefonon lévő zenét vezérli. Nem tudom, hogy nálad van-e ilyen, nézd meg. Persze ekkor a fejegységen lévő rádió, zene, stb elnémul.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
törölt tag
válasz Pityke78 #238050 üzenetére
Biztos .gif és nem .webp fájl? Van elég tárhely, nincs optimalizált tárhely beállítva fotóknál? Melyik böngészőt használod? Itt említik Chrome-ból nem jó.
Naprakész iOS, Safariból most mentettem le egy gif fájlt a fotók közé és rendben megnyílik mozogva. -
-
-
dud998
őstag
válasz Pityke78 #199265 üzenetére
Vagy Win alatt próbáld ki 3uTools progit.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
markknight
veterán
válasz Pityke78 #199239 üzenetére
Azért ez milyen érdekes nem? Megvesszük a telefont, lecseréljük évente, de azt, hogy milyen érzés tapintani, fogni, na azt sokunk nem tudjak meg. Megy rá a case meg az “ócsó” fólia. Mintha a ps controllert becsomagolnám.. jó-jó teszi a dolgát, de az érzés nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz Pityke78 #196518 üzenetére
Több telekomos ismerősömnél is van ilyen gond. Nálam a DualSim miatt pepitában. Ami pár ismerősömnél jelen van, hogy néha a net elmegy. Nálam repülőgép üzemmódba és vissza téve megy újra. 12.1.2 szintén. bétával sem változott.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
aujjobba
addikt
válasz Pityke78 #193890 üzenetére
Azaz, újraindítást ne feledd.
update: Alapesetben a képeket, zenéket úgy tudom nem teszi fel iCloud mentésbe.
A képek mentését az Apple ID / iCloud / Fotók / iCloud Fotók tudod bekapcsolni, de az el fog tartani sokáig mire feltölti, ha sok képed/videód van.
A zenéket a Beállítások / Zene / iCloud zenekönyvtár bekapcsolásával fogja feltölteni azt hiszem.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
adise
őstag
válasz Pityke78 #150167 üzenetére
attól függ mit szeretnél! a legegyszerűbb, ha chromecast képes programokat/böngészőt használsz, gondolom a google appsból is ugy kuldted ki a képet. Tukrozni alapból nemtudod. Ahhoz felkéne raknod a play áruházból (androidos cuccot irtal), egy airplay receiver programot (több is van de fizetősek asszem), amivel nem muszáj a chromecast és a mirroring is megy.
-
Pityke78
őstag
válasz Pityke78 #148469 üzenetére
Sziasztok!
Erre esetleg valaki? Sajnos elég sürgős lenne...........
Köszönöm
"Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Iphone 6-omat rádugom a laptopra és az iTunes elindul, de azt a hibaüzenetet írja, hogy nem tud csatlakozni a telóhoz, mert érvénytelen válasz érkezett az eszközről.
Ez a hiba elvileg azóta jött elő, mióta frissítettem a 10.0.2-re a telót.
A másik kérdésem az, hogy vissza kell állítanom a gyári beállításokat a telón és szeretnék lementeni minden fontos adatot a telóról. Ezért gondolom biztonsági mentést kellene csinálnom az iTunes-al.
Jól gondolom? iCloud-ot abszolút nem használok.
Köszi"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Pityke78 #137458 üzenetére
Az a véleményem róla, hogy egy 200+ ezer Ft-os telefon megérdemel egy 20000 Ft-os tartót.
⭐ Stella
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest