Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz
Jocohun #315652 üzenetére
Sima marketing fogás. Mindig ezt csinálták, ezután is ezt fogják.
Engem az jobban érdekelne, hogy világszerte mennyi lesz a penetráció. Mert mivel az iOS 18 az XS/XR vonalig visszamegy, csak az AI miatt sokan nem fognak iPhone 15-t venni. Ahogy én se. Ergo nem lesz szerintem akkora csattanó.
-
Razzul
őstag
válasz
Jocohun #315274 üzenetére
Én Spigen tokot használok, nálam bevált. A 11 Pro-t még nem ejtettem el, de más telefon már volt betonra ejtve vele, többet is pattant az oldalán de nem lett semmi baja. UAG tokot láttam és fogtam már 15 Pro-n, az elképesztően masszív, ha nem számítana az ár én azt venném.
Hogy érted azt, hogy "nem teljes a valóság"?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
M1995
aktív tag
-
válasz
Jocohun #307721 üzenetére
Pc-t és xboxot láttam már okádékul kinézni cigi miatt, de egyrészt hosszú évekig mentek durván dohányos közegben, másrészt ezeknél ugye van léghűtés ami folyamatosan tolja bele a füstös levegőt és port, telefon sokkal zártabb.
Mondjuk sosem értettem hogyan lehet megmaradni zárt helyen cigifüstben, pedig dohányzom én is (igaz 3 éve már csak Iqos). Anno amikor még lehetett kocsmában és szórakozóhelyen dohányozni is utáltam a zárthelyi füstöt. -
válasz
Jocohun #307595 üzenetére
Nálam (amióta elérhető) folyamatosan sötét mód fut, mert így jobb a szememnek. Több OLED/Amoled telefonom is volt, pl Samsung Galaxy S7, iPhone 12 mini, iPhone 13 és egyik sem produkált beégést. Igaz, nekem a manuális fényerő állítás nem tetszik, ezért automatán használom és navigálni is kikapcsolt kijelzővel szoktam (úgyis bekapcsol automatikusan, ha olyan közlendője van, utána pedig újra elsötétül).
Amúgy ez nem kizárólag “OLED-átok”,🙂 más megjelenítő is be tud égni.
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz
Jocohun #307182 üzenetére
Nyilván nem rád kíváncsiak, meg az adataidra, csak tök véletlen próbálkoztak vele. Véletlenek egybeesése szerintem. Mindenesetre jól tetted hogy jelszót változtattál.
Én tavaly karácsonykor a kaja kóma után, az összes tárolt jelszavamat megváltoztattam a telefonon, olyanra amit az iphone kinált fel. Kb. 15 karakter és mindenféle szám, betű, szimbólum van benne. Nagyjából 100 helyen
Utána meg kézzel felvittem mindent egy délelőtt a Bitwardenbe. Így két helyen vannak a jelszavaim. Böngészőben nem tartok jelszót.
-
vadkörte
addikt
válasz
Jocohun #307175 üzenetére
Hacsak nem az a gmail-es cím az id-d címe és nem tartózkodsz Saohszing-ben Csöcsiang tartományban, akkor valaki véletlenül*, vagy szándékosan** be szeretett volna lépni a fiókodba.
*: a frissen kapott Apple eszközéhez a kicsi Ming rossz címmel akart id-t regelni.
**: a kicsi Ming rápróbált a címre és nem jött neki be -
kkp900
senior tag
-
kkp900
senior tag
válasz
Jocohun #306195 üzenetére
Nem lehet itt variálni....
A csengőhangereje van mindenre és ennyi 2023-ban is. Már az is nagy szó , hogy variálni lehet mától a 17.2-nél a értesítési hangot..
ui: Amúgy mennyiből tarott volna ,hogy mindenre külön lehetne beállítani a hangerőt? KB semmi perc alatt meglenne.. Meg a fejlesztőknek a "nagy vízen túl" a hackes telójaik tuti olyanok is.. Olyan dolgok is mehetnek nekik amit mi halandóak sose fogunk megkapni.
Bár már annak is örülnék ha újra simán tudnék csatlakozni a Homepod Minimhez és ott tudjam lejátszani a radiót pld . Már újra is indítottam de nem nagyon akar megszólalni magától csak ha hózzá nyúlok és nyomok egy hangerő pluszt neki . Valami ötlet erre esetleg?[ Szerkesztve ]
-
moordavid
aktív tag
válasz
Jocohun #305531 üzenetére
Ártani nem árt neki, de a reggeli bekapcsolásoknál újra tölt minden appot és ez, ha csak hangyalábújjnyival is, de már is az akksiból vesz el. Ugyanezért felesleges pl a háttérben lévő appokat kilőni mindig. De ettől nem fog hamarabb letérdelni az akku, csak praktikusabb ha este le sem kapcsolod hanem csak lenémítod és nem zavar senki. A lényeg, hogy használd ahogy neked kényelmes, ez nem befolyásolja olyan jelentősen az akku élettartamát úgy, hogy az észrevehető lenne.
-
esbii22
őstag
válasz
Jocohun #305531 üzenetére
Használd a telefont és töltsd ahogy jónak látod. Ne másokra hagyatkozz hisz mindenkinek mások a szokásai. Én pl csak éjszaka töltöm vezeték nélküli töltőn, sose kapcsolom
ki, néha van egy force restart ha eszembe jut vagy valami beakad. Semmi gondom nem volt egyik akkuval sem. 3 éve van meg a telefon, 2 év után tavaly cseréltettem hivatalos szervizben akkut de csak azért mert a céges számomat is ebben használom azóta és a sok hívás miatt úgy éreztem még az áremelés előtt kicseréltetem mert még legalább 2 évre tervezek vele. 83%-al cseréltettem, de bőven bírta az 1 napot. Most épp 90% -os egy év után, iOS 17-ig 99% volt -
Kbali
nagyúr
válasz
Jocohun #305519 üzenetére
Hülyeség. Annyi, hogyha kikapcsolva töltöd mondjuk ,akkor nem tudja megtanulni az optimalizált töltést és mindig csutkára tölti. 99%-ban nekem éjszakára ki van kapcsolva a telefon (sőt a watch-ot is kikapcsolom) és ha kell, akkor kikapcsolva töltöm. Nem a telefon az ébresztőórám, nem halok bele, ha éjszaka nem érkezik üzenet, stb...
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
válasz
Jocohun #304147 üzenetére
Én már elvből sem vennék arról az oldalról semmit.
-Apple Pie (aka Joe Ritter, aka Ritter József) saját webshopja.
Úgy adja elő a termékbemutatókat mintha egy tőle független webshoptól kapná tesztelésre ezeket a cuccokat,milyen hálád ezért, sőt sokszor még meg is köszöni a webshopnak amiért kupont ad az ő nézőinek.
Ergo totál hülyének nézi az embereket.
-Az Apollo mint márka csak itthon csak ezen az oldalon létezik,ez az Joe saját márkája.
Franc tudja ki az igazi gyártója.Joe csak ráhúzza a brandet.
-Ennyiért minden más jobb.Pl gyári Apple,AlzaPower,Baseus.Én ezt a bohócot egy forinttal nem támogatnám.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Jocohun #303705 üzenetére
Illetve tönkre teheti a telefont ha más töltőt használok nem a gyárit mert ezt hallottam már?
Igen, ez megtörténhet egy utolsó dzsunka gyártmányú töltővel, ami nem felel meg a biztonsági előírásoknak. Az említett Huawei töltő viszont nem ilyen gázos, nyugodtan használhatod az iPhone-hoz.
Szükséged lesz hozzá egy USB A-Lightning vezetékre, például ilyenre: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Metal topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256GB Teal, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kékeszöld, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Huawei P50 Pro Harmony OS 4 Natív Google szolgáltatások, NFC fizetés, Google play
- iPhone 16 Pro 256gb független, bontatlan
- Motorola Edge 50 Neo 256GB/12GB RAM Pantone Grisaille, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest