- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Caldera1
tag
válasz
arion.x #44329 üzenetére
Szia!
Nekem 609-es van... Közel sem tudok teljes körű, mindenre kiterjedően véleményt mondani róla. Előtte is Onkyom volt (595) és ahhoz képest annyi szolgáltatást tud, hogy csak kapkodom a fejem, meg szedem elő hozzá a használatit.
A setup nem tudom mennyire bonyolult, ugyanaz a menü elrendezése, mint az előző Onkyomnak, nekem teljesen természetes volt használni, beállítani. Annyi plusz változás van, hogy mindent kiír a képernyőre (amúgy nagyon szép kékes színnel).
Szerintem zenére is vállalható.
Hogy mennyire megbízható, azt majd az idő eldönti. De az 595-ösnél is az jutott eszembe, ha ránéztem: örök élet.A 609 hozzá képest sokkal szebb és még masszívabbnak tűnik.
Tudom mindenki a saját lovát dícséride én egy cseppet sem bántam meg. Pedig volt egy kis elhajlásom Pioneer, Denon irányba... végül mégiscsak a magas megbízhatóság és a kategóriájában nagy teljesítmény miatt hűséges maradtam a gyártóhoz.
Még annyit hozzátennék, hogy bőven van erőtartaléka a rendszernek, nálam végre a hangfalak is ki tudják futni magukat (korábban a Wharfedalejeim Onkyo 595-el: 12 nm-es moziszobában voltak), most pedig: 35 nm-en van a 609, és lehengerlő a moziélmény. -
Caldera1
tag
-
Caldera1
tag
válasz
Dorian #44099 üzenetére
A surrondok és a back surroundok is Magnat IC-62-es mennyezetbe építhető hangszórók. (Hosszú heteket vártam az IC-82-re, ez lett volna eredetileg, de nem érkezett, így végül az IC-62-est kértem.)
A konyhába Jamo mennyezetit vettem, ott például sokat alakult a hangja (pozitív irányba persze) a járatás során.
Szóval úgy szereltem be a Magnatokat, hogy kb. 40 x 40 cm-es, duplán hajtott üveggyapotot tettem a nyílásba és így tolta be a hangszórókat. Ha így értetted az átellenes dolgot .
Igazándiból azt kellene tudnom, konyhanyelvre lefordítva, hogy mi a különbség például, ha ugyanannál a hangfalnál a frekit 40 Hz-en, vagy mondjuk 60 Hz-en vágja az erősítő?Nem akarok oldalakat írni, a lényeg még azért óvatosan járattam a hangszórókat, de most azért belöktem a Vasembert néhány jelenet erejéig, mit mutat a rendszer. Onkyo 609: 65-ös hangerőn. Ezt találtam megfelelőnek, hogy jól érthető a centerből (Diamond 8C) jövő párbeszéd, és jónak tűnik a térhang is, ugyanakkor hozzáteszem utálom, ha "kiabál" vagy harsány a hang. A film elején a támadásnál olyan lehengerlő a hang, hogy érezni lehetett, ahogy remeg alattam a kanapé és a hangnyomás mosolyra csalta az arcom.
(De jó, hogy ismét az Onkyo mellett döntöttem.) Ja és az általam, ha nem is szidott, de igazán nem is dícsért Polkaudio szubom is vastagon benne volt a fenti élmény kialakulásában. (Vagy ennyire jók a mélyei a Vödörfedél 8.4-eseimnek
) Mindenesetre ezek beállításait szerintem nagyon jól eltalálta a kalibrálás.
Ha bejáratás után a surroundokkal is megtalálom a megfelelő beállítást, azt hiszem bátran ültethetek le bárkit egy kis tesztvetítésre. (Na ennyit a rendszerem önfényezéséről.)
-
Caldera1
tag
válasz
robi0604 #44080 üzenetére
Ja igen, tényleg a szobaakusztika... 1-2 napja írtam, hogy a jobb surround a teszthangnál borzasztóan visszhangzott, mert ott alatta teljesen csupasz a laminált padló, már úgy értem, se szőnyeg, se egyéb berendezési tárgy nem töri meg a sík felületet. Kipróbálom, hogy oda teszem a padlóra a rattan újságtartót, és a jobb oldalt is -3 db-re állítom.
És az mennyire normális, hogy 100 Hz-nél vágja a surroundok, és 80 Hz-nél a back surroundok frekijét? (Miközben front 40, center 50 Hz.) -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Megnéztem mit kalibrált az erősítőm, és miért éreztem azt, mint ha a bal oldalról jobban hallanám a surroundokat...
Nos Front (bal, jobb): 0 db, Center: -3 db, Sub: -1 db, Bal surround és bal back surround: -3 db, jobb surr és back surr egyaránt -5 db. Na ezt most nem értem mi alapján állította be így?? Az egész rendszer tökéletesen egyforma távolságban van a bal és a jobb oldal a hallgatói középvonaltól.
Még ha a surroundokat -3 db-re teszi, és a back surroundokat -5-re azt megértem, de hogy egyik oldal ennyi a másik annyi, azt nem értem... -
Caldera1
tag
Éjszaka kalibráltam a rendszert, tehát még nem tudtam meghallgatni...
Mivel a nappaliba van a rendszerem, így sajnos kellett kompromisszumos megoldásokat kötnöm. Ilyenek például a mennyezeti hangszórók is. (Viszont így 7.1-re tudtam váltani, ez viszont jó dolog, lévén kb. 90 légköbmétert kell megtölteni mozihanggal.)
Az a baj, hogy a jobb sorround pont olyan részre esik, ahol közlekedünk, tehát üres az a rész. És a teszt hangoknál, amikor kalibrált a rendszer akkora visszhangos-kongás volt ennél a hangszórónál, mint a ház.Tudom, hogy a laminált padló nem kívánatos... dehát ez van. A többi mennyezetinél nem hallottam semmilyen problémát, mert vagy egy nagy virág, vagy valami apróság van a laminálton. A frontok és a center előtt pedig egy 3 x 2-es bárány szőnyeg van, így ott sem csupasz a laminált.
Nem értek hozzá, azért kérdem, hogy egységes vágási freki kéne mindegyik hangfalnál? És most nálam a nem tökéletes akusztikát küszöbölte ki a rendszer? -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Múlt héten megérkeztek, és ma végre eljutottam odáig, hogy be is lettek építve a mennyezeti hangszóróim. A 609-es Onkyommal be is kalibráltattam a rendszert. Ezekből az adatokból ki lehet olvasni valamit, vagy van valami jelentősége? Vagy csak ennyi lett, aztán ne foglalkozzak vele tovább?
Front 40 Hz, Center 50 Hz, Surround 100 Hz, Back Surround 80 Hz (THX).
A Front és a Center Diamond 8 széria. -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Gondolom triviális a kérdésem, de segítsetek.
A motoros vetítővászon indításához szükséges 12V-os kábel milyen kábel? -
Caldera1
tag
válasz
xtremetuning #39914 üzenetére
Kb. 3.5 méter lesz a nézési távolság.
Jó lenne egy HD projektor, de ez a közeli jövőben nem fér bele a költségvetésbe.
Amúgy most mi a best buy full hd-s vetítő a megfizethető kategóriában? Úgy 300 ezer alatt... -
Caldera1
tag
válasz
xtremetuning #39891 üzenetére
Na a lényeget eltaláltad: vetíteni lehet rá és nekem arra kell. A proji InFocus 4805, nem mai gyerek, nem mai kornak megfelelő felbontással.
Bár lehet az ő felbontásának nagy is lenne ez a vetítővászon méret. -
Caldera1
tag
Az oldalfeszítős az ár miatt eleve kiesik.
Akkor nyugodtan felcsavarozhatom majd a mennyezetre a faltól 30 cm-re, lesz azért tartása a vászonnak, ugye? Úgy értem nem csavarodik jobbra, balra meg ilyesmi. Akinek van vászna annak biztos evidensek a válaszok ezekre a kérdésekre... -
Caldera1
tag
Olvasgatom a hozzászólásokat a moziszobát illetően... hát én úgy megbántam, hogy nem lett pince a ház alatt, mert akkor nem kellene a különféle kompromisszumok miatt plusz pénzt kiadnom.
Mint például most az álmennyezetbe építhető hangszórókba, esztétikus kábelcsatornákba. És olyan dolgokról, mint az akusztika, már nem is beszélek, hiszen a nappalit nem házimozi szobának szántuk.
Lenne egy kérdésem.
A következő hónapban meg kell vennem a vásznat. Erről mi a véleményetek:
[link]Mennyezetre szeretném tenni, ezért kell a nagyobb felső kifutó. És úgy, hogy a plazma tv elé gördüljön le. Nem tudom megvalósítható-e, nem-e "átüt" mögüle a tv? A másik dolog, hogy nem oldalfeszítős, ez jelenthet-e problémát? Nem használtam még vásznat eddig, mivel a falra vetítettünk korábban, nem volt probléma, a színkorrekciót megcsinálta a vetítő.
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Csak nem akar összejönni a dolog, egyszerűen nem értem miért. A projektoron van most már kép és hang is, a következőképpen van össze kötve: a projektorból az s-video kábel megy a DVD-lejátszó s-video OUT-ba. Coaxial Digital kábellel van összekötve a DVD és az erősítő. Sima analog piros-fehér kábellel az erősítő és a dvd. Van kép és hang is. Ez ok.
A TV HDMI kábelje megy az erősítő HDMI out-jába. A Blu-ray lejátszó egyetlen HDMI foglalatából a kábel az erősítő HDMI1 csatlakozójába megy. Az erősítő setupjában a BD/DVD HDMI -> HDMI1-re van állítva. Amikor indítom a lejátszást kiírja a képernyőre, hogy: HDMI2 576p bemenet. (Mivel a TV HDMI2 csatlakozója van összekötve az erősítő HDMI OUT-al.) Az erősítő kijelzőjén a BD/DVD PLII Music felirat van. Jobb oldalt pedig analog épp úgy, mint amikor a projektort indítom, aminek viszont gondolom digitalnak kéne lennie.
Ha van ötletetek és tanácsotok, megköszönném. -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, ilyen még nem fordult elő velem, de most nem boldogulok a rendszer bekötésével.
Tegnap hoztam ki a projektort a nappaliba, és csavarozom fel majd a mennyezetre, de nem adja ki a dvdlejátszó a képet. Hang van, kép nincs.
A BD lejátszóm meg se a hangot, se a képet nem adja ki.
A TV-ből jövő HDMI kábel az erősítő HDMI out csatlakozójába van téve. A HDMI1 (in) pedig a BD lejátszó egyetlen HDMI csatlakozójába megy. Erősítőn a BD/DVD HDMI1 van aktiválva...
Úgy szeretném a bekötést, hogy a BD-játszó a TV-vel, a DVD pedig a projektorral legyen összekötve. Van 2 HDMI kábel, néhány komponens RCA, 1 optikai Digital, ezek közül tudok választani. Az előző erősítőm is komponens és optikai Digital kábelekkel volt összekötve a projektorral és a DVD-lejátszóval, itt most nem tudom mi baja van miért nem jó... -
Caldera1
tag
válasz
#09634560 #39342 üzenetére
A Polk lassan kiesik, sajna félek hogy kevés lesz, hiszen közel 100 légköbméteres helyiségben kellene teljesítenie.
A kisebb JBL mellett gondolkodok a nagyobbon is, csak hát az wireless. Azt ismered? Mennyire megbízható a vezetéknélküli jelátvitele?
És ha már ismered őket, egy pár szóval nem jellemeznéd? -
Caldera1
tag
válasz
#09634560 #39340 üzenetére
Szia Sanci38!
Ezt a JBL-t nézd már meg légyszíves:
[link]A 300 watt kimenő teljesítmény az most folyamatos ebben az esetben??? Nehogy én is beleessek már ebbe a nagy marketing hókusz-pókuszba a 800-1000 W-ok dobálózásával..
Lassan azért szűkül a szubok köre, milyen is legyen.
-
Caldera1
tag
-
Caldera1
tag
Sanci38!
Ezekben a Hertzekben én elveszek, segíts légyszíves, hogy mit olvasol ki belőlük.
Polk 111: 38 Hz - 250 Hz, 20 cm mélysugárzó, 150/300 W
Polk 125: 32 Hz - 225 Hz, 30 cm-es, 150/300 W
Proson R10: 25 Hz - 180 Hz, 25 cm, 180/250 W
Köszi.A Mordaunt Short Aviano 7 jelentős engedménnyel kapható. Évekkel ezelőtt, amikor az első szubomat kerestem, akkor elég jókat írtak erről a márkáról is. Most mennyire jó vétel 90-ért? Kicsit lenne több, mint a 125-ös Polk, de 140-ről van leárazva.
És a súlynak mekkora jelentősége van szerintetek a szuboknál? -
Caldera1
tag
válasz
Johnny Cage #39258 üzenetére
A Prosonra én is kíváncsi lennék, nagyon ígéretesnek tűnik. És bár nem hallottam még szólni, gondolom nem linkelnek streamaudioék hogy igen erőteljes a hangja.
-
Caldera1
tag
válasz
KatonaT #39225 üzenetére
Szia!
A kisebb szoba 16 nm volt, ahol eddig moziztam. Most több, mint kétszer akkora helységben fog dolgozni a rendszer. Mondjuk a Wharfedaleknek kicsi volt a szoba, nem tudták magukat kifutni, de úgy nézem, vagyis hallgatom, hogy a nappaliba elég lesz a teljesítményük, az erősítő cserével kellő tartalék lesz a rendszerben.
Második lépés a korábbi surround DFS-ek lecserélése. Polkaudio RC80i lett a befutó. Valószínű kintről rendelem meg, mert feleannyiból megúszom... A második lépéssel párhuzamosan jön a szub csere. De nem 110-es Polkom, van, hanem 10-es. Néha hallani, hogy buffog, nem tudom mi a szakmai elnevezése ennek, gondolom mert elért a teljesítménye határához. És úgy olvastam még valahol régen, hogy a bass reflex nyílása kör alakú a szubok legtöbbjének, ami a levegő kiáramlásakor nem optimális, ezért használ pl. a Velodyne téglalap alakú nyílást, és ilyen a KEF C4 is, ezért kérdeztem BBéci-t mi a véleménye róla. Na remélem nem írtam hülyeségeket, mert mindjárt jön BBéci és majd jól megmondja...
Nyilván anyagi korlátai vannak, hogy milyen szubot vegyek. Próbálom a legjobb ár-érték arányút megkeresni, és már biztos, hogy 2 db leszMajd megyek hallgatózni, de itt Cegléden nulla a felhozatal.
-
Caldera1
tag
-
Caldera1
tag
válasz
KatonaT #39196 üzenetére
Sajna ez ilyen játék, szánunk rá x összeget, aztán mindig túl lépjük.
Erősítőre max 100-at szántam, aztán 140 lett belőle. Igaz az asszony 75-öt tud, neki annyit ér a 609-es Onkyo.
Amúgy mik a versenyzők nálad? Érlelődik bennem a Polkaudiom lecserélése. A 110-es, 125-ösről szinte csak jókat írnak.
Azt nem tudom, mivel jár jobban az ember, 2 db kisebb szubbal vagy 1 db nagyobbal. Dilemma... ha már tudja az erősítő a 7.2-t... -
Caldera1
tag
válasz
hackeeeee #39077 üzenetére
Tisztelet a kivételnek, de... megbízható, jó mestert, vállalkozót találni manapság...
Komolyan, mintha a vásárlónak tennének szívességet, hogy megkeresik egy megbízással.
(Nem ide tartozik, de a kerítésem befejezésére például már múlt hét elejére ígérték az árajánlatot... persze azóta sem jött meg az email.) -
Caldera1
tag
Elhiszem.
És nem állt szándékomban kínozni az erősítőt.Viszont figyelembe kell vennem bizonyos lakberendezési dolgokat, mivel a nappali nem moziszoba (eredetileg), és bár a feleségem is szeret mozizni, azért kompromisszumot kell kötni, ha már egyszer oda került az egész házimozi cucc, hangfalastól erősítőstől... de ebbe a hifi állvány nem fért bele
(Mondjuk nem is bánom, pedig nem valami gagyi...)
Amúgy érdekes, hogy a kb. 8 év alatt egy haverom se szólt, amikor házimozi bemutatót tartottam, hogy nem kéne-e kicsit több levegő az erősítőnek...
Milyen állványt ajánlanál? Most hirtelen szétnéztem a neten, nagy a választék, de egyikre se tudnám azt mondani, hogy na ez jöhet. -
Caldera1
tag
Az előző Onkyo erősítőmön voltak így egymás felett és hifiállványban és mégsem melegedett, tuti biztos. Igaz azon nem voltak HDMI meg egyéb csodacsatlakozók...
Szóval nemrég viszont a nappaliba költözött minden cuccom, a zárt hifi-állvány kivételével. És annyi történt, hogy a nappali 30-as falában van egy kb. 44 x 32 cm-es nyitott rész, eredetileg ebben volt a hifi erősítőm és a cd-lejátszóm. Ennek helyére pakoltam most az erősítőt, fölé a dvd lejátszót, afölé meg a BD-t.
Most viszont akkor vehetek valami nyitott és szép TV-állványt, ahová a házimozi cucc kerülhet. -
Caldera1
tag
válasz
hackeeeee #39039 üzenetére
Sajna múlt héten elvitték a korábbi Onkyomat, így nem tudom megnézni az vajon mennyire volt meleg, de tuti nem,mert amikor kinyitottam a hifi állványt egy filmnézés végén, akkor biztos megcsapta volna a kezem a meleg levegő, feltéve, ha melegedett volna. Itt is csak azért vettem észre, mert az erősítő gombjait használtam az állítgatásoknál.
Na de holnap hagyok neki teret, meglátjuk mi lesz. Remélem ő is rászolgál az Onkyo hírnevére, ha már másodszor is mellette tettem le a voksom. -
Caldera1
tag
válasz
#09634560 #39019 üzenetére
Kicsit részleteznéd, hogy egy THX Select2 erősítőnél miért melegszik a video-szekció?
Másrészt ezt úgy értelmezzem, hogy normális a jelenség, és nincs befolyással a melegedés az élettartamra?
Az előző Onkyomon is a tetején volt a DVD lejátszó. Sőt! Az még hifi állványban is volt, ahol még kevesebb hely jutott neki. Most pedig elöl-hátul teljesen nyitott helyen van, igaz falba van betéve. Dehát mégse rakhatom a DVD és BD lejátszóra a több, mint 11 kg-os erősítőt... -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Onkyo 609-esemen ma kezdtem a házimozi beállításokat és azt vettem észre, hogy nagyon felmelegedett, pedig nem is hajtottam. Tegnap még csak tuner-beállításokat eszközöltem, akkor nem vettem észre melegedést.
Teljesen átmelegedett a fölötte lévő DVD lejátszó is. Picit aggódok...
Miért melegedhet? -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Nagy nehezen sikerült dűlőre jutnom erősítőügyileg és nem utolsó sorban a márkahűség miatt is - meg persze, azért mert meg voltam elégedve a korábbi Onkyommal - a 609-est választottam.
Most az a gondom, hogy kellene találnom egy elfogadható árú és elfogadható minőségű mennyezeti hangszórót, amivel a hátsó surround hangfalakat helyettesíteném.
Eddig Wharfedale DFS-ek szóltak a moziszobámba, de ezeket a nappaliba nem tudom elhelyezni (üvegfelületek, előtte padlóig érő függönyök, tehát nem tudom a falra felfúrni őket.) Hátul, ahol a surroundok lennének mondjuk pont be vannak vezetékelve a Hi-fi (Wharfedale Diamond 8.3) hangfalaim, de azok elhelyezése nem jó a mozi szempontjából. (A jobboldali hangfal gyakorlatilag a képpel pont szembe van.) Sajna a feleségem nem engedi arréb pakolni, mivel akkor a hangfal-kábel látszódna.Ezért nem lesznek jók surroundnak. Szóval arra gondoltam, hogy mennyezeti hangszórókkal helyettesíteném a hátsó hangfalakat. Mit gondoltok, nagyon gáz? A 8.3-as megmaradna külön hi-fi hallgatásra, a DFS-eket meg pihenni rakom a dobozukba.
Már végig-gondoltam százszor is, de nem találok ennél jobb kompromisszumos megoldást.
Ti mit tennétek a helyemben? -
Caldera1
tag
válasz
robi-k #37967 üzenetére
A leg pénztárca-barátabb a 821-es Pio lenne. Nem írnak róla rosszat se. Erő is van benne. Szépnek is szép. Már majdnem őrá tenném le a voksom.
Igen az 509-nél írták már korábban, hogy IC-s amikor kérdeztem itt a fórumon a véleményt róla, bár nem tudom az miért rossz.
A nappalim 35 nm.
A 609-es talán már drága nekem, pedig az előző Onkyomért többet fizettem anno, de hát az akkor volt... -
Caldera1
tag
Még erősítő ügyileg segítsetek légyszíves. Hétvégén elviszik az Onkyomat és erőlködő nélkül maradok. A lentebbi hszemben írtak közül szeretném megtalálni az optimálisat.
Wharfedale 8-as szériát hajtana Polkaudio szubbal. -
Caldera1
tag
válasz
#09634560 #37960 üzenetére
Értem, köszi.
Sajnos a 2 HDMI kimenetes erősítők túl drágák, akkor inkább ki-be húzogatom a csatlakozót.
A 609-es Onkyoról mi a véleményed?
Nem tudok dönteni erősítő ügyben, pedig a régi Onkyomra már van vevő.
Nem tudom, hogy 509/609 (csak ár kérdés) legyen.
Vagy H/K-165, Pioneer 821... -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Ha a TV-t és a projektort is szeretném HDMI-n keresztül az erősítőhöz kötni, akkor 2 HDMI kimenetnek kell(ene) lennie az erősítőnek?
A Pioneer erősítők hátulján a HDMI csatlakozóknál, külön van DVD és Blu-Ray is, ennek van jelentősége? Hiszen bármelyik HDMI csatlakozóra ráköthetem a DVD-t és a Blu-Ray-t is, nem? -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Melyiket vennétek a három Av-erősítő közül? (Ha csak ezek a lehetőségek lennének
) Mindhárom egy árban van.
Harman-Kardon-165
Onkyo TX-NR509
Pioneer VSX-821
Jól látom, ezek közül tényleg a HK adja le a legnagyobb teljesítményt?Kicsit megfizethetőbb alternatíva lenne még:
Denon AVR-1312
Pioneer VSX-521Őróluk van valakinek esetleg tapasztalata?
-
Caldera1
tag
Sziasztok!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem... Augusztusban vettünk egy 50-es plazma tv-ét és egy Pana Blu-Ray lejátszót hozzá.
Azon szerencsések közé tartoztam (eddig), akinek külön házimozi szobája volt. Most azonban baba szoba lesz belőle, ezért az egész cuccot a nappaliba kell telepítenem. A vetítésről egy InFocus 4805 gondoskodik, az erőmű egy Onkyo TX-DS595-ös SP500-as DVD lejátszóval. Egyértelmű a dolog: lehessen választani, hogy a plazmán vagy a projektoron nézzük a forrást, természetesen úgy, hogy a térhangról ne kelljen lemondani egyik képmegjelenítő esetén sem.
A probléma ott van, hogy az erősítőn nincs HDMI csatlakozó, ergó úgy nézem, nem tudom összekötni a két képmegjelenítőt. Jól látom a dolgot?
Igazándiból nagyon sajnálnám eladni az Onkyo cuccokat, mert örök élet+1 nap szerintem, de a DVD lejátszó már eleve felesleges, hiszen ott a Blu-Ray lejátszónk, erősítőnek pedig az Onkyo TX-NR509-esét néztem, még elfogadható áron van. A rendszerem amúgy 5.1-es, 35 nm a nappali ahova került most a házimozi, a hangfalak Wharfedale, sub: Polkaudio.
Szerintetek megoldható a két képforrás bekötése a mostani rendszerbe? Ha nem, mennyit érhet az erősítőm és DVD-lejátszóm? És végül a fenti erősítőt ajánlanátok-e?
(Olcsóbb alternatívaként néztem a Pioneer VSX-421-et, hasonló, vagy kicsit talán nagyobb teljesítményre képes, mint az Onkyo - ha jól láttam - de sajna nincs mérőmikrofonja.)
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest