- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Pokzoli
tag
válasz
Toobee #50124 üzenetére
A sztereó erősítőt később eladnád? Amennyiben nem és tuningoltatni, is szeretnéd keres egy használt Cambridge Audio-t. Idézet a Hivox tuningos fórumából:Tegnap egy másik fórumon hallottam az erősítők tuningolásáról ,hogy valójában nem is rossz dolog, főleg a Hivox elvei alapján igen meggyőző érveket hallottam.
Az alanyom egy Cambridge Audio A500-as volna, amit nem tudom érdemes lenne e tuning alá vetni, mert így is gyönyörű hangja van, de amilyen tapasztalatokat hallottam a CA A340-essel kapcsolatban igen elgondolkodtató lett számomra.
Amíg nem hallottam a lehetőségről, ,egy másik készülék vásárlásán törtem a fejem , egy Rotel RA02-re cserélném le a CA A500-ast, na most a RA02 elég meggyőzően szerepel tesztekben meg Eisa díjas és fiatalabb készülék is mint a CA A500 ,viszont a felépítése és teljesítménye kicsit elbizonytalanító számomra. Sajnos kipróbálni ilyet nem tudok a saját rendszeremben úgyhogy biztosra kellene mennem.
Mi a véleményetek erről? Érdemes egy ilyen CA A500-ast okosítani, vagy jó választás lehet egy Rotel RA02 és esetleg később ha úgy gondolom az is lehet éppen okosítani , de az azért egy drágább készülék.
A másik alternatívám pedig ,hogy vennék egy Harman Kardon HK980-at vagy egy CA Azur 640A-at vagy esetleg talán Azur 740A-at , bár az utóbbi kicsit húzós az ára, de ezeket sajnálnám tuningra bocsájtani na meg lehet nem is lenne olyan nagy különbsége mert ezek nem olyan kis kategóriás gépek mint pl a CA 340.
Mi erről a véleményetek?
A RotelRA02 egyáltalán nem jó ötlet, szerintem érdmes a mostani CA-t tuningolni. Tuning után hangminőség szempontból nem rúg labdába mellette egyik említett erősítő sem, legfeljebb teljesítményben.
-
Pokzoli
tag
Mai Hifi City-s hirdetés:2011-10-15 | Horváth Ernő | 0630-610-3814 | Budapest
Tisztelt Hifisták!Költözés miatt,elvihető, jelképes összegért, 4db fali konzol, hozzá tartozó 2db polc. 10 hó 17. ig elvihető. Ajándékba adok HIFI piac és Sztereo újságokat. Irányár: XFT Ft.
-
Pokzoli
tag
válasz
Ibituba #40121 üzenetére
Egy elégedett tulajdonos. "Ma reggel megérkezett a Jungson JA-66C erősítőm! Első ránézésre is tisztességes a megépítése és a kivitele. Esztétikailag szép, öröm ránézni! Most már kb. egy órája nyúzom mindenféle zenével /klasszikus, jazz, akusztikus, blues, /. Hangja jóval túlmutat az árkategóriáján, pedig még be sincs járatva! Nem bántam meg, hogy lecseréltem rá a Denon PMA-560-as erősítőmet!
Ne haragudjatok, hogy ezekkel a dolgokkal untatlak benneteket csak szerettem volna pár sort írni a tapasztalataimról. Köszönöm!
Nagy UP a Jungson-nak!" -
Pokzoli
tag
Olcsó Koda subláda. [link]
-
Pokzoli
tag
válasz
bajnokpityu #38589 üzenetére
Az enyémbe nem. Én nem szoktam kihúzni, kockáztatok.
jos3ph. A hazai piacon a legjobb árérték arányú az amiről tudok az alces. Szinte mindenkinél jobb lett tőle a hangzás. Egyesek nem halottak különbséget. A Hivoxos termékeket otthon kipróbálhatod és, ha nem válik be visszaadod.
-
Pokzoli
tag
válasz
bajnokpityu #38586 üzenetére
Az AVX-en sem ajánlják a hifihez a szünetmenteseket. Rontják a hangzást. Kicsit a témához kapcsolódik. "Most került hozzám egy lakásra való különböző minőségű (kb 2 millió értékű hifi), melyből néhány Alcesben, mások villámvédős elosztóban voltak, előttük nyilván kismegszakító.
Mindnek harangoztak.
Én csak a kihúzásban bízom."
-
Pokzoli
tag
Ez milyen?
[link]
-
Pokzoli
tag
válasz
bajnokpityu #33150 üzenetére
Engem érdekel. Milyen bemenetei vannak, ára,hol van helyileg?
-
-
Pokzoli
tag
LG tv akció csak ma[link]
-
Pokzoli
tag
válasz
Gabor970 #32487 üzenetére
Eddig kétszer halottam Bose hangszórókat. Mindkét helyen csak hátérzenélésre alkalmazták őket. Az egyik egy üzletben rádióról szolt. A másikat egy edzőteremben halottam cd--ről meghajtva.A kicsi kockadobozok ellenére rendkívül szépen szóltak. Valamit nagyon tudhatnak a mérnökeik.
-
Pokzoli
tag
Vannak akiknek a bögreszett is jó. [link]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest