- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #304467 üzenetére
Meglesem! Köszönöm mindenkinek!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
Üdv. iPhone 15 plus csinálja azt, hogy a mobilnet lehal, ki be kell kapcsolni az “adatot” vagy repülő üzemmód ki-be. Napi többször is. Ez most valami frissítés “újdonság”?
-
-
MODERÁTOR
Üdv!
Iphone 15 tulaj lettem a napokban. Így mehetnek a “levesbe” a lightning kábelek. Magyarországi beszerzésből milyet érdemes, két méteres hosszban? Plusz töltőfej is érdekelne amin legalább 2 USB C port van. Beasust néztem eddig vagy Alza sajátját. Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Mindent bele #298396 üzenetére
Akkor olyan mint volt. Pedig majdnem megvettem.
-
MODERÁTOR
Kollegám szeretne az iPhone 11 pro telefonjában akksit cseréltetni. Hova vigye, mire számítson? Köszönöm a válaszokat.
-
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #282618 üzenetére
Sok helyen írják, hogy nem veszik vissza. Nekem az EMAG visszavette. Igaz egyszer volt a fülemben és eltakarítottam.
Valahol érthető, de hogy a fenébe tudnád kipróbálni, hogy méreted-e…Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
iphone 13, 16.2 rendszer, az akksi 94%.
Nem követem a topikot, nézzétek el, de a telefon merül mint a Titanik. Átlagos használat mellett állandó adatkapcsolttal, este hat-hétig bírta, addigra lett kb 20 százalék az akksiban.
Már most annyi, pedig nem sokat változtattam szokásaimon. Ötlet?Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
Megvettem Apple tv-re az infuse nevű programot. Viszont nem tudom a fizetős funkcióit használni iPhone-on.
Ha meg kellene vennem iPhone-ra is, azt sem engedné, mert azt írja, elő előfizetésem van. Ötlet?Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
MODERÁTOR
válasz Krethx #265807 üzenetére
Én előfizettem. Senkinek nem ajánlom. Egy idő után sem a Revolutot, sem a Budapest bankot, majd az OTP sem kezelte rendesen. Össze-vissza frissített. A számlák közötti utalások nehéz követni, stb. Csak mazohistáknak ajánlom.
-
MODERÁTOR
Létezik -használható- vérnyomásmérő IOS-hez? Használ valaki ilyet esetleg?
-
MODERÁTOR
válasz herdsman12 #264559 üzenetére
Nálam a Gmail app továbbra is laggol. Érthetetlen.
-
MODERÁTOR
USB c szivargyujtótöltő van ajánlott? A márkákat ismerem, konkrét ajánlást, ha tudna valaki adni.
-
MODERÁTOR
Kérdés. Ha a Safariban elkezdek a címsorban gépelni az első pár karakterig bedobja a találatokat. Utána már nem. Erre van valami megoldás, hogy végig ajánlja a találatokat?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kazsmerlaca #261774 üzenetére
Appok között nincs hozzáadva kivételként?
-
MODERÁTOR
Nem találtam erre megoldást. Ha az airpods csatlakozik, megadhatok más programot neki, hogy ne a zene app induljon el?
-
MODERÁTOR
AirPods 2-t vennék. Érdemes használtat keresni, vagy azért nagy a lutri? Értem az alatt a hamisítványokat vagy rossz akku stb.. Mennyire rizikós?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Szolgáltatón kívül, hol érdemes biztosítást kötni a telefonra még? Revolut már nem köt.
-
MODERÁTOR
Nem emlékszem volt erről szó. Inkább megkérdezem.
Telenoros fizikai SIM. Többször előfordult mostanában, hogy nem érnek el. Nem tudom mihez kötni. Se helyszínhez, se időponthoz, se verzióhoz. Utána pár perc, mintha semmi sem történt volna. Hívható vagyok, csilli-villi minden. Internet kimaradás nem tapasztalatam, vagy csak nem tűnt fel.
iPhone 13. Telekomos vásárlás.Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
-
MODERÁTOR
válasz Razzul #258479 üzenetére
Nekem megszokás. Ne kérdezd. Utálom ha nem jön meg azonnal az x-edik spam. 🥴 Amúgy kétlépcsős azonosításnál nem hátrány a push. Sem a vásárlás miatt érkező e-mail. Sem az okosotthon cuccok állapotváltozás jelentő értesítések miatt. Kinek mi. Nekem ezek miatt fontos.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #257633 üzenetére
Köszönöm. Megnézem. Lugosi, neked is.
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #257589 üzenetére
El van dugva nagyon?
-
MODERÁTOR
Ebben sosem lesz konszenzus. Engedjük el!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #257000 üzenetére
Két és fél éve köszöni szépen, jól van a Windows a gépemen.
-
MODERÁTOR
Aki használ airtag-et, mire használja? Próbálok rájönni a táska - kutya - kocsi szentháromságon kívül mire jó még.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz KillerATi #255833 üzenetére
160-170 a javítás. De úgy, hogy még nincs felnyitva. Szóval több is lehet. Nem lesz javítva. Megy majd eladásra, lehet oda, ahova bevizsgálták. Sima 13 meg jön majd helyette. Jövő héten talán nálam lesz. Nem ilyen karácsonyra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest