Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
anderledani #307066 üzenetére
Fbook fel sincs telepítve szándékosan a jelenlegi telefonomra.
Messenger keveset használom, Instagrammot pedig még kevésbé.
Vibert a fentiekhez képest kisit talán többet.Próbálom a képernyőidőt egyre jobban csökkenteni, és a social media detoxot pedig fent tartani.
-
sherlock82
senior tag
Boldog Karácsonyt minden aktív topik tagnak.
-
sherlock82
senior tag
Véleményetek szerint érdemes megvenni az eredeti 1x USB 2.0 dugó A - 1x Apple Lightning dugót a hozzá tartozó töltőfejjel? Vagy a más gyártó által gyártott is megteszi?
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, az eddig használt iphone se telefonomról váltottam egy iphone 8 ra.
A régi telefonon az icloudból kijelentkeztem az uj készüléken pedig be.
A telefonszámokat amik eddig voltak sajnos továbbra sem látom.
Szerintetek mi lehet a megoldás a fenti problémára ? -
sherlock82
senior tag
Sziasztok,
van olyan megoldás amivel a 3 - 4 évvel ezelőtti fotót vagy videót az icloud - ból visszalehet keresni vagy menteni?
-
sherlock82
senior tag
válasz
markknight #279242 üzenetére
-
sherlock82
senior tag
Nekem rendszeresen csinálja a iSE hogy wifi ről netelek aztán folyamatosan ott van wi fi jel mellett a kis hogy körbe forog az a kis valami, mint ha töltődne valami..
Ez mitől lehet szerintetek? -
sherlock82
senior tag
Beléptem ma az icloud- ba a számítógépemen. Találtam egy könyvtárat ami előzmények névre hallgat, és abban ugyanazok a fotók vannak mint a képek mappában.
Azt kitörölhetem vagy van valami értelme ennek a könyvtárnak? -
sherlock82
senior tag
Iphone se 2020 telefonom a mai naptól azt csinálja, hogy ez eddig jol működő telefon egyszer csak nem ismeri fel a sim kártyát.
Kikapcsolom majd vissza akkor 20-25 percig érzékeli a sim kártyát aztán megint no sim jelenik meg.
Szeintetek ez mitől lehet? -
sherlock82
senior tag
A korábban feltelepítettem otp bank alkalmazásom ikonját valahogy eltüntettem, megpróbáltam újra feltelepíteni, de nem engedi az appstore - bol hiszen már fent van egyszer. ezt a kis ikont hogyan tudom újra megjeleniteni a menüben ?
-
sherlock82
senior tag
Samsung a3 - ról most váltottam iphone - ra. mit javasoltok, mi a legfontosabb különbség, amire figyelnem kell?
-
sherlock82
senior tag
Hello, bocsi hogy bele vau . Szerintek iphone 4 telefont érdemes ma még használni, ilyenre beruházni 25,000 ft.-ért kb vagy teljesen felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest