- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2.1 hangfalam azt akarom rákötni pio 520-ra, mélyládának használnám ideiglenesen. A gondom,h erősítőn 1 rca kimenet van, subon 2 rca bemenet van. Az úgy jó, ha az erősítőbe bedugom az egyik rca-t mondjuk a jobb oldalit a subba meg mind2-t bedugom? v h lehetne összekötni úgy a kábelt, h a 2 rca-ból csinál 1 rca- v egyáltalán úgy jó lenne?
Segítséget előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy erősítőt Pioneer 520-ast meg hozzá egy 5.0 ás szettet. Viszont van egy 2.1 es szettem amiből a mélyet én rákötném az erősítőre. A mélyládán viszont az input 2 rca az erősítőn viszont a Sub-nak csak egy rca kimenet van.
Namost a kérdésem, h a 2 rca bemenetből ami a subon van abból h csináljak 1 rca-t amit az erősítőbe tudok bedugni? -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan veszek egy Onkyo SR308-at (ha még találok vhol), ehhez néznék vmi jó kis hangfalrendszert.
Amiket kinéztem eddig:
Jamo 426 HCS 3
Onkyo SKF-4700 5.0
A kettő közül melyik lenne jobb? 13 nm szobába filmnézésre.Egyelőre ennyi rá a keret tudom, h még mélyet is kell hozzá venni. Ha van még ezeken kívül hasonló árfekvésben 60k körül illetve méllyel együtt 90-100K körül vmi jó ötletetek akkor érdekelne!
Segítséget előre is köszönöm!
-
szonti
aktív tag
válasz
#09634560 #39338 üzenetére
Ennyit szántam rá, sajnos többre nincs, de az egybe kapható hangfalszettektől ezt többre tartom, az otthoni mozizáshoz meg jó lesz sztem.
Akkor e között a 4 erősítő között nincs nagy különbség formátumtámogatásban, minőségben, teljesítményben; vagyis gyakorlatilag szinte ugyanolyan mind és bármelyiket választhatom?
Hangfalakat nem nagyon néztem még, de vmi ilyesmit gondoltam hozzákötni: Mission MV-8 5.0 -
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam, h erősítőt keresek sikerült leszűkíteni 4db-ra. Amit még nem tudok, h melyik az amelyik a legtöbb hangformátumot támogatja. Mert van amelyiknek a leírásában csak 2 van írva, de lehet, h ahol több van, azok is ugyanazok csak más névvel.
Denon 1311: Dolby Pro Logic II-x, DTS HD, SRS Tru Surround HD, sztereó
Onkyo sr308: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pro Logic II, Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS HD, DTS HD Master, sztereó
Sony STR DH520: Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Dual Mono, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic II, Dolby Pro Logic II-x, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD, DTS, DTS 5.1, DTS 96 24, DTS HD, DTS HD Master, DTS Surround, DTS-ES, sztereó
Pioneer VSX 520: Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD, DTS HD MasterÉn a Denon és a Pioneer felé hajlok, de itt a lista alapján a Sony támogatja a legtöbb formátumot, v nem írtak a pioneerhez Dolby Digital-t de attól még tudja, v h van ez.
A másik kérdés, tudom, h nem a zenei teljesítményt kell figyelembe venni, de pl a Sony-nál van az h 100W csatornánként, akkor az ha 5.1 et kötök rá akkor az 5x100W, tehát minden hangfal lehet 100W-os? Illetve Onkyo-nál csak zenei teljesítményt találtam ami 100W, de akkor mennyi a tényleges?
Előre is kösz!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Házimozit szeretnék venni tvm-hez. Sajnos totálisan nem értek hozzá, azt tudom, h boltban árult komplett lejátszós szetteket nem érdemes, ezért gondoltam külön veszek erősítőt és hozzá hangfalakat.
Ami a lényeg lenne, egyelőre számítógép hdmi kimenetére lenne kötve, tehát az erősítőnek, ahogy olvastam a hangot le kéne szedni hdmiről.
A másik, h a ma ismert hangformátumokat jó lenne ha tudná kezelni és megszólaltatni TrueHd, DTS, stb. sajnos nem tudom az összeset.
Az ár 50-max 60 ezer az erősítőre, hangfalat egyelőre sztem nem veszek.
Amiket eddig kinéztem:
Onkyo SR308
Yamaha RX v367
Denon 1311
Sony DH500
Pioneer VSX 421
Pioneer VSX 520
Sony STR DH520
Harman-Kardon AVR 142Amit ki tudtam silabizálni ezek mind HDMI csatlakozósak és elég sok formátumot támogatnak, ill, h a Denon 1311 le tudja venni a hangot hdmi ről, ezt viszont a többinél nem tudom.
Segítséget előre is köszönöm!!!
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest