- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
daniel2121
őstag
válasz
xtremetuning #48335 üzenetére
DTS kiterjesztésű fájlra gondoltam. Nekem Popi A110 van, de csak a flac fájlt játsza le.... egyelőre. Pedig elméletileg tudnia kellene dts,wav fájlokat is.
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #47820 üzenetére
Talán nem ismeritek ezt a típust?Meglepne..... Nem baj majd jön Bbéci
-
daniel2121
őstag
A NAD T 754-ről mi a vélemény 50-50% zene és film.
-
daniel2121
őstag
Van egy eladó NAD T754. Mi a véleményetek róla?Milyen hangfalak passzolnak hozzá?
50-50% zene-film. -
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #45693 üzenetére
JBL,Wharfi vagy Jamóval többször találkozhatsz eladókkal mint Daliból az egészen biztos.
Persze meg van az oka is nyílván. -
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #45690 üzenetére
Több pár azért nem nevezhető túl soknak, mint néhány más ismertebb típusból amelyekből van bőven. Mivel elég sokan Denon erősítőt vesznek és ahhoz nagyon ajánlott a Dalik, de persze kinek mi tetszik.
-
daniel2121
őstag
Bbéci neked mi a véleményed a Swans hangfalakról?
-
daniel2121
őstag
válasz
daniel2121 #45060 üzenetére
Akkor konkrétan egy másik fórumon hirdetnek egy Arcam avr 250-est. Ahhoz milyen front sugárzók ajánlottak?
-
daniel2121
őstag
HM erősítő vásárlásán gondolkodom.50-50% zene és film. Gondolom a zene érdekeseb hogy milyen, tudom itt sokan a jazzt kedvelik megmondom őszintén én nem nagyon szeretem.Rockosabb zenét szeretem, de jöhet Yello,Jarre,Vollenweider,Chris Rea stb. Az utána olvasgatás alapján bár tudom hallgatózni is kell Arcam vagy a NAD valamelyike tetszik.Elsősorban nem a nagy hangerő érdekes számomra hanem hogy szépen szóljon. Ezekhez milyen hangfal ajánlott, először csak frontokban gondolkodom később fejleszteném tovább.Dalik szimpatikusak esetleg a concept 6.
Természetesen szóba jöhet használt is.Hát igen de itt van az hogy mennyit szánnék rá.
Használtban az erősítőre és a frontokra kb. 300k körül esetleg egy kicsit több is lehet ha megéri. -
daniel2121
őstag
Segítséget szeretnék kérni, mert madzagolásban nem vagyok nagyon jártas. Csak próbaképpen akarom öszekötni őket. Tehát van egy Sony 40W4500 tv,egy Popcorn A110 player, tudom kicsit retro de most ez van még két db Orion HS500 hangfal, Cleopatra erősítő.Mit mivel és milyen kábellel tudom összekötni őket.Tudom, hogy az itt fórumozóknak ez nem szint nekem sincs hosszú távon célom vele csak mégis kipróbálnám.
Köszi -
daniel2121
őstag
A Prohardver nagy hifi gurui ugye ott lesznek a hétvégi hifi shown?
-
daniel2121
őstag
válasz
Gál István #37708 üzenetére
Köszi erre gondoltam én is, de hátha. Van nekem egy Logitech X530 5.1
a számítógéphez. Ezt érdemes lenne a tv-hez kötni ill. lehetséges-e? -
daniel2121
őstag
Tudom hogy nem nagyon házi-mozi kérdés de itt nagyon profik vannak. Van nekem egy Philips hifim(bögre) és annak a két hangszóróját akarnám rákötni a tv-re. Nincs rajta semmilyen csatlakozó csak egy két eres piros és fekete vezeték. Gondolom kellene rá valamilyen dugó hogy a tv-hez hozzá tudjam csatlakoztatni. A tv-ém az egy Sony 40W4500 lcd.
-
daniel2121
őstag
-
daniel2121
őstag
Sziasztok
Tudom jól, hogy kissé furát kérdezek,de én még is felteszem.
Van nekem egy nem mai Cleopatra erősítőm hozzá szintén nem mai gyerek 2db HS500 hangfallal és szintén van na ez már inkább mai darab egy Dvico 6500 médiaplayerem. A kérdésem az, hogy ezt meg tudom-e szólaltatni ezekkel. Szándékomban áll a közeljövőben venni egy házimozi erősítőt a hozzá illő hangfalakkal, de most még csak az olvasgatás főleg itt és a tájékozódás,hallgatózás időszakát élem ezzel kapcsolatban. Nagyon nagy érdeklődéssel olvasom ezt a topicot, mert eszméletlen milyen hozzáértők vannak itt és folytatnak eszme-cserét. -
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #29490 üzenetére
Szerintem nem sokáig lesz meg ez a NAD.
-
daniel2121
őstag
válasz
bendeguz76 #28672 üzenetére
Szerintem Bbéci tud majd neked segíteni, mintha neki ilyen lenne.
-
daniel2121
őstag
válasz
bajnokpityu #28109 üzenetére
Nekem 6500 van és minden oké vele. Mindenevő.
-
daniel2121
őstag
válasz
burcz.techno #27128 üzenetére
Persze minden azért nincs meg veszteségmentes formátumban, de azért már egyre több minden megvan. A filmekkel én is úgy vagyok, hogy ha nincs meg hd-ben akkor jó a dvd minőség is, dvix csak a legritkább esetben. mp3-ban még a legjobb minőség sem közelíti meg a flac-ot.
-
daniel2121
őstag
válasz
burcz.techno #27115 üzenetére
Most már azért hozzá lehet jutni nagyon nagyon sok flac,ape,wav zenéhez persze nem minden esetben legálisan.Egy kicsit nézelődni kell esetleg érdeklődni priviben akár itt vagy más fórumokon.Én nem nagyon tudok olyan zenei stílust beleértve a komolyzenét is amihez ne tudnék hozzájutni.Ez nem arcoskodás csak neked egy kis segítség.
-
daniel2121
őstag
Top Audiophile DTS/ES/DD Receiver: NAD T753
Ehhez mit szóltok 318eu az ára az ebayen.
-
daniel2121
őstag
-
daniel2121
őstag
Te Bbéci miért van az hogy jóformán szinte mindenki ugyanaz a márkák felől érdeklődnek mind a hangfal mind erősítő kérdésben. Erősítő nagyjából Onkyo,Denon,HK na jó nagy ritkán NAD, a hangfalaknál meg JBL,Jamo,KEF nagy ritkán DALI.
Persze tudom hogy a ráfordítható összeg miatt gondolkozik sok mindenki ebben a kategóriában, mert ezek még elérhetőek,de szerintem olyan mint a B&W,MJ Acoustic stb. nem is nagyon ismerik. A Swansokról mi a véleményed? -
daniel2121
őstag
Hát az annyi az annyi, hogy ha egy hozzávaló erősítő kb. 130-150.000k akkor még belefér de lehet hogy egy kicsit később. Azt írják a hifi guruk és nyilván igazuk van hogy a leggyengébb lácnszem a hangfal, azért koncentrálok én is arra leginkább. Az igaz hogy zenére inkább a 2utas frontok a megfelelők?
A BOWERS&WILKINS az milyen mondjuk a cm9 sorozat, oké tudom hogy 300k felett van csak a véleményre vagyok kiváncsi. -
daniel2121
őstag
Persze hogy értem a viccet és szeretem is. Nem pont olyanra gondoltam mint ami a képen van, hanem csak a kinézet miatt tettem fel ezt. Kapisgálom, hogy normális hangfal ilyen dizájnnal nem igen lesz. Rockosabb zenére melyik hangfal-erősítő párost javaslod össz vissz kb 350.000ft körül, egyelőre csak frontokkal.A helyiség kb.30négyzetméter 3 magas belvilággal.
-
daniel2121
őstag
Köszi csak az a gond hogy a feleségem nem nagyon szeretné hogy faládák legyenek a nappaliban, ezért keresek alternatív megoldást. Nehogy azt mond, hogy az asszonyt cseréljem le
Komolyra fordítva, tudsz-e esetleg javasolni nekem egyelőre csak frontok kellenének, mert főleg zenére kellene abból is rockosabb(Iron Maiden,ACDC,Bon Jovi stb, némi retro disco meg némi lágyabb is(Jennifer Rush,Laura Branigan) ilyesmi.Kinézetre valami iyesmire gondoltam, bár tudom hogy ez sosem fog úgy szólni mint a ládás hangfalak.
Az összeg amit rá tudok szánni kb. 200-250k/hangfalpár. -
daniel2121
őstag
Sziasztok
A hangfalakkal kapcsolatban lenne kérdésem mivel szerintem egy házi-mozi rendszer legkényesebb része.
Mi a vélemény a SWANS DIVA, KEF, CAV Fi-EX piano és a DALI hangfalakról, elég kevés szó esik róla a fórumban. Inkább csak a népszerűbb típusokról hallani.Tudom hogy ezek inkább a prémium kategória. Zenére mozira 50-50%-ban kellene és először csak front hangfalakban gondolkozom.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest