- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
atirag #309956 üzenetére
Most ha jól értem akkor kikapcsolom őket és utána veszek az egyik adat evőnek egy csomagot és megossza a másik adat evővel
Én meg maradok a sajátomban. De az ő adataikkal vajon mi lesz? Addig ad időt az apple új csomag vásárlásra? Mert amikor kikapcsolom mondjuk a képeket akkor kapok 30 napot,hogy letöltsem a felhőből. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
atirag #309937 üzenetére
Sehogy. A family csomagban a család együtt osztozkodik.
Szóval vagy veszel különálló 200 GB-os csomagokat mindenkinek és akkor nem vagytok egy családi csomagban, vagy családi csomag van, de akkor közösködtök.
Ha családi csomagban vagytok és te magadnak veszel 200 GB-ot, akkor azt a 200 GB-ot viszont csak te tudod használni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atirag #309937 üzenetére
Ennek az a megoldása, hogy nem Te veszel újabb 200GB-ot, hanem pl. a nejed és ő meg a lányod kerül bele az új 200GB-os csomagba, miután tőled, a mostani családi csoportból kirakod őket.
Így maradsz Te a saját 200GB-os csomagodban.
Olcsóbb a 2 x 200GB, mint egyetlen nagyobb csomag? -
válasz
atirag #301755 üzenetére
Ez nálam is probléma, és még nem találtam rá jó megoldást.
17-es iOS-en van a Home-nak nagy interaktív widgetje, amin be tudod rendezni kézzel a kapcsolókat (widget szerkesztése, és "ajánlott" kikspcsolása).
Én azt a widgetet raktam rá a főképernyőre, akár többet is fel lehet rakni belőle, és akkor ott lesznek a kapcsolók mind egy képenyőn...De a vezérlőközpontban nem sikerült úgy rendezni, ahogy jó nekem, berendez ő ahogy neki jólesik, és néha átrendezi, de hogy mi alapján, az jó kérdés.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
atirag #282480 üzenetére
Apple Pay es DAN fogalma. Olvassatok el batran, tisztabb lesz a kep.
Szerk.: A teljes DAN-t nem fogod megkapni. Csak a bankod tudja es a telefonod. Eszkoz egyedi, tehat ua. a fizikai kartya mas DAN-nal jon letre mas eszkozokon, sot ugyanazon az eszkozon egymas utan is mas szamot general. A 4 szamjegy a vegen pedig elegseges minden ellenorzesre. De ha meg meg is szerezned, nem tudnad hasznalni semmire, peldaul weben nem tudnal vele fizetni mivel nincs lejarata sem CVV-je. Csak arra szolgal, hogy a keszulekedet ossze linkelje a bankodon keresztul a fizikai kartyaddal.
Szerk. 2.: barmilyen ugyintezes kapcsan a fizikai kartya szamabol induljatok ki. A banknal is.
-
Noxy
veterán
válasz
atirag #282469 üzenetére
Fizikai kártya száma ugyan az, amit a waletben találsz.
Vagy csak nálam egyezik az utolsó négy szám?Fizikai: [kép] Walet: [kép]
Sehol soha nem fogod a fizikai kártyád számát látni egyetlen pénzügyi appban, se a PC-n sem pedig a telefonon.
Kivétel a fintech kártyák. Revolut Vise, Curve. Ezeket is csak a saját alkalmazásukban. -
Noxy
veterán
válasz
atirag #282458 üzenetére
Megnézed a fizikai b.. kártyán a számot. Amúgy hogy kerültek nálad a b..kártya adatok az AP-ba?
Pld nekem az UniCredit app-ban sem mutatja a teljes UC MC b..kártya számot. Csak a kártyán tudom megnézni.
Ilyen meg nincs, hogy a tévesen levont összeget ne tudnák visszautalni a b..kártyára. Ha akarok pld én is tudok b..kártyaszámra utalni. [kép] De tovább megyek, az egyszer használatos b..kártyás fizetésnél is vissza tudják utalni a pénzt a számlára.
Ahogy levették úgy vissza is tudják utalni. Nehogy má ilyen kuncsorgós üzenetben kérjék a banki adataidat.
Volt pár elcseszett vásárlásom b..kártyával az AppStrore-ba, de 2 nap múlva a számlán volt a pénz a refund után. -
-
haxiboy
veterán
válasz
atirag #269147 üzenetére
Apple-nél 77470 Ft ha a sima 11-ről van szó. iStyle 86900 Ft-ér csinálja ugyanezt mint hivatalos szervíz, gondolom a többiek is hasonló áron dolgoznak. Ha azt nézzük hogy egy telefonnal nagyjából 2 óra munka van az adminisztrációval és a szereléssel együtt korrekt árnak tűnik, vagy lehet esetleg bontott alkatrésszel dolgozni, de az idő amit rá kell fordítani - és még az sem biztos hogy jó - szerintem nem ér annyit mint amennyit spórolni tudnál.
Maga a kijelző az Apple-től iphone 11-be csak hivatalos szervizeknek rendelhető. Ezért ha eredeti, akkor jó eséllyel bontott alkatrészről van szó. Ahol azt mondják hogy a gyárival megegyező, ott általában ebayes/alibabás kijelzők amik előfordulhat hogy egyébként ugyanazt a panelt kapják mint a gyári, de a legtöbb esetben csak a szívás van velük.
Iphone 12-től felfelé van a self repair kit, 12-höz a iPhone 12 Display Bundle 270$ + Áfa -30$ körül kapsz vissza a visszaküldött hibás darabért. -
haxiboy
veterán
válasz
atirag #269145 üzenetére
Gyári kijelzőt csak az Apple-től lehet rendelni, rendelésenként 1db-ot az adott készülékhez. Mellette megveheted vagy bérelheted az adott alkatrész cseréjéhez szükséges gépeket/szerszámokat. (bérlés esetén fix időre amit nem lehet meghosszabbítani).
A gyártótól rendelt kijelzők gyárilag felprogramozva érkeznek így nem fogsz kapni ilyen üzenetet, ha mégis akkor vagy elfelejtették felprogramozni a szervízben a kijelzőt (átmásolni az eredeti kijelző adatait az újba) vagy tényleg 3rd party kijelző került az eszközbe.
A vicc az hogy az eszközök bérlése + a kijelző drágább mintha közvetlen az apple-nél cseréltetnéd ki, és még csak nem is a Te időd fogy, hanem egy technikus aki be van tanítva és naponta 10 telefonban cserél kijelzőt megcsinálja szakszerűen.
Egyébként jó eséllyel hamarosan eltűnik a hibaüzenet, ha valóban gyári kijelző került a telefonba. -
Noxy
veterán
válasz
atirag #262182 üzenetére
Gyárilag be van kapcsolva az iCloud mentés.
Ha ezt ki kapcsolta, akkor sajnos megy a levesbe.
[How to Hard Reset or Force Restart All iPhone 12 Models] -
törölt tag
válasz
atirag #255400 üzenetére
Könnyű párosítás iPhone-hoz. Apple Music-ban Dolby Atmos-ban hallgathatja Taylor Swiftet. A melltartó "tok" gagyi. Fülpárna csere Apple árban 30K. Ha könnyebb, olcsóbb kell, szintén Apple-től Beats Studio3? Gondolom kevésbé szól úgy mint a Max, színes divatos, rendes tok, sok fiatalon látom. (nincs egyik se nekem, csak eldünnyögtem a kérdésen)
-
válasz
atirag #255400 üzenetére
Személyes véleményem az,hogy rohadtul nem ér annyit mint amennyit kérnek érte.
Nem szól rosszul,de szerintem az inkább egy jó drága divatkiegészítő.
Inkább vennék egy Sennheiser Momentum 3 Wireless-t.
Cirka 100rugóval olcsóbb és a hangja is nagyon jó.
Persze ez nem annyira látványos divatcucc mint az Airpods Max,de zenére tökéletes.
Na meg ugyebár ezt bármihez tudod csatlakoztatni (tv,laptop,droidos telefon,stb.),az Airpods Max csak Apple cuccal működik.
Ha fontos a divatos kinézet,akkor ott vannak a Denon és a Bose fejhallgatói is 80-120k körül.Pl: [link] -
Noxy
veterán
válasz
atirag #253036 üzenetére
Igen ha a kijelző közepén húzod le. Ha meg a kijelző tetején akkor az értesítésközpont, ha meg a jobb felső sarokban akkor meg a vez.. központ. Ezek bármikor előszedhetők akár milyen app fut közben a telefonon. A keresés meg csak a főképernyőkön jön elő.
Milyen iPhone-rol van szó, amiben nem lehet előhozni a vez..központot? A kék ikon a maps-l fogalmam sincs hogy került oda neked.
Sztm rakd újra vagy várd meg a 15.1-t. -
burgatshow
Topikgazda
válasz
atirag #248052 üzenetére
Ha Family Share-ben vagytok, akkor ha ezen az oldalon a gyerek email cimevel csinalsz egy Forgot Password-ot, akkor a level a Family Organizer-nek (aki jo esetben te vagy) fog menni.
Felteve ha meg nem toltotte be a 13-at. -
kutga
félisten
válasz
atirag #245108 üzenetére
Lássuk csak. Oled helyett ips, alacsony felbontás, alacsony képfrissités, alacsony fényerő, a fekete inkább szürke rajta, vastag kávák, hatalmas notch, hirtelen ennyi, és ez szerintem már az XR-ben is gáz volt. De tovább megyek, a 7-esemen is ugyanekkora a képpont sűrűség. A nagyobb kijelző miatt életlen lesz a képe.
Azt is elhiszem persze, hogy a legtöbb embernek megfelelő ami benne van, nekem sajnos nem, de még egyszer, ez csak az én véleményem.
-
chipesz
őstag
válasz
atirag #244216 üzenetére
Épp tegnap volt ezzel problémám. Nem tudtam egy kimásolt szám elejére a + karaktert odaírni. Mondom ilyen nincs. Ugyanez volt, hogy be kellett másolnom egy másik beviteli mezőbe, elé írni, újra kimásolni. Vicc az egész tárcsázó. Nem láttam hogy iOS 15-tel ez fejlődne, de javítsatok ki ha tévedek.
-
törölt tag
válasz
atirag #241996 üzenetére
Nem hiszem hogy felmérték és volt rá tömeges igény , legalább is ebben a megvalósult formában biztos nem. Feltalálták amit szerintem évekkel ezelőtt is tudhattak bizonyos androidos appok(mindenféle radar nevű appok) bár ebben nem vagyok biztos, de voltak ilyenek ha jól emlékszem. (Wi-fi radar, de bt-ra is biztos volt ilyen hogy merre van a másik telefon vagy ilyesmi stb) De nem véletlen, hogy nem emlékszem annyira rá mert nem volt igazán gyakorlati haszna.
leírom mi lett volna lenyűgöző:
kicsi lett volna és újító
e-SIM + GPS ennyi= így neten adta volna az infót akár a sivatag középről is ( mondjuk 1évig jó cserélhető elemmel ) az elem csere alkalmas lett volna még bőrlehúzásra is ha már ez nagyon szokás. (De mondjuk ne gurítsunk nagyot ...pl Mini aksi is jó megoldás lett volna mondjuk 1-2-3 hónapos üzem idővel)
szóval ez innováció lett volna, erre mindenki felkapta volna a fejét.
de mint tudjuk nincs olyan hogy mi lett volna ha....
marad a lakásban, szekrényben kutakodás a rendkívül fontos dologra aggatott airteg után 😀🤪 -
atala
addikt
válasz
atirag #238811 üzenetére
Használt telefont maximum ismerőstől vennék. Kicsit félek a használt dolgoktól. Én biztos nem vernék át senkit, de sajnos nem mindenki ilyen mint én.
Még gondolkozom a 11-en, hogy ha várok vele az év végéig, akkor az is lemehet 200 alá, és az jobb vétel lenne mint az XR.
Az sem biztos, hogy jó lenne nekem az XR, és a 11, mert elég nagynak találom. A lányomnak XR van, és elég nagynak tűnik. A 12-nek pont jó lenne a mérete.
Nem egyszerű. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest