- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
robi-k #41423 üzenetére
Köszi, bár nem tudom mi az az "egyső"
hozzászólás, de az elsőt elolvastam.
Találtam egy "belépő" házimozi rendszert, aminek van optikai bemenete. Samsung HT-D330. Ennek milyen lehet a hangja?? Képes a benne lévő mélynyomó jobb hangot kiadni, mint a D6500-as tévém "csipogói"? Kizárólag a TV hangját akarnám javítani, a lejátszási funkciói nem érdekelnek.
Még egyszer mondom nem akarok ezer wattos, csilli-villi rendszert, pláne mert panelban lakom, és tekintettel vagyok a szomszédaimra. Tehát ezen szempontok szerint várnám a válaszokat.
Előre is köszönöm. -
air
nagyúr
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Mit tudnátok ajánlani, ha egy TV optikai kimenetét szeretném rákötni valami külső erősítőre, amire max. 2 szatellit sugárzót és egy mélynyomót tennék? Nem akarok hiper-szuper házimozi rendszert venni.
MM-ben lejátszóval egybeépített 5.1-es rendszert ajánlottak 60 ezerért. De lejátszó van a TV-ben, nem kell külső, pláne nem szánnék rá 60-at.
Előre is köszi.
Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest