- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #304467 üzenetére
Meglesem!
Köszönöm mindenkinek!
-
Üdv. iPhone 15 plus csinálja azt, hogy a mobilnet lehal, ki be kell kapcsolni az “adatot” vagy repülő üzemmód ki-be. Napi többször is. Ez most valami frissítés “újdonság”?
-
Üdv!
Iphone 15 tulaj lettem a napokban. Így mehetnek a “levesbe” a lightning kábelek. Magyarországi beszerzésből milyet érdemes, két méteres hosszban? Plusz töltőfej is érdekelne amin legalább 2 USB C port van. Beasust néztem eddig vagy Alza sajátját. Köszönöm a segítséget. -
válasz
Mindent bele #298396 üzenetére
Akkor olyan mint volt. Pedig majdnem megvettem.
-
Kollegám szeretne az iPhone 11 pro telefonjában akksit cseréltetni. Hova vigye, mire számítson? Köszönöm a válaszokat.
-
válasz
kakuk.tamas #282618 üzenetére
Sok helyen írják, hogy nem veszik vissza. Nekem az EMAG visszavette. Igaz egyszer volt a fülemben és eltakarítottam.
Valahol érthető, de hogy a fenébe tudnád kipróbálni, hogy méreted-e… -
Sziasztok!
iphone 13, 16.2 rendszer, az akksi 94%.
Nem követem a topikot, nézzétek el, de a telefon merül mint a Titanik. Átlagos használat mellett állandó adatkapcsolttal, este hat-hétig bírta, addigra lett kb 20 százalék az akksiban.
Már most annyi, pedig nem sokat változtattam szokásaimon. Ötlet? -
Megvettem Apple tv-re az infuse nevű programot. Viszont nem tudom a fizetős funkcióit használni iPhone-on.
Ha meg kellene vennem iPhone-ra is, azt sem engedné, mert azt írja, elő előfizetésem van. Ötlet? -
Létezik -használható- vérnyomásmérő IOS-hez? Használ valaki ilyet esetleg?
-
válasz
herdsman12 #264559 üzenetére
Nálam a Gmail app továbbra is laggol. Érthetetlen.
-
USB c szivargyujtótöltő van ajánlott? A márkákat ismerem, konkrét ajánlást, ha tudna valaki adni.
-
Kérdés. Ha a Safariban elkezdek a címsorban gépelni az első pár karakterig bedobja a találatokat. Utána már nem. Erre van valami megoldás, hogy végig ajánlja a találatokat?
-
válasz
kazsmerlaca #261774 üzenetére
Appok között nincs hozzáadva kivételként?
-
Nem találtam erre megoldást. Ha az airpods csatlakozik, megadhatok más programot neki, hogy ne a zene app induljon el?
-
AirPods 2-t vennék. Érdemes használtat keresni, vagy azért nagy a lutri? Értem az alatt a hamisítványokat vagy rossz akku stb.. Mennyire rizikós?
-
Szolgáltatón kívül, hol érdemes biztosítást kötni a telefonra még? Revolut már nem köt.
-
Nem emlékszem volt erről szó. Inkább megkérdezem.
Telenoros fizikai SIM. Többször előfordult mostanában, hogy nem érnek el. Nem tudom mihez kötni. Se helyszínhez, se időponthoz, se verzióhoz. Utána pár perc, mintha semmi sem történt volna. Hívható vagyok, csilli-villi minden. Internet kimaradás nem tapasztalatam, vagy csak nem tűnt fel.
iPhone 13. Telekomos vásárlás. -
-
válasz
burgatshow #257633 üzenetére
Köszönöm. Megnézem. Lugosi, neked is.
-
válasz
burgatshow #257589 üzenetére
El van dugva nagyon?
-
Ebben sosem lesz konszenzus. Engedjük el!
-
válasz
burgatshow #257000 üzenetére
Két és fél éve köszöni szépen, jól van a Windows a gépemen.
-
Aki használ airtag-et, mire használja? Próbálok rájönni a táska - kutya - kocsi szentháromságon kívül mire jó még.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest