Aktív témák
-
Mik_i
tag
Ha DTS-HD audiot tartalmazó forrást játszok le, de a lejátszó és az erősítő között csak SPDIF van, akkor átmegy hang, csak nem DTS-HD-ban, vagy nem megy egyáltalán semmi és néma csend lesz? Az első hsz-ban van szó egy DTS magról, de az a kábelre is vonatkozik?
-
Mik_i
tag
válasz
robi-k #41636 üzenetére
Köszi!
Valójában az eladó azt mondta, hogy szerinte az Onkyo mozizásra jobb,mert dinamikusabb, zenére viszont a Denont javasolná,mert lágyabb hangzásúnak tartotta. Azt is mondta, hogy a tranzisztoros csak felsőbb kategóriás hangfalaknál hallatszódhat ki. Nekem ilyen falaim vannak: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-XfCVc3R77gJ:www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/hangfal/hirdetes-28463519/+magnat+motion+880&cd=15&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
illetve most keresek hozzájuk hátsó és center falakat is. Szóval tényleg a házimozi építés elején vagyok ,ezért minden ötletre vevő vagyok. Amit egészen biztosan tudok, h előre összeállított kompakt házimozi csomagot nem akarok venni csillogó műanyag hangszórókkal, inkább a darabokból raknám össze, a jelenlegi 2 hangfalam felhasználásával és első lépésként most a házimozi erősítőt szeretném hozzá beszerezni.
-
Mik_i
tag
Sziasztok!
Két erősítő között billegek, szerintetek melyiket érdemesebb venni?
Onkyo TX-NR 509 B illetve Denon 1611
Filmezésre és zenére egyaránt használnám. köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest