- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
Mik_i
tag
válasz
robi-k #41636 üzenetére
Köszi!
Valójában az eladó azt mondta, hogy szerinte az Onkyo mozizásra jobb,mert dinamikusabb, zenére viszont a Denont javasolná,mert lágyabb hangzásúnak tartotta. Azt is mondta, hogy a tranzisztoros csak felsőbb kategóriás hangfalaknál hallatszódhat ki. Nekem ilyen falaim vannak: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-XfCVc3R77gJ:www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/hangfal/hirdetes-28463519/+magnat+motion+880&cd=15&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
illetve most keresek hozzájuk hátsó és center falakat is. Szóval tényleg a házimozi építés elején vagyok ,ezért minden ötletre vevő vagyok. Amit egészen biztosan tudok, h előre összeállított kompakt házimozi csomagot nem akarok venni csillogó műanyag hangszórókkal, inkább a darabokból raknám össze, a jelenlegi 2 hangfalam felhasználásával és első lépésként most a házimozi erősítőt szeretném hozzá beszerezni.
-
krenkoka
tag
válasz
robi-k #41612 üzenetére
köszönöm, akkor a 1912 lesz a befutó. amúgy a Denon és a Pioneer között minőségben mi a különbség? Mert a Pio 1021 is nagyon tetszik. Ez a kettő között variálok. Kocsiban nagyon sok minden hangcucc Pioneer és meg vagyok vele elégedve, de filmet nézni nem tudom, hogy milyen minőségileg.
-
Mejulie
csendes tag
válasz
robi-k #41561 üzenetére
Ez valóban működhet. Nekem volt, hogy 50e Ft-os snowboard bakancsot rendeltem, ami nyilván vámköteles lett volna. Megkértem a sellert, hogy küldje giftként és írja rá, hogy cipő, vagy bakancs. Doboz méret stimmelt, jött házhoz a csomag.
Sokszor nem tudják felbecsülni a doboz tartalmának értékét! Nem szép dolog tudom, de ilyesmi jellegű trükközéseket talán még elbír a lelkiismeretem! -
electrocarlo
csendes tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
robi-k #41452 üzenetére
Most nálam úgy van bekötve, váltó nélkül, hogy a 2 mélyközép sorban, a magas pedig közvetlenül, párhuzamosan. Így már okés a dolog.
Dehát azt a gyári hangváltónak nevezett valamit jobb is, hogy kiszedtem..
Gondolkozom rajta, hogy majd átalakítom a dobozt, és akkor megcsinálom 3 utas váltóval. De ezt meg kell tervezni rendesen, addig nem bántom, jó így.
-
air
nagyúr
válasz
robi-k #41423 üzenetére
Köszi, bár nem tudom mi az az "egyső"
hozzászólás, de az elsőt elolvastam.
Találtam egy "belépő" házimozi rendszert, aminek van optikai bemenete. Samsung HT-D330. Ennek milyen lehet a hangja?? Képes a benne lévő mélynyomó jobb hangot kiadni, mint a D6500-as tévém "csipogói"? Kizárólag a TV hangját akarnám javítani, a lejátszási funkciói nem érdekelnek.
Még egyszer mondom nem akarok ezer wattos, csilli-villi rendszert, pláne mert panelban lakom, és tekintettel vagyok a szomszédaimra. Tehát ezen szempontok szerint várnám a válaszokat.
Előre is köszönöm. -
Mejulie
csendes tag
válasz
robi-k #41131 üzenetére
Köszönöm, de pont erre próbálta célozni. Googlet ismerem, olvasgattam is, de ezektől a számomra kevésbé érthető mérnöki hablatyoktól nem leszek okosabb. ezért mertem rákérdezni, hátha valaki elmondja nekem emberi nyelven is. De mind1 is.
Lényeg, ami lényeg, hogy ha egy az előbb linkelt vagy ahhoz hasonló erősebb hangrendszert kötök össze a gyengébb teljesítményű erősítőmmel abból nem lesz baj. Ugye? -
Patice
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
robi-k #40973 üzenetére
Nézegettem polchangfalakat.. De ennyiért eleve nem is nagyon találtam.. Vagy esetlegesen tudnál javasolni valamit 15k körül? Vagy az említett dobozok még beleférnének? Ugye ezeknél nem látok db értéket.
Gondolkoztam azon is, hogy a 2 nagy helyére rakok olyanokat mint a háttereim, dehát ugye az is SAL, tehát sok értelme nem lenne, vagy talán mégis? + melléjük tenni valami kisebb ládát. Ezek a háttereim.
Most tekintsünk el attól, hogy sal, azt nézem, hogy hogy járnék jól, máramennyire lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
robi-k #40968 üzenetére
Jah értem..
Abban a helyzetben mi van, ha az erősítő 6-8 ohm-os.. Ugye 1306-os Denon-ról van szó.
Hm, talán.. Így viszont elgondolkodtató.. Csak mert lehetséges, hogy ilyesmi árban tudnék venni valamit, aztán amikor elmegy a SAL, akkor majd visszajönne az ára.. De most a talánra a fene se tudja, hogy megérné-e a pénzt adni. :\
-
-
Zoty@80
tag
válasz
robi-k #40260 üzenetére
Igen, pontosan arra gondoltam, egy Roccat Kave 5.1-es fülessel kéne valahogy összehozni a rendszert, de a zenéhez nem is kéne nekem 5.1 az csak a játékhoz kell. Azt szeretném valahogyan kivitelezni, hogy amikor nem játszok és zenét akarok hallgatni, ne kelljen átdugdosni a gépem hátulján a jack dugókat, hogy a hangfalak szóljanak, hanem egyszerűen egy erősítőn keresztül lehessen kapcsolgatni, hogy mikor mi szóljon.
Erre van bármi mód? -
BBéci
legenda
válasz
robi-k #40250 üzenetére
Félreértettél.
Ezt írtam: "Bornírtság súly alapján választani, minősíteni egy készüléket."
Szó sem volt arról, hogy a súlyt figyelmen kívül kellene hagyni, én is kivétel nélkül, mindegyik készülék adatlapján az elsők között azt keresem, hány kiló, de nem vonok le belőle messzemenő következtetéseket.
Az SR-6005 is könnyű, 11,8 kg, pláne a nagyjából ugyanannyiba kerülő Onkyo TX-NR808-hoz képest (18,4), mégis gondolkozás nélkül a Marantzot választanám, mely nem csak hangminőségben jobb, tesztben mért teljesítménye 5x90 W (8 Ohm) szemben az Onkyo 5x63 wattjával. -
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #40250 üzenetére
rotelem 6kiló.minden téren simán leszólt használtan 3x ennyibe kerülő 3x olyan súlyú coplandot.ugyanígy a rubik is kifejezetten könnyűek kategóriájukban. ez vagy kivétel, vagy túl van értékelve a súly.
konkrétan a tápkábeleim,amiket most használok nehezebb a rotinál.először a kábelt dugom be,majd utána jön a roti,mert forditva lelökném a polcról
-
Gál István
senior tag
válasz
robi-k #40238 üzenetére
Nekem is Denon 3808 van lassan 3 hónapja. A négyezres Denonok után sem tudok belekötni és 200k-s stereo erősítők után sem szégyenkezik, sem a jóval combosabb végfok hallatán.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
robi-k #40224 üzenetére
Köszi, megnéztem már úgy is, hogy kihúztam az összes (3 darab) bemenő HDMI-t belőle, csak a kimenő oldalt hagytam benn (TV felé), kihúztam az FM-antennadrótot, sőt, azt is megtettem, hogy közvetlen fali konnktorba dugtam az erősítőt, nem pedig abba a túlfeszvédett elosztóba, amibe a TV és a lejátszók is vannak. Így is megmaradt a sistergés. Érdekes, mert a jobb frontban épphogy csak hallok valamit, szerintem kb. az lehet a normális, a centerben meg nagyon ritkán fel-felsejlik valami halkan, a szatellitekben viszont abszolút semmi zaj nincs. De mondom, terhelés alatt semmi nem érződik belőle, teljesen normálisan működik minden, csak idegesít, hogy mi okozhatja, meg félek, hogy nehogy egyszer csak elszálljon valami az erősítőben és vigye magával a hangsugárzókat, bár gondol, erre azért van valami védelem a H/K-kban. Mondjuk az is fura, hogy sima villásdugó az erősítő tápkábele és nem pedig olyan, ami földelt konnektorhoz szánt lenne.
-
-
eviktor
tag
válasz
robi-k #39565 üzenetére
Dire Straits felvételekkel, de filmmel nem. Elsőre fel se tűnt, milyen vacakul szól, annyira szép volt a doboz (világos juhar a gyengém). Rögtön utána egy yamaha szett jött, és leesett az állam, pedig hát az se volt egy csúcsmodell. Europark/Saturn, van ott egy alacsony eladó srác, rendkívül készséges, vagy egy órát dumáltunk, és hallgatóztunk.
-
válasz
robi-k #39561 üzenetére
Most a lényeg, hogy lehet le rudnám cserélni az egész rendszert. Nem kéne csúcsminőség, de ha nem lenne nagy minőségbeli különbség,hagyom az egészet és marad, ami van. Ha minden cuccomat eladom, akkor max 150K-t tudok költeni erősítőre és 5.1 hangfalszettre összesen. Ebbe belefér erősítőben Onkyo tx-sr 308, Pioneer vsx520 és Onkyo SKS-HT728 vagy Echotech M6050 szett. Ha valamilyen felállás megéri, ha ennél jobb kéne, akkor marad a régi. A hangfalszetteket a netdepon néztem. Link csak így megy mobilról: www.netdepo.hu/hangfal-hangfalszett-27/akcios-hangfal-csomag-69/hun/?rendezes=2&search_gyarto=&id=termekek&nav=&db=&mehet_egyedi=&az=0&sc=
-
eviktor
tag
válasz
robi-k #39561 üzenetére
Volt szerencsém egymás után Sal és más dobozokat meghallgatni. Égbekiáltó a különbség. Mármint hangban. Viszont amiket én láttam álló dobozok, sokkal szebbek, igényesebben kidolgozottak voltak mint a legnagyobb arányban kapható sima fekete fadobozok. Kifejezetten márkás és markáns hangfalaknak tűntek külsőleg.
-
eviktor
tag
válasz
robi-k #39385 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Attól nem lesz kevésbé komoly egy cég, ha biztosítja a bögrék/rendes rendszerek összehasonlítását. Nem kell forgalmazónak lenniük hogy lehetővé tegyék egy bögreszett meghallgatását a stúdiószobában.
Amúgy meg csak magamból tudok kiindulni. 4 házimozis stúdióban voltam hallgatózni, úgy, hogy nem voltak előítéleteim az egybeszettekkel kapcsolatban, ill. nem volt pontos elvárásom: csak annyit akartam hogy legyen digitális meg térhatású, és szóljon szebben mint a tv hangszórója. Mind a 4 cég esetében elmondható, hogy nem volt javaslatuk olyan szettre (erősítő+5.1), ami 200e alatt megvehető lett volna. Holott fele annyiért baromi jól kinéző csodamasinákat árultak/nak minden normál szórakoztató elektronikai áruházban.
Számomra is egyértelmű, hogy a bögrék sose fog nyomába érni egy rendes rendszernek, de soha nem is fognak annyiba kerülni. Én akkoriban is csak arra próbáltam választ találni, hogy ez az előny vagy hátrány hogyan áll arányban az értékkülönbözettel. Hihetetlennek találom, hogy házimozi stúdiók egyike sem mozdult rám, a bizonytalan vásárlóra, és mondta azt, hogy íme: hallgasd meg, milyen bögrét kapsz 100-ért, és milyen komolyat 200ért.
De miért nem? Attól félnek, hogy a vásárlók nagy része rájön, elég neki a bögre, ráadásul kisebb helyet foglal?Furcsa ellentmondás, hogy egyszer azt mondjátok, ne ítéljünk, ne válasszunk hallgatás nélkül, máskor meg, hogy bögrét meg se hallgassunk. (igaz, ezek szerint nincs is hol.
)
-
Poplacsek
senior tag
válasz
robi-k #38371 üzenetére
Én nagyjából "Valhalla" Ákos véleményével értek egyet a passzív szűrők kapcsán, miszerint:
"Nem tartom jó megoldásnak a szűrős megoldásokat. Mind degradálják a zenét. Jó esetben tisztítják a középsávot a dinamika és a sávszélek kárára."Másrészt ellentmondás az, hogy nagy simító kondenzátor van az Alcesben, de az nem szűrő. Az egy klasszikus értelembe vett szűrő
Vagy nem kondi van benne, vagy igen, de akkor az szűrő.
Én melóhelyen gyakran regisztrálok feszültség jelalakot. A kapcsolóüzemű tápok közelében a szép szinusz görbe torzul, de ezt ugye egy passzív szűrővel nem lehet helyreállítani. Viszont a szűrő gyártók misztikummá avanzsált egyéb feszültség zavarai egyáltalán nem jellemzőek, nem uralkodnak a szinuszhullámon, így aztán valós hatásuk se sok lehet egy tápegység kimenetén. Ez egy egyszerű üzleti fogás.
Szerintem egy ilyen szűrés egy analóg erősítő dinamikáját lerontja, míg néha néha kiszűr egy-két zavart ami sokkal kevésbé lenne tapasztalható a hangban.Nem vitatkozni akarok senkivel, csak leírtam hogy én hogy látom a kérdést. Egy PS Audio Power Plant Premier-ben, vagy egy jobb Isotek táp kondícionálóban már van fantázia, más kérdés, hogy átlag embernek csak a tudat, hogy micsoda szabályos szinuszos villannyal eteti a cuccait nem ér meg százezreket
Merthogy halgattam már rendszer PPP-vel és anélkül és nemigazán véltünk felfedezni különbséget. Viszont az talán egy jó villámvédő eszköz!
-
Dorian
félisten
válasz
robi-k #38362 üzenetére
Nekem volt kettes, most van négyes. Bajnokpityunak meg egy nem-fórumos haveromnak egyes, most hirtelen más nem jut eszembe a fórumról. Én is szkeptikus voltam, aztán Zoli nagy unszolására kipróbáltam. Tisztább lesz az egész hangzás és jobb a tér. Használható eredményt ad hármas elosztót beledugva is, így több készüléket is rá lehet dugni, bár én inkább a kettes kivitelt javaslom, így az erősítő külön dugaljt kap és a kis áramfelvételű dolgokat lehet osztani. A 4-esre csak azért cseréltem le, mert ahhoz nagyon olcsón jutottam hozzá.
Egyébként szerintem annyi az egész, hogy van benne egy vagy több bazi nagy kondi, ami úgymond bufferolja az áramot ill. szénszűrő, amit Zoli előszeretettel alkalmaz a dolgainál. (De ez lehet, hogy hülyeség, csak tipp.)
Van benne egy elég erős túlfeszvédelem is, bár azért nem villámbiztos. Viszont kicsit megtévesztő: Nem szűrő. Éppen ezért nem laposítja el a hangot, de nem is véd a szar készülékek hálózatba visszatáplált zavaraitól. Nekem pl. a vonalas telefon dokkolójának a tápja hallatszik be ritmikus prüntyögésképp, pedig teljesen más dugaljba van dugva. (Úgyhogy mindig kihúzkodom zenehallgatáskor, aztán elfelejtem visszadugni, és 3 nap múlva a párom nyafog, hogy már megint nem tud telefonálni) A TV is behallatszik kicsit, de csak ha be van kapcsolva, készenléti módban nem, így ez nem zavaró, mert ha zenét hallgatok úgysem nézek tV-t, a házimozi erősítő pedig érzéketlen az ilyenekre. -
nebulo5
senior tag
válasz
robi-k #38278 üzenetére
Bizonyára van néhány cég, aki hangfal tuningal foglalkozik és mindegyiket számos user "isteníti" az elért eredményeik alapján. Amikor sikerült egy tuningolt AR S40 hangfal párost meghallgatnom, elkezdtem nyomozni én is a tuning lehetőségek terén. Az általam látogatott (a témával foglalkozó) topic-okban legtöbbet a HiVox neve került említésre.
Azóta, személyesen is megismertem a cég tulajdonosát, és elmondhatom: komoly szakmai tudással rendelkező korrekt embert ismerhettem meg személyében. A hangfalaimmal "csodát" tett, és egyéb terméküket is használom nagy megelégedéssel. Csakis ajánlani tudom és véleményem szerint ezzel így van még számos fórumtársunk is!
hiVox -
Caldera1
tag
válasz
robi-k #37967 üzenetére
A leg pénztárca-barátabb a 821-es Pio lenne. Nem írnak róla rosszat se. Erő is van benne. Szépnek is szép. Már majdnem őrá tenném le a voksom.
Igen az 509-nél írták már korábban, hogy IC-s amikor kérdeztem itt a fórumon a véleményt róla, bár nem tudom az miért rossz.
A nappalim 35 nm.
A 609-es talán már drága nekem, pedig az előző Onkyomért többet fizettem anno, de hát az akkor volt... -
nismoka
addikt
válasz
robi-k #37954 üzenetére
[Accuphase HQ] Fincsi
-
cekkk
veterán
válasz
robi-k #37773 üzenetére
Attól hogy neked nem villog még nekem fog, barátnőm nem érzékelte a villogást én meg igen
De köszönöm az invitálást, ha arra járok megnézemÚgy nézki szombaton kapom vissza az erősítőt, ott nem nagyon jött elő a hiba, de azt mondta a srác, hogy azért kicserél benne a végfok előtt 4 tranzisztort
Valószínű a Sekon bt (hazimoziszerviz.hu), lesz maj az a.i.d.a. garis szervize , nem a Totel.
TCr
Erre mondtam, hogy magán vélemény
Ez olyan mint a dlp projiknál van aki érzékenyebb a szivárványra van aki nem -
robi0604
őstag
válasz
robi-k #37667 üzenetére
Csak, hogy gyakorlati példával éljek:
Most volt szombaton a nagymamám születésnapja és kértek egy kis zenét.
A lényeg, hogy kb 4 órán keresztül -30 és -20 között ment a cucc (az utolsó pár óra inkább -20), mert csak egy kis ablak van a szobán és így hallatszott értelmesen kint a teraszon, ahova néz. Persze bent a házban "dübörgött".
A lényeg, hogy épp kézmeleg volt az erősítő.
Csak viszonyításképp, a normál mozi hangerő nálam -25. -
xtremetuning
addikt
válasz
robi-k #37450 üzenetére
Hasonló, mint a Cinemaster. Másik cég csinálja és jóval árbarátabbak.
Mondhatnám, hogy a 8000euros Cinemaster tudását az 5000euros Crystal Vision lenyomja. Tudásban felette van (a Cinemaster ugye csak Blu-rayt játszik angol infoval).
A Crystal minden létező formátumot kezel, angol-magyar nyelvű az adatbázisa és ezt nem csak filmre fejlesztették, hanem high-end audiora is. 32bit/192khz-es anyagot vidáman hamikázik. Ugyanúgy kezeli a zenei formátumokat is borítós adatbázissal. Olyan extrákat is lehet kérni, mint egyedi hangkimenetek (nekem megoldották, hogy a teljes dts adatfolyam átjöjjön coaxon), 3 különböző képminőség (kinek mekkora az igénye). Ha akarod, kijön a dts-hang 7.1 analógon úgy, hogy előfokként is működik, magyarul nem feltétlen van processzorra szükség, elég ha egy 5 vagy 7 csatornás végfokot mögé teszel. Teljes távirányítás Ipadról és Androidról. Hőcserélős házakban van 32 fok fölé nem ment tegnap, pedig 8 órát nyúztuk.
A fagyás ismeretlen fogalom. Többféle specifikációval egyénre lehet szabni és 2500-tól indul az ára. Tegnap a csúcs Cinemasterrel (8000euro) raktuk össze az enyémet (5000euro). 3 méteres Stewart vászon és a csúcs Sim2 1080 c3x Lumis voltak a társai.
A képe lemosta a Cinemacit, igaz én a legkomolyabb video upgradet kértem bele.
én ragaszkodtam hozzá, hogy láthassam a belsejét, fejvesztés terhe mellett belenézhettem, nagyon profi a kábelezés, építés és a trafó, amiről nem árulhatok el többet.
Minden egyes vetítőhöz külön gamma beállításokat adnak, de ha kell kimennek házhoz és a rendszerhez állítják a képet.
"Röviden ennyi"... -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #37445 üzenetére
a kettő átalakitható.és igen,tényleg 110ohmos az elméleti hullámimpedancia.de ha megnézed, csak hosszabb kábelek esetén szoktak normális 75ohmot használni,gyári kábelek gyakran sima RCAk,sima csatikkal. elvileg csatiból is kéne a 75ohmos csati.
és az spdif sem sűritett jel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #37442 üzenetére
csak annyit tennék hozzá,h tudtommal semmivel sem nyersebb,mint az spdif.sőt,a kettő ugyanaz tartalmilag. csak szimmetrikus,és 5Vos.emiatt érzéketlenebb a kábelekre,környezetre.de nem sok dac van,pláne nem erősitő,ami kezeli.
egy pl egy DIY dacra elég könnyen rá lehetne tenni.
-
Integra
titán
válasz
robi-k #37355 üzenetére
nem, én business it + projekt menedzsment (tesóm azért építész), egyszerűen érdekel az építészet, a formák, az anyagok, technológiák, a tervezés, a kreativitás, az önmegvalósítás. és 8 hónapos lakás felújítás után már bármikor bemerek vállalni egy ház építést is..
szeretek gondolkodni. -
jos3ph
tag
válasz
robi-k #37143 üzenetére
Azt hiszem veszett fejsze nyele, hogy én az internetről kábelt keresgéljek. Annyi de annyiféle van. Mindet nem tudom hazahozni és kipróbálni, hogy 10-ből a legjobb az enyém lehessen. Én a QED Strand 79-et választanám, meg mondom miért. Mert QED, és mert ehhez képest olcsó, de semmi más érvem nincs a választás mellett. Szóval nagyon arra a döntésre jutok, amit Te is már sokadjára mondasz, hogy azért ez a Bi kábel amit ajánlottak, nem rossz választás. 1700Ft/m áron adják, tudom az ár nem minden, de ennyiért ebben a kategóriában csak nem lehet szar, ellenben a QED 700Ft/m árával. Nem mellesleg az optikai kábel, sub kábel, hangfal kábelekkel együtt nem kaptam olyan rossz ajánlatot... megfizethető. Úgy, hogy egyenlőre erre jutottam. Leírom azért miket rendeltem, és ha esetleg valakinek volna még hozzáfűzni valója, pozitív, negatív tapasztalata, akkor azt nagyon várom, hogy végre pontot tehessek az egészre, és rendelhessem, és tudjak aludni
Banándugók
Front, és Center
Hátterek
Optika
Sub kábel
Sub kábelhez RCA -
jos3ph
tag
válasz
robi-k #37077 üzenetére
Hát picit elszomorítottál, de annyira talán mégsem. Lentebb már úgymond lebeszéltek a dupla kábelezésről. Azt tanácsolta robi0604, hogy inkább vegyek a 4 eres áraból, egy jobb 2 ereset, amivel lényeges különbséget érhetek el, amivel egyetértek.
Volt már dolgom ilyen forgós végű dugóval, és nagyon nem tetszett, valóban az ott egy plusz kontakt, ami RONTOTTA a hangot!
A nakamichi dugókról eddig csak jó véleményeket hallottam, és az interneten tájékozódva elég komoly rendszerekhez is használják. Elérhető áron van, a design sem rossz, és 24k arany, két ponton rögzít 4-8mm kábelvastagságig használható. Valszeg én is ilyet veszek, de ha jó árban akarod megvenni, akkor ebay-ről rendelt, mert ott a legolcsóbb, és van amelyiket ingyen postázzák.
Köszi a segítséget, remélem én is segítettem!
-
-
jos3ph
tag
válasz
robi-k #37049 üzenetére
Szuper!!
Most már csak egy kérdésem van, amit nem neked célzok, hanem a kedves tervezőnek, gyártónak. Ha jól gondolom akkor a Bi-Amping egyik része értelemszerűen a Front felirat alatt található, a másik pedig a csíptetős Zone 2 felirat alatt. Miért csíptetős, de miért van olyan messze a Front csatlakozóktól??
-
jos3ph
tag
válasz
robi-k #37040 üzenetére
Kicsit én is keresgéltem közben ITT Ahogy te is írtad, a linken írtak is egyértelműen azt mondják, hogy semmi értelme a Bi-wirring-nek. Most már ezt is tudom. Elárulom, hogy a kácsáék ajánlották az általam említett 4 eres vezetéket a rendszeremhez. Gondolom Ők tudják mit beszélnek, de úgy voltam vele, hogy nem adok egy véleményre. Viszont azt sem lehet mondani, hogy rám akarnának sózni 4 eres drága kábelt, hogy vigyed gyökér, jó az neked, mert nem drága kábel. Elveszek a sokféle kábel útvesztőjében, és semmi kedvem egymás után vásárolni a kábeleket, hogy vajon melyik passzol jobban a cuccomhoz. Szóval most már végképpen tanácstalan lettem kábel ügyileg...
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest