- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #8068 üzenetére
Driver
Ez a béta driver nem az amire mi várunk ugyanis ez 8.43-as,amire a megváltást írták az a 8.44-es lesz!A driver jelentős mérföldkő lesz az AMD életében, ugyanis egy driver "lemaradt", (de elérhető a neten, nem hivatalos oldalakról), melynek becses számozása 8.43.47 lett. Ez a driver most lemarad, és az AMD-s fiúk triplamunkával elénk tolják a 8.44-es display driver-t, mely akár a GeForce 8800GTX/Ultrát is a földre taszíthatja!
Tehát még nem várnunk kell mindig!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #7945 üzenetére
Ez igaz a driverek nem jók hozzá Vista alá,ezen is kellene javítani ez tény.
Van hibája a 2900 az szériának és a 38xx nek is lesz ebben biztos vagyok,de alapjában véve egy ütős kártya!
UT3 alatt azért ezt be is bizonyította hogy a nextgen gamekkel is elbír,Crysis is jól megy vele.
Pedig ha az jól fut akkor nincs okunk a panaszra szerintem. -
Bikkrom
senior tag
válasz
Ragnar_ #7914 üzenetére
1. 40 ezer a max keretem, szerinttek van más dx10-es kártya ennyiért ami jobb? Esetleg 50-ig elmegyek.
2. Mondták, hogy várjak az új 3000-esekre de vajon lesz 40e körül 3000-es?
3. A 10% nekem soványnak tűnik tuningban, senkinek sincs gt-je aki ki is próbálná valamiben alapon és tuningon? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ragnar_ #7893 üzenetére
Szeretnél látni egy összehasonlító táblázatot,hogyha igaz lenne a 30%-os gyorsulás mit kellene tudnia,a 2900XT-nek.
Egy hivatalos és megbízható teszoldal eredményeit vettem alapul és ehez adtam a +30%-ot,Vista 64bites rendszeren volt a tesz,tudjuk hogy a 2900-ott gyengébb.
Ha valakit érdekel akkor megcsinálom,és bekinkelem. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Ragnar_ #7484 üzenetére
15k-t dobsz a mostani tápod értékére és megvan kb az a táp ami kelleni fog CF-hez (csak hasraütésre mondtam 15-öt). Szal majdnem ugyanott vagy mintha (tegnap - ha..ha
) vettél volna 2900xt-t. Mondjuk az uj táp árát megsporoltad.
De hogy én két ien fenevadat cf-be kössek. Biztos 2x annyit fog enni a gép mint eddig és a villanyszámla se lesz kissebb(elég sokat fizetün igy is). Szal hosszutávon (vill számla) megint csak én járok jobban. 60 alatt meg nem adom el a karim nyugi bele. És lesz is aki megveszi.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Ragnar_ #7486 üzenetére
Hát nem sokkal ehet kevesebbet, mint egy XT (csak alul van feszelve), de abban teljesen egyetértek, hogy egy 500-as táp biztos nem bírja el a CF-et ezekkel a kártyákkal
Az ajánlás 850 W-ról szól a dobozon, mondjuk sztem annyi nem kell, mert egy kártyára is 550 W-ot ajánlanak, az enyém meg 400-as, és még egy kis tuning is belefér, 3 vinyó, dvd, tv tuner, hangkari, 4 mem -
szacsee
nagyúr
válasz
Ragnar_ #4279 üzenetére
Ezt asszem már kérdeztük.
Milyen tápod van Gaboman 2 külön ágra kötötted a csatikat?
Ja feladatkezelőt nézhetnél 3Dmark alatt és játék alatt (elötte megnyitod és utána megnézed, de jól húzd szét az ablakot.
Vistát használsz? 64 v 32?
XP-t rakj fel sztem, bár ott nincs dx 10, de amíg kiderül mi a bibi addig jó lenne.
Újraraktad a rendszert proci csere után? (valakinek volt ilyen gondja, hogy látta a 2 processt, de nem nagyon használta a 2 magot, pedig látta, hogy kezeli) -
he7edik.
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ragnar_ #3053 üzenetére
Mármint az AMD-től? Szerintem az R600 elvei az R700-ban is megmaradnak. Az R800 pedig kérdéses, de eléggé rugalmas az R600, hogy epítkezzenek rá, még egy generációt.
Az nV elvileg leállította a G90 fejlesztését. Gondolom a G92 egy javítgatott G80 lesz. Ezután passz, nem tudom, hogy az nV mennyi ideig szeretne a piacon maradni, mert a CPU-GPU párosítás miatt idővel kitessékelik a piacról.
[Szerkesztve] -
-
hehehehe
tag
válasz
Ragnar_ #2688 üzenetére
nahjah...mondjuk akkora nagy gond sztem nincs mer ahol az ati gyengebben teljesit ottis siman jacchato a dolog.max nem 100fpsed lesz hanem csak 70 vagy ilyesmi.kesobb meg mire jonnek azok a jatekok amik tenyleg megizzasztanak, csak megirjak a drivert hogy kicsit jobban hasitson
-
hehehehe
tag
válasz
Ragnar_ #2681 üzenetére
ha kicsit visszaolvasol, abu kifejti hogy a kari architekturaja fenyevekkel elobb jar mint a gef88asoke, az mas kerdes hogy nemtudtak hozza egy normalis drivert irni.elvileg siman kene hoznia a dx9 teljesitmenyt dx10 alatt is ha nem tobbet.aztan hogy most a drivert megcsinaljak valaha ertelmesen vagy sem az mar jo kerdes.ha igen akkor lesz egy gyorsabb kartyad mint az ultra.ha nem akkor meg egy lassabb mint egy gts.ez am a dilemma
enis most vagyok vasarlas elott es elhiheted enis szenvedek rendesen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Gitáros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Sapphire R7 250 1GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest