- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
eviktor
tag
Tehát gyűlölöd és undorodsz mindazoktól, akik 320-as mp3-akat hallgatnak. Nem is beszélve azokról, akik a 192-es mp3-at is tudják élvezni, róluk vajon mit gondolhatsz?! Hát még arról a generációról, akik TDK D90-es kazettákra másolt zenéken nőttek fel? Azokat tán nem is tartod embernek?
-
eviktor
tag
Sziasztok,
Használ valaki Logitech Harmony One távirányítót erősítő és médialejátszó kezelésére együtt? Mik a tapasztalatok, mindent lehet, mindent tud?
Köszi, üdv, V.
-
eviktor
tag
-
eviktor
tag
válasz
Dorian #40428 üzenetére
Ez a baj nálam is, hogy távirányítóval a kezemben kell akciófilmet néznem! A dinamic levelt eleve "light"-ra állítom, de még így is sok néha a különbség. De tegnap is hozott az egyik szomszéd aludttejes túrógombócot kóstolóba. Ha hangosabban moziznék, más fajta gombócokkal kellene számolnom.... (Na de lesz újra szocpol, majd megnézem a házárakat a kerületben
)
BBéci:
2-2,5 méterre ülök a nyomorék kis minidobozomtól, és meg tudja rezegtetni azt a fránya kanapét, nem csak az ablakot. Ehhez képest nekem túlzásnak tűnik a 2 db r12-es mélynyomó. Pár hete fürdőszoba felújítás volt nálunk. Gondoltam, ha már úgy is zajonganak a mesterek, feljebb tekerem kicsit a szub hangerejét, lássuk hol a határ. Nem viccelek, 30 másodperc múlva jött az egyik munkás, valódi halálfélelemmel az arcán, hogy mi történt.
Azok az ajánlások amiket te szoktál megfogalmazni, kellő szakmaisággal átalakított stúdiószobákban biztos megállják a helyét, de egy normál lakás, átlagos szobájában túlzóak. Szerintem.
-
eviktor
tag
Nem gondolom, hogy pont a mozgó kanapé növelné egy film élvezeti értékét, de egy társasházban bármi is mozogjon filmnézés közben, azt nem csak a szomszéd hallja, hanem az egész lépcsőház.
"Szerintem fogalmad nincs, milyen az igazi házimozi hangzás."
Hát ha ehhez két 30 centis szub kell, akkor nem is akarom tudni.
-
eviktor
tag
25 m2-es a szobám, de csak 20 centis a mélynyomóm, de remeg az ablak a keretében. Gondolom az általad javasolt megoldás egy szeparált családi ház átalakított pincéjében tud működni, de társasházban semmiképp. Attól félek az "ütős mélyek" ütős szomszédokat eredményeznének.
-
eviktor
tag
válasz
Dorian #40154 üzenetére
Onkyo 307.
5 egymást követő bemérés, ugyanazon helyen, ugyanolyan szobaállapot esetén sem hozza ugyanazokat az eredményeket. Még a hangfalak távolságát se találja ugyanolyan messzinek. A mikrofonhoz legközelebb eső sub ládát méri a legtávolabbinak...
Elromlott a mikrofon? Vagy az ilyen belépős erőlködőkben csak parasztvakítás az audyssey? -
eviktor
tag
Az audysseyvel (AEQ) kapcsolatban kérnék iránymutatást.
Stereo hangmód kikapcsolt AEQ-val, az ugyanaz mint a Pure Direct hangmód? (én nem hallok különbséget)
Ha bekapcsolom az AEQ-t Stereo hangzás esetén, félelmetes különbség van a Pure Direct-hez képest. Eltűnnek a mély hangok, mintha hátrébb kerülnének a hangfalak, elvékonyodik a hangtér, éles, de élettelen lesz a hangzás.
Ugyanazon forrás esetén bármely más hangmód esetén (AEQ-val) még rosszabb minden.
Mi tudja ennyire becsapni a mérőmikrofont? Van szőnyegem, könyvespolcom, még a függönyöket is elhúztam, hogy az ablakok ne zavarják a mérést.
Köszi! -
eviktor
tag
Az audysseyvel (AEQ) kapcsolatban kérnék iránymutatást.
Stereo hangmód kikapcsolt AEQ-val, az ugyanaz mint a Pure Direct hangmód? (én nem hallok különbséget)
Ha bekapcsolom az AEQ-t Stereo hangzás esetén, félelmetes különbség van a Pure Direct-hez képest. Eltűnnek a mély hangok, mintha hátrébb kerülnének a hangfalak, elvékonyodik a hangtér, éles, de élettelen lesz a hangzás.
Ugyanazon forrás esetén bármely más hangmód esetén (AEQ-val) még rosszabb minden.
Mi tudja ennyire becsapni a mérőmikrofont? Van szőnyegem, könyvespolcom, még a függönyöket is elhúztam, hogy az ablakok ne zavarják a mérést.
Köszi! -
eviktor
tag
Mi sem nézünk hagyományos csatornákat (tv2, rtl, stb), és Disney filmekkel is csak mértékkel. Jellemző, gyermekeim életük első nyílt színi gyilkossági kísérletét is egy Disney rajzfilmben látták. "Aranyhaj", valahol a 70. percben: a gonosz boszi hasba szúrja a szimpatikus főhős fiút. Én teljesen sokkot kaptam, a srácok egész jól viselték.
-
eviktor
tag
Házimozi show 2011: [link]
-
eviktor
tag
Attól félek nehezen tudnák befogadni az olyan jelenteket, amikor Anakinról a lávafolyó mellett leég a bőr és a hús (előzőleg meg leszakad a lába talán). Vagy amikor a a gonosz terminátor fejbeszúrja egyik áldozatát. A házimozibarát filmek többsége vagy tele van agresszióval, vagy nem érdekli a srácokat és ugrálnak apa hasán, hogy hajtogassunk inkább papírrepülőt. 7 éves kisfiamnak mutattam jelenteket a Transformesből. Látszólag élvezte, de 20 perc után kérte hogy most nézzünk inkább egy kis kisvakondot. Persze van olyan ismerős család, ahol a 7 éves gyerek már látta a Jurassic park 1-3-at. Velük ellentétben nálunk nincs gond az éjszakai bevizeléssel.....
A zenehallgatással nincs ilyen gond, de a számomra normális hangerő számukra elviselhetetlenül hangos.
-
eviktor
tag
válasz
hackeeeee #39566 üzenetére
Nagyon drága hobbi ez, nekem már 190-nél tart, és a szub még mindig nem világos juhar színű, a kábeleket meg ingyért kaptam. Ráadásul olyan dobozok, amelyikét sem külön, sem egyben nem ajánlaná itt senki.
És még egy bögrét se tudtam meghallgatni sehol, hogy tudjam megérte-e...most meg már....veszett fejsze! -
eviktor
tag
válasz
robi-k #39565 üzenetére
Dire Straits felvételekkel, de filmmel nem. Elsőre fel se tűnt, milyen vacakul szól, annyira szép volt a doboz (világos juhar a gyengém). Rögtön utána egy yamaha szett jött, és leesett az állam, pedig hát az se volt egy csúcsmodell. Europark/Saturn, van ott egy alacsony eladó srác, rendkívül készséges, vagy egy órát dumáltunk, és hallgatóztunk.
-
eviktor
tag
válasz
robi-k #39561 üzenetére
Volt szerencsém egymás után Sal és más dobozokat meghallgatni. Égbekiáltó a különbség. Mármint hangban. Viszont amiket én láttam álló dobozok, sokkal szebbek, igényesebben kidolgozottak voltak mint a legnagyobb arányban kapható sima fekete fadobozok. Kifejezetten márkás és markáns hangfalaknak tűntek külsőleg.
-
eviktor
tag
válasz
robi-k #39385 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. Attól nem lesz kevésbé komoly egy cég, ha biztosítja a bögrék/rendes rendszerek összehasonlítását. Nem kell forgalmazónak lenniük hogy lehetővé tegyék egy bögreszett meghallgatását a stúdiószobában.
Amúgy meg csak magamból tudok kiindulni. 4 házimozis stúdióban voltam hallgatózni, úgy, hogy nem voltak előítéleteim az egybeszettekkel kapcsolatban, ill. nem volt pontos elvárásom: csak annyit akartam hogy legyen digitális meg térhatású, és szóljon szebben mint a tv hangszórója. Mind a 4 cég esetében elmondható, hogy nem volt javaslatuk olyan szettre (erősítő+5.1), ami 200e alatt megvehető lett volna. Holott fele annyiért baromi jól kinéző csodamasinákat árultak/nak minden normál szórakoztató elektronikai áruházban.
Számomra is egyértelmű, hogy a bögrék sose fog nyomába érni egy rendes rendszernek, de soha nem is fognak annyiba kerülni. Én akkoriban is csak arra próbáltam választ találni, hogy ez az előny vagy hátrány hogyan áll arányban az értékkülönbözettel. Hihetetlennek találom, hogy házimozi stúdiók egyike sem mozdult rám, a bizonytalan vásárlóra, és mondta azt, hogy íme: hallgasd meg, milyen bögrét kapsz 100-ért, és milyen komolyat 200ért.
De miért nem? Attól félnek, hogy a vásárlók nagy része rájön, elég neki a bögre, ráadásul kisebb helyet foglal?Furcsa ellentmondás, hogy egyszer azt mondjátok, ne ítéljünk, ne válasszunk hallgatás nélkül, máskor meg, hogy bögrét meg se hallgassunk. (igaz, ezek szerint nincs is hol.
)
-
eviktor
tag
Szerettem volna hinni a füleimnek, de mint írtam, fel se merült, hogy bekapcsolják a polk-ot.
És ha már a füleknél tartunk, tudnátok ajánlani egy olyan házimozis boltot, ahol bögreszettek is ugyanolyan akusztikai körülmények között hallgatók meg, mint a komoly rendszerek? Na nem a 40e forintosat, de egy 120-150e ft-os egybeszettet szívesen meghallgatnék. Földbe gyepáljátok szerencsétlen LG-ket, meg Samsungokat, holott a Tesco/Saturn polcain bekapcsolva értelemszerűen nem lehet róluk normális véleményt alkotni.
Szintén érdekelne, hogy az Infinty dobozok miért nem merülnek fel soha, mint alternatíva? A Harman cégcsoportba tartoznak, így érzésre tehát lehetne valami kis közük egy HK erősítőhöz. Rosszul gondolom?
Köszi, üdv, Viktor
-
eviktor
tag
válasz
Pgabor79 #39362 üzenetére
Próbáltam jó néhány kulcsszóval googlizni erről a Proson subról infót, de nem nagyon találok semmit. Mintha csak két helyen lenne kapható: Svédországban és a Stream Audiónál. Ez utóbbi helyre eljutottam, bár Svédországban izgalmasabb lett volna meghallgatni. Szóval nagyon nyomják srácok, biztos magas árrést tudnak rajta bezsebelni, de mikor megkopogtattam a dobozt, ill. mellette a Polk subot, nos, előbbi mintha üresen kongott volna. A Polk psw sokkal masszívabbnak tűnt, valahogy mégsem ajánlottak, hogy hallgassam meg azt is. Érdekes.
-
eviktor
tag
Ezt nem igazán értem. Pontosan milyen árat értünk ezalatt?
Árfolyamfüggetlen eur-os átlagárat vagy a hazai piacravezetéskor adott forintos ajánlott fogyasztói árat?
Akciós árú erősítőhöz akciós árú hangfalszett dukál?
És egy kis matek: ha használtan, a bolti ár feléért vettem az erősítőt, akkor mennyibe kerüljön az új hangfalszett? 4×? -
eviktor
tag
A B&W hangszórókról láttam egy filmet, hogyan készülnek. Hatalmas robotkarok fúrnak, faragnak, lakkoznak, tekercselnek, lézer pásztázza a kevlár membránokat, stb.
Kb. mint egy Ferrari. Ugyanakkor ebben a fórumban nem nagyon esik róluk szó. Miért nem? Túl drágák, vagy túlértékeltek? -
eviktor
tag
válasz
balu333 #17311 üzenetére
Pár hete voltam hallásvizsgálaton (walkman-es generáció vagyok), és ott a kis üvegkalitkában a füles annyira, de annyira halkan duruzsolt, hogy egy idő után nem tudtam eldönteni, hogy valóban hallok hangot, vagy a viszonylag fix időközönként kezdődő impulzusokat az agyam "odagondolja" és csak azt hiszem, hogy hallok valamit. Mivel a tesztem hibátlan lett, úgy tűnik nem csak érzékcsalódás volt, amit hallottam, tényleg jól hallok. De ugyanezt a bizonytalanságot éreztem a japán földrengéselnyelő egéralátéteknél.
Az hogy egy fél ujjnyi csík a winchester tetejére ragasztva bármit is befolyásolna, egy akkora szobában, parasztvakításnak tűnt, de basszus, egy emberként hördültem fel a többi látogatóval, tényleg történt valami. Nem tudnám szavakba önteni mi szólt másképpen, talán a mélyek lettek markánsabbak. A régi filmek hd kiadásában látni hasonlót, élesebb a kép, de agyonszűrtek a részletek. Jobb is, meg nem is. Másképp szólt valami, de nem ítélném egyértelműen jobbnak. A srác viszont jó kereskedő, szuggesztív volt, talán az ő gondolatait hallottuk...vegyél egéralátétet tízezerért.... :-) -
eviktor
tag
A hifishown a JBL bemutatóteremben az eü határérték felé emelhették a decibeleket, a Book of Eli lövöldözés jeleneténél úgy éreztem, engem is fejbe lőnek, egymás után többször is. Szinte már-már fájt, ilyen diszkomfort érzést még sosem tapasztaltam, se moziban, se más bemutatóteremben. Szerintem a képélesség sem volt 100%-as, de fene tudja, talán az én szemem romlik.
Az Ayon csöves erősítős szobából (ultimate audio) viszont nagyon nem akaródzott átadni a helyet másnak, félelmetesen gyönyörűen szólt.
Voltatok? Élmények, tapasztalatok, vásárlás? -
eviktor
tag
válasz
Gál István #16451 üzenetére
Világos juhar színű?
-
eviktor
tag
Nem szokott lenni véletlenül valamilyen vakteszt-rendezvény az igazán elhivatott audiofil rajongóknak?
Bekötött szemmel hallgatva erősítőt, hangfalat, tényleg észrevesznek-e minden különbséget, és ami talán fontosabb: arányban vannak ezek-e az árkülönbségekkel?
Másképp megfogalmazva, ha nem látod a dobozt, meg tudod e mondani 100e, vagy 200e az ára? -
eviktor
tag
válasz
Mustármag #14331 üzenetére
Én annak idején - mielőtt elkezdtem volna költekezni - megfogadva a sokszor ismételt tanácsotokat több helyen is voltam "hallgatózni", és volt egy olyan cég, ahol gyakorlatilag megaláztak mikor egyértelművé vált, hogy nincs 350e forintom az általuk megjelölt minimális belépő szintű szettre. Gyorsan leültettek egy nagy vászon elé, nézhettem negyed óra transzformerszt, oszt kulloghattam el. A legtöbb segítséget itt, és egy Saturnban kaptam.
-
eviktor
tag
Helló,
A lefelé sugárzó mélynyomók működés elvéről keresek valamilyen könnyen emészthető technikai esszét. Nem igazán tudom magamévá tenni a hanghullámok terjedési irányát, módját, a "hagyományos" előre sugárzáshoz képest. Normális esetben köztem és a membrán között nincs "semmi" (falak, bútorok persze), míg lefelé sugárzás esetén ott a padló, az akciós laminált parketta ki tudja hogy mit módosít, és amit nem értek, hogy a padlóról visszaverődő hang hogyan terjed tovább, a plafon felé? Amikor Frodó gyűrűje leesik és dobban egy nagyot, mit fogok hallani, és mennyiben lesz ez más az előre sugárzó mélynyomóhoz képest? Tudom, tudom, meg kéne hallgatni, de sem a házimozis cégeknél , sem az MM-ben ezt a parketta hangzást nem lehet szimulálni. Az alsó szomszédról nem is beszélve.
A válaszokat előre is köszi. üdv, V.
-
eviktor
tag
Mit jelent a "hosszú löketű" kifejezés?
Köszi, V.
-
eviktor
tag
Kérhetném véleményeteket erről?
http://www.vatera.hu/wharfedale_power_cube_10_melysugarzo_melynyomo_179709245.html
Nagyon köszi!
-
eviktor
tag
Bbéci! Meghallgattam a Proson r8-at, és 10-et is a Stream bemutatóteremben. Meggyőző, bár a Polk dobozokban több anyag van, mint azt eladó némi kopogtató mozdulattal szemléltette is, és a védőrács is szimpatikusabb a psw110-en, mert vannak apró szaladgáló lábacskák nálunk, nagyobb biztonságban lenne, mint a szövetes Proson. De amíg nem olvastam a Prosonról ebben a fórumban, nem is tudtam, hogy létezik ez a cég/márka. Vannak még ilyen gyöngyszemek, amiknek a neve ritkábban kerül előtérbe, mégis megéri figyelni rájuk? (Írtam a svédeknek, hátha lehet közvetlenül is vásárolni tőlük, de sajna nem.
)
Köszi, V.
-
eviktor
tag
Sziasztok,
Megesz a kíváncsiság, hátha tud erre valaki válaszolni közületek: a hazai multiplexes mozikban milyen erősítők, hangfalak vannak? Lehet ezekről tudni valamit? Márkák, számadatok, típusok esetleg?
Egy ütős "popcorn-movie" filmnél a mélyhangoknak mi az alsó frekvenciaértéke? Vannak egy filmben 20 Hz-es hangok? Ha a mélysugárzóm csak 35 HZ-ig tud lemenni, akkor lemaradok "15 HZ mélyhangtartományról"? Hallja-e a fülem ezt a tartományt egyáltalán?
Na persze még nincs szubom, ezért is kérdezem: a lefelé sugárzó ládák jobban megterhelik az alsó szomszéd idegeit, vagy igazából mindegy, merre néz a membrán?
Minden választ nagyon köszönök!
-
eviktor
tag
Sziasztok, a Proson mélysugárzókról ki mit tud? Találkozott már velük valaki?
Köszi, Viktor
-
eviktor
tag
válasz
Mustármag #12102 üzenetére
Ne félj a használt dolgoktól! Szépen lehet spórolni velük. Csak egy példa: Onkyo Tx-sr307 ma legolcsóbban (általam megbízhatónak vélt online boltból) 59.000,-. Én használtam vettem pár hónaposan (azaz min. 1,5 év érvényes garanciával) kifogástalan állapotban, karcmentes külsővel, minden papírjával, eredeti dobozában 45e-ért. A hangfalaimat is a bolti ár feléért vettem, makulátlan állapotban mind belsőleg mind külsőleg.
-
eviktor
tag
üdv,
Korábban már írtam, de nem ugrott rá senki, engem meg csak izgat még: miért van jelen az erősítőmön egyszerre a DTS és DOLBY jel, mint mint bemeneti jeltípus? (onkyo 307)
WD TV Live a forrás (optikai kábelen megy a hang), ha nem 5.1-es a film, akkor a dts neo 6 a bekapcsolt hangkép, olyankor a piros DTS logó világít. HA dts-es a film, akkor marad a jel, de kattan egyet az erősítő. Dolby 5.1-es filmeknél kialszik a dts jel, megjelenik a piros dolby logó. Tegnap egy 5.1 teszt-dvd néztem, és feltűnt, bizonyos filmelőzeteseknél mind a kettő logó világít. Ezt hogy kell értelmeznem?köszi, Viktor
-
eviktor
tag
A "cinemafilter" (onkyo tx-sr307) kapcsoló működését meg tudná nekem fogalmazni valaki magyarul? Az angol fórumokon utánaolvastam, de még így sem értem mit csinál. Bármennyire fülelek, nem hallok semmi változást, akár ki/be van kapcsolva. Köszi!
-
eviktor
tag
válasz
hattorihanzo #11621 üzenetére
Ez izgalmas lenne.
-
eviktor
tag
válasz
Gabor970 #11604 üzenetére
Legyünk modernek, koncentráljuk a mai korállapotokra. Egyeseket és nullákat vásárolok a lemezboltban. Adatokat, színtiszta matematikát kapok a pénzemért cserébe. Abból pedig olyan zene lesz, amilyet én akarok.
A keverőpult előtt ülve bizonyára adott egy hangzás, amit valaki vagy valakik optimálisnak éreznek. De az ott található technika nyomokban sem található meg a célközönség otthonaikban, így tök mindegy hogy mit álmodnak a cd-re, én otthon nem azt fogom hallani. Költsek milliókat arra, hogy reprodukáljam a stúdió akusztikáját, vagy pár ezerért egy pöcök, ami majdnem hasonló hatást ad?
Tökéletes az, amit én annak érzek. Ha adok rá egy kis mélyet, és így érzem tökéletesnek, akkor igenis megáll: jobb mint az eredeti.
-
eviktor
tag
Sajnos az én kis kütyüm egyetlen azonos forráshangeffekt sorozatos ismétlődésével lövi be az ideális "hangképet", ez az ismétlődés azonban nem figyelhető meg a cd-k "hangmérnök" rovatában. Ahány lemez, annyi féle keverés-kavarás. Miért ne lehet egy szerény mélyekkel felvértezett hanganyagot normális keretek között feljavítani az erősítővel?
Eszembe jutott egy békebeli sztori ifjú koromból, egy nagyon divatos, konszolidált "techno" zenét játszó csapat kazettáját hallgatva feltűnt, hogy halláskárosult vagyok, mert a jobb oldalt sokkal halkabban hallom a (walkman!
) hallgatva. Persze kiderült, maga hangfelvétel a hunyó, komoly decibelkülönbség volt végig a teljes szalagon a két oldal között. Visszavittem a forgalmazóhoz, hogy adjanak másikat. Nem tudtak, mind ugyanúgy volt (el)keverve. Az összes! Milyen jól jött akkor a BALANCE feliratú gömböc a frontpanelen!
-
eviktor
tag
Ha valaki látna/hallana/találkozna használtan eladó Celestion s80-as mélynyomóval világos (nyírfa?) színben, kérem jelezze. Vadászom rá régóta. Nagyon köszi!
-
-
eviktor
tag
A franc se gondolta, hogy ilyen alap dolog ebből hiányozni fog. Nem is figyeltem a leírásokban ennek tényét/hiányát. Ilyen kis bosszantó apróságok a használat közben derülnek csak ki, pl. a rádióban az épp halható számok címe és előadójának kijelzése csak a frontpanelen kapcsolható be, a távirányítóval nem. És nem jegyzi meg ezt a beállítást.
Külön vicces, hogy bizonyos esetben a dolby és dts jelzés egyszerre látható a kijelzőn, mint forrásformátum. -
eviktor
tag
Az a baj, hogy "körkörös hivatkozás" van az Audyssey hangzás és a dinamikus hangerő hangzás ki/be kapcsolásánál.
1. Ha bekapcsolom az EQ (hangszín) beállításnál az AY-t, akkor nem érzem kirívóan jobbnak a hangzást.
2. Ha bekapcsolom az EQ (hangszín) beállításnál az AY-t ÉS bekapcsolom az audio opcióknál a "dinamikus hangerő (DYN VOL)" hangzást, elképesztően jó házimozi hangzást kapok, főleg alacsonyabb hangerő esetén. Kifejezetten halkan hallgatva is jelen vannak a mély hangok, tökéletes a beszéd/effekt arány, nincs az, hogy reped a fal a robbanásoknál, de alig hallom a párbeszédeket.
DE!
3. Ha kikapcsolom az AY-t, akkor a program törli a DYN VOL beállítást és akkor érzem csak igazán a különbséget: mintha eltűnne a mély hangok fele (ugyanazon hangerőn, persze).Azaz nem tudom a DYN VOL-t alkalmazni anélkül, hogy az AY beállításai ne érvényesüljenek. Márpedig ha jól sejtem, az AY nem egy fix kavarása a potmétereknek, hanem a mérőmikrofonos kalibrálás eredménye. Jól sejtem? Baromira izgat, hogy a hangszínek variálás nélkül a "dyn vol" hatás mit tud önmagában.
Egyébként jó kis erősítő ez, bár finoman szólva is sóherség a gyártótól, hogy nincs bekapcsolási hangerő beállítási lehetőség. Ha kikapcsolás előtt nem tekerem le a hangerőt az szomszédűző fokoztatról, és mondjuk egy rádióval kapcsolom be másnap, az ütő megáll bennem, meg a hangfalaknak se tesz ez jót...
köszi, v.
-
eviktor
tag
Konkrétan arra, hogy a mérőmikrofonos automata kalibrálás után szerkeszthetem-e a megváltoztatott hangszíneket. Nagyon tetszik a dinamikus hangerő opció, de ha bekapcsolom, akkor automatikusan az Audyssey hangszínbeállításai lépnek érvénybe. Érdekelne, hogy a normál eq (kalibrálás nélküli) beállítások + a dinamikus hangerő bekapcsolható-e együtt.
köszi, V.
-
eviktor
tag
Helló, van a hozzászólók között Onkyo tx-sr307-es tulajdonos? Az Audyssey hangzással kapcsolatban lenne technikai kérdésem. üdv, V.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest