- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz
szonti #39422 üzenetére
13nm-re elég necces lehet állókat berakni, persze mindent meg lehet oldani, de sokkal egyszerűbb lenne kisebb dobozokkal.
Holnap megyek a Kácsába, hozok HDMI kábeleket meg a két fronthoz is vmi szépet szerelve.
A Kácsa saját hdmi kábeleiről elég jókat olvastam, van ezeknél sokkal jobb vétel hasonló áron? 5k körül szánok 1-1 kábelre, 1m elég mindkettőből. -
törölt tag
válasz
szonti #39344 üzenetére
Semmi baj,irtam hogy sokkal jobb mint brmelyik egybeszett,ezzel minden fórumtag egyetért velem együtt. Igengyakorlatilag nincs szignifikáns különbség ebben a kategóriában, A Mission MV jó választás hozzájuk,ha ebben a kategóriában kellene választanom,magamnak is ezt venném.Én több Onkyoval,és Denon1610-el hallottam jónek,Onkyóval remekül együtmüködtek,Pioval szerintem gyengén szerepelt(de ez szubjektív,másnak Pióval tetszett jobban). Ebben a kategóriában nem nagyon ütközik ki a Hd hang különbsége,de legalább felismeri és együttmüködik mindenfajta lejátszóval,formátummal. És szerintem neked ez a lényeg.
-
törölt tag
válasz
szonti #39333 üzenetére
Manapság Dolby Digitalt és DTS.-t minden erősitő tud.Ezt az 1,sz. hsz. is tartalmazza. És a Sony által leírtakat az összes többi erősitő is tudni fogja,kivéve dolby pro logic,mert helyette van a jóval fejlettebb dolby pro logic II(gyanitom a sony is,csak vmelyik tulbuzgó marketinges beillesztette) illetve dual monó.de azt sztem senki nem használja.
A teljesitménnyel sztem ne foglalkozz, 20-25 nm.re bőven megfelel még a leggyengébb (pioneer) teljesítménye is. De azért leirom hogy mérik(IEC szerint):egy hangfalat rákötnek,annak mérik a paramétereit,és az öszes többit leföldelik. Azért ezt adják,mert előfordulhat -igen ritkán- hogy csak egyetlen hangdobozra jut csak hang,deaz teljes erőből. Tehát a Sony,és a többi se sem fog soha leadni 5x100 Wattot,de 40-60-at biztosan leadnak. Ha házimozi szettet választasz tuti nem fog baj származni,még a legkisebb ajánlott (JBL SCS sorozat vagy Onkyo szatelit hangfalak) szett is meg fog felelni.
Remélem segitett amit írtam. -
Johnny Cage
addikt
válasz
szonti #39333 üzenetére
nagyon budget cuccok, azt ugye tudod. én VSX-520-at használok, egyelőre teljes megelégedettséggel. az Onkyo-t hangzásban egy hangyányival jobbnak tartják, de a Pioneer mellett szól a bemérőmikrofon. természetesen ismeri a Dolby Digital-t (szép is lenne ha egy 20 éves formátumot nem ismerne..).
(#39334) erdoke ez 50-60ezres árkategória.
-
erdoke
titán
válasz
szonti #39333 üzenetére
Ezek milyen árkategóriában vannak? Én még mindig a h/k AVR 360-ra szavaznék 130-ért (mínusz kis alku?).
-
sysrq
őstag
válasz
szonti #39208 üzenetére
Szia. A Yamaha HTR 3063 kezeli a HDMI hangokat, az RX-V367 és a HTR 3063 ugyanazt a kezelési kézikönyvet kapta. De a HD hangok egy lépéssel feljebb kezdődnek.
Tudna valaki segíteni miben tér el az RX sorozat a HTR-től mert a Yamaha honlap csak ködösít, marketingben erősebbek mint tájékoztatásban.
A digitális csatlakozókból melyiket használjam? Koax? Optika? Vagy ha már HDMI, akkor azt?
-
törölt tag
válasz
szonti #39208 üzenetére
Jó irányba indultál.
Ami még leveszi a HD-t a Denonon kívül:
Onkyo308
Sony STR DH520
Pioneerek:520 biztos leveszi, 421-nél van ahol Passtrough,van ahol HD-támogatást irnak,ami nem megy HDMI nélkül,így levenném a listáról,max próbával győződnék meg róla...
Ha kel mvmi,kérdez még nyugodtan.
A videokártyádnak vagy a géped HDMI-jének is támogatnia kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65Q65C) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest