- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MADcat #304452 üzenetére
Én még Androidon szenvedtem ugyanezzel Yettel hálózaton, aztán kiderült, hogy a Yettel IPv6 konfigurációja rossz és amikor egyik cella átad a másiknak, akkor nem jön rajta sem adat, sem hanghívás amíg repülő móddal újra nem csatlakozok. A megoldás az IPv6 protokoll kikapcsolása volt és csak IPv4-et engedélyezve megszűnt a hiba.
Sajnos még a Google keresések is azt igazolják, hogy iOS-en ilyet nem lehet. Most 14PM-en szerencsére nem csinálja, de próbáld meg, hogy a mobilhálózatot 5G Auto-ra állítod, ilyenkor levált 4G-ra ha úgy ítéli meg azzal jobban jársz.
-
válasz
MADcat #287100 üzenetére
Én anno még az ösidőkben a Westendben cseréltettem a Samurájnál az I6-ban, bár nem aksit, hanem töltés vezérlő chippet én meg voltam velük elégedve, de ők nem hivatalos partner, ha jól tudom. A 13pm-ben meg még nem kellett cserélni.
Más kérdés mindenkinek:
Az ipad is úgyan úgy mutatja hogy mennyi százalékos az aksi, mint pl a telefon?
-
Drenadar
veterán
-
válasz
MADcat #263568 üzenetére
Régen, talán ios 13-ig volt olyan, hogy force touch a telefon appon, és feladta a gyorshívás számait. Állati egyszerű volt, jól használható volt, kézreálló volt. Tehát kivezették.
Duplán szomorú, hogy a telefon appon a force touch lehetősége megmaradt, csak már olyat ad fel, hogy új kontakt, meg alkalmazás eltávolítása. Oké, ezeket mennyire használja az ember napi szinten, és mennyire a gyakran hívott számok tárcsázását? Szóval egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy miért logikus ez a változás.bnorci71: valahogy az egész telefonban a telefon app fejlődött a legkevesebbet, sőt inkább visszafelé.
-
erik365
senior tag
válasz
MADcat #259834 üzenetére
Nincs telepítve hozzá okoskarkötő, se okosóra.
Érdekes hiba ez, mert ha az X-ről osztok meg wifit a másik eszköz simán tud 30-35mb/s-ot, ha viszont a másik eszközről osztok meg wifit akkor az X továbbra is csak 1,5-3mb/s-ot tud.
Hálózati beállításokat már alaphelyzetbe állítottam, még egyedül gyári beállítások visszaállítását nem csináltam. -
válasz
MADcat #259320 üzenetére
Baseus,vagy szintén BW.
Az a lényeg,hogy a C porton tudjon legalább 20W-ot.
Ha dual csatisat veszel,akkor pedig hogy a 2 portot egyszerre használva is tudja egyenként a 20W-ot.
Szintén Banggoodról a BW-SD7 egy igen jó cucc.
80W max,1x type c 20W + 2x usb a 30W,szóval több eszközt is etethetsz vele egyszerre.
Minden szabványt tud amit a mai telefonok és árban is korrekt, 5207ft Franciaországból. -
válasz
MADcat #259306 üzenetére
Blitzwolf cuccaiban én eddig nem csalódtam,pedig van pár cuccom tőlük,a családon belül is vannak cuccaik.
Kábelek,töltőfejek,a BW-F4 bt hangszóróm kb 4-4,5 éves, mai napig működik pedig kapott az élettől rendesen,csak az akkuja gyenge már.
Én bízom a márkában.
Én bepróbálnám ezt a magsafe töltőt,ennyit bőven megér,de a Focus-omban (Mk3) a szellőzők függőlegesek,így nem áll meg rajtuk semmilyen szellőzős tartó. -
kiralytom
aktív tag
válasz
MADcat #258715 üzenetére
Ez abszolút nincs meg, most hogy említed még keresetem is, de (hála az égnek? ) nem találtam. Csak ezt , számomra ez maradt meg az utóbbi időkből mint samu ringtone és ezzel nem is volt bajom. Megyek is relaxálni rá
u.i: a linkelt videóban a második, de igyekeztem onnan bevágni a linket, remélem a prohardver nem rondít bele.
-
-
válasz
MADcat #257582 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod azt, hogy a Beállítások / Jelszavak alatt +, és hozzáadod kézzel a felhasználónév - jelszó párost a webhellyel együtt. Azt viszont nem tudom, hogy olyankor kitölti-e automatikusan, ha korábban letiltottad az oldalon a megjegyzést. De egy próbát lehet hogy megér.
-
-
noorbertt
őstag
válasz
MADcat #257075 üzenetére
Probaltam a gyári appot mármint mail teren, nem nekem valo
adguard se a legjobb, én chrome böngészőre vagyok kötve a chromebook miatt, de ez az app inkább Safari -ra épül .
bar általában megveszem ami kell, de bongeszo részről kell a blockÉn is ős androidos vagyok és agyon belül nexus, pixel parti.
nah felraknom a billentyű appot is
-
válasz
MADcat #256761 üzenetére
Ha nem gond a drabális megjelenés és maximális védelem kell,akkor nézz körül az Otterbox házatáján.Pl a Defender.
Mondjuk olcsónak nem mondanám.
De a Speck Presidio Pro és Grip tokok sem rosszak,azok ára még emészthetőbb is az Otterboxhoz képest.
Tapasztalatból mondom,hogy strapabíró masszív tokok.Ja és visszafogottak. -
válasz
MADcat #256751 üzenetére
Jó tok a Tough Armor,piszok masszív,csak 2 bajom van vele,de ezek szubjektívek.
Az első ami telefontól független,hogy elég kemények a gomjai,plusz egy vékonyka árok ami elválasztja minden mástól és ki sem emelkednek a keretből,így vakon kicsit nehéz megtalálni hol vannak.Meg a +/-/power jel se domborodik ki.
A másik a körkivágás az Apple telóknál.
Ha nincs hátlapfóliád,akkor benne van a pakliban,hogy a kivágás pereme alá szoruló por idővel kör alakban megkarcolhatja a telót.Ez főleg a fényes hátlaposoknál lehet feltűnő.A matt hátlaposoknál nem annyira,de ott meg a fényes alma logon lehetnek karcok,hisz az szabadon van.ddjtomyy:
Nem emlékszem hozzászólásra ebben a topikban ezzel a tokkal kapcsolatban. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MADcat #256550 üzenetére
Próbálok rájönni a táska - kutya - kocsi szentháromságon kívül mire jó még.
Mi mindenre lehet jó egy relatíve nyomkövető eszköz?!
A pénztárca/kutya-macska nem rossz megoldás ugyan, a kocsi már kicsit necces már, de sajnos napvilágot láttak olyan hírek is, hogy emberek nyomkövetésére is használható/pl.férj vagy feleség, esetleg gyerek követésére/ vagy megfigyelt autók ellopására. A legjobban a lopott e-roller esete tetszett a eddig a legjobban. -
válasz
MADcat #256550 üzenetére
Ha hajlamos vagy elkeverni bármilyen cuccodat,akkor bármihez is hasznos lehet.Pl sok embernél ilyen a kocsikulcs,lakáskulcs,pénztárca.
Egyénfüggő kinek mire lehet jó,vagy kinek mennyire éri meg.
Nem csak arra jó az Airtag,hogy a valahol elhagyott cuccaidat megtaláld,hanem lakáson belül is hasznos lehet.
Én pl hajlamos vagyok a kocsi és a motor kulcsát össze-vissza lerakni és elkeverni,volt hogy komód mögül,vagy éppen a szennyeskosárba dobott ruhából került elő,de már a kanapé párnái közül is került elő.Airtaggel egy csomó időt megspórolhatnék (még nem vettem),nem kéne annyit kutakodnom amikor nem találom valamelyik kulcsomat,nem kellene az egész lakást felforgatnom. -
Noxy
veterán
-
trebrona
nagyúr
válasz
MADcat #255956 üzenetére
Ilyet használok pár hete 12-n a gyári bőrtok mellett: [link]
Hátulja polikarbonát, oldala szilikon, de sokkal jobb, mint a spigen. Azt el is adtam. Pereme felér a kijelző fölé, így azt is védi, alul a hangszóró lyukakba nem tud por kerülni kialakításának köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest