- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziaztok!
Összegyűlt néhány dolog a szekrényben, és rám lett parancsolva, hogy ha nem használom, akkor adjam el.
Itt tudjátok megnézni őket. Topiklakóknak természetesen kedvezmény jár. -
SzaBIKA84
csendes tag
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziaztok!
Urak, nem bontott valaki véletlenül (vagy szándékosan) Dell Latitude E6420-as lapost mostanában?
A billentyűzet körül lévő fedlapra (palmrest) lenne szükségem, amin a bekapcs gomb, meg a LED-ek is vannak. Csak a műanyag rész kellene.Közönőőm!
-
SzaBIKA84
csendes tag
-
SzaBIKA84
csendes tag
'Potkívánok!
Ha jól tudom, többen is vagytok itt, akik Macbookkal nyomják. Nekem 0 tapasztalatom van az almákkal, így feltennék pár kérdést.
Egy barátom szeretné bővíteni a memóriát a 13"-os Macbook Pro-jában (2009 mid) 4-ről 8 GB-ra. (elviekben 1033-as van neki most benne)
Namármost, sima PC RAM gondolom nem jó bele, igaz?
Ha pedig Macbook RAM jó csak bele, azt hol kapok a legolcsóbban?Köszönöm!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziaztok!
Eladóvá vált a drágaságom.
A gép egy Dell Inspiron 7720 (17R SE) lenne.Akit érdekel, keressen! ;-)
Béke!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Szép estét!
Érdeklődni szeretnék, hátha van itt igazán hozzáértő ember:
Van egy laptopom (Dell 7720) amiben van 2 VGA. A böszmébb egy GeForce 650M. Mostanában olyanokat csinál, amire egyszerűen nem találok magyarázatot.
Konkrétan: a Diablo 3 közben elkezdett csíkozni, de csak a mozgó objektumok körül. (karakterek, enemy...) A dolog pikantériája az, hogy egyéb játékoknál nem jön elő ez a probléma, még a Mass Effect: Andromedánál sem, pedig az azért rendesen hajtja...
Egyedül a 3DMark Time Spy jelenetében fedeztem fel a hibát, meg ha ezzel a kártyával indítom a böngészőt, akkor a YouTube-nál is megjelenik. 45 °C a GPU, és itt aztán tényleg semmi renderelnivaló nincs...
Már végignyálaztam egy csomó fórumot, de sehol sem találok megoldást.Van valakinek ötlete?
-
SzaBIKA84
csendes tag
'Potkívánok!
Szükségem lenne több darab 1-1,5m hosszú Micro USB-USB (telefon töltő) kábelre, ami nem gagyi.
Nincs esetleg tippetek, hogy honnan/kitől tudnék rendelni/vásárolni ilyet? Amit eddig vettem, mindegyik feladta 1-3 hónapon belül... leszámítva persze a gyáriakat, amik a telókhoz voltak. -
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a keveset futott kompakt fényképezőgépem.
Íme a hirdetés linkje.
Topiklalkóknak kedvezmény! -
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Ismét kérdésem lenne.
UK-ről EUR-ra keresek konnektor átalakítót. (UK dugvilla van egy adapteren, de itthon is szeretném használni)Esetleg van valakinél eladó? Ha igen, dobjatok légyszi egy PÜ-t!
Köszönöm! -
SzaBIKA84
csendes tag
Szép napot!
Nincs valakinél elfekvőben Győrön belül egy DVI-DVI kábel? Nem átalakítós kell, olyanom van, de az eszköz azzal nem megy.
-
SzaBIKA84
csendes tag
A baj az, hogy SMS-ben rendeltem, ott meg ugye nem írja.
Mindegy, már utána érdeklődtem, és letettem róla, csak iszonyatosan idegesít a dolog. Mert ha mondjuk neked 26.-án 23:59-kor kell az extra net, ezek akkor is zokszó nélkül nulláznak egy perc múlva, ami finoman szólva is etikátlan. Ekkora adatcsomaghoz legalább 15 napot kéne adni, ha pluszban rendeled. Szerintem...A "rendes" számomhoz nekem is 3 GB van, és nekem pont elég. Mondjuk elég ritkán streamelek, vagy töltök le.
-
SzaBIKA84
csendes tag
'potkívánok!
Srácok, iszonyatosan ki vagyok akadva...
Rendeltem egy 3 GB-os adatjegyet 24.-én. Kiegészítő adatjegyként a meglevő mellé, mert szükség volt több, mint 150 MB-ra ebben a hónapban.
Gondoltam majd szép lassan elhasználom egy hónap alatt, hiszen 3 GB az nem kevés egy mobiltelefonhoz.Ehhez képest a telenor 2 nappal később egyszerűen LENULLÁZOTT az egyenlegemről 2.8 GB-ot, mondván hogy 26.-án van a fordulónap, oszt jónapot.
Ezt alá is írnám, ha számlás csomagról beszélnénk. De egy KIEGÉSZÍTŐ adatjegy nehogy már 2 nap alatt lejárjon!!!
Azt mondta nekem az ügyintéző, hogy fel van tüntetve a honlapon ez, meg hogy vegyek kisebb csomagot legközelebb... Legközelebb??? Hát nem gondoljátok komolyan, hogy ezek után nem a számhordozás lesz a második dolog, amit tenni fogok az ügy kapcsán...? Mert az első a fogyasztóvédelem lesz. 3000 forintom ment a kukába azért, mert lopják az ügyfelek pénzét.
Nem az első eset amúgy, hogy megkárosít a telenor. Az elsőnél képesek voltak aktiválni kérés nélkül egy havi díjas szolgáltatást a kártyás feltöltős előfizetésemre, amit csak akkor vettem észre, mikor szintén lefogyott az egyenlegemről a pénz úgy, hogy nem is használtam. (másodlagos telefonszám csak, szóval elég ritkán van üzemben.)Úgyhogy van egy fontos tanácsom: soha, semmi esetre se légy telenoros, vagy ha az vagy, akkor válts mihamarabb...
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv!
Nem azért, de EZ mennyire szánalmas már...?
Fizethetek ezért a gagyiért az új 54.000-res bankóval? -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sladka_pani #27651 üzenetére
Ja, hogy azért...!
<3 -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sladka_pani #27649 üzenetére
Alkatrész árban?
2 GB DDR2 - cca 3-4k, LCD - cca 4-5k, 320 GB HDD - 8-9k, és azért ne felejtsük el, hogy ez egy tökéletesen működő gép.
Még próbálkozom, aztán ha nem, akkor lejjebb viszem az árat. -
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv mindenki!
Senkinek nem kell a gépem?
Topiklakóknak kedvezmény van foganatosítva! -
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Eladó netezős masina, topiklakóknak kedvezménnyel! >>> LiNK <<<
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #27442 üzenetére
Üdv!
A Life of Strange megérne némi kakaómasszás édességet... ;-)
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziaztok!
Eladó lenne egy VOX Mini3 gitárkombó, ajándék gitárral, tokkal, hangolóval, kábellel, szóval egy teljesen komplett kezdő szettel. Érdekel valakit?
-
SzaBIKA84
csendes tag
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziasztok!
Keresem a jövendőbelimet, mert a jelenlegi betegségben kimúlt...
Elvárásaim:
Nagyképű legyen, (19") és minél laposabb, annál jobb. Nem szeretnék sok pénzt áldozni rá, és D-Sub-bal, vagy Display Porttal tudnék dugni vele.Nem ismer valaki egy ilyet, aki kapható? Nem baj, ha használta már más is, a lényeg, hogy engem is ki tudjon szolgálni. Csak ne kerüljön sokba... ;-)
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ziasztok!
Billenytűzetet vennék.
Viszont vannak kritériumok. Mivel laptophoz kéne, és ahhoz vagyok szokva, ezért olyat keresek, ami megfelel egy laptop billenytűzet tulajdonságainak mint nyomáspontban, mint minőségben.Több jelentkező is van, de kíváncsi lennék, hogyTi mit mondotok, hátha valamelyik kedves kolléga tud egy jót!
Numerikus rész, touchpad, világítás előny, de nem feltétel. A magyar nyelv, a slim kialakítás, és a halk működés viszont az.Szóval?
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv Urak!
Eladó lenne egy Banana Pi R1 mikroszámítógép/okosrouter/TV okosító (kinek mi...
)
Mindösszesen 20k JMF, szóval szinte ingyen.
Vegyétek, vigyétek! >>> LiNK -
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lenne egy Banana Pi R1 számítógép/okosrouter. Kinek mi...
Szinte új, sérülés mentes akril házban, 2 db pigtail, és antenna jár hozzá, szóval komplett csomag, össze is van rakva.
Azért adom el, mert Raspberryt szeretnék helyette.Az ár 20ezer JMF, topiklakóknak kedvezmény!
-
SzaBIKA84
csendes tag
SATA-s 2.5" laptop winchester valakinél? 120-250 GB kellene továbbra is.
-
SzaBIKA84
csendes tag
Besírtam...! Ezért járatom ezt az újságot!
http://www.chiponline.hu/2015/02/11/sanyi-es-komoly-programok/
-
SzaBIKA84
csendes tag
Kellemes SÜNnepeket kívánok mindenkinek!
-
SzaBIKA84
csendes tag
'stét!
Keresek laptopot. És most kivételesen nem a tudás a lényeg, hanem a külcsín. Nem lehet leharcolt.
Amire kell: Windows 7, internet, dokumentumok, JAVA ill. FLASH játékok, online videók.
Maximált fogy. ár 50 000 JMF.
Valaki?
-
SzaBIKA84
csendes tag
FIGYELEM!!!
Lehet, hogy annyira nem ide tartozik, de megosztom Veletek, hogy ne szívjatok akkorát mint én:
A Microsoft elérhetővé tette azt, hogy egy általuk fejlesztett programmal (ami innen letölthető) csinálhass magadnak egy olyan ISO-t, vagy pendrive-ot, amiről újra lehet telepíteni a legális Windows 8.1-es rendszeredet, és nem kell először a 8-at felrakni, hanem egyből a frissebb rendszer kerülhet fel.
Namármost, ha letöltöd ezt a kis programocskát NAGYON FIGYELJ arra, hogy még véletlenül se arról a meghajtóról futtasd, amin tárolsz egy DOWNLOAD nevű mappát. Ezt ugyanis figyelmeztetés nélkül TÖRLI.
Én a D:\ meghajtóm gyökeréből futtattam ezt a mocskot, és ugyanitt a D:\DOWNLOAD mappán belül volt minden letöltésem, amik szépen álltak seedben. Több mint 250GB vált köddé az nCore-s rangommal együtt.
Ugyanis a GetDataBack visszahozott néhány dolgot, de korántsem mindent, és a meglévők közül sem minden jó. A torrent fájlok például egytől egyig használhatatlanok, az uTorrent fel sem ismeri őket.Szóval csak óvatosan!
EDIT: Azt onnan tudom, hogy ez a program a hibás, hogy először is kétszer is megszívtam, így kikövetkeztettem, másrészt utána olvastam, és bebizonyosodott a gyanúm...
-
SzaBIKA84
csendes tag
'Potkívánok!
Egy HP G62-eshez keresek SOS-ben billentyűzetet!
Típusszám: AEAX6400110 - ez a magyar, de nem ragaszkodom a nyelvhez)
Bárki bármit megoldást tud írjon egy privit plz!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Potkívánok!
Dö tájm hez kam. Kell egy új router, és most vacilotirisz betegség ütötte fel a fejét!
Komolyat szeretnék, okostelefonos távirányíthatósági/felügyelhetőségi funkcióval. Két indulónk van, esetleg javaslatok.1) TP-Link Archer C7
2) TP-Link Archer C5Amúgy miért jobb a C7? A Gbps gondolom... Kell az nekem? Mármint sokkal drágább, és ezt a sebességet úgyse vesszük annyira észre, pláne HDD-vel... vaaagy?
Mondom mi lenne a dolga: Egy középszintű DIGI-s netet kell elosztania 3 laptop, és 4 okosteló, és egy okos tévé között. Nem baj, ha erős jelet szór, és tudjak belenyúlni távolról is. (tethering app)
Szeretném, ha nem dobálna le, és nem okozna neki gondot az atombiztosra beállított titkosítás. Ezért ugye kell egy guest network is.
A cserejátékosa egy Linksys WRT160NL jelenleg, de sokszor ledobálja a gépemet, aminek jó lenne nonstop mennie, és neten lógnia.Az ötleteket és tanácsokat nagyon megköszönném!
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
stairmaster #24082 üzenetére
20 körül álmodoztam...
-
SzaBIKA84
csendes tag
Keziccsokoládé!
PSP E1004-es modell wanted. Valakinek elfekvőben ócóé esetleg?
-
SzaBIKA84
csendes tag
Sajnos a fenti írás Facebookon való megosztása az embereket is megosztotta. Sokan nem értik, hogy miért vagyok ezen kiakadva.
Mert szerintük ha a gyerekének/unokájának gyűjti a pontot, akkor rendben van.
Ez igaz is lehet, de nem ez a lényeg.
A lényeg az emberek értékrendjének totális felborulása. Az, hogy pénzt, és ételt nem koldulnak sem utcán, sem lépcsőházban, mert az derogál akkor is, ha tényleg kell. Ellenben Pennys pontot azt igen... Az fontos. Kell. Mert mi lesz a kedvenc csemetével a plüssrépa nélkül?
Tényleg sokszor fordul elő velem, hogy nem értem az embereket, de ez egyenlőre visz mindent.
Az egyetlen magyarázat, amit magamra erőltetek a tipikus emberi hozzáállás: Kell, mert INGYEN van. Még ha semmi szüksége nincs rá, akkor is raklapszám visz abból, amiért nem kell fizetni. De talán ez sem teljesen igaz erre az esetre, úgyhogy a helyes megfejtő a vendégem egy sörre... -
SzaBIKA84
csendes tag
Azt a rohadt... Na jó, ezen nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek... Inkább megosztom:
Ma este fél hétkor agresszíven, határozottan kopogtattak az ajtónkon. Gondoltam biztos megint valami árus, vagy politikai baromság. Mármint hogy szavazzak valami ingyenélőre. Ez se lett volna semmi ilyen későn, de a valóság sajnos kategóriákkal durvább...
Ajtónyitás után egy középkorú nő mosolyog vissza. Halkan, szinte suttogva beszélt, mintha ő is szégyenlené amit mondani készül. Nem fogjátok kitalálni mit akart... PENNYS PONTOT bazmeg!
Szaros Penny Marketes kikúrt pontokat gyűjt. Hétköznap este fél hétkor. Tudod, amiből ha 30 darabot összegyűjtöttél, akkor kapsz egy kínai plüsszöldséget. Mert az kell. Szükség van rá! Enélkül nem is élet az élet. Ezért simán MEGÉRI hülyét csinálni magadból egy csomó ember előtt, és emeletről emeletre, lakásról lakásra hirdetni magunkról, hogy IGEN! NEKEM KELL A PLÜSSPAPRIKA! (amit amúgy KP-ra is megvehetsz, és ez így még súlyosabb...)Úgy érzem teljesen felborult az emberek értékrendje. Hűségpontokért koldulnak. Ez lett a fontos. Sőt, többször látom, hogy különböző fórumokon több ezer forintért is elkelnek az ingyenpontok. Szégyen!
Ismét azt gondolom, hogy a világ megérett a pusztulásra... -
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite P770-12R -hez valakinek egy gyári Recovery lemeze nincs véletlenül?
A kliensnek halott a winyója, és nincs kedvem driverezni is... -
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv Urak!
Egy barátom eladná az alig használt (1 hónap) Dell Inspiron 5737-es laposát.
Specs:
Kijelző: 17.3" LED
VGA: AMD Radeon HD8870M 2GB GDDR5
CPU: Intel Core i7 4500U
RAM: 8GB
HDD: 1TB
ODD: DVD író
Szín: Ezüst
Gari: 3 év gyártói garancia
Ajándék Trust GXT31 Egér, és Trust GXT Gaming egérpad!Mindez 150.000 JMF a topiklakóknak.
Privátban küldök e-mail címet az érdeklődőknek.
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv!
Felvásárolnék bármilyen típusú, elfogadható állapotú SonyEricsson MBW-150 -es bluetooth karórát!
Nagyon fontos lenne, mert a jelenleginek elszakadt a szíja, és már nem lehet rá kapni.Valaki esetleg tudna rajtam segíteni?
-
SzaBIKA84
csendes tag
Köszönöm, köszönöm. Jamba olyan, mint Wolf a ponyvaregényből. A problémamegoldó.
PÜ. ;-)
-
SzaBIKA84
csendes tag
Ahoy, Kollégaurak!
Vam itt egy asztali
szemetesszámítógép, aminek kellene egy VGA kártya.
Eddig egy 256-os GigaByte féle ATI RADEON X1300 Pro teljesített szolgálatot benne, de behalt, szétesik a kép, csíkozik, stb.
Valakinek esetleg jó pénzért van ilyen, vagy ehhez hasolnó régisége eladó? PCI express kellene.Üdv.: Szabi
-
SzaBIKA84
csendes tag
Bírtátok ti is a filmet?
-
SzaBIKA84
csendes tag
Szép hétvégét kívánok!
Valakinek nincs véletlenül elfekvőben egy 2.5"-os SATA-s laptopvinyója?
250+ -os kellene, nem baj, ha használt. Csak ne legyen rajta hiba.
Mai átvétellel, szupersürgősen. Szóval? -
SzaBIKA84
csendes tag
Ezt találtam, és azóta sírok... XD
http://aprod.hu/hirdetes/picsaly-expeszes-videokartya-ID1MJGP.html
-
SzaBIKA84
csendes tag
Na, 2 nap hirdetés után el is vitték az SII-t!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv, és B.Ú.É.K. az Uraknak!
Még mindig van egy Samsung Galaxy SII-m, és egy HTC Desire C-m eladó!
Valakinek esetleg? Kiváló állapotban van mindkettő, és a tartozékaik is! -
SzaBIKA84
csendes tag
Urak, valakinek egy Samsung Galaxy SII, vagy esetleg egy HTC Desire C így az ünnepek előtt? Mindkettőért kezeskedem, saját telefonok!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Eladó sorba került az én drága és féltett SAMSUNG GALAXY SII telefonom. Újszerű, fóliás, sok tartozékos.
Plusz van itt még egy szintén jó állapotú HTC DESIRE C is, mindkét eszköz T-Mobile függő. Valakit esetleg érdekel? -
-
SzaBIKA84
csendes tag
Szép S-tét!
Ha akartok áron alul játékot venni Steam-re, az egyik barátom tud néhányat szolgáltatni ezek közül:
CS:GO /// Steam Gift
The Ship - 2 Pack Gift /// Steam Gifts (Multiple)
Mafia 2 /// Steam Keys (Multiple)
Civilizations V /// Steam Keys (Multiple)
Mad Riders /// Steam Keys (Multiple)
Shoot Many Robots /// Steam Keys (Multiple)
Bloody Good Time /// Steam Keys (Multiple)
Zeit 2 /// Steam Keys (Multiple)
Mirror's Edge /// Steam Key
Zeno Clash /// Steam Key
Worms Blast /// Humble Gift - Steam
Worms Crazy Golf /// Humble Gift - Steam
Worms Pinball /// Humble Gift - Steam
Batman: Arkham Asylum GOTY /// Humble Gift - Steam
Batman: Arkham City GOTY /// Humble Gift - Steam -
SzaBIKA84
csendes tag
Kis Joe úr!
Ha a "Linksys by Cisco WRT160NL" még eladó, akkor elkelt.
Megy a Pü! -
SzaBIKA84
csendes tag
Mobilnetről szokott valaki a magenTáéktól Skypolni, Viberezni, vagy Hangoutsozni?
Mert akkor ezek szerint már nem fog...http://seo.co.hu/2013/09/a-nagy-t-mobile-svindli-2013-november-1-tol-az-uj-elofizetok-sok-mindenrol-lemondhatnak/
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
xcel2000 #19987 üzenetére
Üdv kolléga, ha már a Samsungban dolgozol, lenne egy félhivatalos kérdésem.
Adott egy Telekomos SII, ami az új FW óta pillanatok alatt merül le. (Értsd 6-8 óra) de előtte jó volt. Még garanciális.
2 új (nem gyári) akkut is vettem, mindegyikkel ez van.
Ha hozzátok bevinném, ott tudtok-e kezdeni vele valamit?
Vagy a másik alternatíva, ha rárakok egy Cyanogenmodot, de akkor elveszik a garancia?Azért kérdezlek Téged, mert nyilván kompetensebb vagy a témában.
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
memphis221 #19850 üzenetére
Nálam is szakadozott tegnap, ha ez számít! Még szerencse, hogy 3 előfizu is van!
1 Digi-s, 1 T-s a TV mellé, és egy mobil. -
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv Urak!
Valakinek elfekvőben egy MBW-150 EE? Vagy esetleg másik fajta?
http://hardverapro.hu/apro/mbw150_executive_editiont_keresek_hibasat_is
Köszöntem!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Csóközön!
Valakinek nincs véletlenül egy elfekvőben Tré-Hómos Pirelli A225G router? Vagy inkább csak annak a tápja?
Együtt is megvenném, vagy csak a tápot is.
A táp: Leader Electronics I.T.E. Power Supply MU18-2150120C5 K21 (15V, 1.2 A) -
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
delikvens025 #17493 üzenetére
Szia!
Küldtem egy privit, és UP a cuccosodnak! ;-) -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
Speeedfire #17369 üzenetére
Bezony!
Nézzétek meg mindenképp! Tényleg tök állat. -
SzaBIKA84
csendes tag
Feledés:
Hűűű, ez a film az utóbbi évek legjobb Sci-Fi alkotása! Kötelező darab minden témában jártas egyénnek!
http://www.youtube.com/watch?v=LEdERip1jME -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sagesz93 #17276 üzenetére
Azért rohadjanak meg a Samesznál: nincs gyári 4.1.x ROM kicsiny hazánkra. :S
Kérdezgettem a T-éket, meg a Samut is, de senki nem tudja, hogy mikor lesz. Persze világos: ha kiadnák, nem vennék új telefont. Tehát az érdekük azt kívánja, hogy ne legyen kint az új ROM az i9100-ra. :S :STe melyiket flashelted fel?
Ja és igen: az anyagminőség valóban hagy kívánnivalót maga után, főleg a hátlap terén.
De azon kívül a GorillaGlass és a formája az egésznek nekem nagyon bejött.
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz
sagesz93 #17211 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, csak szeretnék írni pár sort a Droid védelmében.
Elsőként leszögezném, hogy elismerem az összes Apple cuccost, és kalapot veszek előttük. De nekem tuti nem kellene...
Viszont fontos itt megjegyeznem, hogy az Androiddal sincs baj, ha egy rendes hardver kerül alá.
Nekem egy SGSII-m van, 1 éves. Semmi bajom vele, pedig nyúzom rendesen. Alapvetően szerintem a Apple kedvelők között azért alakult ki negatív vélemény az Androidról, mert ilyen galaxiészekből, meg huaweiekből indulnak ki. (És szép az S3 is, meg az S4 is, és az Xperia Z se csúnya, de egyenlőre azokat a hardvereket nem használja ki gyakorlatilag semmi. Az én S2-mön is minden fut gond nélkül, még a legújabb játékok is...)Az alapvető különbség a két rendszer között: az Apple egy adott hardverre fejleszti a saját oprendszerét, míg az Android több száz féle telefonon, és táblagépen (sőt már TV-n, és navigáción is) fut. Ez egy linux, melyre bárki bármit fejleszthet, és rengeteg dologgal kompatibilis. Ezzel szemben az iOS csak és kizárólag Apple cuccokon megy. Szóval ott nem kell a kompatibilitás miatt aggódni. Jó, ez persze kétélű fegyver, de a lényeg most nem ez. ;-)
Ha szükségem lenne tabletre, én is iPad-et vennék, de okostelóból soha nem kéne az iPhone. Főként azért, mert a telefonomat 1000 meg 1 dologra használom, és állandóan nálam van, míg a tabletet csak célirányosan alkalmaznám - ha kellene. De hál'istennek nincs rá szükségem. ;-)
De visszatérve: nekem nagyon idegesítő lenne, hogy senkivel nem tudok képet, zenét, vagy akármilyen fájlt megosztani, (Max BUMP-pal, de ahhoz meg közös WiFi kell, és akkor már inkább mailben küldöm)
valamint a zenéket se WiFi-n küldhetném át, hanem külön szoftverrel lehetne csak belerakni a listába, és végül egy eszközömmel se lenne kompatibilis. (Bluetooth óra, headset, TV.)Természetesen nem légből kapott dolgok ezek: használtam már iPhone-t (3, 4s) de valahogy sehogy sem állt nekem kézre. (amellett, hogy gyönyörűek) Nem érzem, hogy teljes kontrollom lenne a készülékem felett. Folyamatosan olyan érzésem volt, mintha a telefon akarna engem irányítani.
(Paranoia...
)
Úgyhogy a végszavam annyi: jók az Apple cuccok, de csak ha az összes haverodnak az van, vagy ha nagy Apple fan vagy. De Androidos telóból meg ne vegyél nagyon olcsót, mert a gyenge hardver miatt meg fogod utálni.
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv Hölgyek, és Urak!
Valaki nem tud kiadó albérletet kis városunkban?
Lehetőleg Adyváros, de esetleg Marcal, vagy Nádorváros is belefér.
Leginkább panel érdekelne minket, és négyen mennék, esetleg csak ketten.
Nagyon hálás lennék az infókért!Üdv.: Szabi
-
SzaBIKA84
csendes tag
Üdv!
Az egyik ismerősömnek keresek laptopot. Az ár max 50k lehet, és a márka csak Toshiba, HP, illetve Dell!
Ha valakinek van elfekvőben, vagy meg szeretne szabadulni tőle, ne tartsa magában, írjon egy privátot!Köszi!
-
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis információdús segítséget kérnék routerekkel kapcsolatban.
A helyzet a következő: panelba kellene egy biztonságos hálózat, ami főleg WiFi-t használna, és stabilan bírja a bírnivalókat. Rajta lenne 4 laptop, és 2-3 okostelefon, plusz vezetékkel egy okostévé. (a lakótársak...)
A routert a lehető legbiztonságosabb védelemmel látnám el (WPA2-PSK/AES egy elég erős jelszóval + kellene egy olyan opció a routerben, hogy az alállomásokat lehessen korlátozni Bandwith Control féleséggel. Nem bánnám, ha lenne MAC szűrés is, bár végeredményben ennek manapság már sok gyakorlati haszna úgysincs...
Ez az elképzelésem ma is működik, egy TP-LINK 841GD teszi alá a lovat, csak ez állandóan belassul, meghülyül, és csak a RESET oldja meg a gondot, az is hardveresen, mert a beállító menübe se ereszt be ilyenkor.Úgy tudom, ezeknél a processzor gyengesége okozza ezt a gondot.
Szóval kellene egy jobb féle router, de nem tudok dönteni, hogy melyik. Sok pénzem nincs rá, de megteszem amit lehet. Szóval ebben kellene a hozzáértő kollégák segedelme. Valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest