- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
daniel2121 #48431 üzenetére
Őőő,sztem ez nem ugyanaz.
Amit nekem nem játszik az a .wvDe már megoldottam,flac lett belőle és már jó.
-
xtremetuning
addikt
válasz
daniel2121 #48334 üzenetére
5.1-es DTS zenére gondolsz ?
Szerintem amelyik tudja a filmekhez a DTS kódolást, az tudni fogja a sima zenei DTS-t is.
(ergo a nagy többség) -
python1
veterán
válasz
daniel2121 #48326 üzenetére
Szerintem mind lejátsza.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #48325 üzenetére
Eredeti lemezekről, CD, SACD, XRCD, DVD-Audio. Dedikált lejátszóval.
(#48315) Tamoo
Felesleges volt megfordítani. Akkor van jelentősége, ha nyíllal jelzik az irányt, egyébként csak annyit jelent a felirat, hogy szétszedés után is ugyanabba a helyzetbe kösd vissza. Éppen a megfordítás elkerülése a lényeg. -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #48064 üzenetére
A Focal Chorus passzolna hozzá, viszont Martin Logant nem kötnék házimozi rádióerősítőhöz. Centert és háttérsugárzókat is nehezen találnál az Aeriushoz.
(#48065) lzs79
Erre inkább nem válaszolok, mert tényleg hülye kérdés. -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #47955 üzenetére
Nálam az Arcamok után a NAD-ok következnek a kedvenceim között, tehát csak biztatni tudlak, vedd meg gyorsan a T754-et!
Aztán, ha már hazavitted, kerítünk hozzá hangdobozokat. Nem lesz olcsó.(#47960) Gergőke88
Semmi baj a fogalmazásoddal. Örülök, hogy tetszik az új szerzemény!
A kábelekről azt kell tudni, hogy nem tesznek hozzá semmit az eredeti jelhez, csak elvenni tudnak belőle. Amelyiknek a hangja például magasba húz, az elfedi, visszafogja az alsóbb frekvenciatartományt. -
Dorian
félisten
válasz
daniel2121 #47955 üzenetére
Talán mert keveseknek van, sőt kevesen hallottak normál körülmények közt NAD mozierősítőt. Azt beírni mindenkinek, hogy "nem tudom" pedig semmi értelme, ahogy a megalapozatlan találgatásoknak sem.
Gergőke88:
Szerintem nézd meg aprókban, pl. avx hirdetései közt a kábeleket. -
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #47820 üzenetére
Talán nem ismeritek ezt a típust?Meglepne..... Nem baj majd jön Bbéci
-
bajnokpityu
félisten
válasz
daniel2121 #45691 üzenetére
mesélj, mit szeretnek eladni az emberek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
daniel2121 #45689 üzenetére
pont ezért volt az elmúlt fél évben több pár eladó.
árát nagyon éri,használtan kb ajándék.de nem fog mindenkinek tetszeni. -
ginola
addikt
válasz
daniel2121 #45584 üzenetére
BBéci, ha erre jársz, és hallottad az említett cuccost, írhatnál pár sort róla.
Nekem nagyon számít a véleményed. -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #45239 üzenetére
Amennyit pár perces hallgatózásból meg tudtam állapítani, kiváló az (itthoni) ár/érték arányuk. A kivitelük szintén elismerést érdemel.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #45062 üzenetére
Ha az erősítő hangzásbeli képességének kihasználása szerepel a terveid között, akkor be kell tartanod az első hozzászólásban említett 1:2 arányt. Ez új árakra vonatkozik, tehát legalább 6-700000 forintos hangdobozszett passzol hozzá. Ennek a felét szokták kitenni a frontok.
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #45060 üzenetére
Akkor konkrétan egy másik fórumon hirdetnek egy Arcam avr 250-est. Ahhoz milyen front sugárzók ajánlottak?
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #44973 üzenetére
Priusz megadta a választ, Ő jól értelmezte, amit írtam.
-
priusz
aktív tag
válasz
daniel2121 #44973 üzenetére
Márkákhoz nehéz ajánlani, konkrét típushoz könnyebb. Szerintem erre gondolt BBéci. De majd kijavít ha nem így van.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #44770 üzenetére
Ha csak a hangzást vizsgáljuk, akkor a Denon 3311 sem jobb annál az Arcamnál.
-
Patice
nagyúr
válasz
daniel2121 #44724 üzenetére
Használt piacon most láttam pár nagyon jónak tűnő vételt, pl:
Erősítő:
Konkrétan ezeket a típusokat nem hallottam, de a JM Lab és a MOnitor Audio dobozairól csak jókat tudok mondani.
Arcam erősítőt még nem hallottam, de nagyon jó hírű erősítők.
Ha újat, ha használtat veszel, hallgatózz, minél többet! Ennyi pénzért már nagyon jó minőséget lehet venni. Ne kapkodd el a vásárlást!
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #44731 üzenetére
Szerintem ginola konkrét típusok felsorolását várja, akárcsak én, mert Arcamhoz, NAD-hoz nem lehet hangdobozokat ajánlani. AVR600-hoz már igen.
Ne hagyd figyelmen kívül az 1:2 szabályt!Alaposan lemaradtam.
-
ginola
addikt
válasz
Konkrét típusra gondoltam, nem általánosságban
-
törölt tag
válasz
a "mint a" modellekhez képest prémium modellek,kár hog nem mindenki engedheti meg magának.
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #44729 üzenetére
Direkt nem tántoritottalak el: jó az irány
.. használtan is megéri, akár a régebbi darabok is.
-
ginola
addikt
válasz
daniel2121 #44729 üzenetére
Pontosítanád?
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #44724 üzenetére
Én inkább a Lektort javasolom Concept helyett. vagy Tanoyt,esetleg ha anyagilag megengedheted magadnak: JmLab Focal Chorus 7014V/Chorus 700V/Chorus 705V-t szetben.
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #44557 üzenetére
Nem ismerem a kleopátrát de nem DIN-es csatlakozói vannak?? Ha igen: ilyent kell venned és akkor már sztereó RCA-val összekötheted a médiaplayerrel a Din csatlakozót a Kleó magnó csatlakozójába dugd,ne a rádióba vagy lemezjátszóba.
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #41591 üzenetére
Nézz át ide.
-
Gál István
senior tag
válasz
daniel2121 #37705 üzenetére
Ez a megoldás elég gagyi lenne kár csatlakozó után nézni de tényleg. Rátennél valahogy egy jack-et a kábelekre azt meg headphone bemenetre kötnéd? Elég gatya hangja lenne.
-
TCr
veterán
válasz
daniel2121 #37705 üzenetére
Felejtsd el, nem kivitelezhető.
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #32716 üzenetére
Hangfalad lesznek a szük keresztmetszetek.Inkább popos,louneses mit rockra beállitott erősitő szerintem.Flac-al kb. mint lemezjátszókimenettel fog szolni.
-
robi0604
őstag
válasz
daniel2121 #32716 üzenetére
Nem lesz rossz, de a hangfalak miatt csodát ne várj.
Az erősítőt már nagyon régen hallottam, így annak a hangja nem maradt meg a fejemben... -
törölt tag
válasz
daniel2121 #32710 üzenetére
Természetesen meg tudod szólaltatni,mindössze DIN-RCA átalakítóra van szükséged.
Ja és ha lehet a magnó feliratba dugd,ne a lemezjátszóba... -
törölt tag
válasz
daniel2121 #32546 üzenetére
Többek közt én is.. Pink Floyd,Deep purple, Dire Straists.stb,de még a Genezist is közéjük tenném Nemrég kezdtem el ujrahalgatni őket csak hangfalakat kell még beújitani valami jó kategóriát szettben,adig csak ligth-osan... Hihetetlen,milyen zenei az új Denon(yamaha se volt rossz,de) az Apocaliptycát tisztára átvarázsolta,nem győzők betelni vele.Ezek a csellós fiúk tényeg tudnak!Akár sztereón,akár DPL II Musicon,akár DD 5.1-ben.
-
Brandys
tag
válasz
daniel2121 #29618 üzenetére
Teljesen igazad van és ez így működik nálunk is. Most történt egy kis "baleset", de ez nem válóok még
. Nálunk is az autó és a műszaki cuccok az én asztalom és egyben az érzékeny pontom vagy pontjaim is. Műszaki ember vagyok (gépészmérnök) és egyébként vakon bízik az én kis párom bennem ezen a téren ... tulajdonképpen a maga módján jót akart, nincs is ebből semmi gond.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
daniel2121 #29495 üzenetére
szerintem sem...
lenne benne ez az audizé,ráugrottam volna.
most egy 2807be akarok invesztálni,2106+rotel lenne a tét,v a régi wharfi. -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #29488 üzenetére
Eredetileg angol volt, abban biztos vagyok.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #28673 üzenetére
Néhány hónapig volt nálam egy Arcam AVR500, melynek minden percét élveztem. Szuper gép, meg az eredeti áráért is jó vétel. Sztereó zene hallgatására is kiváló, oda lehet tenni 250-300000 forintos kétcsatornások mellé, nem vallana szégyent.
Ráadásul brutális erő lakozik benne, 1,5 kW a maximális áramfogyasztása. 100-ig lehet tekerni a hangerőt, 60 volt a füleim és a házam tűréshatára. -
bajnokpityu
félisten
válasz
daniel2121 #28127 üzenetére
nagy nehezen ma összeraktam végül úgy a láncot,hogy már egész jó volt.
most megpróbálom gépről elintézni a forrást,igy a legkényelmesebb.
egyébként meg kizárólag zenére kellene,erre azt hiszem túlzás... -
Dorian
félisten
válasz
daniel2121 #28045 üzenetére
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #27649 üzenetére
És meg hogy nekem nincsen rá elegendő készpénz.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
daniel2121 #27649 üzenetére
mert többet ér mindenkinek az uj "fjucsör-ök"mint maga a hang
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #27131 üzenetére
Mindenre nagyon jó, stílustól függetlenül, zenén és mozin is veri az összes japán gépet, még a nála drágábbakat is.
(#27134) kimi02
AztaQ! Annyiért ajándék! -
burcz.techno
tag
válasz
daniel2121 #27127 üzenetére
Értem értem, én abból indultam ki, h. szörfölés közben mire akadtam rá. Az ugye többnyire mp3 volt, abból is szemezgettem mindig a minőségibb darabokat. A mostani zajkeltő rendszeremen is örülök h. ha szól a zene tisztességes minőségben, próbáltam a számomra legkedvezőbbet kihozni. Ha érdekelt leszek erőteljesen Flac-ben, akkor lehet jobban bele ásom magam a dologba. Csak egy példát vetek fel.. Coronita vagy akár egy Hyperpace live szettet nem hiszem h. be tudok szerezni flac-be, ezért is vagyok még mp3 ''párti''. semmi gondom a flac-kel, elismerem h. szebben szól... filmekkel is úgy vagyok, h. amit nem tudok FullHD ban beszerezni, azt nézem egy egyel alatta lévő minőségben... abból élek ami van.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #27044 üzenetére
Annyiért jó. Kérdés, meddig megy fel a licit végére?
-
kisbuba
tag
válasz
daniel2121 #9249 üzenetére
Szia!
Köszönöm segítségedet és remélem KEF C4 tulaj leszek én is hamarosan.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #11370 üzenetére
A Streamaudiónál meghallgathatod a NAD erősítőket ezekkel a dobozokkal: Dali Ikon 6, Polk Audio RTi A7, Monitor Audio RX 6, és még néhány másikkal, amit Ők javasolnak.
Természetesen még jónéhány remek hangdobozpár belefér a megadott keretbe, de első körben hallgasd meg ezeket.
Egy gyártó, sorban egymást követő (pl. NAD T743-753) készülékei hangzásban csak kismértékben, de azért hallhatóan térnek el egymástól. Össze kell hasonlítani őket és eldönteni, megéri-e a drágább a plusz kiadást. -
szeker
tag
válasz
daniel2121 #11369 üzenetére
Nem kell kötekedni
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9825 üzenetére
Ahogy írod, az ár a legfontosabb tényező. No meg amiket a boltok nyomnak, akcióznak.
Azt nem értem, miért ennyire kevéssé népszerűek a Yamahák?
Hattyúkat a Házimozi és Hifi Show-n hallottam, annak alapján nem mernék véleményt nyilvánítani. Halkan csak annyit, hogy az ár/érték arányuk rendbenlévőnek tűnik. -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9754 üzenetére
20-ért legfeljebb használtan kapod meg, van az 30 is, ráadásul Európában vagyunk, itt 30000 euró körül van az ára.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9345 üzenetére
150e forintos sztereó erősítőhöz passzolhat a 250-es hangdobozpár, viszont házimozirendszer építés esetében másképp kellene elosztani a pénzt. Szerintem veretes "fasság", hogy kétutas dobozok kellenek zenére. B&W-k közül annál, amit kérdeztél, kezdődik a hangminőség.
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9309 üzenetére
Korábban 250 volt a hangdobozokra szánt összeg, ha ez nem változott, akkor az erősítőre egy százas marad, amik nincsenek arányban egymással.
Mennyi az annyi? -
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9261 üzenetére
250-ért néha elképesztóen jó vételeket lehet elcsípni, de a képen láthatókat feleannyiért sem nevezném annak.
Böngészd a netet, ha találsz valamit, mutasd meg nekünk, majd jól lebeszélünk róla.
Remélem érted a viccet és kihámozod belőle a lényeget! -
Vidala
senior tag
válasz
daniel2121 #9261 üzenetére
Én nagyon erősen átgondolnám, ha már ilyen összeget tudnál hangfalakra szánni!!! Ráadásul, ha igazi hifista vagy, akkor az asszony lecserélése sem lehet kérdés
Komolyabbra fordítva: nálam sem rajongott először az asszony, hogy "ekkora böhöm dobozokkal akarom telepakolni a nappalit". Úgyhogy egyrészt győzködtem kicsit, hogy (1) a hangzásért valamit "fel kell áldozni" (2) azért lehet olyat is választani ami szép, meg színben is passzol.
Aztán megvettem: Először "nem is néz ki rosszul" mondja (ja passzol JBL ES cseresznye borítása a szekrényhez, és egész formás szvsz)
Épp tegnap jött a UPC mediabox, este kérdezi "és össze tudtam már kötni a hifivel?"
Szóval így megy ez. Nyilván őt is meggyőzte a minőségi hangzás, ami ugye a méret ellenére nem a hangerőről szól.Szóval, tessék határozottnak lenni, mert ennyi pénzért már egész komoly kis cuccaid lehetnének, viszont ha megalkuszol a képen látható formavilággal
Szvsz kidobott pénz az ablakon.
KTTech: nekem a szívem a H/K-hoz húz
-
BBéci
legenda
válasz
daniel2121 #9249 üzenetére
Itthon a nappalimban teszteltem Yamahát, nem voltam elájulva tőle. Zenére semmi esetre sem ajánlom, mozira csak abban az esetben, ha abszolút nincs lehetőség igazi 5.1 szett elhelyezésére. Ad némi mű térhangzást, de össze nem hasonlítható az igazival.
-
Renesanz
csendes tag
válasz
daniel2121 #6855 üzenetére
En KEFet javaslom kiveve ha nem akarsz csillagaszati arat rakolteni ebben az esetben DALI, de velemenyem szerint fuleld meg vasarlas elott mindenkepp :
-
hétalvó
addikt
válasz
KEF/Dali nekem
-
robi0604
őstag
válasz
Ezek nagyon jók, de itt előjön a "kinek mi".
Érdemes személyesen meghallgatod párat, mivel más-más az ízlésünk.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest