- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zozyk
addikt
válasz
SzaBIKA84 #29246 üzenetére
A Voda is reseteli a +adat rendeléseket hófordulónál.
"3GB az nem kevés."
Nekem a csomagomban alapból annyi van havonta,de néha ez is kevés...Fogyasztóvédelem?
Majd írd meg,mit mondanak. Kíváncsi vagyok.Telenor honlap:
kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy a számlázási időszakod/kártyás ciklus végéig lesz érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra. -
okiDoki
aktív tag
-
mm00
aktív tag
válasz
SzaBIKA84 #24455 üzenetére
Ha be tudod állítani, akkor ilyen árban van mikrotik: https://ipon.hu/webshop/product/mikrotik_rb2011uias_2hnd_in/568841
Nálunk az irodában 4gépet + 6 wifi eszkozt szolgal ki, 2 nettel. (Ha az egyik elmegy átvált a másik netre
) továbbá tudsz olyat is csinálni, hogy van egy titkositott wifid meg egy publikus ami erosen savszel limitalt és még temérdek más dolgot... Hátránya, hogy szöszölős beállitani.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
SzaBIKA84 #22333 üzenetére
Ajánlanám a hozzászólást figyelmedbe : http://prohardver.hu/tema/gyor_es_kornyeke_adok-veszek-beszelgetek_ii/hsz_22332-22332.html
-
Smile8822
senior tag
válasz
SzaBIKA84 #21358 üzenetére
Az a baj hogy 55k ért már s3 at lehet venni de többet adnak 60k ért már.
S2 volt már 35k ért is de átlag ára 40k vagy ha full makulátlan plafon 45k
De akkor már megéri s3 at venni mivel 60k ért több is van.
Ha eladni akarod nem árulgatni akkor picit engedj az árból akkor talán el is viszik. -
xcel2000
aktív tag
válasz
SzaBIKA84 #20012 üzenetére
Üdv néked is!
Rá tudok rakni egy hivatalos OPEN SW-t amiben semmi szolgáltató függő alkalmazás sincs.
Értsd. Nincs semmi fölöslegesen futó alkalmazás a háttérben szolgáltató által.Nem a szokványos letölthető KIES röl meg teló frissités egyebek. Saját Samsungtol kapott üres SW.
Azthiszem 4.0.3 vagy 4.1.2 a legujabb SW az S2 es re.Igen ha Root van akkor lőttek a garinak
Ha behozod akkor a garijegyena pecsét, tipus,imei szám legyen rajt, és egy vásárlási idő... jobb esetben. vagy ha nincs akkor egy számla is megteszi amin az imei szám rajt van
Fél órás müvelet kb.
-
sagesz93
addikt
-
RudyD
tag
válasz
SzaBIKA84 #17601 üzenetére
Üdv!
Nyugi Szabi! Nem kell összetéveszteni a szezont a fazonnal. B-)
A te-gu -t én sem tudom hogy micsoda, nekem degum volt. Ez most kivételesen nem valami betegség hanem egy kis rágcsáló. Ezek a kínaiak mindent megesznek.... (??)
Bár ha a tanga "megy füstbe" akkor valószínűleg valami ginzenges cuccukat akarták reklámozni...@ (#17600) MR_Joe : Ez most vagy 'újmagyarul' van vagy pedig arra utalhat még hogy a gyerekek mindent szanaszét hagynak és a nájlony zacsi lebomlása még mindig évszázadokig tart, azaz figyelni kell hogy ne a természetbe hagyják szanaszét...
Oszt még jobban figyelni mert akár saját magukat is el-hulland-hatják vele a nagy mókában.... [on]: Még mindig keresek kisebb méretű - nagyobb akksi-kapacitású netbook -ot. Jó occóé', esetleg ha valakinek kihasználatlanul kallódna otthon akár megvételre vagy pár hónap 'bérlésre' is... B-)
Előre is Köszi...
-
sagesz93
addikt
válasz
SzaBIKA84 #17271 üzenetére
Érthető és jogos az indoklás, az s2 mar egy jo telefon bár azért volt nálam mert ujra kellett romolni.. ( a gyári lehalt rajta) de raktam ra gyári 4.1.2t, egesz jól szaladt. Csak az anyagminoseg gyalázatos.
Tény hogy csak olcsó droidjaim voltak (meg egy optimus 7) az iPhone elott.
De most nagyon jól együtt tudok élni ezzel a rendszerrel. A külsőt szerintem nem kell ragozni, nagyon bejön, és nagyon jól össze is van rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest