- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #44271 üzenetére
Hali!
Miután feltelepítetted a legfrissebb ati drivert, be kell állítanod, hogy 5.1-et, vagy 7.1-et nyomjon ki, ne csak sztereót. Ezt hangszóró gombra jobb egér, audio eszközök, ott az Amd hdmi out-ra tulajdonságok és ott kell beállítani. Catalystból a csomagot szedd le, majd külön a Control Centert magyarul és telepítéskor ne telepítsd a Control centrelt, csak utána, amit külön leszedtél magyart. Lejátszáshoz én splash playert használom, ott nagyon egyszerü beállítani,hogy hdmi-n menjen ki a hang.
Üdv!
-
Hali!
Onkyo TX-NR509 erősítőhöz szeretnék venni 5.1-es hangfalszettet 150K-ig bezárólag. Ami eddig favorit nálam: Proson libra frontok, center + surround, sub. Nétem még Mission MV8 szettet, de lehet azt is a Proson sub-bal venném meg, mert elég jók papíron az adatai. Meghallgatni sajnos nincs lehetőségem, mert Szegeden nincs kiállítva sehol se Proson, se Mission szett! Ha ezen kívül bármi más szóba jöhet, légyszi írjátok le. Árban Wharfdale és Jamo szettet tudok meghallgatni MM-ben, de fórum alapján a Prosonnak jobbnak kell lennie mindkettőnél. Szóval mit ajánlotok?
Köszi, üdv!
(#40608) Jamboo529: majdnem egyszerre született a hsz-ünk, hasonló szettet akarunk. Nekem az erősítő már megvan.
-
válasz
#09634560 #40437 üzenetére
Splash Playernél HDMI passthrough van beállítva. TotalMedia Theater-nél beállítom a hdmi-t, de mikor elindítom a filmet, átvált fejhallgatóra, kivéve ha alapértelmezetté teszem a hdmi kimenetet, akkor azon szól, de akkor is csak PCM 2.0-át ír az erősítő. Audio eszközöknél linkeltem a képet, hogy hogy néz ki, ott max csatormára 2-t ír, de miért?
Az létezik, hogy a hdmi kábelem nem megfelelő?
-
Hali!
Srácok ti milyen programmal játszotok le hd filmeket pc-n? Az a gondom, hogy a vga hdmi kimenete van összekötve az erősítő (Onkyo TX-NR509) hdmi bemenetével, arősítő hdmi kimenete pedig a tv hdmi bementével. Mikor filmet játszok le (MPCHC, Splash Player, TotalMediaTheatre 5), akkor azt írja az erősítő, hogy csak analóg a beérkező jel. Ez mitől lehet? A vga és az erősítő egy 10m-es hdmi kábellel van összekötve, ez van ráírva: AWM E101344 STYLE 20276 VW-1 80°C 30V SPACE SHUTTLE-D HDMI
Köszi!
-
Hali!
Onkyo TX-NR509 erősítőnél hogyan tudom olyan módba tenni, hogy azt halljam, ami a forráson van? Tehát semmibe ne nyúljon bele, úgy szóljon, ahogy eredetileg van?
Köszi!
-
-
Hali!
Srácok egy kérdés: erősítő hangfalcsatlakozójából hogyan vegyem ki a kis műanyagokat, hogy a banándugót be tudjam dugni? Onkyo TX-NR509.
Köszi!
-
Hali!
Nézegettem használt cuccokat és a véleményetekre lennék kíváncsi. Erősítő PH-ról HK avr255, vagy Onkyo tx-sr605 (ez régebbi erősítő, így jobban félek tőle), valamint Heco Vitas szett és JBL szett. Még sub mindkettőhöz kell, de egyelőre kérdés, hogy mit szóltok ezekhez? Onkyo tx-sr 309/Pioneer vsx-520-ról, valamint Mission mv cinema pack/proson event szett-ről indultam. Mod: ezekhez az újakhoz képest milyenek lennének a használtak?
Üdv!
-
válasz
xtremetuning #39742 üzenetére
Ok.
Más: használt erősítőt hogyan tudom megnézni, hogy minden renden van-e vele? Itt aprón néztem Onkyo Tx-sr605-öt, amit már ajánlottatok. Miben jobbak ezek a régebbi magasabb szintű erősítők, mint a mostani belépő szintűek?
-
Hali!
Párszor már írtam a fórumba, még nem döntöttem el mit vegyek. Kíváncsiságból kérdem, hogy ki milyen 5.1-es rendszert (erősítő + hangfalak) venne 200K-ból?
Üdv!
-
válasz
robi-k #39561 üzenetére
Most a lényeg, hogy lehet le rudnám cserélni az egész rendszert. Nem kéne csúcsminőség, de ha nem lenne nagy minőségbeli különbség,hagyom az egészet és marad, ami van. Ha minden cuccomat eladom, akkor max 150K-t tudok költeni erősítőre és 5.1 hangfalszettre összesen. Ebbe belefér erősítőben Onkyo tx-sr 308, Pioneer vsx520 és Onkyo SKS-HT728 vagy Echotech M6050 szett. Ha valamilyen felállás megéri, ha ennél jobb kéne, akkor marad a régi. A hangfalszetteket a netdepon néztem. Link csak így megy mobilról: www.netdepo.hu/hangfal-hangfalszett-27/akcios-hangfal-csomag-69/hun/?rendezes=2&search_gyarto=&id=termekek&nav=&db=&mehet_egyedi=&az=0&sc=
-
Ez szerintetek milyen lenne egy SAL XR120-al, meg egy ONKYO TX-SR 308-al vagy Pioneer VSX-520-al? Ami jelenleg van: Sal 2*2610F, 2*2610S, 2610C hangfalaim vannak + egy SAL XR120-as aktív mélynyomó. Lenne minőségbeli változás?
-
-
Hali!
Jelenleg Kenwood KRF-V5090D erősítőm van. Lehetőségem lenne eladni. Sal 2*2610F, 2*2610S, 2610C hangfalaim vannak + egy SAL XR120-as aktív mélynyomó. Amit néztem, csak már nem nagyon lehet kapni újan Onkyo TX-SR308 60K-ért. Visszaolvastam, van még Pioneer, Denon, de nekem valamiért az Onkyo jön be a legjobban. Kb 60-65K lenne a max, amit rá tudnék költeni. Használt is szóba jöhet, néztem itt HK AVR255-öt. Szoba kb 20-25 nm. Nagyon fontos, hogy HD formátumokat támogassa és szeretném ha tv-ből optikain jövö sztereó jelet lehető legjobb/legtöbb módon tudná szétosztani. Szerintetek megéri cserélni? Ha igen, mire?
Köszi.
Mod: milyen fórumokon érdemes még nézelődni esetleg használt cuccok után?
-
Hali! Szerintetek az hogyan létezik, hogy digit koax kábellel van összekötve az erősítő és az alaplapi hang(SPDIF) és amikor tesztre nyomok (akár dts-nél, akár dd-nél), akkor megszólal az összes hangszóróm (5.1) külön-külön és az erősítő ki is írja (mert auto detect-en van), hogy éppen milyen a beérkező forrás (dts, vagy dd 5.1 lfe), de amikor filmet akarok spdif-en hallgatni (kmplayer-rel és mpc hc-val is), akkor az erősítő sem dd-t, sem dts-t nem jelez, hanem csak 2.0-ás sima digitális jelet. Így csak sztereóban tudom hallgatni az 5.1-es filmeket gépről. Próbáltam optikai kábellel és digit koax kábellel is, ua. , teszt 5.1, film 2.0. Próbáltam ez alapján is belőni, de volt, hogy tekerés után a mpc hc meghülyült, így azt uninstalláltam. De hozzáteszem, így sem sikerült. ismerősnek Pioneer vsx-917v-je van, neki megy a kmplayerrel. Az ő kmplayer beállításait használva (hogy audió kimenetek spdif-re vannak rakva) nekem nem megy. Szerintem, ha teszen műxik, akkor filmen is működnie kéne, nem? De mi lehet a gáz?
-
-
válasz
zsadnok #3913 üzenetére
Biztos van olyan hely, ahol ezek ki vannak rakva. MediaMarkt-ban voltál már? Csak mert Szegeden rengeteg erősítő ki van ott rakva és meg lehet nézni őket! Nem azt mondom, hogy pont mindkettő van, de az olcsóbb kategóriás erősítők (amiket jobban vesznek), általában hangfallal is össze vannak kötve, kipróbálhatóak. Én mindenképpen ott próbálkoznék először!
(#3902) -=Libria=-: nem tudom mi gondjuk van vele másoknak? Nekem bevált, nagyon szépen szólnak. Szerintem meg nem lehetetlen kihozni 5.0-t 85-ből, de 70-ért én sem vennék Z5500-at, az tuti. Vagy vársz, amíg összejön egyben a pénzed mindenre, vagy megveszed a dolgokat sorjában. Szerintem, ha 520-as Sonyt, vagy 363-as yamahát nézel, azoknak az ára már úgyis elég lent van, ergo ha most megveszed, később nem fogsz annyit bukni rajta. A hangfalszettet én 2-2,5 éve vettem 40-ért. Most is akörül van, azon sem tudsz sokat bukni. Hordozható vinyóból szinte mindig van valami akció, pl Metroban, érdemes figyelni a szórólapokat. Max januárig várnék esetleg, hogy hátha leakciózzák a kifutó modelleket, de tovább nem. Ez persze a saját véleményem.
Mod.: a magnatot megnéztem edigitalon, 44-ért jó ajánlat!
-
Nekem pont ilyen van: Sal 2*2610F, 2*2610S, 2610C, + egy SAL XR120-as aktív mélynyomó. Hidd el, nagyon szépen szól. Én már régen vettem, nagybátyám viszont nemrég vett ugyanilyet MediaMarkt-ban. Az 5.0 40K körül mozog, mélynyomó 22-27K körül. Egy mélynyomót szerintem nem lehet pótolni, de a frontokban elég nagy mélynyomó is van oldalt, szóval szép mélyet ad subwoofer nélkül is. Nekem Kenwood KRF-V5090D erőlködőm van + Kenwwod DVF-3250 es lejátszóm, ami szépen meg tudja szólaltatni. Az erősítőnek annyi baja van, hogy nincs rajta hdmi csati. Mivel én most (vagy nemsokára) szeretnék tv-t venni, azt nagyon hiányolom.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest